![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu u nas jest jakaś firma, nie wiem jak się nazywa bo TŻ przez znajomego załatwia szkło,między szafki kuchenne,i powiem Wam że za 30 % ceny jaką widziałam w LerojuMerlinie
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przedpokoju mam dymne brązowe a w sypialni normalne białe.
![]() |
#2464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę to w sypialni by się takie dymione przydało ![]() ![]()
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() muszę wyjśc z domu, a tam tak strasznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sypialni nie mogę się malować bo jest ciasno i niewygodnie ,niby jest duże lustro ,ale jakoś mi niewygodnie..no i co to będzie ![]()
![]() |
#2467 | |
grozi wypollizowaniem
|
ale po co> i tak wszyscy wyginiemy ![]() ![]() Cytat:
acha....no i gites-tylko jak teraz znaleźc stolarza który zna szklarza ktory tak robi ![]() a w liroyu mają szkło? ![]() pytanie nr ileśtam- czy mozna kupic u szklarza kawałek szkła hartowanego na wymiar? czy to kazdy bylejaki szklarz ma, czy tylko jakis specjalistyczny?
![]() |
#2469 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do Peru nie chcę ale Norwegia... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A to Ty tak wcześnie śniadania już jadasz? ![]() Serca nie masz ![]() ![]() ![]() Miała, miała, mi nawet w baniaczku ![]() To dlatego lubisz Finlandię (znaczy się kraj taki ![]() ![]() O to jeden z plusów ciąży (i chyba jedyny), biust mi urósł i nawet troszkę zostało ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale dobrze wiedziec ![]()
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Też się dziś rano nad tym zastanawiałam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale żeście wczoraj się zasiedzieli ![]() ![]() Słuchajta czy Sensuous EL zalatuje piernikiem? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
grozi wypollizowaniem
|
pytanie mamnagłe i pilne z innej beczki-kto jeździ na nartach?
#2474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Finlandia!!! ![]() Będziemy pić na umór, bzykać się po krzaczorach z najładniejszymi Skandynawami i imprezować na metalowych koncertach do rana ![]() mikroby ![]() kto Ci powiedział, że wódki nie lubię? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2475 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() śpij w kożuchu, coby ondulacji nie potrzebowało ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałby ktoś aby go trochę pokarmić ![]() ![]()
![]() |
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go używam do oceny sylwetki tuz przed wyjściem. Do doboru kolorów itp. to ja mam w sypialni. Nic nie zniekształca ale i nic nie poprawia. A jak ktos jest wieloryb to sie bez schuscia motyla z niego nie zrobi ![]() Cytat:
Biust to chyba była jedyna rzecz która u mnie nie uległa zmianie. Nawet jak młoda karmiłam to miałam raptem w obwodzie różnice 1cm. No ale po tez mi nie zmalał tzn. zmalał bo potem ważyłam mniej niż przed a u mnie w pierwszej kolejności chudnie biust (a teraz znów sie spasłam). A kilogramy nadmiarowe znikły same nawet nie wiem kiedy, młoda wyciongła ze mnie wszystkie z nawiązką w 4 miesiące. No i znów zamiast pisać rozsądnie to bełkocze. Wybaczcie obiecuje poprawę od jutra jak mi sadysta naprawi "pie...ny" ząb.
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Małż Twój na pewno by chciał ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |||||
Zakorzenienie
|
Śnił mi się dzisiaj- otwierał knajpę na parterze, a kiedy Max zajrzał do środka (pies mój)- bo to w końcu i jego kamienica, Connick wydarł się na mnie, że to niedopuszczalne, żeby pies wchodził do restauracji- więc ja tego Connika zmieszałam z błotem, czyli jednak wyszła natura elegancika, Florens
![]() Cytat:
Z myślami- ale opór coraz mniejszy, bo znikają- chyba wyskoczę po czekoladę? Ja też. Jeszcze kazać innym nosić ciemne okulary i bedzie git Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2482 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() próbowałam się uczyc z instruktorem, nawet zjechałam z góry, ale jak mnie wyciąg przemłócił, sponiewierał i prawie zerwał dwa pazury to zrezygnowałam ![]() Cytat:
![]() kuźwa też się muszę wybrac Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam, ale drewna muszę jeszcze ponosic, a tam leje brrr
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
![]() ![]() Strasznie dawno mnie tu nie było, niby niecałe 2 tygodnie a wydaje się że wieki. Może już jutro będę miała neta, jak nie jutro to za parę dni i wszystko wróci do normy ![]() O mało co nie zostałam galerianką ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cóż za tematy-ja teraz ważę tyle ile trzeba
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do biustu - przeżywam właśnie skok z 81 na 87 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad. 2 nie boj sie nie bój urosnie jeszcze do 107 ![]() ![]() Ech faceci ![]() Rozmowa: P.: Co robisz! Ja: Maluje sie i czeszę P.: A po co? Ja: Bo do dentysty idę P.: a to już nie musisz ![]() Ja: WTF ? P.: Ja ciebie umówiłem do kobity ![]() Ja: Wiem, ale ja jestem krypto lesbijką ![]() P: WTF ?
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-23 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Nieaktualne
![]()
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-11-23 o 13:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co do odlewek piwa z beczki-to ja doradziłam Flo,żeby ją sprzedała
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
dobry!
![]() znalazłam kolie, głównie goth, na pingerze i się slinię jak głupia http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu/p/1/?t=kolia w sumie większość takie hendmejdy, trochę łańcuszków, zawieszek i można samemu takie cuda robić ![]()
#2490 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Nie wiem czy nie będę jakiegoś streszczenia potrzebować
![]() A propos mieszkań i remontów: kibelek z Marlonem Brando: http://citihome.eu/img?z=a617421_6.jpg łazienka z Marylin Monroe: http://citihome.eu/img?z=a617421_4.jpg eee tam w tyłeczki, w kolanka ![]() i fajnie, może tak już zostanie ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-11-23 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.