|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Groupon.pl korzystacie?
Cytat:
![]() Osobiście polecam sprawdzać tu: http://rabatkowo.pl/Deals/lublin od razu wszystkie grupony, grupery etc. są zebrane i można porównywać
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już jest w zakładkach![]() Trochę biednie w naszym Lublinie w porównaniu do większych miast, ale myślę, że jeszcze nie raz uda się trafić na coś ciekawego.
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
do wrocławianek: kiedys byly do sprzedania kupony do hair&body factory, rozeszly sie w duzej ilosci, przerwano nawet sprzedaz; czy któraś z posiadaczek juz wykorzystala kupon? jak wrazenia? chce sie niedlugo tam wybrac
|
|
#155 |
|
Przyczajenie
|
Nie mogę skorzystać z kuponu http://www.groupon.pl/oferty/oferta-...r-krakow/92547. Jakby ktoś być zainteresowany to proszę o PW.
|
|
|
|
|
#156 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() chce właśnie kupić kupon na manicure we wroclawiu ale zastanawiam sie jak mam zaplacić? mam konto w banku WBK, moge zrobić przelew? bo te formy platności, ktore sa tam napisane nie sa mi znane;/z gory dzieki za odpowiedz! |
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja mam WBK i płacę kartą.
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis na mikrodermabrazji w studio Oxygen..we Wrocku.
Zabieg zrobiony totalnie na odwal. Demakijaz minuta Brak toniku.. Mikro 5 minut(i byle jak) maseczka algowa i koniec..lacznie 30 minut. A wiem jak ma wygladac zabieg bo zajmuje sie kosmetyka Z ciekawosci przekopalam internet w poszukiwaniu opinii i znalazlam cos co idealnie pasuje do tego co mowie..te same zdanie.. http://dobra-kosmetyczka.pl/kosmetyc...a-wroclaw.html Nie wroce do tego salonu placic im 120 zl za odwalenie roboty.
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, tak ogóle nie macie wrażenie, że jak ma się kupon to jest się traktowanym jak klient drugiego gatunku?
Ja np. kupiłam wybielanie w Stomacare w Warszawie [250zł z 600zł] i raz, że musiałam czekać, aż lekarka sobie z kimś pogada, dwa nic mi nie powiedziała na temat jak stosować żel do wybielania, na jak długo etc. tylko powiedziała, żebym przeczytała ulotkę , jak pojechałam po odbiór to w ogóle nie było p. doktor, tylko asystentka-recepcjonistka, która wręczyła mi nakładki i zapytała jaki żel chcę 15% czy 20% [wybór należy do pani].Dwa, Kraków, Restauracja 8aleja [12zł zamiast 24zł], byłyśmy z koleżanką, miałyśmy 2 kupony, każda po jednym. Zamówiłyśmy pierś z kurczaka z grilla z brzoskwinią, warzywa z sosem beszamelowym, ryż i coś tam do picia. Czekałyśmy ok 40min, po czym dostałyśmy przypaloną od spodu [ba spaloną, ona czarna była!] pierś, przypalone warzywa, niektóre spalone [położone na dnie pod tymi mniej przypieczonymi] w ilości jakiejś 1/4-1/5 paczki mrożonki- myślałam, że ich trochę więcej będzie w końcu kosztowały 12zł, ryż rozgotowany. Sos dostałyśmy 5min później, z grudkami, jeden na dwie osoby, bo była pomyłka w kuchni. Po zgłoszeniu reklamacji [zjadłyśmy już prawie 3/4 bo było ok. 14 a my głodne, od rana nic nie jadłyśmy] pani zaproponowała nam deser w ramach rekompensaty: szarlotka z lodami, ale że już byłyśmy najedzone, to poprosiłyśmy o coś na wynos. Pani powiedziała, że pogada z menadżerem. Po 10min przychodzi z propozycją sernika na wynos. OK, zgadzamy się. Dostajemy pakunki z ciastem, rachunek. Po jakimś czasie, po otwarciu pakunku z sernikiem okazało się, że dostałyśmy szarlotkę a nie sernik Zaskoczenie na plus: lubelski salon fryzjerki Pierre [chyba 45zł z 90zł]. Byłam traktowana jak normalna klientka [wiem jakie są standardy, bo bywałam tam wcześniej]. Nie zauważyłam różnicy czy z kuponem czy nie, tak samo wykonana praca, na wysokim poziomie, wszyscy mili, dokładnie, bez pośpiechu. Aż się boję, co będzie dalej, bo mam jeszcze kilka niewykorzystanych kuponów.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-11-23 o 16:05 |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
No zgadzam sie z layla..
Ci z kuponami to klienci gorsi.. I salony/restauracje w ogole sie nie staraja bysmy tam wrocili(a chyba taki jest cel-reklama..)
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
ej nie mówcie mi tak
bo ja idę pierwszy raz na kolację z biletem z grouponu i się boję: C
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korzystałam już z kilku(nastu) usług i wszędzie było super.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam w kilku restauracjach we Wrocławiu z kuponem i raczej było wszystko okej. Obsługa miła i nie widziałam żadnej różnicy.
Ale jutro idę na rekonstrukcję włosów i zobaczymy jak to jest z usługami kosmetycznymi. Pani powiedziała mi przez telefon że zabieg trwa 30 minut. A ja byłam już na takim samym zabiegu w innym salonie i trwał koło 60 minut. No zobaczymy. Zapłaciłam 50 zł zamiast 100. Niby 2 razy taniej ale 50 zł to tez nie jest mało. A chyba im chodzi o reklamę a nie o zniechęcenie ludzi... chyba ... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
o jeny teraz to mnie nastraszyłyscie ;p kupiłam na grouponie trójmiasto za 99 kupon o wartosci 289 zł Farbowanie lub Baleyage ze Strzyżeniem i Modelowaniem oraz Laserową Rekonstrukcją Włosów w Sensual SPA w Sopocie :p
(przy okazji, może któraś z Was tam była?) Salon w necie ma dobre opinie, więc mam nadzieje ze potraktują mnie i moje włosy z należytą czcią i uwagą, a nie jak "klientke drugiej kategorii", bo jak nie to chyba im salon zdemoluje xD hehehe |
|
|
|
|
#166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
jak już pisałam byłam z kuponem na kawitacji i też uważam że potraktowano mnie jako klienta drugiego sortu. Demakijaż nie został dokładnie wykonany, sama kawitacja trwała jakieś 2-3 minuty natomiast maska wyciszająca została przetrzymana (zamiast 20 minut max miałam ją na twarzy ponad pół godziny bo kosmetyczka zagadała się, btw z panią od citydeal).
Oczywiście byłam w trakcie pobytu mocno namawiana na inne zabiegi (ponoć lepsze niż ten dla mojej skóry) i oczywiście o wiele droższe. Drugie moje doświadczenie kuponowe to usługi fryzjerskie. Tu zostałam wręcz dopieszczona-najpierw był zabieg-kuracja na włosy i dostałam takie 2w1, co innego na skórę głowy a co innego na włosy. Strzyżenie trwało dość długo, pani się nie śpieszyła, wręcz [pieszczotliwie jeździła nożyczkami po włosach. Zadowolenie w 100% Nie ma reguły
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-11-24 o 11:12 |
|
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
właśnie mam pytanie
korzystała już któraś z Was z usługi w Hair&body factory we Wrocławiu? bo jestem tam zapisana na 29 grudnia i się zastanawiam jak z farbowaniem wygląda tam sprawa bo co do obsługi to bardzo dobrze się zajmują klientem i wiem że pracują na dobrych kosmetykach bo na revlonie ale byłabym wdzięczna jeśli ktoś już się tam farbował i mógłby umieścić tu zdjęcie z efektem dzięki wielkie !
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast z grouponu byłam też na mikro w BeYouTy i dodatkowo wzięłam sobie oczyszczanie twarzy. Podczas zabiegu wydawało się, że wszystko jest ok ale po pierwsze na koniec wyglądałam jakby mnie ktoś pobił (od mojej stałej kosm z oczyszczania nie wychodzę w takim stanie), a po drugie, minął miesiąc a ja mam już tak zanieczyszczoną skórę, że w Oxygenie kosm. powiedziała że tamta poprzednia nie powinna była się nawet brać za oczyszczanie bo to spaprała...i bądź tu człowieku mądry....mieszkam tu parę ładnych lat a do kosmetyczki jeździłam na drugi koniec Polski do rodzinnego miasta a naprawdę przydałaby mi się uczciwa kosmetyczka we Wrocławiu...Idę do oxygena na oczyszczanie, cena nie jest wygórowana a po mikro mam dobre wrażenie i nadzieję, że następny zabieg będzie wykonany jak należy... Kupiłam jeszcze kilka innych mikro więc będę zdawać relacje na bieżąco
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wykorzystałam już kilkadziesiąt kuponów (zawsze gastronomia) i nigdy nie czułam się jak gorsza klientka. Chociaż raz na deser się nie doczekałam, został zamówiony od razu, a minął posiłek, minęło 40 min, a pani podobno nic w zamian nie zaproponowała ani nawet przepraszam, ale jedzenie ok... (Izumi). W innym miejscu na wynos nie można, no chyba że się dokupi picie, oczywiście nie było takiego warunku, ale kelnerka stwierdziła, że oni tak nie mogą, bo muszą zareklamować restaurację. Świetnie się zareklamowała
To też było sushi, gdzieś przy Żelaznej. A miejsce fajne, świeci pustkami zresztą.Za to w kilku miejscach byłam naprawdę zadowolona z obsługi, m.in. Inside, Argentina, Mała Gruzja, La Bono, Melon. Drinki przy Grzybowskiej, nie pamiętam już skąd oferta, ani jak to się nazywało - naprawdę ok i mili barmani, tak samo Rozbiegówka. Raczej nie wrócę, choć nie mam nic do zarzucenia do: Szpulki, La Fiesty, Biklego i pizzerii, których nazw nie pamiętam. Chyba muszę zapisywać, gdzie chodzę, bo o ile jedzenie świetnie pamiętam, to nazw miejsc - nie koniecznie. A sponsorem jest mój TŻ ;p Teraz zastanawiam się nad fryzjerem.
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
To jak potraktują klienta zależy od miejsca: jedni traktują wszystkich tak samo, a inni uważają, że skoro mniej płacisz to też mniej Ci się należy. Może być też tak, że źle traktują wszystkich klientów i nie ma znaczenia, czy jesteś z kuponem, czy bez. Ja korzystałam już kilka razy z kuponów i nigdy nie poczułam się gorzej traktowana.
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
hej byłam w studio glamour na hallera
Edytowane przez Marynia19 Czas edycji: 2010-11-25 o 20:50 |
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam w Envy z GroupOna, strzygła mnie p. Gabrysia i jestem bardzo zadowolona Kurację na włosy też miałam 2w1 Edytowane przez mourie Czas edycji: 2010-11-25 o 21:26 |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Czy był już ktoś we Wro w tym Max Studio na manicure za 5zł? Strasznie jestem ciekawa jak to wygląda. Wychodząc od kosmetyczki pewnego razu, gdy ta oferta wisiała w necie, usłyszałam że to jest nie do pomyślenia wystawiać taką usługę za tyle, bo oni z tego mają 2,50 PLN i za co niby sterylizują narzędzia i jakich lakierów używają tak naprawdę...i jeszcze bardziej się kobieta zszokowała jak jej powiedziałam, że sprzedano ponad 1500 kuponów...Aż mnie skręca jak to wygląda ten zabieg u nich
Sama nie mam czasu się umówić nawet...
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja patrzalam na to z racji swojego zawodu.. Jak mozna wykonywac mikrodermabrazje cale 5 minut (dodam ze mam skore na ktorej sie powinno wydluzyc czas/tlusta gruba i luszczaca sie) Wykonuje sie ja w czasie 15 -30 minut A ja w 30 minut mialam zrobiony caly zabieg(z maska) ..dodam ze bylam umowiona na 11 i czekalam 1,5 h..A to moze dlatego ze Pani ma rodzic na dniach i ostatnie dnie spedza w salonie i sie nie przemecza(rozmowa z kolezanka i inna klientka ze odchodzi -bedzie rodzic wkrotce) Nie mowiac o tym ze ten zabieg wykonuje sie w rekawiczkach.. I Dezynfekuje skore przed i po..co nie zostalo wykonane(tak jak uzyty tonik) a od razu maseczka algowa..(z niej akurat bylam zadowolona) Nie wroce do Oxygena na pewno. A i dodam ze nie oceniam komunikacji z pania kosmetyczka..nie wybralam sie tam na ploty a o swojej skorze wiem wystarczajaco duzo nawet na 1 rzut oka wydawala mi sie sympatyczna ale odwalala robote nieziemsko..I nie chodzi mi o psucie im opinii z racji ze jestem kosmetyczka.. nie pracuje we Wrocku..nie chodze po salonach i sprawdzam co sie dzieje.. od czasu do czasu kupuje cos tylko na Groupon ![]() Bylam tez w Amazing Studio na zabiegu parafinowym za 20 zl..(kupon pielegnacyjny na dlonie) i bylam zadowolona ![]() Z frytek w City Frietes tez bylam zadowolona i z kupony w CafeDeFrance na Swidnickiej(kupon byl za 9 za wartosc 20) ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
I byla zadowolona..tez mam kupon i sie wkrotce wybiore![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Dla wroclawianek http://www.groupon.pl/oferty/wroclaw...wroclaw/167076 Zabiegi za 24 zl ![]() Wezme sobie stopy chyba albo peeling kawitacyjny ![]() Radze sie pospieszyc bo zostalo tylko 50 wolnych miejsc jak ja kupilam to w ciagu paru minut zostalo kupione 10
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2010-11-26 o 15:01 |
||
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
tak. byłam na tym manicurze. jakich lakierów używają? nie wiem.
ale teraz mogę dodać, że moja mama miała francuski to jej pasek biały odprysł po trzech dniach. moje czerwone paznkcie bez problemu wytrzymały 5 dni, później w kącikach lakier odprysł ale niewielke. jednak samo wykonanie moim zdaniem było ok. jakieś cązki i inne urządzenia były pssikane płynem. tyle widziałam z dezynfekcji. a dzisiejsza ofertę na peeling też kupiłam. ilo16na tak przy okazji mam pytanie do Ciebie, właśnie jako kosmetyczki co lepiej najpierw wykonać peeling kawitacyjny czy mikrodermoabrazję?
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
tyle atrakcyjnych ofert na grouponie jest, tylko dlaczego nie ma nic w Olsztynie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

już jest w zakładkach

, jak pojechałam po odbiór to w ogóle nie było p. doktor, tylko asystentka-recepcjonistka, która wręczyła mi nakładki i zapytała jaki żel chcę 15% czy 20% [wybór należy do pani].