|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
ksiezniczko super te dziury w cieniach! Wyslij je koniecznie na zuzyciowego bloga
![]() zuzylam probke fluidu Avon odcien ivory (najjasniejszy,za jasny dla mnie) |
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Jak samopoczucie po wyborach? W moim mieście to lepiej nie mówić, w drugiej turze znalazł się obecny prezydent. Nic się nie chce zużyć, ale dostałam avon: żel Beach Party i Waterbabe ( ). I woda TTA Diamond ( ). No i to wszystko.
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś prowadziłam 3 lekcje- pierwszy raz w liceum i jestem trochę podłamana- na pytanie o Sienkiewicza (a mieli przeczytać Potop) potrafili powiedzieć tylko tyle, że miał na imię Henryk i pisał książki Ja rozumiem, że powieść jest długa no ale nawet głupiego opracowania z internetu się nie chciało nikomu przeczytać... ani filmu obejrzeć, bo nawet nie potrafili wymienić podstawowych bohaterów! Na szczęście jedna klasa była super, więc nie straciłam całkowicie nadziei...Cuciola, przykro mi, że egzamin nie poszedł, będę trzymać kciuki, żeby udało się następnym razem. ![]() Hosenko, ale się obkupiłaś! Fajna promocja, szkoda, że u mnie zlikwidowali Carrefoura! Cytat:
U mnie też mały zastój w zużyciach. Ale na dniach pójdzie mi żel pod prysznic, pomadka ochronna z Essence i błyszczyk Ori, ale już 3 m-ce nie mogę zużyć jego końcówki!
|
|
#2464 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
A w ogóle w zeszłym tygodniu, koło metra zaczepił mnie kandydat na prezydenta Warszawy ![]() ![]() Bielecki - nie znoszę typa, w dodatku jest z PiS (chociaż się wypierał ). W tych debatach w TV straszny prostak z niego wyszedł. No i jak podszedł do mnie i zapytał czy na niego zagłosuję to powiedziałam "nie, NA PEWNO nie" Ale szybko uciekał. Hahaha.Cytat:
Przecież małżeństwo nie oznacza nudy. Teraz mieszkasz z teściami i może to Cię trochę dołuje, bo czujesz się nie u siebie, ale przecież niedługo się przeprowadzicie, będziecie na swoim i nikt nie będzie Ci miał za złe, że siedzisz na Wizażu. Moja siostra jest mężatką od 5 lat, ma 2 letniego synka a jak ma zły dzień to sprzedaje dziecko mi albo swojemu mężowi i ma czas i na fora internetowe i na swoje przyjemności. A jest naprawdę świetną mamą. Ja zazdroszczę Ci tej nudy. Nie wiem co mi ostatnio odwala, ale ja już chciałabym być po studiach, pracować, być niezależna. Znudziło mi się totalnie imprezowanie, szaleństwa. Mam ochotę wracać do domu i chować się tam przed światem w ramionach TŻ. Gadaliśmy ostatnio o ślubie. 2014 będzie nasz.
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny od stycznia mam zamiar przejść na radykalnie ostry odwyk żeby po ślubie nie ciągnąć ze sobą tyle zapasów do TŻa
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że Dutkiewicz wygra. Rachu-ciachu, pierwsza tura i po wyborach. Zużyłam dzisiaj pomadkę do ust Isana Classic i maseczkę peel-off (nienawidzę takich maseczek!
|
|
#2467 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A 2014 jeszcze trochę daleko, ale takie plany to już coś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zużyć gratuluję.
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam niestety czasu nic cytować, zużyłam peeling do ciała YR i peeling do stóp Ori, a doszedł mi puder pyłkowy Ori.
|
|
|
|
#2469 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Haha wiem, dlatego aż śmiać mi się chce jak sobie policzyłam ile to jeszcze czasu.
Ale obawiam się, że wcześniej po prostu nie ma szans.
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Wymieniłam z nim kiedyś uścisk dłoni.
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
no też mnie to ciekawi ale muszę być dobrej myśli
poszła kulka rexona
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
A mi poszedł tonik Bielendy i maseczka Soraya
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
nosku to moze tez sie zalapie na ten 2014
hahahatez chce avonowe jablko i orzech mniam! A ja siedze bez Tz-ta bo pojechal dosc daleko zdawac egz panstwowy i tak dziwnie sie czuje...z tesciami w domu,swobodnie i super bedzie dopiero wtedy jak sie przeprowadzimy na swoje. Wiec moge cie luskap troche zrozumiec. |
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 tygodnie temu na imprezie były 3 kampanie wyborcze Powiedziałam mu, że skoro mnie nie pamięta, to już ma 1 głos mniej Chciał mi więc drinka postawić, ale już wychodziłam ![]() Byłam wczoraj na fitnessie. Widze już efekty dodatkowych 15 minut rozciagania - wczoraj prawie zrobiłam szpagat
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-23 o 10:52 |
|
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze sobie z maseczka kwiatowa planet spa Avonu
co tu ostatnio takie pustki?
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
moglabym do was dolaczyc...?
mnie nie przeszkadza duza ilosc moich zasobow kosmetycznych mam tylko 5 pelnych opakowan po butach ale mojgo meza to denerwuje i dobija mnie swoimi zartami... |
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
bo oni nic a nic nie rozumieją
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarły do mnie lakiery które zamawiałam daaawno
![]() China Glaze: Sexy i Grape Pop OPI Ski teal we drop Color Club: Ms Socialite i Wild Orchid Narazie nie dotarł szósty: Parlez vois OPI, ale dotrze z innego źródła. W paczce od Hexxany miałam też far Away (do zapsów poszlo) i kurację 3 w 1 Planet Spa + 4 niespodzianki ![]() Fotorelacja na moim blogu ![]() A dziś kupiłam 2 odżywki Eveline, bo nie bylo "mojej" Sally Hansen maximum growth, a dziś wyrzuciłam prawie pustą buteleczkę po niej (reszta była już zgestniała). Zuzyłam też odżywkę do brwi i rzęs.
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Luskap, Zetafon wypowiadacie się jak mężatki z 20 letnim stażem a nie 2-miesięcznym. ![]() Dałam się porwać promocji w Carrefourze i kupiłam 3 żele Nivei i jeden dezodorant. Dezodorant mi się właśnie kończy z żele będą jako mydła do rąk, za 30 gr żal nie wziąć. Mój rozumie.
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
ksiezniczko nie ma kuszenia! Trzeba zuzywac!
Wlasnie skonczylam szampon do wlosow 250 ml ![]() Hosenko sliczne te lakiery obejrzalam sobie na google odcienie gratuluje zuzyc i mykam na twojego bloga przegladnelam katalog Avonowy wloski i za duzo rzeczy chcialabym zamowic: -senses moonlight -pedzelek do cieni 2 stronny -kredka super shock zelowa (czarna na pewno ale chcialabym tez ta srebrna) -kredka gold frost arabian glow (za polowe ceny) -krem do ciala oliwkowy planet spa -szminka koronkowa o odcieniu pout (cielisty nude) I co by tu wyeliminowac? jakas kredke? Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-11-23 o 14:55 |
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2483 | ||||
|
Lady of Harley-Davidson
|
my planujemy postarac sie o dzidziusia w drugiej polowie / pod koniec 2011. Zobaczymy
a o slubie na razie nie mysle ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bylam w Londynie, wrocilam wczoraj bylo super, obkupilaM SIE W lushu i primarku
|
|
#2484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja też chciałabym mieć z głowy studia, ale z drugiej strony ostatnio przekonałam się, że u mnie w mieście raczej nie ma szans na jakąkolwiek pracę w szkole, co mnie dodatkowo dołuje... Gratuluję wspólnych planów Nosku, może nie będzie tak źle i zrealizujecie je wcześniej niż w 2014 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
Mój rozumie.
szczesciara
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
luskap musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Jesli potrzeba ci ciszy to zamknij sie w pokoju i rob swoje..chyba nikt nie bedzie mial ci za zle ze zaszyjesz sie troche sama w pokoju skoro masz duzo roboty. Ja np tak robie
trzeba tez troche pomyslec o sobie
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
Złapała mnie grypa
Po prostu cudnie...Doszedł mi jeszcze regenerujący krem do rzęs L'biotiki. |
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia, zdrowiej!
Mnie też coś rozbiera, pobolewa mnie gardło i czuję się niewyraźnie. Zmarzłam dzisiaj.
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

). I woda TTA Diamond (
). No i to wszystko.

Ja rozumiem, że powieść jest długa no ale nawet głupiego opracowania z internetu się nie chciało nikomu przeczytać... ani filmu obejrzeć, bo nawet nie potrafili wymienić podstawowych bohaterów! Na szczęście jedna klasa była super, więc nie straciłam całkowicie nadziei...

Ale szybko uciekał. Hahaha.

Kupiłam jakiś czas temu Teatime in India i zastanawiam się nad pozostałymi dwoma zapachami. Miałyście, sprawdzałyście?