|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- SNOWHITTE a ja tez wolalabym farba na blond robic ale czy mi takie wyjda skoro swoje natutaralne tez mam cimne dosyc wiec jak zrobilam kiedys farba to wyszly mi rude a fryzjerka tez powinna mi doradzic prawda zebym moze farba sprubowala nastepnym razem jak pojde to jej sie zapytam ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczka wiesz jak to jest fryzjerka siedzi cicho bo ma klientke i chce ja miec jak najdluzej, wie ze jak raz zrobi Ci farbe to w koncu za ktoryms razem stwierdzisz ze kurcze moze sama sobie zrobie odrosty w domu, to nie takie trudne i ile zaoszczedze
Moja fryzjerka tez mi mydlila oczy ze balejaz mniej niszczy bo wybiera sie tylko pasemka bla bla ja wtedy nie mialam zbytniej wiedzy na ten temat, teraz wiem, ze rozjasniacz to najgorsze zlo a balejaz wcale nie jest taki piekny jak by sie moglo wydawac bo fryzjerka przy kolejnych wizytach nie wybiera wcale dokladnie tych samych pasemek co przed tem i robi sam odrost (bo jej sie poprostu nie chce) a wybiera nowe pasemka i robi po calosci i tak w kolko macieja - bledne kolo - fakt w koncu po paru wizytach mamy tak naprawde cala glowe blond tyle jest tych pasemek A jak ciemne masz naturalki? Ciemny blond czy juz braz? Moge Ci na dowod pokazac swoje fotki wlosow po pasemkach/balejazu i w chwili obecnej jak sama robie farba i uzupelniam tak naprawde same odrosty a kolor po calosci odswiezam co 3-4mies Widac roznice w stanie wloskow
|
#3693 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kobietki
ja dzisiaj masakrycznie meczona jestem, byłam pomagac przyjaciółce w umeblowaniu, i poukładaniu ubrań, zabawek dzieci i takich dupereli.. potem zakupy, , powrut do domu przez całe miasto na nogach heh..ze spa zrobilam kapiel, balsam brązujacy lirene, żel z arniką na policzki i pod oczka, krem babydream na twarz i krem na dłonie.. i posiedze troszke na wizazu, i spanko
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2010-11-23 o 20:48 |
|
|
|
#3694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia, tak mi się nie chce uczyć... A muszę przysiąść do angielskiego i geografi i się nauczyć na piątkę
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez co 2dni myje wloski. zastanawiam sie czy uzywac po amlie takie maski jak l'oreal absolut repair, matrix smart.color, l'oreal elseve repair, goldwell kerastic, mam je tak na zuzyciu i zastanawiam sie, czy ich nie obciaze i czy jest sens dawac po olejowaniu takie maski, czy lepiej cos kupic bez sls, ale znowu kiedy zuzyje te maski
|
|
#3697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio robilam loreal excell 10.13 ![]() Wiesz moze zajrzyj tu na ten watek, jest tam wiele specjalistek mozna sie czegos zawsze dowiedziec https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post23414312Mowisz, ze swoje masz ciemny blond to bez tragedii jeszcze A jaka farba robilas? Blondy Palette sa dobrze rozjasniajace (nie wszystkie rozjasniaja do zoltka, np a10 czy c12) i nie ma sie co bac ich farb, na watku ktory Ci wkleilam wiele dziewczyn sobie chwali i ma piekne wlosy
|
|
#3699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wieczorem planuję spamowanie
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bym chodzila do fryzjerki na odrosty ale mi to szkoda kasy samej mi jakos wychodzi cale szczescie a pieniazki wole na kosmetyki wydawac![]()
|
|
#3703 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jutro bede olejować włoski swoim olejem rycynowym hehe.
i muszę umuwić się do fryzjera na podcięcie końcówek, niech ciachnie ile chce byle by były zdrowe..
|
#3704 |
|
Zadomowienie
|
myslisz ze jak jej powiem ze chce farba to mi bedzie robic?
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki chcesz ten blond? Taki bialawy jak po rozjasniaczu? Czy jakis sloneczny, perlowy, popielaty? Bo jestem prawie pewna ze jak powiesz ze chcesz bardzo bardzo jasne bialawe to powie Ci ze takie to tylko po rozjsniaczu. A niekoniecznie, bo moze zrobic farbe i potem polozyc na nia jakis toner/mixtone ktory da np bialy lub perlowy blond. Stawiaj na swoim a na pewno cos razem zaradzicie
|
#3706 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
buahhot i snowhitee głosy oddane Pomalowałam właśnie pazurki nowo zakupionym lakierem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sh.html&next=1 Po pierwszej warstwie załamałam się, blady kolor, smugi Już pomyślałam że wyrzucone pieniądze w błoto... A po drugiej warstwie piekny, nasycony kolorek... Ciekawe tylko jak będzie z trwałością ![]() Dzisiejsze spamowanie -masaż syrenką -ziaja reduktor cellulitu na uda i pośladki -maska biosilk na 20 min pod czepek -maska z glinka ziaji na buźkę -tonik recepturowy -ziaja med krem redukujący trądzik -tarka do pięt + krem nawilżający na stópki |
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak KOBO kusi![]() lece sie spamowac, pozniej napisze coo i jak ![]() Blondyneczka niech Ci pokaze do rak palete z kolorami i wybierz sobie ten kolor ktory Ci sie podoba najbardziej
|
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
to zazdroszczę
Cytat:
Cytat:
zrobiłabym sobie błyszczyk powiększający usta,tylko teraz nie mogę
|
||
|
|
|
#3710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale napewno maja ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- lece spac moje kochane wizazaneczki
|
|
|
#3711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
klik glowa pek,a dobrze ze w pt juz badania robie... dobranoc
|
|
#3712 |
|
zawsze mam racje
|
Właśnie siedzę z amlą jaśminową na włosach ( po raz pierwszy) i ciekawa jestem efektu
![]() Używała może któraś z was kremu z serii yes to carrots?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-11-23 o 22:24 |
|
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę już spać bo mnie coś dzisiaj głowa cały dzień boli
Dobranoc
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jednak dziś bede olejować włoski
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj tylko prycznic i balsam, nie chce mi sie niiiicccc wiecej
|
#3716 |
|
zawsze mam racje
|
Mnie też się nie chce
![]() Lubię mieć błyszczące włosy i gładką skórę, ale szereg czynności do wykonania, żeby takie były czasami mnie przeraża ![]() Zmyłam tę amle, umyłam włosy metodą omo i zobaczymy co z tego będzie ![]() Posmarowałam się balsamem brązującym. W końcu Bo codziennie sobie mówiłam: brązowie się od jutra...
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po spamowanku, tez mega mi sie nie chcialo ale musze w pracy jak czlowiek wygladac ![]() Twarz: zel oczyszcz. Bourjois, dzis zadnych kremow bo po wczarajszej masci z wit. A skora jest sliczna i bardzo nawilzona Cialo: prysznic z truskawkowym mydlem Wlosy: szampon brzozowy, odzywka isany z olejkiem babassu, serum joanny na konce. Wsio teraz mykam spac dobranoc
|
|
#3718 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mysle ze mozesz uzywac ale moga obciazyc bardziej wlosy, no musisz sprawdzic na "wlasnej skorze" ![]() dziekuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3719 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Piękne!
![]() Ale miałam wczoraj pracowity dzionek. Nie dość, że TŻ miał urodzinki, to jeszcze zrobiłam takie duuuże spamowanko, że szok ![]() Tżtowi zrobiłam niespodzianke i kupiłam sernik, oczywiście dodałam świeczki i zaśpiewałam sto lat Zrobiłam też pyszne babeczki, cieszył się jak małe dziecko ![]() _blondyneczka_ Dużo lepiej wyglądasz teraz, niż wcześniej z tym spodem ![]() loluska Fajna ta czapka, mam podobną tylko z daszkiem ![]() kitka Też mi się podobają takie czapki Ze SPAmowania było: - nafta kosmetyczna ok 30 min - mycie włosków Nowym Garnierem Fructis Volume bez silikonów - maska na włosy Gloria - odżywka bezspłukiwania Syoss - jedwab na końcówki Joanna - balsamowanko Nivea S.O.S - serum na biust Evelline 3D - peelling stóp - kremik na rączki i stópki - olejek pichtowy na twarz - bervoxyl punktowo - peelling ust - wazelina na usta - olejek rycynowy na brwi - usunęłam skórki z paznokci - wypiłam pokrzywę - wzięłam Merz Special
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

jego zapach mnie fajnie odpręża, zawsze miałam takie słodkie żele pod prysznic a tu taka odmiana w zapachu i bardzo korzystna
Jeśli chodzi o kosmetyki dla mężczyzn z avonu to kupiłam kilka rzeczy swojemu i niektóre mu podpasowały a inne nie, ale już nie pamiętam które to były
A maseczki a avonu lubię, fajnie mi wygładzają skórę, jest taka miękka i sprężysta
) ale właśnie w tym roku też chciałabym sobie jakąś kupić, bo jak sobie pomyśle o tych mrozach to brrr....
Ale dwa kubki pokrzywy mam już za sobą

ja dzisiaj masakrycznie meczona jestem, byłam pomagac przyjaciółce w umeblowaniu, i poukładaniu ubrań, zabawek dzieci i takich dupereli.. potem zakupy, , powrut do domu przez całe miasto na nogach heh..

Już pomyślałam że wyrzucone pieniądze w błoto... A po drugiej warstwie piekny, nasycony kolorek... Ciekawe tylko jak będzie z trwałością