|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | ||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
Nawet tyćkę wrzucam do akwarium- działa wyjątkowo na rośliny, bo od zeszłego roku co tydzień muszę przycinać: dżungla się robi i ryb nie widać ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Moje też nie. Może to jakieś opłatkopodobne? Sąsiadka ma w sklepie smakowe. Wypróbuję.---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
U mnie już tak zaciąga. A zimnica!
|
|
#1592 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
Ja też. Mam nadzieję i trzymam kciuki. Cytat:
U mnie zawsze: makowiec, piernik przekładany oraz tort sernikowy z polewą toffi i orzechami. Oczywiście jakieś pierniczka i ciasteczka. |
||
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojej Shili w zeszłym roku dalam i tak smiesznie go jadła,przykleił sie jej do podniebienia
![]() W tym roku tez jej dam-obowiązkowo Ona bedzie zachwycona w swieta,poniewaz lubi zjazdy rodzinne,bawi sie z moja siostrzenicą i od kazdego domaga sie czegos do zjedzenia
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu wg mnie należą do naszej rodziny w 100% ![]() Kurcze... łaziłam dziś po sklepach i nie mogłam wyjść z alejek z tymi wszystkimi ozdobami, światełkami, bombeczkami ach..
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Przyczajenie
|
Jak czytam te Wasze wszystkie "wariacje" na puncie świat to dochodzę do wniosku, że chyba ze mną jest coś nie tak....
osobiście nie rozumiem tego całego "łał" na tym punkcie bo przecież niby czym tu się ekscytować? Jakoś nigdy nie lubiłam tego całego zmieszania związanego ze świętami i przyznam, że z wiekiem mi to nie przechodzi, więc chyba zostanę taka anty świąteczna już chyba na zawsze ![]() Udanych poszukiwań dekoracji i gadżetów świątecznych mimo wszystko ja też muzę ruszyć w szał zakupowy za prezętmi dla mojej kochanej rodzinki Owocnych łowów życzę wszystkim, tym bardziej i mniej zakręconym na punkcie świąt
|
#1596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może kiedyś zarazimy Cię naszą obsesją.
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Przyczajenie
|
może, może ..... pozdrawiam
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
ja moim zwierzakom zawsze dawałam opłatka i tak samo jak reszta rodziny dostawały prezenty, które wcześniej były pod choinką
(pies mojej siostry w zeszłym roku chyba wyczuł prezent dla siebie bo ciągle kręcił się wokół choinki i trącał nosem wszystkie pakunki )A taka jedna świetne te stemple szkoda tylko, że w sumie tak mało...
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop
![]() A u mnie śnieg ma spaść dopiero we czwartek ![]() Kawałki niektórych prezentów od dziś mam - odebrałam te świąteczne płyny z Avonu A tak do podtrzymania świątecznej atmosfery... http://www.tvn24.pl/-1,1683563,0,1,w...wiadomosc.html |
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jaki kolor choinki planujecie na ten rok?
Ja niebiesko-czerwony ![]() Właśnie powiedzieli w pogodzie,że jutro obudzimy się w zimowej scenerii
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! Edytowane przez A taka jedna Czas edycji: 2010-11-23 o 20:15 |
||
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
moja bedzie pstrokata a w wigile i drugi dzien swiat pracujemy
|
|
#1602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedactwo A nie da się wziąść urlopu?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji
BLESS! |
|||
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
o kurczę.. ja w wigilię też pracuję, ale na szczęście potem nie!
Ja właśnie nie wiem jaki kolor.. ale to chyba będą niskobudżetowe święta, więc wykorzystam zeszłoroczne ozdoby (kolor niebieski) + kilka szyszek w czerwonym brokacie
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w jakich godzinach pracujecie?Moze popołudnia bedziecie miec wolne-zawsze cos ![]() Ja w wigilie do południa pracuje a potem całe swieta wolne
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie choinka pewnie będzie na złoto bo nie wiem czy siostra planuje jakieś nowe ozdoby kupić
w sumie nie ma znaczenia kolor choinki... najważniejsze aby była bezpieczna dla dziecka ![]() współczuje pracować w okresie świątecznym Edytowane przez asik1503 Czas edycji: 2010-11-23 o 20:56 |
|
|
|
#1606 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
babeczkowy? jakiej firmy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4ac7eae5f92dfa622d89f02 4e559f952d8de277a_657b977 4600aa;23414517]babeczkowy?
jakiej firmy ![]() A masz już może pomysł jakim klejem te piórka przykleić [/QUOTE]Firmy Victorias's Secret 3 mgiełki za 25$. Przyklej na super glu. albo kropelke Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2010-11-23 o 21:05 |
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój perełek też dostaje zawsze prezent na święta, różnie to bywa ale raz pamiętam kupiłam mu taki wieelki koszyk zrobiony ze ścięgien ( więc mógł go potem zjeść) uchwyty też były jadalne, nawet kokarda na uchwytach była jadalna, a w środku ze 3 kg różniastych smakołyków dla psiaka Ale miał radochę jak sam wybierał z koszyka różniaste łakocie Choinka ta wielka w salonie jest taka hmm dość "zimna" ( granatowo ,niebiesko srebrna) u nas, ale dopiero w zeszłym roku kupiliśmy to ogromne drzwko i jakieś dodatki do niej ( wydaliśmy na to "fortune" bo nie dość że choinka mega droga to dodatki do niej już w ogóle). CO roku stopniowo za rozsądną kwotę będziemy kupować różniaste dodatki, w tym roku pomyślałam aby do tego niebieskiego, granatowego i srebrnego dołożyć czerwieni aby trochę ją ocieplić.Natomiast choinka w moim pokoju to wszystkie kolory Uwielbiam taki misz masz i wkładam na nią co tylko mam ![]() A tak w ogóle moje Panie to Merry Christmas (nie wiem czy mogę więc na foto proszę klikać tylko osoby +18 )
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Ashaai, takim mikolaem to niejedna by pogardzila
Chociaz ja mam swojego, ktory cos dla mnie knuje i za nic nie chce zdradzic, co to bedzie![]() U mnie choinka czerwono-zlota a ozdob mamy tyle, ze nie mieszcza sie wszystkie na raz na choince, wiec w tym roku nie wydamy na to kasy Dziewczeta, dajcie mi troche ciepla, przez ta pogode sie przeziebilam, a po ulicach sie nie da chodzic, bo ten glupi snieg zamarzl i jets slisko i wieje taki mrozny wiatr
|
|
|
|
#1610 |
|
Rozeznanie
|
W ogóle ja już mojej mamie oznajmiłam, że chcę takie tradycyjne święta z głównymi potrawami. Oczywiście, nie zamierzam zrobić wszystkich, bo bym była taka gruba, że w drzwiach bym się nie zmieściła. Tak więc zamierzam to JA w te święta wtrącić się do kuchni i porządzić się w sprawach kulinarnych
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
[1=4ac7eae5f92dfa622d89f02 4e559f952d8de277a_657b977 4600aa;23414517]
A masz już może pomysł jakim klejem te piórka przykleić [/QUOTE]Myślałam, żeby cieniutkim drucikiem przymocować do tego wystającego z bombki druta, może jakąś kokardkę zawiążę. Przepraszam za brak talentu
|
#1612 |
|
Rozeznanie
|
ewusxx urocza bombka.
![]() ![]() ![]() Dzisiaj się dowiedziałam że na wigilii ma być więcej osób niż zawsze. Jutro mamy obudzić się i zobaczyć śnieg, ja tu wypatruję przy oknie i nic. Może jak pójdę spać, to spadnie?
|
|
|
|
#1613 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może taśmą dwustronną? ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Jak byłam mała to tak samo mylałam o Mikołaju
|
||
|
|
|
#1615 |
|
Raczkowanie
|
Och, jaki cudny wątek
Dobrze że go znalazłam Uwielbiam BN. A też dziś kupiłam piernikowe świeczki w Rossmannie. Pachną nieziemsko
|
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
melduje, że u mnie ( Rzeszów ) śniegu brak
|
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
u mnie wczoraj był taki drobniuutki, a dzisiaj ma padac również
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj prognoze pogody i mówili ze od zachodu polski nocy ma zaczac padac snieg....wczoraj przed snem wypatrywałam i nic....obudziłam sie rano,podciągłam rolete,patrze .......i co......i wielkie nic
![]() Rozczarowałam sie strasznie
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo zero śniegu
Oglądałam dziś pogodę u mnie ma padać śnieg z deszczem a jutro sam śnieg, zobaczymy jak to będzie.Raisab i Ewuss nie możecie tych piórek przykleić na kropelke? Na pewno będzie się wtedy trzymać, chyba że chcecie później je zdjąć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

Nawet tyćkę wrzucam do akwarium- działa wyjątkowo na rośliny, bo od zeszłego roku co tydzień muszę przycinać: dżungla się robi i ryb nie widać 
Sąsiadka ma w sklepie smakowe. Wypróbuję.

w końcu wg mnie należą do naszej rodziny w 100% 

jakiej firmy
bo nie dość że choinka mega droga to dodatki do niej już w ogóle). CO roku stopniowo za rozsądną kwotę będziemy kupować różniaste dodatki, w tym roku pomyślałam aby do tego niebieskiego, granatowego i srebrnego dołożyć czerwieni aby trochę ją ocieplić.
Uwielbiam taki misz masz i wkładam na nią co tylko mam 
"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...