|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
On nie tęskni:( nie wiem co sie dzieje :(
Dziewczyny proszę doradźcie mi,
ostatnio miałam sprzeczkę z moim facetem, ( jesteśmy razem rok) ale po kłótni obiecaliśmy ze nie będziemy więcej się o takie pierdółki kłócić itp. i wszystko było ok, Mój chłopak ma prace wyjazdową, czyli w niedziele już wyjechał w trasę bo jest przedstawicielem. Ale normalnie do siebie dzwonimy i piszemy jak nigdy nic. I wczoraj kiedy ja mu napisałam czy stęsknił się choć troszkę za mną;p . To on napisał " przecież widzieliśmy się niedawno) czyli w sobotę ![]() Normalnie zraniło mnie to, bo ja zanim tęsknie. nie widziałam go te kilka dni, dziś jest kolejny;( powiedziałam ze mnie to zraniło, bo jak ktoś nie tęskni to znaczy ze nie brakuje mu mnie... i coś jest nie tak.. to on odpisał ze nic z tym nie zrobi.. i ze chce iść spać bo musi rano wstać ;( Tak mi smutno, przepłakałam pół nocy, choć nie chciałam płakać.. ale jestem wrażliwa osobą Dziś juz 10 ja nie odzywam się do niego, zresztą-moja komórka milczy... Co mam mu napisać, a dzień dobry kochanie jak się spało tak jakby nigdy nic ! Nie potrafię, po tych wczorajszych jego słowach, nie mam ochoty się do niego odzywać. Jak zatęskni on to niech się odezwie ![]() A może on już nie chce być ze mną.. no to normalne jak się nie tęskni, to nie kocha itp czy któraś miała podobnie?? Co mam robić nie odzywać się i mieć honor ;( tak mi ciężko, czy odezwać sie jakby nigdy nicSłowa ranią chyba najbardziej |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: On nie tęskni:( nie wiem co sie dzieje :(
Z tego wynika,ze chyba nie kocham swojego męża
![]() Twój TZ zareagował po mojemu.Widzielismy się parę dni temu,za kilka dni znowu sie zobaczymy...po co panikować,płakać? Ja za mężem tęsknie bardzo,ale nie mówię o tym co parę godzin,nie ryczę z tego powodu do poduszki i ogolnie nie rozwala mi to dnia. Po prostu mi go bardzo brakuje,czasem mam ochotę coś mu powiedzieć...a tu zonk No ale narazie zyjemy w takim systemie,niedlugo bedzie lepiej.Mam wrażenie,że Twoj TZ jest zajęty,zmęczony i nie ma siły na "pierdoły". A ty zamiast zająć się sobą czekasz na telefon od misiaczka. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
no nie wiem po prostu mnie to jakoś dobiło, to co napisał, ze nic z tym nie zrobi ze on nie tęskni ;(to co napisać do niego normalnie, co tam jak tam, jak noc minęła czy się nie odzywać i dać mu zatęsknić |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
rozumiem Cię, ja nie wyobrażam sobie kochać kogoś i nie tęsknić i dla mnie takie zachowanie byłoby dziwne, jeśłi dasz radę to nie odzywaj się dzis do niego chyba że on sam się pierwszy odezwie, a gdy wróci to spokojnie z nim porozmawiaj, powiedz, jak się poczułaś: zlekceważona, olana, że bylo Ci smutno, ale z drugiej strony może skoro on jest w pracy to może serio był zmęczony, i pracował ciężko żeby zrobić wszystko co zaplanował jak najszybciej żeby prędzej do Ciebie wrócić?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
za późno,
napisałam co tam u niego jak noc minęła i czy wszystko w porządku w trasie a on milczy.... ;/ |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Chłop ma zajęcie,pracę ,siedzi w aucie a ty mu d... zawracasz, zajmij się czymś zamiast wymyslac problemy.
A może nie tęskni i co zmusisz go ? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile ludzi tyle opinii.Dla mnie np.też dopiero co widzieliśmy się w sobotę i tak samo bym odpowiedziała na Jego miejscu.PAmiętam były wymuszał tak na mnie czy tęsknię i potem mówiłam dla świętego spokoju ''tak tęsknię''.Chcesz takie nieszczere wyznania?
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
tak przez smsy to nigdy nie wiadomo o co komus chodzi - nie widzisz jego miny, reakcji itp. Moze chcial sie troche z Toba podroczyc? Moze specjalnie tak napisal zebys sie tym martwila i myslala caly czas o nim? Mysle ze najlepiej bedzie z nim pogadac jak tylko wroci i powiedziec mu o swoich uczuciach
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czepiasz się kobito każdego słowa - może boi sie odezwać żebyś znowu się nie czepiła. Ja bym się bała do takiego kogoś pisać - żeby potem po jednym sms wnioskował nie wiadomo co. Nie pisz bo czytając twoje wypociny spowoduje wypadek. Trasa to nie spaecer po parku - może nie może odpisać?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Tak ja mam bardzo podobną sytuację. Niestety ;/
Wg mojego TŻa on uważa że nie musi mi nic mówić, że powinnam wiedzieć że mnie kocha, że tęskni ... i tak np nie usłyszałam od niego kocham przez jakis miesiąc, mam nadzieję że się to zmieni. A dla ciebie mam radę, zacznij go tak samo olewać, zajmij sie swoim życiem, to pomaga I Tobie - bo nie będziesz o nim tyle myśleć, i Waszemu związkowi- bo przestaniesz go tak no wiesz ... tregocić Może za często do niego piszesz? może i to jest powodem?
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę się z TŻ tylko w weekendy a nie usycham z tęsknoty zaraz po zamknięciu za nim drzwi. I na pewno nie znaczy to że go nie kocham.
|
|
|
#12 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
patrząć po godzinie napisanych postów - chłopak w przeciągu pół godziny nie odpisał, no tragedia Skoro jeździ samochodem to nawet lepiej że nie rozprasza się smsami. Wyluzuj trochę, zajmij się sobą zamiast wyczekiwać na smsa ![]() edit: Spojrzałam we wcześniejszy temat założony przez Ciebie. Po porstu histeryzujesz!
12.06.2010 "A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej.." Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję, Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj! Edytowane przez reniferek01 Czas edycji: 2010-11-24 o 11:38 |
||
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rozbawił mnie ten watekkomórka ma jedna zasadniczą wadę - ingeruje w życie obdarowanej smsem oczekując natychmiastowej reakcji nie pytając czy osoba ma czas na opisanie. Kurcze mój TZ po 2 godz dopiero odpisał bo mial młyn w pracy - pora na wątek "moj mąz mnie już nie kocha bo nie odpisuje jak kiedyś!!!" |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie! Za bardzo się przejmujesz.
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ja widze problem w tym, ze przesadzasz.
trafił ci sie szczery gosc, pewnie wielu facetow na pytanie czy teskni odpowiada, ze tak dla swietego spokoju. on powiedzal szczezre. kiedys przez 2 miesiace pracowałam w innym miescie i widywalam sei z moim chłopakiem co dwa tygdonie. czesto nawet nie miałam czasu zeby tesknic, bo bylam tak zapracowana.
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Trochę niesmaczne jest naśmiewanie się z dziewczyny, która chciała się podzielić swoim smutkiem i emocjami
![]() Autorko, może Twój facet jest po prostu typem niezbyt emocjonalnym i taki jest od zawsze? Jeżeli tak to nie masz się czym martwić, niektórzy tak mają. Moim zdaniem powód do niepokoju miałabyś jeżeli Twój TŻ na co dzień chętnie mówi o swoich uczuciach, jest raczej wylewny, a ostatnio coś się zmieniło. |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
nie ale mi się wydawało ze facet jeśli kocha to tęskni i tyle, a ja wczoraj mi mówi ze nie tęskni i nic z tym nie zrobi to poczułam się jakby mnie trochę olałja nie zamierzam mu się narzucać ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Jeszcze muszę dodać, ze ta kłótnia sobotnia była spowodowana tym, że byłam na uczelni i zajęta nie pisałam nic do niego cały dzień dopiero jak wróciła, to był taki zły i wkurzony ze nie potrafiłam się odezwać.. może on mi się teraz odgrywa;/ we ci faceci...;/ |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zajmij się trochę swoimi sprawami i DAJ mu zatęsknić za Tobą
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Faceci są troszkę inni niż kobiety. Za dużo myślisz i za bardzo bierzesz sobie do serca!
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem facetem.
A tak na poważnie to zależy to od charakteru a nie od płci. Ja nie tęsknię a mój TŻ jak szalony. ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Złe założenie.
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Juliette88 - nikt się nie naśmiewa - ale smsy zawsze traktowałam jako środek komunikacji a nie mega ważny wyznacznik uczuć i dlatego niektóre z nas tak reagują. Smas nadaje się do do zdań typu: kup chleb. oczywiście miło dostać milosnego smsa ale nie dramatyzujmy- TAk się chłopakowi napisało. Edytowane przez Wikttoria Czas edycji: 2010-11-24 o 14:04 |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
daj Boże, żeby tylko takie problemy w życiu mnie spotykały
![]() Autorko zajmij się życiem zamiast snuć pod czaszką jakieś farmazony, za dużo Mody na sukces chyba się naoglądałaś ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Kiedyś też tak miałam. Każde jego słowo rozważałam na milion sposobów, potem się fochałam jak coś wymyśliłam na moją niekorzyść. Sporo było przez to nieporozumień. W szczątkowej wersji mi to zostało, może i dobrze
To jeszcze zależy co rozumiesz przez "tęsknić". Może nie wypłakuje sobie oczu za Tobą, nie wpatruje się ciągle w Twoje zdjęcie, ale myśli o Tobie? Czy to się nie liczy? A ogólnie to tylko to cię niepokoi czy są też jakieś inne zachowania wskazujące na jego brak zainteresowania Tobą?
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
no to ze czuje się czasami "olewana" ignorowana |
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to lepsze niż pisanie smsów.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Warto spróbować. Choć nie wiadomo czy usłyszy od niego coś więcej niż "Nic się nie dzieje, ja po prostu tak mam", albo "nie wiem".
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
.....
Edytowane przez 00karolina00 Czas edycji: 2011-07-15 o 00:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

No ale narazie zyjemy w takim systemie,niedlugo bedzie lepiej.
no nie wiem po prostu mnie to jakoś dobiło, to co napisał, ze nic z tym nie zrobi ze on nie tęskni ;(

Czepiasz się kobito każdego słowa - może boi sie odezwać żebyś znowu się nie czepiła. Ja bym się bała do takiego kogoś pisać - żeby potem po jednym sms wnioskował nie wiadomo co. Nie pisz bo czytając twoje wypociny spowoduje wypadek. Trasa to nie spaecer po parku - może nie może odpisać?
Może za często do niego piszesz? może i to jest powodem?

Biorę się za siebie