On nie tęskni:( nie wiem co sie dzieje :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-24, 10:00   #1
czarodziejkam
Przyczajenie

On nie tęskni:( nie wiem co sie dzieje :(

Dziewczyny proszę doradźcie mi,
ostatnio miałam sprzeczkę z moim facetem, ( jesteśmy razem rok) ale po kłótni obiecaliśmy ze nie będziemy więcej się o takie pierdółki kłócić itp. i wszystko było ok,
Mój chłopak ma prace wyjazdową, czyli w niedziele już wyjechał w trasę bo jest przedstawicielem. Ale normalnie do siebie dzwonimy i piszemy jak nigdy nic.
I wczoraj kiedy ja mu napisałam czy stęsknił się choć troszkę za mną;p . To on napisał " przecież widzieliśmy się niedawno) czyli w sobotę
Normalnie zraniło mnie to, bo ja zanim tęsknie. nie widziałam go te kilka dni, dziś jest kolejny;(
powiedziałam ze mnie to zraniło, bo jak ktoś nie tęskni to znaczy ze nie brakuje mu mnie... i coś jest nie tak.. to on odpisał ze nic z tym nie zrobi.. i ze chce iść spać bo musi rano wstać ;(
Tak mi smutno, przepłakałam pół nocy, choć nie chciałam płakać.. ale jestem wrażliwa osobą

Dziś juz 10 ja nie odzywam się do niego, zresztą-moja komórka milczy... Co mam mu napisać, a dzień dobry kochanie jak się spało tak jakby nigdy nic ! Nie potrafię, po tych wczorajszych jego słowach, nie mam ochoty się do niego odzywać.
Jak zatęskni on to niech się odezwie
A może on już nie chce być ze mną.. no to normalne jak się nie tęskni, to nie kocha itp
czy któraś miała podobnie??

Co mam robić nie odzywać się i mieć honor ;( tak mi ciężko, czy odezwać sie jakby nigdy nic
Słowa ranią chyba najbardziej
czarodziejkam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 10:13   #2
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja
Dot.: On nie tęskni:( nie wiem co sie dzieje :(

Z tego wynika,ze chyba nie kocham swojego męża
Twój TZ zareagował po mojemu.Widzielismy się parę dni temu,za kilka dni znowu sie zobaczymy...po co panikować,płakać?
Ja za mężem tęsknie bardzo,ale nie mówię o tym co parę godzin,nie ryczę z tego powodu do poduszki i ogolnie nie rozwala mi to dnia. Po prostu mi go bardzo brakuje,czasem mam ochotę coś mu powiedzieć...a tu zonk No ale narazie zyjemy w takim systemie,niedlugo bedzie lepiej.

Mam wrażenie,że Twoj TZ jest zajęty,zmęczony i nie ma siły na "pierdoły". A ty zamiast zająć się sobą czekasz na telefon od misiaczka.
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 10:16   #3
czarodziejkam
Przyczajenie

no nie wiem po prostu mnie to jakoś dobiło, to co napisał, ze nic z tym nie zrobi ze on nie tęskni ;(

to co napisać do niego normalnie, co tam jak tam, jak noc minęła

czy się nie odzywać i dać mu zatęsknić
Stary 2010-11-24, 10:16   #4
monaa01
Rozeznanie

rozumiem Cię, ja nie wyobrażam sobie kochać kogoś i nie tęsknić i dla mnie takie zachowanie byłoby dziwne, jeśłi dasz radę to nie odzywaj się dzis do niego chyba że on sam się pierwszy odezwie, a gdy wróci to spokojnie z nim porozmawiaj, powiedz, jak się poczułaś: zlekceważona, olana, że bylo Ci smutno, ale z drugiej strony może skoro on jest w pracy to może serio był zmęczony, i pracował ciężko żeby zrobić wszystko co zaplanował jak najszybciej żeby prędzej do Ciebie wrócić?
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 10:46   #5
czarodziejkam
Przyczajenie

za późno,
napisałam co tam u niego jak noc minęła i czy wszystko w porządku w trasie
a on milczy.... ;/
Stary 2010-11-24, 10:49   #6
paula78
Zakorzenienie

Chłop ma zajęcie,pracę ,siedzi w aucie a ty mu d... zawracasz, zajmij się czymś zamiast wymyslac problemy.
A może nie tęskni i co zmusisz go ?

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 11:01   #7
kenio26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Chłop ma zajęcie,pracę ,siedzi w aucie a ty mu d... zawracasz, zajmij się czymś zamiast wymyslac problemy.
.

Ile ludzi tyle opinii.Dla mnie np.też dopiero co widzieliśmy się w sobotę i tak samo bym odpowiedziała na Jego miejscu.PAmiętam były wymuszał tak na mnie czy tęsknię i potem mówiłam dla świętego spokoju ''tak tęsknię''.Chcesz takie nieszczere wyznania?

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 11:02   #8
Missia07
Przyczajenie

tak przez smsy to nigdy nie wiadomo o co komus chodzi - nie widzisz jego miny, reakcji itp. Moze chcial sie troche z Toba podroczyc? Moze specjalnie tak napisal zebys sie tym martwila i myslala caly czas o nim? Mysle ze najlepiej bedzie z nim pogadac jak tylko wroci i powiedziec mu o swoich uczuciach
Missia07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 11:05   #9
Wikttoria
Raczkowanie

GG do Wikttoria

Cytat:
Czepiasz się kobito każdego słowa - może boi sie odezwać żebyś znowu się nie czepiła. Ja bym się bała do takiego kogoś pisać - żeby potem po jednym sms wnioskował nie wiadomo co. Nie pisz bo czytając twoje wypociny spowoduje wypadek. Trasa to nie spaecer po parku - może nie może odpisać?
Wikttoria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 11:14   #10
tuskaaa
Raczkowanie

Tak ja mam bardzo podobną sytuację. Niestety ;/
Wg mojego TŻa on uważa że nie musi mi nic mówić, że powinnam wiedzieć że mnie kocha, że tęskni ... i tak np nie usłyszałam od niego kocham przez jakis miesiąc, mam nadzieję że się to zmieni. A dla ciebie mam radę, zacznij go tak samo olewać, zajmij sie swoim życiem, to pomaga I Tobie - bo nie będziesz o nim tyle myśleć, i Waszemu związkowi- bo przestaniesz go tak no wiesz ... tregocić Może za często do niego piszesz? może i to jest powodem?
tuskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 11:19   #11
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarodziejkam Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę doradźcie mi,
ostatnio miałam sprzeczkę z moim facetem, ( jesteśmy razem rok) ale po kłótni obiecaliśmy ze nie będziemy więcej się o takie pierdółki kłócić itp. i wszystko było ok,
Mój chłopak ma prace wyjazdową, czyli w niedziele już wyjechał w trasę bo jest przedstawicielem. Ale normalnie do siebie dzwonimy i piszemy jak nigdy nic.
I wczoraj kiedy ja mu napisałam czy stęsknił się choć troszkę za mną;p . To on napisał " przecież widzieliśmy się niedawno) czyli w sobotę
Normalnie zraniło mnie to, bo ja zanim tęsknie. nie widziałam go te kilka dni, dziś jest kolejny;(
powiedziałam ze mnie to zraniło, bo jak ktoś nie tęskni to znaczy ze nie brakuje mu mnie... i coś jest nie tak.. to on odpisał ze nic z tym nie zrobi.. i ze chce iść spać bo musi rano wstać ;(
Tak mi smutno, przepłakałam pół nocy, choć nie chciałam płakać.. ale jestem wrażliwa osobą

Dziś juz 10 ja nie odzywam się do niego, zresztą-moja komórka milczy... Co mam mu napisać, a dzień dobry kochanie jak się spało tak jakby nigdy nic ! Nie potrafię, po tych wczorajszych jego słowach, nie mam ochoty się do niego odzywać.
Jak zatęskni on to niech się odezwie
A może on już nie chce być ze mną.. no to normalne jak się nie tęskni, to nie kocha itp
czy któraś miała podobnie??

Co mam robić nie odzywać się i mieć honor ;( tak mi ciężko, czy odezwać sie jakby nigdy nic
Słowa ranią chyba najbardziej
Nie panikuj. Niektóre typy tak mają. Np. ja. Widzę się z TŻ tylko w weekendy a nie usycham z tęsknoty zaraz po zamknięciu za nim drzwi. I na pewno nie znaczy to że go nie kocham.
Stary 2010-11-24, 11:26   #12
reniferek01
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem po prostu mnie to jakoś dobiło, to co napisał, ze nic z tym nie zrobi ze on nie tęskni ;(

to co napisać do niego normalnie, co tam jak tam, jak noc minęła

czy się nie odzywać i dać mu zatęsknić
Cytat:
za późno,
napisałam co tam u niego jak noc minęła i czy wszystko w porządku w trasie
a on milczy.... ;/

patrząć po godzinie napisanych postów - chłopak w przeciągu pół godziny nie odpisał, no tragedia

Skoro jeździ samochodem to nawet lepiej że nie rozprasza się smsami.
Wyluzuj trochę, zajmij się sobą zamiast wyczekiwać na smsa

edit: Spojrzałam we wcześniejszy temat założony przez Ciebie. Po porstu histeryzujesz!

...
Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję,
Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj!

Edytowane przez reniferek01
Czas edycji: 2010-11-24 o 11:38
reniferek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 11:47   #13
Wikttoria
Raczkowanie

GG do Wikttoria

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
patrząć po godzinie napisanych postów - chłopak w przeciągu pół godziny nie odpisał, no tragedia
Faktycznie rozbawił mnie ten watek
komórka ma jedna zasadniczą wadę - ingeruje w życie obdarowanej smsem oczekując natychmiastowej reakcji nie pytając czy osoba ma czas na opisanie.

Kurcze mój TZ po 2 godz dopiero odpisał bo mial młyn w pracy - pora na wątek "moj mąz mnie już nie kocha bo nie odpisuje jak kiedyś!!!"
Stary 2010-11-24, 12:15   #14
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wikttoria Pokaż wiadomość
Faktycznie rozbawił mnie ten watek
komórka ma jedna zasadniczą wadę - ingeruje w życie obdarowanej smsem oczekując natychmiastowej reakcji nie pytając czy osoba ma czas na opisanie.

"
Dokładnie ,a jeśli by i nawet od razu odpowiedział ot tak zdawkowo to tez byłoby żle ,że nie napisał wiersza miłosnego.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 12:34   #15
Marika27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Nie panikuj. Niektóre typy tak mają.
Dokładnie! Za bardzo się przejmujesz.
Stary 2010-11-24, 12:37   #16
ancill
Raczkowanie

ja widze problem w tym, ze przesadzasz.
trafił ci sie szczery gosc, pewnie wielu facetow na pytanie czy teskni odpowiada, ze tak dla swietego spokoju. on powiedzal szczezre.
kiedys przez 2 miesiace pracowałam w innym miescie i widywalam sei z moim chłopakiem co dwa tygdonie. czesto nawet nie miałam czasu zeby tesknic, bo bylam tak zapracowana.

ancill jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 12:43   #17
Wikttoria
Raczkowanie

GG do Wikttoria

Cytat:
Dokładnie ,a jeśli by i nawet od razu odpowiedział ot tak zdawkowo to tez byłoby żle ,że nie napisał wiersza miłosnego.
wiersz pt "jakże tęsknie w trasie gdy nie ma Cibie przy mnie" wtedy byłoby dobrze. Cała reszta to
Stary 2010-11-24, 12:49   #18
Juliette88
Zadomowienie

Trochę niesmaczne jest naśmiewanie się z dziewczyny, która chciała się podzielić swoim smutkiem i emocjami

Autorko, może Twój facet jest po prostu typem niezbyt emocjonalnym i taki jest od zawsze? Jeżeli tak to nie masz się czym martwić, niektórzy tak mają. Moim zdaniem powód do niepokoju miałabyś jeżeli Twój TŻ na co dzień chętnie mówi o swoich uczuciach, jest raczej wylewny, a ostatnio coś się zmieniło.
Juliette88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 12:55   #19
czarodziejkam
Przyczajenie

nie ale mi się wydawało ze facet jeśli kocha to tęskni i tyle, a ja wczoraj mi mówi ze nie tęskni i nic z tym nie zrobi to poczułam się jakby mnie trochę olał

ja nie zamierzam mu się narzucać

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Jeszcze muszę dodać, ze ta kłótnia sobotnia była spowodowana tym, że byłam na uczelni i zajęta nie pisałam nic do niego cały dzień dopiero jak wróciła, to był taki zły i wkurzony ze nie potrafiłam się odezwać.. może on mi się teraz odgrywa;/ we ci faceci...;/
Stary 2010-11-24, 13:04   #20
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
nie ale mi się wydawało ze facet jeśli kocha to tęskni i tyle, a ja wczoraj mi mówi ze nie tęskni i nic z tym nie zrobi to poczułam się jakby mnie trochę olał

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Jeszcze muszę dodać, ze ta kłótnia sobotnia była spowodowana tym, że byłam na uczelni i zajęta nie pisałam nic do niego cały dzień dopiero jak wróciła, to był taki zły i wkurzony ze nie potrafiłam się odezwać.. może on mi się teraz odgrywa;/ we ci faceci...;/
no nie wierzę, że to pisze studentka :P odebrałam to tak jakby posty pisała dziewczynka z gimnazjum

zajmij się trochę swoimi sprawami i DAJ mu zatęsknić za Tobą
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 13:10   #21
Marika27
Raczkowanie

Cytat:
Faceci są troszkę inni niż kobiety. Za dużo myślisz i za bardzo bierzesz sobie do serca!
Stary 2010-11-24, 13:23   #22
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marika27 Pokaż wiadomość
Faceci są troszkę inni niż kobiety.
To ja jestem facetem.

A tak na poważnie to zależy to od charakteru a nie od płci. Ja nie tęsknię a mój TŻ jak szalony.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
nie ale mi się wydawało ze facet jeśli kocha to tęskni i tyle
Złe założenie.
Stary 2010-11-24, 13:24   #23
Marika27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A tak na poważnie to zależy to od charakteru a nie od płci. Ja nie tęsknię a mój TŻ jak szalony.
też - jak najbardziej.
Stary 2010-11-24, 13:58   #24
Wikttoria
Raczkowanie

GG do Wikttoria

Cytat:

Po pierwsze nie powiedział ci tego wprost że nie tęskni tylko źle sformułował smsa. Nie dorabiaj ideologii. sama widzisz że jak ktoś jest zajęty to nie ma czasu odpisać. Swoja drogę pokłóciliście się o taką pierdołe jak nieodpisanie na smsa? Jeśli tak - to nie dziwię się Ty się wściekasz o to - widocznie oboje jesteście bardzo szczegółowi i skrupulatni w tej materii

Juliette88 - nikt się nie naśmiewa - ale smsy zawsze traktowałam jako środek komunikacji a nie mega ważny wyznacznik uczuć i dlatego niektóre z nas tak reagują. Smas nadaje się do do zdań typu: kup chleb. oczywiście miło dostać milosnego smsa ale nie dramatyzujmy- TAk się chłopakowi napisało.

Edytowane przez Wikttoria
Czas edycji: 2010-11-24 o 14:04
Stary 2010-11-24, 14:06   #25
Loko Barroko
Raczkowanie

daj Boże, żeby tylko takie problemy w życiu mnie spotykały
Autorko zajmij się życiem zamiast snuć pod czaszką jakieś farmazony, za dużo Mody na sukces chyba się naoglądałaś

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Marika27 Pokaż wiadomość
Faceci są troszkę inni niż kobiety. Za dużo myślisz i za bardzo bierzesz sobie do serca!
Nie "faceci są troszkę inni niż kobiety" tylko "każdy człowiek jest inny" - to bardziej mi pasuje
Loko Barroko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 14:27   #26
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Kiedyś też tak miałam. Każde jego słowo rozważałam na milion sposobów, potem się fochałam jak coś wymyśliłam na moją niekorzyść. Sporo było przez to nieporozumień. W szczątkowej wersji mi to zostało, może i dobrze
To jeszcze zależy co rozumiesz przez "tęsknić". Może nie wypłakuje sobie oczu za Tobą, nie wpatruje się ciągle w Twoje zdjęcie, ale myśli o Tobie? Czy to się nie liczy?
A ogólnie to tylko to cię niepokoi czy są też jakieś inne zachowania wskazujące na jego brak zainteresowania Tobą?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 14:47   #27
czarodziejkam
Przyczajenie

no to ze czuje się czasami "olewana" ignorowana

on dużo się nie odzywa ale ode mnie tego oczekuje

a kiedy tak jak będąc na studiach nie odzywałam się bo czasu nie miałam.. to oczywiście to ja coś źle zrobiłam nie on

szukam obecnie pracy, pracowałam tylko dorywczo.. ostatnio tez mi powiedział parę niemiłych rzeczy w związku z pracą.. typu.. jemu to się nie podoba że dalej nie mam pracy i on nie chce mieć takiej dziewczyny, po czym przeprosił za takie słowa itp...

dziwnie się ostatnio robi, tak jakby mu przestało już zależeć.. tak czuję
Stary 2010-11-24, 18:10   #28
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
no to ze czuje się czasami "olewana" ignorowana

on dużo się nie odzywa ale ode mnie tego oczekuje

a kiedy tak jak będąc na studiach nie odzywałam się bo czasu nie miałam.. to oczywiście to ja coś źle zrobiłam nie on

szukam obecnie pracy, pracowałam tylko dorywczo.. ostatnio tez mi powiedział parę niemiłych rzeczy w związku z pracą.. typu.. jemu to się nie podoba że dalej nie mam pracy i on nie chce mieć takiej dziewczyny, po czym przeprosił za takie słowa itp...

dziwnie się ostatnio robi, tak jakby mu przestało już zależeć.. tak czuję
a może warto usiąść i porozmawiać? ale ROZMAWIAĆ a nie się fochać i wymyślać to lepsze niż pisanie smsów.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 19:53   #29
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
a może warto usiąść i porozmawiać? ale ROZMAWIAĆ a nie się fochać i wymyślać to lepsze niż pisanie smsów.
Warto spróbować. Choć nie wiadomo czy usłyszy od niego coś więcej niż "Nic się nie dzieje, ja po prostu tak mam", albo "nie wiem".

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 21:12   #30
00karolina00
Raczkowanie

.....

Edytowane przez 00karolina00
Czas edycji: 2011-07-15 o 00:43
00karolina00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości