|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
No kurka niby mogę...ale to daleko w sumie...niedaleko Kaśki
może w weekend![]()
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
czesc mamuski
nie wiem czy malej wrocil apetyt ale zjadla na sniadanie cala buleczke i cala kielbaske i jeszcze odemnie owsianki......zobaczymy jak z obiadem bedzieide na kawke poczytam was
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Tomaszkowi wychodzą nowe zęby -teraz ma już prawie 11 zębolów Ale poza nad aktywnością to dobrze przechodzi Jadę dziś do Wawy na studia , więc do wieczora
|
|
#844 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() że tak się nie popisałam? Schab rzadko robię bo strasznie suchy jest, ale za to wczoraj się postarałam i zrobiłam pysznego fileta z indyka w sosiku z razowym kuskusem, sama bym wciągnęła chętnie Cytat:
Co za optymistka ![]() Chyba przyjdę do Ciebie na nauki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() unholy pokoik bardzo fajny, idealny jak dla chłopców karo, syla, jak tam ?Cześć. Położyłam już małą na drzemkę bo totalnie nieprzytomna była, u nas nocki też kiepskie...ale mam już chyba winowajcę- pierwsza piątka się pcha
|
|
#845 |
|
BAN stały
|
hej mamuski. u nas tez nocki srednie Amelka wierci sie strasznie, budzi sie czesto... u nas poki co trojki w natarciu. gorna prawa wyszla a teraz lewa sie przebila. do piatek nie mam dojscia
|
|
|
|
#846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o cześć ![]() Wszystko u Ciebie ok?
|
|
#847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma za bardzo co, bo z powodów finansowych idę w starej. Musiałam trochę ją przerobić, ale i tak wydaje mi się, że jest za luźna w biuście i mi spadnie
I tak przerabiałam roz.34 ![]() Nie schudłam, zweżałam spodnie, które nosiłam po porodzie. Jak wróciłam do swojej wagi, to zrobiły się za duże, a bardzo je lubię, więc zwęziłam ![]() Cytat:
. Od razu rzuciło mi się w oczy ![]() --- Dzień dobry
|
|
|
#848 |
|
BAN stały
|
no powiedzmy
dolki doleczki doly juz wiem co Amelka dostanie od babć - od tesciowej konika na biagunach, od mojej mamy wozek i lale od nas te cymbalki i ksiazeczke (tylko nie wiem jak z ksiazeczka bo te co ma dalej je)
Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2010-11-24 o 11:20 |
|
|
|
#849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maciek też
|
|
|
#850 | ||||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
Czytaj, czytaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to zaraz będzie ząbek. U nas też się pchają i wyjść nie mogą. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz co, brzuch mnie denerwuje. Nie mam tali takiej jakbym chciała. Co z tego, zę w biodrach mało, jak talia jakaś nieproporcjonalna.
|
|
#851 |
|
BAN stały
|
no wlasnie nie wiem, glodna nie jest
a ma fajne ksiazeczki oby tylko dorwala to pooglada, ale potem zaraz gryzie. podobaja mi sie te puzle co wstawiacie i kuchenki, ale Amelka chyba za mala na takie cos puzle by gryzla, elementy kuchenki tez |
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mnie nie lubisz? :p---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- w tematyce prezentów ![]() http://dzieci.pl/chgid,12127094,page...at_dzieci.html
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wymyśliłaś co zrobisz z nimi?![]() mi tam dobrze idzie póki co ![]() o rany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zgadnij ![]() generalnie problem w że nie mam (jeszcze ) swojego auta no i jestem uzależniona od innych...a moja mama raczej mało chętna na pożyczanie auta w celach zakupowych...coś pilnego jak najbardziej...ale zakupy to niet poza tym jeśli już to pewnie pojedzie ze mną![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na poważnie trzeba by się umówić, hm?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam i widze ze wiekszosc maluszkow teraz ma akcje zebolowe
i jeszcze te kiepskie nocki......pozostaje nam cierpliwie to przeczekac![]() po co ja wchodze na all http://allegro.pl/show_item.php?item=1320565324 i ta bluzeczke chceeee http://allegro.pl/show_item.php?item=1326393982 bo mala dostala po kuzynce sliczna welurkowa spodniczke w panterke i ta bluzeczka ladnie bedzie pasowac aa kupowala ktoras z was getry-ocieplacze dla maluszkow?? bo chce kupic dla malej a nie wiem ktore tyle ich jest na all , nie wiem ktore dobre jakosciowo Cytat:
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-11-24 o 12:40 |
|
|
|
|
#856 |
|
BAN stały
|
ja kupilam Amelce taka
http://allegro.pl/item1324414452.html |
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#858 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cze
Cytat:
U nas nocka taka sama ![]() Cytat:
co ty za brednie wypisujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzę, że masowy atak zębów na wątku.34 też kiedyś nosiłam ![]() Cytat:
Nie wyspałam się niech te zęby już wyjdą ![]() Amelia od godziny leży w łóżeczku i zasnąć nie może. Wzięłam się dzisiaj za kuchnię. Będę zaglądać
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
lubiem lubiem
no trza...jestem ZA ![]() Cytat:
![]() ................ Doradźcie....podoba mi się TA kurtka...ale czy to się na zime nada? i czy do wszystkiego mogłabym założyć?
|
|
#860 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- Moje dziecie ma dziś zły dzień
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
pada snieg!!!!!!!!
![]() szukam tez pizamy dla siebie na krotki rekawe co myslicie o tej? http://moda.allegro.pl/muzzy-pizama-...316834510.html niby S na mnie ale pizame wole wieksza luzniejsza ![]() geterki wlasnie fajne do spodniczki i sukienek, na wiosne tez sie przydaja, nie wiem jaki kolor wziac , chyba wezme 2pary no co .........
|
#862 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
babcia zasponsorowala ![]() a kurtka super ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Amelce troche z noska leci, nie mocno. poza tym temp 37,1 normalnie ma te 36,6. wiem ze to jeszcze nie temp, ale chyba te zeby jej sie daja we znaki... |
|
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() A Amelia jeszcze nie śpi. O 12 walczy Nie wiem co dzisiaj za maraton sobie urządziła![]() Co do znikopisu to bardzo przypadł małej do gustu. Miała na początku problem z suwakiem bo ciężko chodzi, ale już dała sobie z nim radę Ogólnie polecam, taki mały znikopis u nas kosztuje 12 zł więc warto spróbować, może i waszym maluchom się spodoba.Czeko śnieg u ciebie? to pewnie i u mnie niebawem będzie
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem - dzięki za kciuki
facet powiedział, ze bardzo chętnie by mnie przyjął i to na cały etat ![]() nie chce Was już zanudzać, ale mam wybór - stabilny gabinet z dużą ilością pacjentów, ale raczej mało rozwojowy i ten na wyjeździe - duże możliwości, ale dojazdy jestem umówiona tak, że pojadę kilka razy do tego rozwojowego i wtedy podejmę decyzję w sprawie tego stabilnego Karolinko, ta kurtka bardzo fajna - ja miałam kiedyś narciarską z Campusa i byłam zadowolona, a ta ma fajny fason nie taki typowo sportowy a z tym wahaniem ja też tak mam - nie kupię, a potem dumam i chce mi się tego jak niczego na świecie ![]() idę na kawkę, bo coś mnie głowa rozbolała Svi, będziesz dziś w domu - może podjechałabym przywieźć Ci strzykawkę i odebrać mojego Lusha
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta kuchenka co ma Czeko fajna ale wydaje się bardzo malutka ![]() Zamiast wózka chciałam coś bardziej "edukacyjnego" ale sama nie wiem ![]() Cytat:
Poszukiwań prezentów ciąg dalszy
|
||
|
|
|
#866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magi ja talię mam, ale kosztem szerszych bioder ![]() Cytat:
![]() I jakie bierzesz getry? Poka poka ![]() Wzięłam Zosi rurki, bo jeszcze nie ma ![]() No podobno idzie do nas z Niemiec, a tam już 20 cm śniegu
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie wiem o co chodzi z tym obiadem bo jak mala posadzilam do krzeselka, dalam miseczke z zupa i lyzeczke to wogole nie wziela lyzeczki do reki, jak chcialam wziac jej raczke zeby dac lyzeczke to sie wyrywa , chcialam ja dac jej zupki to placz
a wczoraj jadla sama, wieczorem tez cale danio sama zjadla lyzeczka i nawet sie nie pobrudzilateraz zjadla pare kesow mielonego z ziemniaczkami i sosem koperkowym.....wiem ze nie jest najedzona ale wiecej nie chce ![]() na zmiane snieg i deszcz ale ciemno, musialam swiatlo wlaczyc a wlasnie przyszla paczka-malz zamowil za punkty ze statoila dla malej zjedzalnie z hello kitty o taka http://urwiskolandia.pl/p/1414/47625...la-dzieci.html i jeszcze przyprawniki ale pozniej dojda bo nie maja na stanie rozpakowalam zjedzalnie i poszlam schowac a mala w ryk bo jej zabralam
|
#868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z kuchareczki chwilowo rezygnuję. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() Tak to już jest-pokażesz to, jak to u nas mówią-umarł w butach
|
|
#869 |
|
Ola-Unhola
|
Kurcze, a ja z prezentami w lesie.
Teściowa dzwoniła i jak zwykle: "Nie kupujemy chyba dzieciom zabawek na święta bo maja dużo"... Dziewczyny, jak wyprać 10 m firany? Tzn wiem, jak , ale jak to później wyprasować
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to bym miała problem z wysuszeniem ![]() A wyprasować to normalnie-prasujesz, pociągasz, tak żeby mieć na desce to pogniecione, prasujesz itd
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

NIE LUBIĘ TROLLI

i jeszcze odemnie owsianki......zobaczymy jak z obiadem bedzie
Ale poza nad aktywnością to dobrze przechodzi
, ale ale jak to? Kubie się nie przebiła druga trójka
Która to? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?
I tak przerabiałam roz.34 

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

no i jestem uzależniona od innych...a moja mama raczej mało chętna na pożyczanie auta w celach zakupowych...coś pilnego jak najbardziej...ale zakupy to niet
U nas nocka taka sama