|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
ale ona jest już Twoja, do mam się rwie, ledwie trzymam w ryzach
|
|
#2824 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja siłą nie zamierzam odbierać,więc jakby co to wiesz...
![]() dobra,spadam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2825 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2826 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, idę patrzec, czas coś zrobic z tą mierzwą na czerepie jajowy fachowiec wyraził swoje zdanie ![]() potańcz kankana aaa, to tak Cytat:
czymkolwiek jest Cytat:
![]() oglądałam te modelki , czy ktoś mi powie co prowadząca ma z/na twarzy
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
A może to pokrowiec na wałka
taki fikuśny i i miejscówka na lewe dżądro i prawe dżądro ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- sama
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2833 |
|
grozi wypollizowaniem
|
eee nie..wtedy left i right musialoby byc kolo siebie a nie w polowie dlugosci. mysle ze moja teoria sie broni-tam jest taki tuneklik siateczkowy na kabelek...i ciagnie sie nim kabel w obie strony-jedna do lefta druga do rajta ...i to jest przebranie za golasa morsa audiofila
|
|
#2834 | |||
|
Zakorzenienie
|
w jajach to ja że tak powiem żem biegła ![]() Cytat:
Flo a Ty tańczysz?A tak serio,bez sensu tłuc się przy kankanie jak się mieszka na parterze,co innego jakby Frrrrau Higienistka mieszkała pode mną,no to wtedy tak ,mogę gibać się do rana ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- a czemu ni? Ja się tam żadnych zwojów wewnątrz Joli nie spodziewam,może to być skalp
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja umierałam rano, na samą myśl o śniegu. Później przeszło na szczęście która prowadząca?
|
|
|
|
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie......jak jecie granata?
![]() Bo ja łyżeczkom i zawsze mi tryska sok na wszystkie strony Żem se przez łakomstwo podomkię poplamiła ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- właśnie ![]() ale rady kurdę,kankan i orgia....w pojedynkę
|
|
#2838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprzedawca obrał nowoczesny marketing na zasadzie intrygujące niewiadomo co kup a się przekonasz ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
a w pojedynke to bym Ci powiedziała co można porobić ale się wstydam |
||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Obudziłyście mojego P. (tzn. pośrednio poprzez moje chichranie).
Skapl bez zwojów i kabelków z Joli R. wymniata. Na moje oko to ten rózowy cuś to menskie majcochy do przebrania za rózowa panterę (zdradliwą bo z niespodzianka z postaci Pyton(g)a).
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałyście że w przyszłym tygodniu ma być -10 stopni?
|
|
|
|
#2844 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ale z dala od podomki?
![]() sieu pytam, bo widziałam dziś we biedrze i pomyslałam o ciemnej stronie mocy - btw - gdzie jest hecate?
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
o no
toc wiem, jajowy ekspercie ja nie tańczę , ale chcę, granata rozszarpuję pazurami i wugryzam zębiszczem taaa z dziwnym akcentem, warami, twarzą ogólnie i zdięcia rozdaje też
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łumiem, tylko.... mi się nie chce
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni raz dawno miałam przyjemność - zdaje się zmiany w życiu następowały - że nowy choup, nowa chata ale jak się skończyło nie wiem bo znikłam znaczy się konik? co mówi czymajsie sie dziewszyny |
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
Do kankana zaproś kota
![]() Co do orgii nie mam pomysłu bo do tego trzeba mieć pana Fioletowego w szufladzie A słyszała ze jak sie kogoś drażni to sie robi agresywny
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Eee luzik ![]() Dobrze, że nie - 20
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

skalp Joli Rutowicz?

, idę patrzec, czas coś zrobic z tą mierzwą na czerepie
co by tu porobić w tych zgliszczach 

A teraz nie ma mi kto gotować...