|
|
#1351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
![]() nie wiem nawet co mam napisać, u Was się tyle dzieje, a u mnie jak zwykle. Bez zmian. Podczytuje Was oczywiście i zastanawiam się, co się stało z Czekam... Tak aktywnie się udzielała, a teraz cisza? Czy ja coś przeoczyłam? ;>dawać mi tosta
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja odgapila tosty, odgapila tosty
![]() Dla wszystkich chętnych <daje tosta>
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odgapiłam. W tym walonym mieszkaniu nie ma nic innego do jedzenia
![]() Mi się sesja zaczyna pod koniec stycznia, więc jeszcze mnóstwoooo czasu, a że przedmiotów mam ledwo 4, to się studyjnie opierniczam. Chociaż powinnam mgr pisać i ang kuć .......... |
|
|
|
#1354 | |||||
|
Rozeznanie
|
Witam w tym, jakże pięknym
Nadrabiam, ale część już komentuję.![]() Ooj, też mam psiaka i raz się zaraził babeszią(?), wszyscy myśleliśmy, że zdechnie, ale dzielnie walczył i dało się go uratować . A my z siostrą i z mamą już płakałyśmy, bo stał się członkiem rodziny i byłoby tak smutno, gdyby zdechł...![]() Cytat:
Mój TŻ stwierdził, że to sprawa tabsów, i że nie chce, żebym brała i się truła, zwłaszcza, że nie jestem sobą i jakaś deprecha mnie łapie... (to akurat częściowo prawda) Ogólnie miło mi się zrobiło, że się troszczy i chce dla mnie, jak najlepiej, ale wiecie... to jest jednak wygoda. On mówi, że już woli w gumkach, żebym tylko nie brała... No, ale zobaczymy. Uwielbiam go za tę jego troskliwość. A co do nowej koleżanki, to nie jesteś aluniaaaaa wredna, miałam podobne odczucia... chociaż, jak już się zaręczysz, to przecież nie wywalimy Cię stąd. Mam wrażenie, że chyba bardziej chodzi o stałą ekipę, kameralne grono no i po części o to, że koleżanka jest już zaręczona, a my raczej oczkujące. ![]() Cytat:
Po co się wykosztowywać? Ja sama chyba wezmę Dj, ale głównie ze względu na koszty, obawę o siarowe oczepiny oraz dlatego, że wolę sporo kawałków (zwłaszcza zagranicznych) w oryginale.![]() Cytat:
Cytat:
Już mówiłam TŻtowi. Może, jak razem zamieszkamy na swoim (oj, kiedy to będzieCytat:
Trzeba czekać cierpliwie, bo później będzie lepiej... Patrz motto naszego wątku.![]() A miał być krótki post...
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
francuskie?ja też pod koniec stycznia sesja. i tradycyjnie semestr-sesja-kolejny semestr, bez żadnej przerwy. więc znów na deskę nie wyskoczę ![]() za to dostałam stypendium już na pewno, wczoraj zaniosłam nr konta i myślałam że dostanę na 4 miechy, do końca stycznia, a jednak do końca lutego, więc 3500 mi wskoczy na wakacje![]() co do zmęczenia i nieogarniania- ja nie ogarniam od miesiąca, mam już dosyć haha a dla jakiej zaręczonej alunia była wredna? mam się bać ?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2010-11-24 o 19:45 |
|
|
|
|
#1356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że to dziwne, ale aż mi się za nią zatęskniło nie sądziłam, że po studiach tak mi się zmieni światopogląd ![]() Cytat:
W ogóle kontuzja mnie spotkała odezwało mi się moje zerwane 3 lata temu ścięgno ból znowu potężny, dzisiaj ledwo zeszłam po schodach
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to nie z TŻtem powalona sytuacja. Z jego rodziną
![]() Bierzcie labladora! One są urocze ![]() Skoro tak źle na Ciebie działają te tabsy, to TZ ma rację.Odstaw je. Szkoda zdrowia. Albo poproś gina o przepisanie innych ![]() A co to są tosty francuskie?Moje tosty, w zależności od mego humoru i ochoty, składają się z majonezu, bazylii, sera, mięska i chlebka tostowego. Potem siu do opiekacza i gotowe. mniam
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-11-24 o 19:54 |
|
|
|
#1358 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), a później mają pretensję, że źle coś zinterpretowałyśmy. O to też ostatnio mieliśmy małą scysję...![]() No proszę, a o mnie to się już tutaj nikt nie dopytuje... Chlip...![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Każdy z nich ma w sobie coś z małego chłopca. A to, że powiedziałaś, że mu nie ufasz? No cóż, czasem mamy takie odczucia co do pewnych sytuacji, ale z reguły im ufamy. A to, że nie ślepo i bezgranicznie, to w sumie tylko lepiej dla nas, bo oprócz zaufania trzeba też mieć zdrowy rozsądek i jakąś ostrożność zachować.Labradory są okej, ale nie do mieszkania w bloku, muszą się pewnie wybiegać, dlatego jeśli kiedyś byśmy budowali dom, to owszem jestem za. Ogólnie to chciałabym też kiedyś przygarnąć jakiegoś psiaka ze schroniska. No i mieć maltańczyka, jako pieska kanapowego (co zresztą leży w jego charakterze), jest uroczy. Czyż nie?Ogólnie działają nieźle, tylko mam trochę huśtawkę nastrojów (kończę 3 opakowanie, więc to w sumie jeszcze dopuszczalne). Nie lubię zrzucać całej winy na hormony, ale stałam się bardziej choleryczna po nich... Chociaż mam nadzieję, że mi przejdzie, a jeśli nie to może zmienię na inne. Na razie nie chcę z nich rezygnować, bo na gumkach była nerwówka (tylko miesiąc używaliśmy, bo zmieniałam z plastrów na tabsy i miałam miesiąc przerwy) o to, że się @ spóźnia. Nie chcę tak... No i do tego swoboda, jaką dają... Prawda jest taka, że nie ma na rynku idealnego środka anty.![]() Podobne tosty do mnie robisz, tylko zamiast bazylii daję ogólnie zioła prowansalskie, a szyneczkę nie zawsze. ![]() Oo, już w radio jingle bells...xD Ale chyba tylko tak dla jaj puścili.
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2010-11-24 o 20:10 |
||
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Słodki piesek
![]() Jak po 3 opakowaniu nie przejdzie to wiesz... zawsze może być lepiej ![]() Na TŻta narzekam, bo ja nie narzekać. Nieee, ja mu serio nie ufam. Za bardzo mnie zranił w te wakacje i teraz łapię się na tym, że nie wierzę mu, że coś zrobi, póki tego nie zrobi. Bo że nie zostanę zdradzona i tak dalej to wiem, ale niestety jego obietnice, zapewnienia są jak taki wielki, ozdobny dzwonek. Ładne z zewnątrz, puste w środku. teraz np. prosiłam go, żeby zadzwonił do jednego człowieka od pokoju. Zadzwonił, ale dowiedziałam się o tym dopiero wczoraj wieczorem i do tego czasu byłam święcie przekonana, że sama będę musiała to zrobić. Mam nadzieję, że kiedyś mi się odmieni, bo tak się żyć nie da. W efekcie nie bardzo już mnie cieszą te wszystkie "kocham Cię". Ani wyprowadzka, ani ślub. Nic. Po pierwszym razie pamiętam, chodziłam z bananem przez miesiąc. Po pierwszym "ja Ciebie też" tak ze dwa miesiące, a teraz? Nic. Kurde, się chyba na terapię kwalifikuje ![]() Ja też szyneczkę nie zawsze, czasem do bazylki dorzucam oregano i zioła prowansalskie, a jak mi baaardzo odwala, to do tego jeszcze cebulkę i pieczarki. Mniam
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-11-24 o 20:17 |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłyście mi ochoty na tosty a ja tu tostera nie mam
teraz zamawiam przesyłkę tostów ja też ostatnio strasznie pokłóciłam się z TŻ tak że zastanawiałam się czy to się nie skończy rozstaniem a przecież ja sobie bez niego życia nie wyobrażam... |
|
|
|
#1361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze musze 15ankiet o biurach podróży zrobić;/ a nikt mi nie chce wypełniać![]() ale za to w miłości wiele sie dzieje z tym moim bylym tżetem. czemu to wszystko jest takie skomplikowane |
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Miss_bennet, nie lubię psów, ale w takim chyba bym się zakochała
Marisja, zobaczysz, jak skończysz studia
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
hmm jak to byłym? ja coś przegapiłam?;(
a właśnie, moja kumpela z pracy w czerwcu wyjechała do Stanów, na początku sierpnia ślub...i kilka dni temu była znów na rozmowie kwalifikacyjnej u nas, bo już się rozstali i są w trakcie rozwodu. wyobrażacie sobie?! i może mi pomożecie nareszcie prezent dla TŻa wymysliłam- scyzoryk z jakimś napisem wygrawerowanym. tylko chciałam jakiś krótki cytat wygrawerować i nie mam pomysłu. kojarzycie jakąś piosenkę o miłości w której jest coś o ostrzu, scyzoryku, byciu ostrym itd?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dasz radę. A co do TŻta, to co, wahasz się??
|
|
#1365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Waham się, bo jak znow bedzie kicha to się załamię... |
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie, wspierajcie mnie, bo staram się schudnąć
więc trzymać kciuki...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja tam myślę, że to głupota się odchudzać (chyba, ze ewidentnie widać, że dany ktoś powinien ), no ale powodzenia. Ważne byś czuła się dobrze w swojej skórze (i wadze).![]() Marisja,a jeszcze niedawno byłaś zdeterminowana, by do niego nie wracać. Nie wiem, rób tak, jak Ci serducho podpowiada. Wiadomo, że każdy ma wady, ale jeśli przejawia skruchę i chęć poprawy to może warto próbować. To zależy od Ciebie i od jego postawy... Nie wiem, co Ci doradzić. Ale pamiętaj, że masz być szczęśliwa, a nie uszczęśliwiana na siłę.
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2010-11-24 o 21:58 |
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do cytatu: "Scyzoryk, Scyzoryk, tak na mnie wołają" ? przepraszam, ale nic mi innego nie przyszło do głowy ![]() Marisja, miss_bennet Ci dobrze radzi... musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy go kochasz i czy jesteś jeszcze w stanie mu zaufać, czy znowu będziesz się bać, że gdy tylko pojawi się jakiś problem, on stwierdzi, ze go to przerasta i się ulotni... jeśli tak, to daj mu drugą szansę. Trzymam kciuki
|
|
|
#1369 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1370 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do tabsów... Robili wam wcześniej jakieś badania? Bo mnie kompletnie nic Ogólnie nie podoba mi się branie tabsów teraz no ale... Dzieciątka też bym nie chciała teraz mieć, bo nie byłabym w stanie go utrzymać przecież :/ A chciałabym mu dogodne życie ustawić :/Cytat:
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
Dziwna historia... Jedna znajoma miała przez długi czas ustawione na FB "w związku" z jakąś tam dziewczyną. Po czym pod koniec września zaręczyła się z jakimś chłopakiem. Byli trochę razem, teraz się rozstali. Nie rozumiem tego przypadku, ale cóż...
![]() ![]()
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
tiaaa przydaloby sie
Cytat:
w jakim to radiu? |
|
|
|
|
#1374 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gaja, moim zdaniem, jesli chcesz, zeby on się zaangażował w to całe szukanie mieszkania, to trochę musisz sama odpuścić.. bo go rozleniwisz, nauczy się, że wszystko bedzie miał podetknięte przez nos i potem nic nie załatwi.. Jeśli mu zależy, to powinien się sam też tym zainteresować... ale faceci tak mają, lubią jak ktoś za nich wszystko załatwia ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A a propos to zastanawiam się nad prezentem dla Tż/dla mnie ![]() ![]() ![]() Zmykam Dziołszki, bo z Tż będziemy w tysiąca grać ![]() ![]() ![]() A w ogóle, to jakaś dziewczyna się pytała dzisiaj Tż czy ta obrączka, którą nosi to z jakiegoś stowarzyszenia serc (czy cuś takiego -> ogólnie chodzi, że para przyrzeka nie spać ze sobą przed ślubem) To ogólnie spotkał ją wielki wybuch śmiechu ze strony Mojego Tż Taaa Ja i brak RrRrrRrr Nie Mówiąc o Tż ![]() I jeszcze się dowiedziałam dlaczego też Tż nie lubi ślubów itp -> bo ślub i wesele fajnie. Ale po dwóch dniach wszystko całkowicie wraca do normy i nic nowego się nie dzieje ![]() ![]()
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-11-24 o 23:45 |
||
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Beautiful, fajna ta koszuleczka
gorrrąca
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby tylko Tż się spodobała
Teraz tylko trzeba znaleźć zimny weekend by go rozgrzać ![]() Idę na tego tysiąca Dziołszki ![]() ![]()
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za przepisanie oceny 150zl? chyba z ch... spadli
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem i odpuszczam. TŻ się co prawda tłumaczył, że pytanie o to, czego szukamy, miało na celu pobudzenie mojego mózgu do większej selekcji ofert..,niestety. Nie dość, że zostało odebrane zupełnie inaczej, to jeszcze wszystkie oferty, które lądują w ulubionych są takie same, a na dodatek...no nie wierzę mu
Za przepisanie oceny 150 zł? Matko, to ja bym zbankrutowała, jakby tak podliczyć wszystkie przepisane przedmioty ![]() Czekam, ostro ![]() halka śliczna ![]() Zmykam dziewczyny spać. Wreszcie się położę przed 1:00 ![]() naszła mnie też głębsza refleksja, że przed wyprowadzką muszę zainwestować w: ręczniki, ścierki, zestaw do pielęgnacji paznokci, kosz na papiery, prześcieradła i fajnie by było w pościel, ale tego się pewne nie uda. Jaaaaa.....ile kasy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

i zastanawiam się, co się stało z Czekam... Tak aktywnie się udzielała, a teraz cisza? Czy ja coś przeoczyłam? ;>

Nadrabiam, ale część już komentuję.
też mam psiaka i raz się zaraził babeszią(?), wszyscy myśleliśmy, że zdechnie, ale dzielnie walczył i dało się go uratować
. A my z siostrą i z mamą już płakałyśmy, bo stał się członkiem rodziny i byłoby tak smutno, gdyby zdechł...
Po co się wykosztowywać? Ja sama chyba wezmę Dj, ale głównie ze względu na koszty, obawę o siarowe oczepiny oraz dlatego, że wolę sporo kawałków (zwłaszcza zagranicznych) w oryginale.
Już mówiłam TŻtowi. Może, jak razem zamieszkamy na swoim (oj, kiedy to będzie
francuskie?
ból znowu potężny, dzisiaj ledwo zeszłam po schodach

), no ale powodzenia. Ważne byś czuła się dobrze w swojej skórze (i wadze).
A co do tabsów... Robili wam wcześniej jakieś badania? Bo mnie kompletnie nic