|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkaniowo-zakupowo-plotkowy Kraków - część 6~
Może mi któraś napisać w końcu co to są gumiszcze i BU?
|
#2372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/nowosc-holograficz...325280719.html Chce ktoś??
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Wymalowałam paznokcie i teraz nie mogę położyć się spać dopóki nie wyschną
A taaaka senna jestem.Kilka dni temu kupiłam sobie oficerki, a po dwukrotnym założeniu i przechodzeniu całych dni, dochodzę do wniosku, że ciut mnie cisną. Nie ma to jak udane zakupy
|
|
#2374 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Matematyki nie umiem policzenie najprostszej rzeczy zajmuje mi wieki, potrafię się pomylić trzy razy w dodawaniu, i wszystko zaokrąglam.Idę spać, dobranoc
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2376 |
|
Copyraptor
|
Gumiszcza to prezerwatywy, BU to Biochemia Urody, wygooglaj
![]() Mmmm - artykuły, głównie. A, założyłam zamówienie kalaitowe w klubie. |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy nie wymienić...
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odkąd zjadłam te drożdżówki, na które w pierwszym odruchu spojrzałam tak niechętnie, cały czas chodzi za mną ten smak I sama bym sobie zrobiła, gdyby nie piekarnik, który mam oldschoolowy i w życiu z takiego nie korzystałam. Boję się ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale guglałam... Wyskakiwała Biblioteka Uniwersytecka na pzrykład... Nie wiedziałam, że takie rzeczy tez zamawiacie ![]() Konkurencja?
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() omineło mnie coś jak mnie nei było ?
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba gorzej niż naturalna
|
#2382 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
I jak mam napisane "weź 1,5 szklanki mąki, połowę wsyp do jednej miski, połowę do drugiej", to się 10 sekund muszę zastanowić ile tu, a ile tu. A kończy się tak, że robię "na oko". Zrobiłabym Ci, ale one są dobre głównie na ciepło i w pierwszy dzień, więc musiałabyś wpaść ![]() Mmmmm, a gdzie ty piszesz? Kurde, idę spać... |
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to już mało gdzie
![]() Ale ciągle obiecuję sobie, że znajdę na to więcej czasu
|
#2384 | ||
|
Zakorzenienie
|
O, super! Jakiego i od kogo?
Ja chciałabym mniejszy Bo mam 15, ale jest za duży - najchętniej widziałabym u siebie 10, ale ta nie ma napędu, więc 12. Mam dobry wzrok, więc mały ekran mi nie straszny ![]() Cytat:
Cytat:
Pycha z opuncją, ale ja piję przepyszną, bezwartościową herbatę zieloną z Biedronki, więc pewnie nawet nie wiem, jak smakuje prawdziwa zielonka z opuncją ![]() A co do herbat: nigdy nie lubiłam owocowych, ale jestem zakochana w Sadze ( ) - dzika róża z truskawką i pigwą czy jakoś tak. Pyszna ![]() Melka88 - piosenka One Night Only - bardzo fajna, ściągnęłam sobie
|
||
|
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle same nudy.
Niedobrze :\ Może sprzedam na all? Hmmm... Cytat:
Jakoś wkrótce i tak się spotkamy na odbiór, ale skoro zrobisz mi ciepłe drożdżóweczki, to koniecznie musi to być spotkanie tete a tete, co by nie było konkurencji w jedzeniu W kuchni też robię na oko i do tej pory wychodziło. Nie mam wagi kuchennej,nawet gdybym chciała być precyzyjna Paznokcie wyschły, czas spać. Dobranoc zakupoholiczki! ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Achh, 5 stron...
Nie wiem czy używacie, ale Durex wypuścił nowe żele intymne z tych 2w1 do masażu. A do tego w SP są jakieś zestawy Durexa gumki duże opakowanie plus żel. A jakby co, to od jutra jest nowa gazetka.
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kiedyś pisały, że rozciagały u szewca albo jakimś sprayem specjalnym, ale nie wiem czy to działa...
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
coś Ci nei wierze
![]() chciałam się poskarżyć że cholerka zrobiła zamach na mój portfel |
|
|
|
#2390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądał ktoś Le Roi Soleil? Jeżeli tak: http://www.youtube.com/watch?v=caDXJni--dc
|
|
|
|
#2392 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Padał, padał, ale dużo go nie zostało
![]() Cytat:
Ja muszę skoczyć do fryzjera.. Cytat:
![]() Która tam chciała odkupić jedną wejściówkę i iść z nami? ![]() Cytat:
![]() Mogę się nawet zgłosić na organizatorkę, to będzie czysta przyjemność Cytat:
Cytat:
Szkond i jakiego? ![]() Cytat:
edit: dopiero obejrzałam trailer, wcześniej tylko czytając opis i zorientowałam się, że trailer już widziałam ![]() No toć mówiłam, że gumiszcze/a to są papierki od cukierków noo ![]() Cytat:
![]() Kto chce mi kupić na Gwiazdkę NFS Hot Pursuit? ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Ponawiam pytanie o jakiś rabat z Apartu..
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2010-11-25 o 01:29 |
||||||||
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę pomyśleć nad tą siłownią, czy będę w stanie się tam zwlec
po Wawie mam paskudne zakwasy ;xA odkupić ode moi chciała wejściówkę bodaj Cholerka, a od Cię Neciak chyba Mju? ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Dziewczyny, mikrodermabrazja diamentowa: http://www.groupon.pl/deals/krakow?n...ampaign=Varies Szkoda, że nie na ciało, bo bym sobie wzięła
|
#2394 | ||||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak na ciało? ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Bardzo się cieszę, że stanik dobry (tzn. mam nadzieję, że to równoznaczne z tym, że go bierzesz ))musiałam zacytować, żeby mieć ,,jakby co" ![]() Coś mi się wczoraj obiło o oczy, że któraś chciała blaszki z carrefour? Ja mogę kupić, tylko proszę o PW, bo tu nie wyłapię. |
||||
|
|
|
#2395 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Z aukcji podanej wczoraj? USZKODZONY
![]() Cytat:
![]() Nie cierpię określenia "skóra ekologiczna". Nie ma w niej nic ekologicznego. Sztuczna i tyle. http://www.obcyjezykpolski.interia.p...archive&id=126 Mam beznadziejny wzrok i rozmiar ekranu nie ma nic do rzeczy, jeśli nie jest się dalekowzrocznym. Co sądzicie o reklamowanej na Wizażu prostownicy Philipsa z keratyną? Czy taka keratyna może działać? http://www.philips.pl/c/pielegnacja-.../cat/#/cp_tab6
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-11-25 o 09:42 |
|
|
|
|
#2396 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zreszta inaczej-nie lubie nosic spodnic bo jakos nigdy nie pasuje mi 'gora' do 'dolu' no i problem z butami-mam waska stope wiec wszystkie ze mnie spadaja..a teraz dzianinowa sukienka (dobra tunika bo ledwo mi tylek zakrywa..) do tego kozaki/oficerki/zamszowe buty kota w butach i luzik![]() Cytat:
Kupowalam jakis chyba w CCC kiedys i dal rade![]() Pije kawe i na 11 na zajecia..jak mi sie nie chceeeee |
||
|
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj cudnie!
mimo wrodzonego lenistwa zamiast jechać autobusem spod samego bloku zrobiłam sobie spacer do tramwaju bo aż chce się buzię wystawiać do tego słońca szkoda tylko że mi humor nie dopisuje ale jak ma dopisywać jak dzisiaj czwartek i czuje że bomba na której siedzę tyka coraz głośniejwidziałam wczoraj cudne mieszkanie, a najpiękniejsze było moje wymarzone wielkie łóżko z metalową ramą!!! zakochałam się od wejścia ![]() Cholerka jak tam rozmowy? da rade czy nie da rady z tą umową? jak widać na moim przykładzie umowy można sobie raczej w ***** wsadzić:/ zwłaszcza najemca:/ Trustmyself szkoda że nie dali Ci tych fotek to już byśmy oglądały koniecznie musisz nam powiedzieć w którym numerze będziesz. i okaże się że w Krk będzie wykupiony cąły nakład![]() co z tą Twoją pracą? widzę że Cię tam nieźle eksploatują jak Ty taka padnięta jesteś. To nadal staż? tak się własnie wczoraj zastanawiałam jak ja Ci dam te pędzle ale ten weekend odpadam ze spotkań, bo mam zajęcia i cholerną wyprowadzkę na głowie![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Emilka byłam wczoraj w bonarce i melduje że pytałam o żyrafę, panna lekko się zdziwiła ale poinformowała mnie że jest za 22,50
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A do kiedy tamte dziewczyny maja dac Ci znac z tym mieszkaniem...? na gumtree niby ogloszen troche wisi ale jak przychodzi co do czego to wiekszosc mozna odrazu odrzucic-a to straszne mieszkanie, a to wlascicielem jest jakis zboczeniec...
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co do rabatów z Apartu - ostatnio ciągle były jakieś noce zakupów i zwykle były zniżki w Aparcie A próbowałaś nim rozciagać kozaki czy inne buty? Ja wczoraj kupiłam i nie wiem czy nie wymienić na większe. No ale 37 mi skakały w pięcie nawet jak Pani mi włożyła wkładkę Powiedziała, że 36 na pewno się rozbiją...
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to zapewne zalezy id buta-ja mam czesto problem ze buty cisna mnie na gorze jednego palca u nogi Wiecznie mam tam malego strupka...:/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

jak będziesz zamawiać to napisz, bo jak wiadomo kobieta zmienną jest i jeszcze mi się może odwidzieć

A taaaka senna jestem.

(może w końcu wydoroślałam?
Zastanawiam się czy nie wymienić...

Bo mam 15, ale jest za duży - najchętniej widziałabym u siebie 10, ale ta nie ma napędu, więc 12. Mam dobry wzrok, więc mały ekran mi nie straszny