|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie z rana pojawiło się słonko ale na chwilke, potem przyszły ciemne chmurzyska i tak już zostało ![]() certi, ja niestety nie znam żadneg domowego sposobu, sama sobie nie umiałam poradzić z tym bólem brałam ibuprom zatoki a oprócz tego zwykłe tabletki przeciwbólowe i pomagało na chwilke ... potem znowu był ten ból, masakra. Może poszukaj w necie jakiś porad ![]() Wróciłam z pracy i oczywiście pierwsze co to wizaż ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witojcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dziękuję za życzenia zdrówka dla taty ![]() Ja już chora jestem na maksa ![]() Do tego przez te deszcze mam takie błoto przed garażem, że żeby wyjechać i się w nim nie zatopić to trzeba tak manewrować że aż się męczę ![]() ![]() ![]() A i w ogóle jutro mamy w pracy spotkanie z okazji dnia pracownika socjalnego i nie mam się w co ubrać ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
uff. a już się bałam, że będzie nie wiadomo ile nadrabiania
![]() to zdjęcia moich witrażykowych pierwszych kroków. chyba nie jest źle?.. ![]() a co do kolczyków, przymierzam się do otwarcia wątku na biżuteryjnym, więc mogę tu wstawić potem link. poza tym zdaje się, że mi wiadomość wcięło. pisałam, że na nk na bieżąco zamieszczam zdjęcia moich dzindzibołków ![]() miłego wieczorku ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-11-23 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() magolina , certina: kurujcie sie ![]() bezaczek: ładne ![]()
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
magolinko, to się nazywa uzaleznienie
![]() zdrowiej ![]() bezaczek, to poślij mi na priva linka do Twojego nk albo jakieś dane żebym mogła Cie znajść ![]() ![]() agawoo, Twój temat dla mnie to totalnie czarna magia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
mikołajka mi nie wkleiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziekujemy za dotychczasowe kciuki! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co, coraz bardziej lubię swoją pracę, atmosferę i ludzi. Sama nie wierzę że tyle mi radości daje ta praca ![]()
![]() |
#759 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
czeeeesc
odfoliowalam komputer ![]() remoncik u nas pelna para, kurzu ogromna warstwa, no ale tym to sie bede pozniej martwicm Cytat:
![]() ![]() widze ze poza pedagogika laczy nas praca socjalna ![]() bezaczek7 my robimy takie witraze z dziecmi,
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor!
Ultraradiola,acelinka,cer tina,magolina dziekuje Wam baaardzo za kciuki ![]() ![]() Magolinka,certi kurujcie sie Kochane!ja niestety wlasnie czuje,ze u mnie tez zaczyna sie bol gardla,to chyba taki sezon ![]() mi Tz na szczescie juz wymienil opony,bo u nas snieg zapowiadaja w ten piatek,ale dzisiaj bylo jeszcze piekne sloneczko Jutro po pracy jedziemy do tesciow i wracamy w czwartek,zeby zobaczyc domek trzymajcie sie cieplutko,milej srody ![]()
#762 |
Zakorzenienie
|
bezaczek, świetny mikołaj
![]() ![]() ![]() asiulku, oczywiście trzymam nadal kciuki ![]() taki piesek to dużo radości ale też obowiązki ![]() ![]() magolinko na pewno msz coś odpowiedniego żeby ubrać ![]() ![]() metkaa, o tak dzieci strasznie lubią takie farbki bo to coś innego ![]() Jeszcze chciałam się Wam pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny siedzę troche jak na szpilkach jutro ma @ przyjść ... nie chce jej paksudnej! ![]() Zmykam do pracy ![]() ![]() miłego dzionka kochane moje ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-24 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ooo jacie jak u nas na dworze zimno ![]()
#764 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co to ma znaczyć??zaglądam a tu tylko z rana acelinka i ultraradiola się odezwały a reszta cisza...nieładnie
![]() Cytat:
![]() ![]() metkaa tyś też socjalna?? ![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam grać w monopol ale dawno z TŻ nie graliśmy, do tego ja strasznie nie lubię przegrywać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bezaczek śliczności ![]() A ja dziewczynki ledwo żyję taka jestem chora, nie dostałam się dzisiaj do lekarza a jutro mam dopiero na popołudnie. Gardło mam zawalone że ledwo co przełykam, bolą mnie plecy i jak kaszle to w klatce piersiowej mnie kuje no i uszy mam zatkane ,,do połowy". Oprócz tego dzisiaj dzień o zmiennych nastrojach. Jak już wspomniałam mieliśmy małą uroczystość z okazji dnia pracownika socjalnego i dostaliśmy nagrody pieniężne ![]() ![]() A zaraz potem tel od mamy że jadą z tatą na pogotowie bo jest z nim kiepsko, no i niestety tato został w szpitalu ![]() ![]() Idę coś wszamać bo oczywiście pierwsze co jak wróciłam do domu to pogadałam z mamą a potem wizaż ![]() Edytowane przez magolina Czas edycji: 2010-11-24 o 14:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Hej a co tu takie pustki straszne?
![]() Magolina trzymamy kciuki za tatę. A Ty się kochana kuruj!! Widzę, że temat psiaków się włączył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wiecie co śnieg u mnie sypie!!! Własnie zrobiłam wieniec adwentowy na stół i czuję nadchodzące święta ![]() A teraz zabieram się za szukanie prezentów mikolajowych i gwaizdkowych na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
rzeczywiscie malo osób
![]() ![]() u nas juz sie zima zaczela, pada snieg, pada śnieg nanananan Jak myślicie kto wygra mam talent ? ![]()
#767 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję za kciuki ![]() no ja byłam przecd 15 patrzę, a tutaj żadnych zmian od rana, zapracowane wszystkie ![]() dawnoMartoolki naszej nie było ![]() trzymam kciuki za tatę ![]() ![]() Ja na dzień nauczyciela ani grosika nie dostałam ![]() Za to mama Wojtaska na święta zawsze mi daje jakiś drobny upominek, miłe to, w końcu jestem tylko nianią ![]() wracaj szybko do zdrówka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w ogóle u mnie tak na zmiane raz śnieg, raz deszcz a za chwile deszcze ze śniegiem i zimno jest, okropniaście ![]() Jak znajdziesz coś fajnego to podrzuć linki, może coś zgapimy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak na prawdę wygrać moze każdy podejrzewam że raczej osoba śpiewająca, nie tańcząca ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Na razie w planach jest tak:
Mężuś - pod choinke zegarek (bo wiem, że bardzo chce), coś z ubrań (sweterek, koszula, obwiązkowo świąteczne bokserki ![]() Siostra tżta (3 latka ma)- na mikolaja slodycze i ze 2 bajki na dvd "mickey mause bajkowe swieta" i "Kajtus i płatek śniegu" , pod choinkę kupiliśmy już komplet poscieli (wzór nr 1) http://moda.allegro.pl/disney-poscie...327016025.html mama - pod choinkę telefon, bo jej obecny dogorewa ![]() tata - pod choinkę jakiś sweter albo coś w tym stylu. babcia - jej upragniony czerwony golf ![]() brat - perfumy i bokserki (jak co roku ![]() przyszla bratowa - szalik? siostra - tu jest zawsze problem więc narazie ??? narzeczony siostry - ?? teść - sweter albo jakieś narzedzia budowlane teściowa - bu? też może jakiś szalik czy coś w tym stylu szwagier - perfumy i bokserki ![]() ![]() szwagierka - ??? babcia tżta - nasze zdjęcie ślubne w ramce ![]() Ehh muszę zrobić listę i wpisywać co mi do głowy przyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Aaa no i mój chrześniak (6 miesięcy) na mikolaja chce mu kupić śpiwór żeby nie marzł w nocy i jakąś zabawkę, a pod choinkę jeszcze nie wiem ![]() a mojej drugiej chrześnicy i siostrzenicy prezentów nie robię, tylko przelewam kase siostrze na konto.... wole im dac więcj kasy i niech im cos w niemczech kupi, a nie kupić tutaj jakieś badziewie a drugie tyle za wysylkę dać.... |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
ja sie wlasnie zastanawiam co z prezentami... totalnie nie wiem
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
acelinka: niedaleko mnie mieszka Kasia Sochacka i na pewno jej kibicuje , ale jakos mysle , ze ta mala dziewczynka wygra : Magda Welc bo ma swietny głos
#771 | ||
Zakorzenienie
|
a ja to się po swoich studiach czuję jak dziecko, więc pasuje
![]() pedagogika opiekuńczo-wychowawcza. albo zajęcia dla dzieci przygotować, więc zabawa, albo załatwiać coś na uczelni-też zabawa. odsyłają do pokoi, w których się już było, albo nie wiedzą co odpowiedzieć... ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() nie zrażaj się, tyle radochy z dziubdziania raz w roku można sobie zafundować ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() lecz się i chodź w czapce ![]() ![]() trzymam kciuki za tatę ![]() a ja mam talent nie oglądam. w ogóle telewizji tu praktycznie nie oglądam. ale teraz będzie trzeba zacząć, skoro mnie facet dopisał do tego urządzenia z OBOPu. szkoda tylko, że jako małgosię (jestem basia) ![]() aha i u nas też pada! śnieg. jakoś od drugiej chyba ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-11-24 o 20:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Adwokat diabła
|
Cześć, czołem kluchy z rosołem..
Nie mam weny Was nadganiać ![]() ![]()
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazwisko też byłam zmieniać 3 razy ![]() dbaj o siebie kochana i uważaj na pęcherz ![]() ![]() dziewczyneczko ta Kasia też pięknie śpiewa ![]() ![]() ![]() Kobiety sama w to nie wierzę, ale do Wojtaska dziś nie idę, a pierwsze zajęcia mam 12.45 ale już nie śpie ![]() ![]() ![]() dziewczyny, uważajcie na drogach bo ślisko jest ![]() ![]() ![]() agulaabar, świetne prezenty ![]() ja zamówiłam kilka rzeczy z oriflame i avon, i z betterware takie talerze świąteczne ![]() ![]() ![]() ten mój mąż wszystko ma, więc chyba kupię mu jakiś ciuszek, koszuli ma dużo wyjściowych w porównaniu z codziennymi rzeczami, wiec chyba by mu się jakaś fajna bluza przydała ![]() ![]() ![]() właśnie ogólnie jeszcze nie pozamawiałam nic dla mężczyzn, bo nie było nic ciekawego w tych katalog w dobrej cenie, więc będe szukać w sklepach albo na allegro czegoś ![]() najłatwiej mi się kupuje prezenty dla dzieciaczków ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-25 o 05:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() a ja kompletnie nie mam pomysłów na prezenty w tym roku ![]() Uwielbiam święta ale jak mam się głowic co komu kupić to wariuje ![]() Za tydzień w sobotę zaczynam wielgaśne porządki świąteczne ![]() ![]() Zmykam na kawkę ale oczywiście do 15.30 będę tu zaglądać ![]() ![]()
#775 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym musiała zacząć ogarniać mieszkanko i chyba zcznę już w tą sobotę bo w kolejną mam zjazd
![]() teraz siebie poogarniam i jade zrobić jakieś zakupy i na chwilke do mamy do pracy ![]() z @ czuję, że niestety przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
wpadam tylko na chwilkę bo lecę na praktyki, wczoraj po pracy byłam taka zmęczona, wróciłam z bolącą głową i zatkanym nosem i uszami i niestety coraz gorzej się czuję
![]() ![]() ja myślę że wygra albo Kamil Bednarek - chłopak który śpiewa regge, albo ten niewidomy chłopak - też świetnie, ale ciężko tak obstawiać bo dla mnie każdy kto trafił do finału jest świetny, jedno jest pewne- wygra osoba śpiewajaca ![]() Magolinka trzymam kciuki za Twojego Tatę ![]() ![]() kurcze, ale mi się nie chce, jeszcze trzeba odśnieżyć samochód, ale za to słoneczko się pojawiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Widzę, że już planujecie prezenty... Ja na razi o tym nie myślę, wydawało mi się, że to jeszcze tak dużoooo czasu ![]() Wczoraj dopiero kupiłam buty ![]() ![]() Certi pokaż swój kożuszek ![]() Mam talent raczej nie oglądam, ale mój K. jest bardzo za tym chłopakiem z gitarą ![]() Miłego dnia ![]()
#778 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki a ja dzisiaj w domku. Zadzwoniła mama jak już byłam w pracy że z tatą jest bardzo źle no i tak się podłamała kobiecina że musiałam wziąć wolne i posiedzieć z nią w domu. Wzięłam 7 wielkich segregatorów z pracy do domu bo muszę się wyrobić z decyzjami, włączam kompa, pena a tu nie ta wersja offica i nie chce mi otworzyć plików
![]() ![]() Po 12 jedziemy do szpitala do taty a ja potem do lekarza bo czuje że wszystko mi schodzi na płuca, od 2 dni biorę amotaks antybiotyk i gardło trochę mniej boli za to kuje w płucach i mam niezły kaszel. W ogóle to chciałabym zwolnienie na parę dni mam nadzieję że mi pani doktor da ![]() ![]() Mówię Wam dziewczyny że już normalnie ręce opadają,rak to straszna choroba, tak przykro patrzeć jak pomału wykańcza bliską osobę ![]() No ale miejmy nadzieję że jakoś się uda. Uff dużo napisałam ale tak chyba się chciałam trochę wyżalić ![]() Aha a co do mam talent to mi się bardzo podobają me myself and I czy jakoś tak ![]() ![]() Tego niewidomego chłopaka występ też ogromnie mi się podobał. Hmm przydało by się zrobić jakieś świąteczne zakupy ale na razie nie mam do tego glowy, choć TŻtowi kupię chyba jakąś dobrą maszynkę do włosów bo on non stop się strzyże a ta stara już dogorywa ![]() certina widzę że Ty też kochana nieźle chora, kuruj się i zdrówka życzę ![]() agulaabar widzę że zakupy już przemyślane, podziwiam i zazdroszczę, też bym już chciała przynajmniej wiedzieć co komu kupić ![]() No dobra uciekam już bo Was zamęczę tym pisaniem ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() wiecie co.. zrobiłam test .. i znowu kupcia ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-11-25 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
Acelinko głowa do gory
![]() a który to juz cykl próbujecie ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.