|
|
#1381 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
Taaa... SGH. Bananowe dzieci. A'propos głębszej Twojej refleksji, to ja bym w sumie zamiast wszystkich rzeczy wymienionych na początku zainwestowała w pościel. Myślę, że jak zamieszkamy z TŻtem, to będzie to jedna z pierwszych rzeczy, jakie kupimy. Nie ma to jak zmysłowa pościel, w której można poszaleć z rrrr. prawie robi wieeeelką różnicę. Małpiszon! Ale wydębiłam od niego w końcu, że mi się oświadczy (matko, czemu on zawsze przedziały podaje!?) za rok do trzech. Jeszcze mu mówię, że pewnie nawet o tym wcześniej nie pomyślał, żeby mi się oświadczać, a ten nie zaprzeczył, tylko: No nie, nie myślałem. Ech...Dobranoc Wam!
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja ja juz dawno wyluzowałam ale bez większego pozytywnego odezwu, zobaczę jak wypadnie obiad, mam wrażenie,że znowu szykuje się erupcja gniewu
Gaja czy my nie mamy tego samego faceta?Dziewczynki jak zimno, brrr cieżko się szło do pracy ![]() Kupiałam sobie wczoraj telefon, mój po serii włączania się i wyłączania bez podstawy całkiem skapitulował
|
#1383 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No niestety troche cytowania bedzie
![]() Cytat:
Przeciez jest kilka z nas, ktore sa juz zareczone i tu sie udzielaja (baby montana - nie boj sie ) wczoraj mialam taki dzien po prostu to i sie wyżaliłam Cytat:
Moj Kefirek byl ze schroniska jak go zobaczylam to sie rozplakalam i powiedzialam, ze ten albo zaden w podstawowce to bylo ![]() Jak bralam tabsy to tez tak mialam. Deprecha codziennie, codziennie bylam na caly swiat zla. Przy T. staralam sie hamować choć uprzedzalam go, ze takie skutki moga byc. A najgorzej, ze przy pierwszych opakowaniach w ogole sie rrr nie chcialo... Cytat:
![]() To wpadaj od czasu do czasu chociaz po to, zeby napisac co u Ciebie ![]() Goldeny są cudowne Cytat:
![]() Cytat:
ta falbanka na dole jakas taka..... nie wiem ale jemu na bank sie spodoba ![]() I wiesz co? On ma racje z ta sytuacja po slubie i weselu! Tu wszyscy mili, sympatyczni, a potem jazda jakie to wesele beznadziejne ![]() Cytat:
Jaki? ![]() Marisja - ja ci powiem moze troszke inaczej, z doswiadczenia wiem, ze dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi bo jesli cos sie raz powtorzylo zlego to bedzie to sie powtarzac znowu a tego przeciez nie chcesz... Nie wiem w sumie sama....Gaja - zgadzam sie z tym co ktoras z was napisala, ze nie mozesz tez tak wszystkiego na wlasna reke organizowac w sensie, ze tylko ty dzwonisz itd. bo sie chlopak najnormalniej przyzwyczai. Ale to, ze ci nie powiedzial, ze dzwonil to lekkie przegiecie. Ja ci powiem szczerze, ze nie wiem czy bym z takim czlowiekiem wytrzymala ![]() Mutny - wlasnie zobaczylam, ze Twoj Tż zalozyl sobie konto na fejsie? ![]() Patrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=8wQHQTCqWHI
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-11-25 o 10:10 |
||||||
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Czesc
![]() u Was tez tak sypie śnieg i jest biało ?:/ do tego u mnie jest -4 |
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
NIe
U mnie nic nie pada! Tez chce snieg ![]() A ty skad jestes?
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
z Głowna i sypie jak nie wiem co ;/
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi sie cieplo zrobilo, bo na dole napisane, ze zalozony jest watek "oswiadczyny w Krakowie"
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sypie, ale go trochę leży na samochodach. Brrr. Otworzyłam jak zwykle okno i zimno się zrobiło. Nie chcę zimy!
![]() Ja też nie wiem, czy z nim wytrzymam. Się okaże, jak razem zamieszkamy. Jak bardzo często będzie mi wyjadał ostatnią bułkę albo zapominał pójść do sklepu. A wtedy będzie baj baj maj dir ![]() Moja czapunia i szaliczek już do mnie leeecą! |
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ale dziś cudna pogoda zupełnie inna niż wczoraj
słoneczko ciepło ani jednego płatka śniegu![]() Gaja wiem że pewnie to trudne bo Ci zależy ale najlepiej wyluzuj zjesz się nerwami dziewczyno. faceci oni myślą że jak już ktoś coś robi to on się tym zajmuje i oni się do tego mieszać nie będą... no sobie usunął to z listy spraw którymi się trzeba zająć daj mu pole do wykazania się niech pokaże jak mu zależy bo na razie jego motorem napędowym jesteś ty i pewnie myśli że jest taki fajny bo robi to co ty chcesz mój czasem też tak ma głowa do góry na pewno traficie na fajną ofertę i uda się wszystko |
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
annanke dobrze mowi - polac jej
![]() Mam cos dla was, moze nie jest to zbyt mile, ale chyba prawdziwe... http://demotywatory.pl/2302572/Robiac-cos-na-sile Pochwalisz sie czapeczka?
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Anannke, już tak próbowałam mu oddawać prowadzenie. W efekcie nic nie było załatwiane, albo było na ostatnią chwilę. Tak było z majówką dwa lata temu: mieliśmy jechać do Kazia, ale J. nie dopytał o wolne w pracy (bo ciągle dzień nie taki) i w zasadzie na 3 dni przed majówką się dowiedziałam, że jedziemy nad morze. Nigdy sam nie zadbał o Sylwestra ani rocznicę, heh.
Jak się napatoczy coś fajnego, to się wyprowadzimy. Jak nie, nie będzie zaręczyn, ślubów i innych takich. Co jak co, ale całego życia nie mam, żeby na niego czekać ![]() Studi, a Ty nie myślisz czasem o rozstaniu? Bo u mnie właśnie ta cecha jego charakteru sprawia, że mam ochotę go rzucić w diabły. Ja tak nie umiem, no nie umiem |
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam nadzieje, ze dokonacie dobrych wyborów - trzymam za was kciuki
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() mam pytanie czy konto na fb mozna usunąc?? |
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Można. Gdzieś w profilu trzeba pogrzebać
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Mozna
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- A co myslicie o tej akcji na fejsie, gdzie wszyscy nagle swoje zdjecia zmieniaja? Mnie to meczy bo nie wiem kto to jak patrze na zdjecie
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
To Cię Gaja w takim razie podziwiam bo ja bym nie wytrzymała nerwowo z kimś takim
a on o tym wie że dla ciebie to on się po prostu nie stara i że powoli zaczynasz mieć tego dość? i pochwal się czapeczką![]() Aluś uznałam że jak to akcja tylko na listopad to tak na samą końcówkę to się załapię i niedługo już z powrotem dam normalne zdjęcie
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2010-11-25 o 10:41 |
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
ala to nie poznasz swoich znajomych?
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Wie. Już mu to parę razy mówiłam. Ostatni raz w sobotę. Ile razy mu to mówię, tyle razy posyłam idealny komunikat JA. Już nie wiem, co mogę więcej zrobić i coraz częściej mi nerwy puszczają.
Zaraz Wam pokażę, tylko się włamię na swoje allegro. Mają teraz jakąś akcję zmiany haseł i nie mogę się zalogować ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- http://allegro.pl/komplet-zimowy-sza...316920925.html - ten biały. Nie chciałam czarnego, bo smutny kolor, a reszta czapek nie ma ściągacza porządnego, więc stanęło na białym, coby mi z włosów nie zjeżdżało ![]() Mnie nie wkurza. Miło tak sobie popatrzeć na bajki z dzieciństwa
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Fajowy szalik
A czapkę trzeba lubiec taka z pomponem i 10 zl za komplet??? ciekawa jestem co to za włóczka? Zna sie ktos?
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Podobno spady magazynowe. To, co zostało po sprzedaży. Szkoda, że nie było możliwości odbioru osobistego. Tak czy siak poprzednia czapa kosztowała mnie 49 zł. teraz za 16 zł mam czapkę i szalik
Allegro dobre na wszystko ![]() Aaaa, co do kupowanie wspólnej pościeli. ja dla siebie mam, a że i tak będziemy spać pod dwiema, bo zwyczajnie nie umiem spać z nim pod jedną (za bardzo się wiercę) to problem z głowy Myślałam, żeby może kupić, jak będzie nadprogramowa kasa, dwa komplety takiej samej
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam problemy ze spaniem pod jedna koldra szczegolnie jesli jest waska... Ale do naszego wyrka bedziemy kupowac szeroka i bedzie fajnie
![]() Kupilabym taka włóczkę i babci dala do zrobienia szalik, a co
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna czapeczka
wygląda na ciepłą Gaja wybacz ale ja ścisłowiec jestem i nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc idealny komunikat ja..
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już przetestowałam, że jeśli jest szeroka, to kiedy zwijam się w kulkę w przeciwnym rogu łóżka, wieje mi po nerach, bo kołdra się napina. Nie, to nie dla mnie
![]() Kupuj! Niech Ci na święta zrobi ![]() Oj. Już tłumaczę Komunikat JA został stworzony po to, żeby ludzie mogli sobie na wysokim poziomie kultury przekazywać istotne wiadomości na temat swoich odczuć, bez argumentów ad personam i oceniania się wzajemnie. Więc mówi się np.Kiedy nie zabrałeś mnie ze sobą na Harrego Pottera, mimo iż wiedziałeś, że chcę na niego iść, poczułam się dotknięta i zlekceważona. zamiast Ty głupku! Przecież wiesz, że chciałam na niego iść! Ty zawsze tak robisz! nie szanujesz mnie! jestem dla Ciebie śmieciem. No
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-11-25 o 11:07 |
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, typowa komunikacja z facetem
![]() Musze znalezc gdzies sklep z wloczkami... A szalikow to ja juz mam z 5 robionych przez babcie uwielbiam takie dodatki tak samo jak rękawiczki lubie
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
A są kolorowe? jak kolorowe to zabieram, kradnę i już nie oddam
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Szaliki? Czy wloczki czy co?
![]() Ja mam takie szaliki: fioletowy w paski (jasniejszy i ciemniejszy fiolet), bialo-czarny (paski), zielono-zolto-czerwony (ten robiony w gimnazjum - faze na reggae mialam ). I tyle, czyli 3. Teraz bym chciala jednokolorowy taki szerszy zeby mi ramiona obejmowal tak jak ten, ktory do ciebie leci
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Szaliki. Znudziły mi się już czarne, bo pół życia spędziłam ubierając się na czarno, więc od 2 lat mam fazę na różne kolory
![]() Najlepsze jest to, że ten szalik jest 10 cm krótszy ode mnie ![]() Fioletowy zabieram. Kocham fiolet
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Ty, to moze moja babcia jakis ci zrobi, a ja ci wysle?
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie. Odwdzięczę się kolczykami
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
To musisz tylko powiedziec jaka wloczka, wzorek jakis moze i jedziemy z koksem
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

Myślę, że jak zamieszkamy z TŻtem, to będzie to jedna z pierwszych rzeczy, jakie kupimy.
Nie ma to jak zmysłowa pościel, w której można poszaleć z rrrr.
prawie robi wieeeelką różnicę. Małpiszon!
Ale wydębiłam od niego w końcu, że mi się oświadczy (matko, czemu on zawsze przedziały podaje!?) za rok do trzech. Jeszcze mu mówię, że pewnie nawet o tym wcześniej nie pomyślał, żeby mi się oświadczać, a ten nie zaprzeczył, tylko: No nie, nie myślałem. Ech...

No i do tego swoboda, jaką dają...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)