|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
A więc poprawka 15.01
|
#8912 |
|
Rozeznanie
|
|
#8913 |
|
Raczkowanie
|
Poznasz napewno bo jak nie to ja Cie znajde
Fotki dodałam
JJ.mentor okrągły 2010 lewa 275hp prawa 300hp 2011 lewa 275 hp prawa 320uhp Edytowane przez beatrycze1 Czas edycji: 2010-11-24 o 23:27 |
|
|
|
#8914 |
|
Rozeznanie
|
Powodzenia
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- No i wszystko jasne.....
|
#8915 |
|
Rozeznanie
|
Beatko swietne fotki dodalas w albumie. wyjasniaja wszystko. Wystaw je wszystkie na ogolnym dla naszych forumowych kolezanek. Wtedy same zobacza w czym byl problem i wszystkie na stowe zrozumieja dlaczego bylas taka zdenerwowana zaistniala sytuacja. A dla JJ brawa za zmiane decyzji jesli chodzi o cene poprawki.
|
|
|
|
#8916 |
|
Rozeznanie
|
Dobrej nocki wszystkim zaprzyjaźnionym i przyjaznym
Jak to nasza Ciocia Dobra Rada ślicznie kiedyś powiedziała
|
#8917 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NAPRAWDE no to widac, ze facet zlote serce ma bo ja bym Ci kazala zaplacic te 7 tys i moze jeszcze doplacic za ta reklame jaka mu zrobilas
|
|
#8919 |
|
Raczkowanie
|
Cześć cycolinki ;-) Mam mieć operację u dr Skwiercz również 08.12 i jestem strasznie przerażona i mam wątpliwości czy powinnam to robić. Mam mieć rozmiar 325Hp. Chciałam się upewnić od dziewczyn dr Skwiercz czy taki stanik mam kupić:
http://allegro.pl/biustonosz-sportow...301374498.html Pani dr kazała kupic wg obwodu pod piersiami a tam jets podany obwód w klatce piersiowej więc nie wiem jaki rozmiar powinnam kupić Edytowane przez milandia01 Czas edycji: 2010-11-25 o 08:30 |
|
|
|
#8920 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cieszę się, że tak tanio cie to wyniesie Cytat:
Pacjentki dr Jarlińskiego wiedzą, że są w dobrych rękach zarówno przed jak i po operacji... Ale cóż, niektórzy muszą najpierw tę całą otoczkę wokół siebie stworzyć, obrobić parę tyłków....jakbym była w skórze Kesjii teraz to bym, chyba ze wstydu pod ziemię się zapadła... Beatrycze mam nadzieję, ze nauczy Cie to, że najpierw sie myśli a potem gada... Powodzenia z biustem
|
|
#8921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już się zapadłam i podnieść się nie mogę Szkoda może opowiesz jak na beuty pacjentki doktora obrabiają mu tyłek i jakoś Ci to nie przeszkadza Beatko widze że posłuchałaś ciotki Kejsii i wstawiłaś fotki ![]() ![]() klask i:Ale cóż kto ma klapki ten ma i trudno
|
|
#8923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a skoro już się zapadłas i sie podnieść nie możesz to tam już zostań :P @Ilma tutaj to szkoda słów bo to jak gadanie do głuchego...
13.04.2010 Mplus 450 mentor Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-11-25 o 10:30 |
|
|
|
|
#8925 |
|
Rozeznanie
|
byłam i widziałam ale powiedz mi teraz piszesz ze doktor stanął na wysokości zadania tak???
Nie wiem czy wiesz ale doktor kazał beatryczek aby sama wybrała sobie implant jaki ma włożyć bo on nie wie .. I on nie wie co zrobić by było dobrze I dodał że on i tak nie widzi u niej nic co by się do poprawki nadawało .. Dlatego implant ma sobie wybrać sama... Twoim zdaniem to jest w porządku??? Odpowiedz mi proszę szczerzę i skończmy tą dziecinną przepychankę
|
#8926 |
|
Raczkowanie
|
Kesjii nie chce z Tobą dyskutować, Twoje polemiki nie są w moim stylu
jestem zniesmaczona Twoim zachowaniem i osobą i pragnełabym jakbyś więcej nie kierowała do mnie bezpośrednich pytań , jak również nie zwracała się do mnie na innych forach oraz nie wspominała moich wypowiedzi, bo każdy je widzi...![]() Może sama Beatrycze się tu pojawi i opowie nam co i jak, bo jak na razie tak krótko zapodała, ze ma termin i cena, i ani widu ani słychu kiedy to wczesniej rozpisywała się razem z tobą bez umiaru.. Lekarz w dobrej wierze dobrał przy pierwszej operacji różne implanty, pacjentka, domaga sie poprawki, bu uważa, że jest źle...ja teź kazałabym sama wybrać sobie to co uważa za stosowne , że bedzie dobre bo przecież to co on wybrał jest złe wieć na logikę...bierz co ci bardziej pasuje...innym wyjściem również jest wybranie się do innego lekarza po poradę jest ich kilku Wrocławiu
13.04.2010 Mplus 450 mentor Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-11-25 o 10:56 |
|
|
|
#8927 |
|
Rozeznanie
|
Musiałaś edytować i pogrubić tekst
Nie martw się skończyłam z tobą dyskusję bo nie prowadzi do niczego ..
|
#8928 |
|
Raczkowanie
|
czy na rtg klatki piersiowej jest wszędzie wymagane skierowanie bo gdzie nie zadzownię tam wszędzie jest wymagane skierowanie, a moja Pani dr mi go nie dała
|
|
|
|
#8929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- kochana w gdyni na armi krajowej nie trzeba |
|
|
|
|
#8930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staniczek taki jak trzeba- rozmiar też będzie dobry Skierowanie potrzebne nawet jeśli badanie chce sie wykonać prywatnie- i tam gdzie ja je robiłam, przy stoloku na poczekalni przed rtg, siedział lekarz i wydawał skierowania Wiem, że są prywatne przychodnie gdzie właśnie tak sprawa jest rozwiązana- więc jeśli masz problem ze skierowaniem to może tak poszukaj. Ale można iść po prostu do lekarza pierwszego kontaktu który bez problemu wyda tekie skierowanie. ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
W szpitalu po op zostaje się dwie doby
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#8931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8932 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki laski za pomoc tylko, że Ja jestem z Warszawy i tu wykonuję badania. Nie pozostaje mi nic innego jak pójść po skierowanie do lekarza pierwszego kontaktu
MyaDiva zamówiłam rozmiar S nie będzie za mały? Mam pod biustem 79cm wyjściówka 75A implanty 325Hp Edytowane przez milandia01 Czas edycji: 2010-11-25 o 12:52 |
|
|
|
#8933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma lekko
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#8934 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa, serdecznie gratuluje dzidziusia!!!!
|
#8935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wylecialo mi z głowy. Jak nie znajdziesz to poszukam.A staniczek juz zamówiłaś? Wiesz ja akurat kupowałam innej firmy "Hanny Styl"- i brałam M. Pod biustem mam 70. Dokładnie taki jak Twój kupowała Maceratka-zaraz się dowiem jaki rozmiar był lepszy, bo ona kupiła dwa rozmiary.
|
|
|
|
|
#8936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mnie sie wydaje, ze Beatrycze wlasnie tym forumowym rozglosem wynegocjowala sobie cene 3 tys. I mysle ze slusznie zrobila. Bo po dobroci kosztowalo 7 tys, a po rozglosie nagle 3. Nie dotyczy ta asymetria was, wiec tak latwo wam mowic czy jak to rozumiec ? Zmowilyscie sie dziewczyny czy co ? Olga, Pysia, Ilma no co wy ? Wam piersi wyszly ladnie. Beacie nie. Czy wy siedzialybyscie cichutko i grzecznie placilybyscie 7 bitych tysiecy za zle dobrane implanty ( jest ewidentna roznica wielkosci widziana z daleka ). I nawet jesli dobrane w dobrej mierze ( jestem przekonana ze tak ) ale jednak zle dobrane i nie zmienia to faktu , ze poprawka sie nalezy. Przeciez jak dziewczyna byla cicho to bylo 7, jak sie rozkrzyczala to wywalczyla jednak 3 . Super ,ze doktor zmienil zdanie. Tylko szkoda,ze nie od razu. Widzialyscie ostatnie foty Beaty ( te z 9 tyg ) ? Kazda z nas by sie pochlastala . Wiec moze postawcie sie w takiej sytuacji i zrozumcie,ze dziewczyna posunela sie do tego nie dlatego ,ze lubi a dlatego ze musiala. A nigdy nie wiadomo, co stac sie moze po czasie z naszymi cyckami. I lepiej chyba , gdy nie trzeba z lekarzem walczyc o kazdy tysiac w ten sposob. Jesli sie myle to znaczy ,ze mam dziwne spojrzenie na swiat. Beata nie wiem czemu nie wystawiasz tych trzech fotek z albumu na ogolny, bo dyskusja sie toczy ( moze calkiem niepotrzebnie ). Wiele osob, w tym tez dziewczyny bez dostepu do twojego albumu zrozumialoby w czym byl problem. Ale sie rozpisalam. Sorry MYA a ty sie pakuj ,a nie na forum siedzisz. O ktorej ten samolot jutro bedzie na miejscu ? 16:40 ? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-11-25 o 12:43 |
|
|
|
|
#8937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zna je też z pewnością FDA Co do bólu możliwe są dwie sytuacje. Jeśli pęknie powloka protezy a torebka łącznotkankowa nie- wtedy można przez długi czas nie zauwazyć i nie odczuwać tego faktu. Jednak po czasie i taka pierś zaczyna wyglądać inaczej ze względu na rozczenienie implantu któru zmieni swój kształt i nie będzie spełnial swojej funkcji. Jeśli dojdzie do pęknięcia implantu i torebki łącznotkankowej wówczas silikon przemieści się do otaczajacych tkanek tworząc dodatkową masę (guziki, grudki, zgrubienia) Dochodzi wówczas do zmianu kształtu piersi, odczuwany jest ból i może dojść do przemieszczenia implantu- co też jest bolesne Oba rodzaje uszkodzeń wymagają bezzwłocznej wymiany protezy na nową.
|
|
|
|
|
#8938 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
od dr Zdzitka są dziewczyny na watkach na kafeterii i z innego na wizazu, ale nie ma zadnych negatywów wrecz przeciwnie
|
|
|
|
|
#8939 |
|
Raczkowanie
|
magera
Hejka Nie martw się kochana bólem - przejdzie !! Cofnij się kilkanaście stron wcześniej co mówiła Kashanti po zabiegu ![]() A zapytaj Ją teraz !!!!! Kashanti - przy okazji buziolek Odezwij się !! Przejdzie ból, dyskomfort i będzie cudnie Cierpliwie tylko daj sobie kilka dni. No widzisz, nie każdy jest tu Cyborgiem A szkoda!!Spokojnie odpoczywaj i pamiętaj, aby nie leżeć, bo to podobno nie pomaga! Dziewczyny pisały, żeby właśnie jak najwięcej chodzić, ruszać się, ale nie siedzieć bezczynnie, bo jak się 'rozchodzisz', to podobno ból jest nawet znośny. Ruszasz się kobieto?? ![]() Zmianę widziałam i serdecznie Ci gratuluje tych ślicznotek ![]() Trzymaj się i nie daj się!!!! ![]() Zagladaj do nas i pisz, pisz, pisz co tam u Ciebie!!! Ja za równe 2 tygodnie ..... ![]() Liczę, że i Ty też będziesz mnie wtedy wspierać jak będę biadolić, bo pewnie będę ![]() Całusy magera Kochana wiem że na wszystko trzeba czasu. Po prostu miałam doła i musiałam się wypisać! Dziś trochę lepiej spalam - bo wstawała tylko 2 raz w nocy a nie jak ostatnio 5 razy. Najgorsze są noce bo mięśnie się zastają i budzi straszny ból. Wczoraj zrobiłam bardzo dobrą rzecz która trochę mi uśmierzyła ból. Może zacznę od początku - zaraz po zabiegu nie przybrałam w tali, dopiero w drugi dzień wieczorem jak wróciłam do domu zauważyłam że zaczynam puchnąć w tali. Po zabiegu dostałam biustonosz rozmiar pod biustem 70cm (a noszę biustonosz pod biustem 70-75cm zależnie od rozmiaru). I tu pojawił się problem - biustonosz strasznie mnie cisnął pod biustem po tym jak napuchłam, a raczej wżynał się pod biustem, zero komfortu, straszny ból i ucisk. Wczoraj w końcu mama podpowiedział mi żebym przedłużyć zapięcie (wstawiłam sobie przedłużkę zapięcia) i teraz jest już trochę lepiej! Dziewczyny dobra rada weźcie po pod uwagę! Zaraz po zabiegu prawdopodobnie sadzą was w biustonosz patrząc na rozmiar jaki miałyście pod biustem przed operacją. Rada - zaopatrzcie się w przedłużkę w razie jakbyście napuchły później! |
|
|
|
#8940 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

za zmiane decyzji jesli chodzi o cene poprawki.

klask i:

jestem zniesmaczona Twoim zachowaniem i osobą i pragnełabym jakbyś więcej nie kierowała do mnie bezpośrednich pytań , jak również nie zwracała się do mnie na innych forach oraz nie wspominała moich wypowiedzi, bo każdy je widzi...