Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 10:09   #3541
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma na tej stronie jakiegoś, forum, na którym możnaby wyrazić opinie
Szkoda. Zużyłabym na taki zbożny cel część moich umiejętności literackich
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:10   #3542
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi z tymi postaciami z kreskówek na Facebooku??
nie wiem o jakie kreskówki chodzi, ja nic nie mam...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:12   #3543
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Szkoda. Zużyłabym na taki zbożny cel część moich umiejętności literackich
Zawsze możesz wejść w zakładkę "kontakt" i naskrobać e-maila

"Drogi Panie... lecz się Pan"
Stary 2010-11-25, 10:22   #3544
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Paollino, zazdraszczam tego ever
I tez nie wiem nigdy co tacie kupować
No chyba się powoli z TŻem uczymy nawzajem co i jak lubi ta druga strona W związku z czym jest coooooooraz fajniej

Cytat:
Taka akcja, że w listopadzie zmienia się awatary na postaci z kreskówek, książek i komiksów z dzieciństwa
Aaaaaaaaa Czemu jak zwykle jestem do tyłu?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:22   #3545
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie, ja się wkurzałam, miałam nas jak na złość zostawić z niczym, ale stwierdziłam że szkoda urody na moją złość Skoro jestem tak za**bista że mogę w 15 min. wyszukać imprezy, to pokażę mu kto tu rządzi Tym sposobem mój luby się kompletnie zawstydził że znalazłam tyle fajnych imprez i stwierdził że w takim razie on też już czegoś poszuka

btw. wczoraj miałam seks życia. Ever.
gratulacje

ale ja nie chcę wiecznie robić czegoś za niego. Czemu mam szukać na gwałt kogoś kto nas przygarnie ?

aaaaa podpisali ze mną umowę tylko do końca listopada bo w grudniu zmienia się stawka i będę mieć 10 zł brutto na godzinę jak na MTP mama przestanie się ze mnie śmiać taka przyjemna, studencka praca i jeszcze będę mieć więcej kasy. Łiiiii

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:25   #3546
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze możesz wejść w zakładkę "kontakt" i naskrobać e-maila

"Drogi Panie... lecz się Pan"
"...na nogi. Na głowę za późno"
Stary 2010-11-25, 10:28   #3547
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
gratulacje

ale ja nie chcę wiecznie robić czegoś za niego. Czemu mam szukać na gwałt kogoś kto nas przygarnie ?
Dokładnie to samo mówiłam ale mimo wszystko wolałam nie ryzykować zepsucia również mojej zabawy A zajęło mi to tak mało czasu i kosztowało minimum wysiłku

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 10:30   #3548
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie to samo mówiłam ale mimo wszystko wolałam nie ryzykować zepsucia również mojej zabawy A zajęło mi to tak mało czasu i kosztowało minimum wysiłku
ale ja nie wiem do kogo miałabym się zwrócić bo ten kolega od shake'a teraz ma dziewczynę to pewnie się będzie wolał z nią zaszyć i cały czas mi mówił że nie wie czy będzie cokolwiek organizował bo jego tata jest po operacji echhh
ta koleżanka z którą się poprztykałam mnie poblokowała wszędzie więc najwyraźniej też nie ma zamiaru mnie znać - no i ja też bym nie chciała w jej towarzystwie
a druga koleżanka nie jest stąd i pewnie jak co roku wyjedzie świętować do swoich rodziców. A poza tym Mateusz ją wyśmiewa za ilość partnerów seksualnych i nie wiem czy to byłby dobry pomysł.

Liczyłam że Mateusz tu przyleci z białymi różami bo nie piszę do niego od wczoraj od 21 ale nic takiego się nie stało

Stary 2010-11-25, 10:33   #3549
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Nie tylko Wy...
i ja, i ja!

Olka, a ta Lidia 2 wygląda, jakby kręciła na szyi hula-hopem
ja uważam, że te zdjęcia nie są przeciętne, są beznadziejne... oczy panny młodej na pierwszym zdjęciu, cień na twarzy i masa innych rzeczy nawet ta Renata jakoś nie teges ułożona dla mnie totalne dno. a domyślam się, że na stronkę wybrał najlepsze z najlepszych

Dzień dobry, lecę do sklepu i popisać mgr
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 10:38   #3550
201608251020
Konto usunięte

Ilsa pewnie na razie jeszcze nie dotarło do niego że się nie odzywasz bo masz mu coś za złe, tylko że pewnie jesteś najzwyczajniej w świecie zajęta
Stary 2010-11-25, 10:40   #3551
OlkaR
Zakorzenienie

Naj, bo on zrobił takie zdjęcie w ruchu
I wszystko jasna- laska kręci hula- hopem na szyi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 10:40   #3552
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa pewnie na razie jeszcze nie dotarło do niego że się nie odzywasz bo masz mu coś za złe, tylko że pewnie jesteś najzwyczajniej w świecie zajęta
no nie bo już do mnie nawypisywał sms-ów że milczę i w ogóle. Chciałabym choć raz przyjść na gotowe a ja nawet scenariusz moich urodzin musiałam mu podać bo on kompletnie nie umie sam niczego wymyślić :/ poza tym jest naprawdę czuły, myśli o mnie i rozśmiesza ale nie umie nic sam zrobić dla mnie takiego co trzeba chodzić i załatwiać

Stary 2010-11-25, 10:43   #3553
201608251020
Konto usunięte

No to pewnie na razie myśli że w końcu się odezwiesz, ale jak bardzo się wystraszy to na pewno w końcu coś podziała Zobaczysz
Stary 2010-11-25, 10:48   #3554
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
No to pewnie na razie myśli że w końcu się odezwiesz, ale jak bardzo się wystraszy to na pewno w końcu coś podziała Zobaczysz
no nie wiem, może po prostu się obrazi i nigdy się już nie odezwie i nie załatwi dziś ma na 13:30 zajęcia i usłyszałam właśnie dzwonek do drzwi a to były tylko panie Jehowe a na 15 idę do pracy więc wieczorem też go nie zobaczę. Czemu on nie może nam chociaż załatwić wejścia do jakiegoś pubu czy co ? Przecież pracuję tyle że będę mieć prawie 300 zł na wypłacie za jeden tydzień.

Stary 2010-11-25, 10:52   #3555
201608251020
Konto usunięte

A idź głupotko, na pewno się nie obrazi Faceci nie obrażają się tak często jak kobietki
Powiedz mu może że albo to załatwia i dasz radę zapłacić nawet za imprezę w klubie, albo niestety spędzicie Sylwestra razem, ale w domu, a to będzie dla Ciebie bardzo przykre i żeby Ci pokazał że potrafi stanąć na wysokości zadania

Idę do Rossmana. Od czasu gdy suma w moim portfelu niebezpiecznie maleje - każde wyjście tam jest dla mnie udręką
Stary 2010-11-25, 10:59   #3556
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
A idź głupotko, na pewno się nie obrazi Faceci nie obrażają się tak często jak kobietki
Powiedz mu może że albo to załatwia i dasz radę zapłacić nawet za imprezę w klubie, albo niestety spędzicie Sylwestra razem, ale w domu, a to będzie dla Ciebie bardzo przykre i żeby Ci pokazał że potrafi stanąć na wysokości zadania
ale ja nie chcę spędzać sylwestra w domu pierwszego naszego sylwestra tak spędziliśmy i obiecywał mi że będziemy siedzieć u niego i gadać ale jego mama ciągle przyłaziła i ogólnie siedziałam cały czas u niej bo nie chciała nas puścić do niego i trajkotała o swoich przedszkolakach i rodzinie
przecież on wie o co mi chodzi więc nie wiem czy jest sens mu pisać że ma załatwić chociaż w klubie. Zresztą on w klubie nie będzie chciał i będzie chciał siedzieć u rodziców. To niech siedzi.

współczuję rossmana, mi skończyła się herbata z pokrzywy i nowa kosztowała prawie 5 zł za pudełko :/ zwykle była po 3

Stary 2010-11-25, 11:02   #3557
OlkaR
Zakorzenienie

A ja sobie właśnie wyszukuję kontaktów do różnych przychodni i klinik weterynaryjnych i wysyłam maile z pytaniem o możliwość odbycia praktyk/ wolontariatu w wakacje...
Stwierdziłam, że będzie łatwiej i szybciej, jak teraz wyślę krótkiego, treściwego maila, niż jak na gwałt będę szukać przed wakacjami.
Jak ktoś mnie będzie chciał to pewnie odpisze, jak nie, to mnie zleją i przynajmniej nie będę się szmacić chodzeniem i proszeniem.
Stary 2010-11-25, 11:25   #3558
carmelova
Zakorzenienie

Siedzę od 7 w pracy i zasypiam
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 11:36   #3559
Gleniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry, cześć i czołem - pytacie skąd się wziąłem?
Jestem wesoły Romek... (głupawkę mam)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Przeglądam zdjęcia jakiegoś fotografa i jak doszłąm do tej fotki to padłam http://grabek.pl/gallery/plener/076.jpg

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Mam je i potwierdzam cudny zapach Uwielbiam
Co do pisania pod presją czasu to zgadzam się w pełni.
cudna fotka połączenie satynowej koszulki z wiejską chatą i nagim torsem - bezcenne

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość

A wiecie co ja mam? Nie wiem czy pamiętacie lizaki w kształcie stopy ze strzelającym proszkiem? Tak właśnie to mam
Ja to chcę!!!! gdzie dostałaś?

Ale sypie śnieg normalnie nie chce mi się wychodzić, a na 15.30 mam wykład i muszę taki kawał jechać w dodatku nadal nie upiłam rękawiczek chyba od teściowej pożyczę
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 11:40   #3560
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ale sypie śnieg normalnie nie chce mi się wychodzić, a na 15.30 mam wykład i muszę taki kawał jechać w dodatku nadal nie upiłam rękawiczek chyba od teściowej pożyczę
Dlaczego chcesz upijać rękawiczki
Stary 2010-11-25, 11:51   #3561
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego chcesz upijać rękawiczki
oj tam, oj tam no z kimś muszę pić, żeby się rozgrzać

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

to ja lecę pod prysznic, jeszcze chwilkę się pobawię z bratankiem Tż (przyjechał na 3 dni, ma prawie 3 latka i jest przesłodki...ach, ostatnio tyle się tymi dziećmi zajmuję) i trzeba będzie wyjść na ten śnieg

miłego dnia!

edit: oczywiście pobawię się, ale nie pod prysznicem
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."

Edytowane przez Gleniusia
Czas edycji: 2010-11-25 o 11:52
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:10   #3562
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
puk puk?
jest tu kto

w życiu nie miałam tak niskiej samooceny jak dziś... chciałabym, by ostatniego tygodnia nie było

weszłam do domu i poryczałam się z miejsca. tak mi źle
Najeczko, nie czytałam jeszcze klubu, ale kto jak kto Ty nie masz parwa do niskiej samooceny!!!
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Cześć...

Klub...

Chciałam tylko powiedzieć, że od wczoraj łączę się w bólu z wszystkimi zazdrośnicami aktualnie z @...

Frezi, a to nie jest model obrączek z Aparta? Mi sie te też bardzo podobały jak kiedyś oglądałam Mogłabym takie mieć
Ja okresu jeszcze nie mam, a cierpię przez niego już kilka dni.
Cytat:
Bry

Nie będziecie ciociami na razie

http://www.foto-graffiti.pl/slubna.html -exowa strona :/

edit:
Wczoraj robiłam sekcję cielaka a właściwie to noworodka, który się zachłysnął wodami płodowymi... takie maleństwo śliczne... biedaczek
Biedny cielaczek Zdjęcia super, szkoda, że mam do niego tak daleko I jeszcze ta nazwa- taka medialna
Cytat:
ja bym bardzo chętnie poszła na domówkę ale nadawałam mu od września że już trzeba się określić a ten gadał że jest czas. Teraz nigdzie się nie da wkręcić a zresztą co ja mam takie parcie, położę się spać i tyle
Ja jeszcze nie wiem co robię na sylwka, zawsze organizujemy się w połowie grudnia, więc może jeszcze coś uda się Wam wymyślić.
Cytat:
Wiesz co, chyba muszę, naszło mnie trochę wydatków
Perfumy takie na co dzień mi się kończą, zamek w kozaczkach się popsuł - muszę wybrać się do szewca, parę kosmetyków też na wykończeniu, prezenty Gwiazdkowe, nie mówiąc o przeglądzie podwozia (ginekologu) który też by się przydał

No tak, znam skądś gadanie że jest czas Dlatego ja wyszukałam linki do imprez, podałam mu, wybraliśmy 2 imprezy na które będziemy chętni i ta domówka, która jest dla nas najlepszą alternatywą
Ja nie mam perfum na co dzień i nie na co dzień Moze dlatego, że ogólnie lubię delikatne zapachy.
Cytat:
gratulacje

aaaaa podpisali ze mną umowę tylko do końca listopada bo w grudniu zmienia się stawka i będę mieć 10 zł brutto na godzinę jak na MTP mama przestanie się ze mnie śmiać taka przyjemna, studencka praca i jeszcze będę mieć więcej kasy. Łiiiii
Super, Ilsa będzie bogata Swoją drogą Twoja mama powinna sie cieszyć, ze studiujesz dziennie i pracujesz, a nie się z Ciebie śmiać.
Cytat:
ale ja nie wiem do kogo miałabym się zwrócić bo ten kolega od shake'a teraz ma dziewczynę to pewnie się będzie wolał z nią zaszyć i cały czas mi mówił że nie wie czy będzie cokolwiek organizował bo jego tata jest po operacji echhh
ta koleżanka z którą się poprztykałam mnie poblokowała wszędzie więc najwyraźniej też nie ma zamiaru mnie znać - no i ja też bym nie chciała w jej towarzystwie
a druga koleżanka nie jest stąd i pewnie jak co roku wyjedzie świętować do swoich rodziców. A poza tym Mateusz ją wyśmiewa za ilość partnerów seksualnych i nie wiem czy to byłby dobry pomysł.

Liczyłam że Mateusz tu przyleci z białymi różami bo nie piszę do niego od wczoraj od 21 ale nic takiego się nie stało
Wyśmiewa za ilość partnerów? To jego sprawa? On naprawdę czasem zachowuje się jak pieciolatek.
Cytat:

Idę do Rossmana. Od czasu gdy suma w moim portfelu niebezpiecznie maleje - każde wyjście tam jest dla mnie udręką
Oj też nie lubię zakupów kosmetycznych, niewiele się kupi, a kasa leci
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry, cześć i czołem - pytacie skąd się wziąłem?
Jestem wesoły Romek... (głupawkę mam)

cudna fotka połączenie satynowej koszulki z wiejską chatą i nagim torsem - bezcenne

Ja to chcę!!!! gdzie dostałaś?

W Auchan znalazłam
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:10   #3563
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Frezi, a to nie jest model obrączek z Aparta? Mi sie te też bardzo podobały jak kiedyś oglądałam Mogłabym takie mieć
nie z Aparta.... to jakaś firma Event czy jakoś tak

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny radzę dziś ostrożnie jechać jest tragicznie jedna szybka jest na drodzę
nie nawidzę takiej pogody przez to spóźniłam się do pracy i w ogóle w jednym miejscu nie mogłam wyjechać koła obracąły mi się w moiejscu masakra, ja się boje zimy nie lubię zimą jeździć samochodem nooooo.

i chcę mi się spać, nic mi się nie chcę dziękuje za uwagę
ja też bardzo nie lubię prowadzić samochód w zimie...

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
arrakis nie podoba mi się ten cały I... mam złe przeczucia
ehhh...... oby to nie było prawdą.... arra jest taka szczęśliwa......

Cytat:
Bry

Nie będziecie ciociami na razie

http://www.foto-graffiti.pl/slubna.html -exowa strona :/

(

a co do strony..... zupełnie nie podobają mi się te zdjęcia....

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Olka te zdjęcia są tak kiczowate, że za darmo bym ich nie chciała. A te "efekty specjalne" są chyba wzięte żywcem z bloga 13latki pt. "mÓj $łiTaŚny ŚwIaT XoXo"

co tak ostatnio rzadko bywasz?

Cytat:
gratulacje

super! gatulacje
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 12:11   #3564
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Udało się którejś kupić Merz w Super Pharmie? Wiecie jak długo obowiązuje promocja?
Nadrobiłam, lecę do klubu i załatwiać resztę spraw
Do później.
Stary 2010-11-25, 12:16   #3565
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze nie wiem co robię na sylwka, zawsze organizujemy się w połowie grudnia, więc może jeszcze coś uda się Wam wymyślić.

Super, Ilsa będzie bogata Swoją drogą Twoja mama powinna sie cieszyć, ze studiujesz dziennie i pracujesz, a nie się z Ciebie śmiać.

Wyśmiewa za ilość partnerów? To jego sprawa? On naprawdę czasem zachowuje się jak pieciolatek.
dziękuję, chyba najbardziej mnie pocieszyłaś ale to on musi coś wreszcie zorganizować

mama nie śmieje się że pracuję tylko śmiała się jak wychodziło mi na rękę 7,50 uważała że w ogóle bez sensu chodzić do pracy gdzie mi tyle płacą. To ja jej na to odparowywałam że przynajmniej płacą a nie jak na MTP ale na pewno się ucieszy

no bo ona jest specyficzna i co faceta pozna to by chciała go wypróbować w łóżku zanim go jakoś pozna czy w ogóle się dogadują. Albo rzuciła idealnego w obyciu faceta bo miał 10cm. No i ogólnie miała już Murzyna, Turka, obrzezanego, piekarza, pana z Castoramy który nie chciał jej zaprosić do siebie, sąsiada który ma żonę i dziecko, sąsiada który ma samo dziecko ale bez żony, byłego który ją rzucił gdy zobaczył na jej gg że zachwyca się penisem byłego i marzy o facecie ze studiów, pierwszego byłego i paru innych, których pewnie pominęłam no i ma 22 lata

Stary 2010-11-25, 12:20   #3566
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję, chyba najbardziej mnie pocieszyłaś ale to on musi coś wreszcie zorganizować

mama nie śmieje się że pracuję tylko śmiała się jak wychodziło mi na rękę 7,50 uważała że w ogóle bez sensu chodzić do pracy gdzie mi tyle płacą. To ja jej na to odparowywałam że przynajmniej płacą a nie jak na MTP ale na pewno się ucieszy

no bo ona jest specyficzna i co faceta pozna to by chciała go wypróbować w łóżku zanim go jakoś pozna czy w ogóle się dogadują. Albo rzuciła idealnego w obyciu faceta bo miał 10cm. No i ogólnie miała już Murzyna, Turka, obrzezanego, piekarza, pana z Castoramy który nie chciał jej zaprosić do siebie, sąsiada który ma żonę i dziecko, sąsiada który ma samo dziecko ale bez żony, byłego który ją rzucił gdy zobaczył na jej gg że zachwyca się penisem byłego i marzy o facecie ze studiów, pierwszego byłego i paru innych, których pewnie pominęłam no i ma 22 lata
No to rzeczywiście bogate ma życie, ale On i tak nie powinien się z Niej śmiać, bo to nie Jego sprawa.
Wiecie może jak mam z avka usunąć napis wizaż i te inne?
Stary 2010-11-25, 12:30   #3567
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście bogate ma życie, ale On i tak nie powinien się z Niej śmiać, bo to nie Jego sprawa.
Dokładnie.
Jej sprawa z kim, kiedy i gdzie sypia.

Także uważam Ilsa, że powinnaś trochę stopować swojego TŻa bo to jest po prostu niesmaczne.
Stary 2010-11-25, 12:32   #3568
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ilsa nie obraź się ale oboje jesteście zbyt krytyczni wobec innych i macie tendencję do wtryniania się gdzie nie trzeba. Bo to z iloma facetami koleżanka spała to nie wasza sprawa. To, że twój tż miał jedną kobietę nie czyni go wcale lepszym człowiekiem ani nie daje mu prawa by nabijać się z innych.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 12:32   #3569
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie.
Jej sprawa z kim, kiedy i gdzie sypia.

Także uważam Ilsa, że powinnaś trochę stopować swojego TŻa bo to jest po prostu niesmaczne.
...jak i dlaczego
Stary 2010-11-25, 12:39   #3570
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ilsa nie obraź się ale oboje jesteście zbyt krytyczni wobec innych i macie tendencję do wtryniania się gdzie nie trzeba. Bo to z iloma facetami koleżanka spała to nie wasza sprawa. To, że twój tż miał jedną kobietę nie czyni go wcale lepszym człowiekiem ani nie daje mu prawa by nabijać się z innych.
... bo tak w ogóle, poza tym, że "nie powinien" pozostaje jeszcze kwestia tego, że nie wiadomo, z iloma jeszcze on będzie spał...
[czego nie życzę, ale przecież nigdzie nie jest powiedziane, że wszystko trwa wiecznie prawda?]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości