|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
Często |
![]() ![]() ![]() ![]() |
917 | 35,11% |
Powyżej 10 |
236 | 9,04% |
5-10 razy |
132 | 5,05% |
2-4 razy |
237 | 9,07% |
1 raz |
211 | 8,08% |
Nigdy |
879 | 33,65% |
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Sperma w ustach ?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
BAN stały
|
A propos . Któraś z dziewczyn pisała o wyższości pieszczeniażołędzi nad "głębokim gardłem". Różnie z tym jest. Mój lubi jak go pieszczę, ale najbardziej jednak go podnieca, jak wchodzi głęboko w moje usta. Na dodatek maniacko się wtedy wpatruje w to co się dzieje. Chyba widok jest dodatkową stymulacją.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomysl z brzegiem lozka odpada definitywnie. Problem mam dwojaki zapach, konsystencja i oddzialywanie jej na przelyk. Chodzi o to, ze kiedys sprobowalam i skonczylo sie to tak jak opisalas. W samo gardlo, prawie bez smaku itd. ale jak przelknelam sline, oblepilo mi to CALY przelyk, czulam ze mam sperme w garle az do zoladka, wyladowalam z glowa w kibelku i mimo ze na pewno jej juz w sobie nie mialam to i tak smak w ustach utrzymal sie na kilkanascie dlugich minut. To bylo tak okropne uczucie, ze ja nie moglam przez ta sperme oddychac, wiem ze to bedzie straszne porownaniue, ale mialam wrazenie, ze mam caly przelyk ze flegmie i zaraz sie udusze. kiedys podczas oralu poczulam ze czlonek zaczyna pulsowac, mialam wrazenie ze wlasnie zaraz dojdzie do tego czego sie panicznie boje, po prostu odskoczylam jak oparzona. To jest jak reakcja bezwarunkowa...dlatego probuje po troszeczku, zeby sie nie okazalo ze bedzie jej za duzo, ze znow mnie oblepi. obawiam sie, ze to bylo tak silne traumatyczne przezycie, ze nigdy sie nie przemoge... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
BAN stały
|
Uważacie, że nasz smak jest lepszy niż smak spermy ? W jednym z poradników dla facetów, który przeglądałam w księgarni przeczytałam, że nasze dziurki pachną rybą ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie nie można urazić,tylko prostuję ![]() Cytat:
![]() nie miałam na myśli ,że stymulacja jest lepsza,bo jest to indywidualne.jedni wolą wizualizację (głębokie gardło) inni wolą dotyk (stymulacja żołędzia)abym została dobrze zrozumiana,gdyby chodziło o dotyk w głębokim gardle możnaby użyć policzka ![]() Cytat:
![]() *mało kto czyta dopisek małym druczkiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przeglądałam ją jedynie, bo szukałam czegoś na prezent. Jeżeli jednak jesteś przekonana(y), że podczas seksu świeżo umyta dziurka nie zyskuje swojego intymnego zapachu, że wydzielina nie ma smaku - to coś słabo z twoją wiedzą o seksie. Jeżeli chłopak liże cipeczkę ma w buzi smak jej wydzieliny podobnie jak kobieta gdy pieści do końca chłopaka ma w buzi smak jego spermy. Uważam, że chłopak ma takie samo prawo, by nie lizać kobiety, jak kobieta, by nie pieścić do końca (czy nawet wcale) chłopaka ustami. Jeżeli jednak jakaś dziewczyna jest przyzwyczajona do tego, że jest pieszczona ustami i języczkiem, natomiast mężczyzna jest przyzwyczajony, że kobieta pozwala mu na skończenie w buzi, co podobno jest bardzo przyjemne dla faceta, to jeżeli kolejny partner nie chce tego robić, może się poczuć rozczarowana(y) i nie być zadowolona(y) w pełni z seksu. Oczywiście ktoś powie, że spermy jest kilka ml w jednym momencie, a wydzielina z pochwy wydziela się przez dłuższy czas, ale kto wie może jest jej nawet więcej ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko brud śmierdzi.krew menstruacyjna też jest bez zapachu,ale już rozkładająca się śmierdzi. porównując kobiecy zapach do ryb można porównać męskli smrodek do zapachu śmierdzącego sera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1121 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli jesteś kobietą, to powinnaś wiedzieć, że cipeczka świeżo umyta zyskuje swój zapach podczas seksu. Uważasz, że twoja cipka jest bezwonna ? ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Natomiast o zapachu ryb pisał autor książki (facet) w złośliwym tonie. Edytowane przez Querez Czas edycji: 2010-11-23 o 14:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
BAN stały
|
Nie jest bezwonna. Ale na szczęście nie wszyscy panowie mają taki skojarzenia. Zapach samicy większość samców podnieca, jeśli jest ona gotowa na seks. W pewnym stopniu stopniu pozostajemy po prostu zwierzętami i reagujemy instynktownie. Na szczęście.
Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2010-11-23 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może ty miałeś smutne doświadczenia ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-11-23 o 15:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
BAN stały
|
Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, chcę jedynie grzecznie coś wyjaśnić. Moim zdaniem to co sobie smakowałaś i wąchałaś zaraz po kąpieli ma się nijak do to zapachu dziureczki w czasie seksu, no chyba, że jakaś kobieta nie ma w ogóle żadnej wydzieliny w pochwie, co u młodej kobiety jest mało możliwe. Zauważ, że kalincia też uważa, że cipeczka nie jest bezwonna. Zapewniam Cię, że penis przed włożeniem do pochwy i przykładowo po 10 minutach stosunku ma zupełnie inny zapach. Część kobiet bierze przecież czasem na moment do buzi w czasie zmiany pozycji i moze to potwierdzić. ten inny zapach nie jest zapachem nasienia.
Edytowane przez Querez Czas edycji: 2010-11-24 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem, że chodzi o ciebie, ale myślałam, że to fizycznie niemożliwe... No chyba że wycięłaś sobie kilka żeber jak Manson, albo wtedy byłaś zwinnym małolatą. ![]() + po kąpali to każdy jest czyściutki i pachnący, ale nie na długo, bo skóra/ciało na nowo zaczyna emitować (nie mogę znaleźć lepszego słowa...) swój zapach, zwłaszcza po wizycie w toalecie. Swoja drogą, ty tego możesz nie czuć, w końcu żyjesz już trochę lat, więc przyzwyczaiłaś się do swojego zapachu. To jest tak, jak ze spoconymi ludźmi w autobusie, oni nic nie czują, bo się przyzwyczaili do swojego zapachu, ale pani siedząca obok musi zatykać nos, bo ktoś po prostu śmierdzi. Edytowane przez Ewelinka_00 Czas edycji: 2010-11-24 o 08:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdaję sobie sprawe,że co człowiek to inny smak i zapach.porównuję to do zapachu potu,więc jest możliwe,aby jedne osoby miały bezsmakowy śluz,a inne np słony. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
nie smakowałam kobiet,bo mam inne preferencje,ale smak śluzu męskiego różni się .jednen jest bezsmakowy,a inny słony i nie trzeba być jamnikiem,zeby spróbowac swojego smaku.wystarczy zanurzyć palec w pochwie i polizać.kwestia pomysłowości ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-11-24 o 12:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
A gdzie ja napisałam, że każdy pachnie tak samo? Oo
Napisałam tylko, że czlowiek przyzwyczaja się do swojego zapachu, a osoba obok np. juz czuje, że ktoś sie chocby lekko spocił. Wiec nie "wkładaj mi w usta" czegoś, czego nie powiedziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Jaki męski śluz masz na myśli ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zapewniaj mnie,bo wiem co piszę.znam siebie i wiem,jak pachnę... zastanawiam się za to ile ty masz lat pytając o męski śluz ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() edit- nie każdy pot śmierdzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Czy jakiś facet Ci powiedział, że w ogóle nie masz zapachu intymnego ? Przykładowo po tym jak kochaliscie się z 20 minut i miałaś ochotę, by pocałował cię miedzy nogami w trakcie zmiany pozycji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
Widzę, że każda probe wyjaśnienia traktujesz jako atak. Rozumiem, że twoja "taktyka" przy braku argumentów jest wmawiania coś komuś i szybkie kończenie rozmowy, no ale cóż...
![]() Przeczytaj raz jeszcze moje posty, ze zrozumieniem tym razem, i zauważysz, że nigdzie nie napisałam, iż każdy pachnie tak samo i że dla każdego każdy pot śmierdzi, amen ![]() Edytowane przez Ewelinka_00 Czas edycji: 2010-11-24 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
wracajac do tematu .. to nigdy nie mialam spermy w ustach.. jakos to zle mi sie kojarzy.. hmm kazdy jest inny . a moj tz ma podobne poglady do mnie *,* .. no wiec mu to nie przeszkadza ,że nie lubie sexu francuskiego ;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT-widzę,że buszowałaś po moim profilu w poszukiwaniu wieku.mam nadzieję,że cię nie zawiodłam ![]() Cytat:
płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych[1] oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz[2], wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu EJAKULAT,PŁYN EJAKULACYJNY JEST ŚLUZEM...czy to nie to samo? widzę,że rozmowa schodzi na dziwne tory i nie rozumiem dlaczego ![]() Cytat:
![]() skąd możesz wiedziec,jakie są zapachy i smaki innych kobiet?próbowałaś/próbowałeś? dlaczego nie możesz przyjąć do wiadomości,że nie kazdy śmierdzi rybami ![]() Cytat:
ja odpowiadam na własnym przykładzie.wiem,że są różne smaki ŚLUZU męskiego.niektóre są tak niewyczuwalne,że bez smaku.to proste. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-11-24 o 16:33 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Raczkowanie
|
" że dla każdego każdy pot śmierdzi " =/= podanej anegdocie o śmierdzących, niemyjących się ludziach w autobusie, bo na pewno nie raz i ty tego doświadczyłaś... więc nie czepiaj się czegoś, co w kontekście do całego postu miało tylko zobrazować sytuacje przyzwyczajenia się do swojego zapachu
![]() ![]() Tyle ode mnie w sprawie nic nie wnoszącej do tematu rozmowy i liczę, że ty też ją zakończysz, bez docinek "bo to ty atakujesz i jesteś beee"... Edytowane przez Ewelinka_00 Czas edycji: 2010-11-24 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawno nie spotkałam osoby,która tak bardzo manipuluje wypowiedziami wypierając się w żywe oczy, w dodatku próbuje wmówić winę słuchaczowi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie napisałam, że nazwa męski śluz (ty wolisz określenie męski śluzik) jest nieodpowiednia na określenie wydzieliny preejakulacyjnej, a jedynie, że mi ona nie odpowiada. Jeżeli jednak mówisz do mężczyzny wieczorem: "Czy mógłbyś mi dzisiaj spenetrować ostatni odcinek mojego kanału rodnego" a on ci odpowiada: "popieść mnie ustami do pierwszej kropli śluziku męskiego", to możecie tak sobie mówić, jeżeli tak lubicie. Wszystko jest przecież poprawnie. ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() Już napisałaś, że twoja pochwa jest bezwonna i to nie tylko zaraz po kąpieli. Z powyższego wynika, że nawet jakby jakiś facet uprawiał z tobą seks przez godzinę, to powołany biegły osmolog ze specjalnościa osmologia pochwowa, nic by nie wyczuł. Natomist, gdyby miał jeszcze specjalność omologia preejakulacyjna (dopuszczalna nazwa osmologia śluzikowa męska) wyczułby jedynie zapach paru kropel jego wydzieliny preejakulacyjnej (to to samo co nazywasz śluzikiem męskim). ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Występuje u Ciebie śluzik męski ??? Jeśli tak to czy smak śluziku zależy od twojej diety, pory roku, natężenia aktywności ruchowej czy dnia cyklu ? Edytowane przez Querez Czas edycji: 2010-11-25 o 10:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
jesteście cudowne- poprawiacie mi humor...
![]() |
#1139 | ||||||
Zakorzenienie
|
po pierwsze nigdzie nie napisałam o śluziku,tylko o śluzie.możemy się bawić w zdrobnienia,jednak nasza rozmowa to nie sex przez internet,ale wymiana poglądów i nie na miejscu byłoby nazywaniem fizjologicznych wydzielin dziecinnymi zdrobnieniami.
Cytat:
teraz nikt nie może zarzucić ,że mówimy o tym samym. Cytat:
![]() . Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie ,u mnie nie występuje męśki śluz.miałam wielu partnerów sexualnych i mogę porównać smak,zapach i konsystencję.moja wypowiedź opiera się tylko na moich doświadczeniach,czego tobie brakuje. nie miałaś ze mną kontaktu sexualnego,więc nie możesz wiedzieć,jak ja pachnę.nie twierdzę,że wszystkie kobiety sa bezwonne,ponieważ nie każdy facet jest bezwonny. być może ty masz swój indywidualny zapch i nie twierdzę,że tak nie jest.przyjmij więc do świadomości,że ludzie sa różni. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z kolei kobiety po zapachu wybierały jako atrakcyjnego mężczyznę o najbardziej różniącym się od ich własnego genotypie. Jesteśmy w większym stopniu zwierzętami, niż się to wydaje... Wracając do tematu - mnie nie zachwyca sam smak spermy, ale zachwyca intymność sytuacji, reakcja ukochanego... To dla mnie bardzo intymne. O ile jestem w stanie sobie wyobrazić seks z przypadkowym mężczyzną, bez uczucia (zdarzało się w burzliwej młodości), o tyle tej formy z kimś innym, niż ukochany - na pewno nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.