|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17
Cytat:
kurcze TŻ nawet nie mam...a i tak musialalbym na te moje 180cm juz dziergać ![]() aczkolwiek pomysl super ![]() mozna jakies zdjecie takeigo cuda;> ![]() co na 180 to ciezko cokolwiek... duza z falbankami to i wzdłuż i wszerz jestem wielka... prosta to taki słup ze mnie ![]() krotka ... no słabo troche w rodzinie nie przejdzie ![]() aczkolwiek wlasnie wszamalalam pyszny obiadek ![]() ![]() ah ale dzis mam biznesowy bankiet.. i kurde bedzie ciezko bo to całą noc a przeciez twarogu sobie nie zapakuje..dobrze ze dzisiaj mam warzywa to sałateczki podjem ;-) ostatnio w Mc wybierałam ż.ser(ktory do sałatki był wsypany a wczesniej potraktowany tarka:O ) no ale wiele osob mialo ze mnie ubaw xD http://www.kobieta.byc.pl/photo//max...6_053afb9c.jpg to moje marzenie sukienki slubnej ![]()
![]() ![]() Edytowane przez sQuaara Czas edycji: 2010-11-25 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
oj chciałabym zobaczyć ![]()
#1203 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() Śliczna sukienka ![]() ![]()
#1204 |
Przyczajenie
|
Ja mam problem bo w koncu zblizaja sie ostatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Przy okazji - ostatnio sie miotalem w sklepie miedzy lodowka z lodami, a winami - z dwojga zlego - co wybrac? Alk czy lody? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...74de85862.html - w tej się zakochałam. a ta dziewczyna robi śliczne ciuszki. no ale na takiej figurce wszystko dobrze wygląda. śliczna ta sukienka z linku ![]() i jeszcze taka mi się podoba:
![]() |
#1207 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przy okazji (akurat bede mial w rocznice stau wojennego sesje z tymi sukniami slubnymi) chcialem zwrocic uwage na mlodego chlopaczka ktory robi bardzo fajne (moim zdaniem) kiecki. 21 lat a tak juz w glowie poukladane - zazdroszcze ![]() http://www.maciejdomanski.pl/ - niestety nie mam nic z tego, to dla tych co mysla ze to kryptoreklama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rewelacyjne ![]()
![]() |
#1209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc ja Ci doradzę.. lody można samemu zrobić dukanowe O! Cytat:
![]() A kiecki dziergane to niestety nie moja bajka.. mam takie zboczenie, że za bardzo mi się kojarzą z firankami i koniec, mało postępowa jestem może. Tak samo ubranka dla dzieci dziergane na drutach.. fuj ![]() No ale przecie każdy lubi to co jemu się podoba i o gustach się nie dyskutuje ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja znam dziewczyne z tej strony ![]() ![]() ![]() ![]() i tyle na ten temat bo o 19 mam super szał spotkanie i musze szybko sie wysuszyc najesc nakrecic i inne takie ![]()
![]() |
#1211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha to coś nas łączy - 180cm, brak TŻeta i Dukan rzecz jasna ![]() Obżarłam się kurczakiem i placuszkami dukanowskimi - pyyycha pierwszy raz jadłam. Ale zapychają przyzwoicie. Jednocześnie przyznaję się do pierwszego grzechu - placuszki były z otrębami, a ja już jadłam owsiankę na śniadanie... Ciekawe gdzie wejdzie? Jak w cycki to będę żreć więcej, ale jak w dupcię... ![]()
RESTART --> 9.01.2011 --> 96,2 kg Cel I: 90 kg (do końca stycznia) I JEST!! 21.01.2011 ![]() Cel II: 85 kg (do połowy lutego? ![]() Cel III: 80 kg Cel IV: 75 kg Cel V: 70 kg... ? Stan licznika: 89,0 kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
404 Not Found
|
Też mi się podobają, proste i piękne.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Czekam na Ragnarok
|
A mi się nie podobają suknie ślubne "bardzo nowoczesne" - typu prześwitujące, całe cycki na wierzchu, suknie mini.
Uwielbiam za to koronki i gorsety. Suknia ze zdjęcia sQuaary jest bardzo ładna, ale ja bym sobie wybrała bardziej bajkową ![]() Idę się zabrać za kalafior i kurczaka. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Shake z łyżeczką kakao jest 100x lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Przyczajenie
|
Zglasza sie nowa Dukanka
![]() Przeczytalam wszystkie wasze watki a troche ich bylo :p I jutro lece do ksiegarni kupic ksiazke. Zyczcie mi powodzenia :p
#1215 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jestem na III fazie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1218 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402728 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
Widze ze o sukniach ślubnych.Ja swój brałam we wrześniu 2009 a suknie miałam taką
http://shop.perimart.com/images/D/20158046-1.jpg Fajnie powspominac przy Was ![]() Dziewczyny jak robiłamtest to pisało ze wysla mi na meila wyniki noi nie dostalam,a jak chcialam jeszcze raz zrobic zeby sobie pozapisywac daty dla pozniejszego porownania to wkakiwalo ze juz meil byl wykozystany ![]()
Dietka Zaczynamy I faza od 18.11.2010 - 70,3 kg (w 19 mieięcy po urodzniu Olinka ) II faza od 20.11.2010 - 68,9 kg ![]() 22.11.2010 - 67,7 kg 05.12.2010 - 65,3 kg 21.12.2010 - 64.0 kg 11.01.2011 - 62,5 kg ![]() 05.02.2011 -60,3 kg Cel osiągnięty. Na III od 6.02.2011 Edytowane przez ania_g21 Czas edycji: 2010-11-25 o 18:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Poczekaj jeszcze chwilę na maila, a jak nie to użyj innego i spróbuj jeszcze raz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() No, ja do ślubu mam jeszcze troszeczkę czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale gafe strzeliłam ![]() Heheheh! To przepraszam najmocniej, heheheheh!! ![]() I gratuluję takiego zrzutu zbędnego balastu! Edytowane przez asio90 Czas edycji: 2010-11-25 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Dietka Zaczynamy I faza od 18.11.2010 - 70,3 kg (w 19 mieięcy po urodzniu Olinka ) II faza od 20.11.2010 - 68,9 kg ![]() 22.11.2010 - 67,7 kg 05.12.2010 - 65,3 kg 21.12.2010 - 64.0 kg 11.01.2011 - 62,5 kg ![]() 05.02.2011 -60,3 kg Cel osiągnięty. Na III od 6.02.2011 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Zadomowienie
|
asio90
Siala_Bala Emilia 25 bestyjazlaaa pauledda dziekuję... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam to samo... :P
OM 23-12-12 TP wg OM 29-09-13 ![]() ![]() ![]() wg USG 25-09-13 http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed> Edytowane przez zmienniczka Czas edycji: 2010-11-25 o 19:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
hej sliczne suknie!!!ja mam jeszcze swoja(Farage) w szafie
![]() dzisiaj zrobilam pizze ciasto wyszlo mi okropne!!!bleleleeee!za to golabki przepyszne!!jutro jade do tesciow wiec udanego week!!! aaaaaaaaaa dziisaj wchodze na wage i 63!!szoooook! spadek 0,5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zadomowienie
|
Widzę, że dziś na tapecie temat ślubów i sukien - ja jeszcze przed ślubem ale wcale mi się nie spieszy... Od kilku lat jestem stałą bywalczynią wesel (pracuje na nich) i uwierzcie mi... zapewne to piękne przeżycie ale nie dla mnie
![]() ![]() A teraz siedzę sobie w domu i jakaś taka klapnięta jestem... To chyba przez ten @. Póki co w piekarniku siedzą babka i sernik a zaraz w planach ptasie mleczko z przepisu ze "Skarba" a w sobotę chyba będę próbować robić z ich przepisu lekkie krówki. Poza tym chyba kolejny zastój mnie dopadł ![]() Musiałam się wygadać.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
Jeju!
Zupy mi się zachciało, cholera jasna!!!! I teraz mnie czyści!!!!! A jelita, to chyba się w supły plątają, bo tak bolą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
witajcie;*
niedawno pisałam o tym, że nikt nie komentuje tego,ze chudne otoz dzisiaj w pracy jak jedna kolezanka odezwala sie na temat tego,ze schudlam to nagle wszystkie zaczely gadac, oh i ah, jak to schudlam i ze tak szybko i co i jak ale nie mowilam,ze dukan tylko,ze jem mniej i reguralnie to zaczely gadac,ze widza,ze jem co 3 godziny hiehie:P ale fajnie, dalo mi to motywacje! ![]()
#1229 |
Raczkowanie
|
Mi nic się nic nie udaje, nie wiem jak to zrobiłam, ale przypaliłam garnek z woda na jajka <ściana>. Poza tym chodzę żądna normalnego pieczywa, siostra mi wszystko pochowała :P. Pechowy dzień na maxa.
Dziewczyny, uważacie że kurczaka namaczanego w jajku i otrębach powinnam wsadzić do piekarnika, czy może na patelnię?
#1230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do kurczaka, to na patelnie, mały ogień, no i może trochę śmierdzieć, bo niektóre otręby się przypalają. Smaż aż się ładnie zrumieni na brązowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.