![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Sikoreczka, mieszkanko jak marzenie. Świetnie urządzone.
Jeśli to nie tajemnica to zdradź ile kosztuje wynajem takiego cuda. ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak na serio, to za bardzo nie ma co podziwiać. Szafki i szuflady to chyba ma każdy. ![]() Cytat:
![]() Będziemy czekać tu na Ciebie cierpliwie ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- I w ogóle pudełka po budach genialny pomysł. Ja już z takiego korzystam. W łazience mam jedno z kosmetykami i w sypialni stoją ze dwa. Jedno na szafie a jedno pod łóżkiem. ![]() O zawartości poinformuję wieczorem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() widziałam bardzo ładne w BRW, ale drogie jak nie wiem co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...3tDZqPTI6Tk3hg hm nie wiem jak się wkleja zdjęcia ;/ Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2010-11-25 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
sikoreczka mieszkanie przepiękne!! faktycznie aż mnie zaciekawiło ile za wynajęcie jak można spytać. Rewelacja aż się zachwyciłam tak ładnie i parę rzeczy dostawić to bardzo przytulnie! A narożnik bardzo wygodny mamy podobny z tż tylko że większy a mój brat kupił niedawno identyczny jak ten w tym mieszkanku napewno fajnie się będzie sprawował i będziesz zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w łazience mam takie bardziej ozdobne, taka perłowa biel jakby ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- ja w pudełkach po butach..... zaskoczę Was... uwaga uwaga...... mam BUTY ![]() miałam raz ozdobne kartoniki, ale mi się popsuły, bo za dużo w nie łaowałam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-11-25 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Ja też nie mam, zresztą u siebie w rodzinnym domu, też nie miałam, tzn miałam 1 ale to pod biurkiem i w niej trzymałam jakieś rupiecie, typu długopisy, kartki itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A ja musiała bym się zebrać i porobić porządki ostatnio doszła mi szafka pod tv i w niej mam dwie szuflady i też zagracone chyba dziś tam zaglądnę bo ogólny porządek już mam zrobiony wczoraj posprzątałam.
A dziś na obiad grochówka i wydane 30 zł było by 15 ale przed chwilą miałam nieodpartą pokusę i poszłam do sklepu po ptasie mleczko. ale będzie na parę dni w pracy coś słodkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
No dobra, mój błąd!
Potłukłam mój pracowy kubek. ![]() ![]() Muszę w związku z tym na zakupy. ![]()
![]() |
#103 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyszedł już mój dresik welurowy ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze, naprawdę świetny pomysł macie z tymi pudełkami na skarpetki i bieliznę. Ja po praniu zawsze układam misternie w ruloniki ale po 2 dniach z powrotnym bajzel... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ja już zupkę ugotowałam i posprzątałam teraz czekam aż mi trochę jej odparuje bo dolałam wody przed wrzuceniem grochu i mi się groch nie zmieścił cały jak mi zaczęła zupa z garnka uciekać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- ja widziałam kiedyś w sklepie takie specjalne przegródki do szuflady bardzo fajne były ale nie miałam kasy żeby kupić ale jak kiedyś się jeszcze na nie natknę to zakupię, póki co mieszczę się w szufladzie w której panuje ogólny bałagan bo na raz są w niej skarpetki bielizna piżamki i rajstopki ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-11-25 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
mam zasilacz
![]() ![]() a w związku z szafowym gospodarowaniem miejsca, to ja nie mam zbyt wielu szaf, w planach mamy komandora na całą sciane w sypialni, ale ściana jest wielka , zatem pare tysięcy ta przyjemnośc bedzie kosztować, takze jeszcze nie teraz ![]() A jedynie moge podunąć darmowy zamiennik, jakiego używam. Mianowicie są to takie plastikowe kosze po pomidorach (serio) ustawione jeden na drugim w szafie, tam na dole ![]() ![]() I chcialam podziekowac matce załozycielce aaby za tekst mojego autorstwa na pierwszej stronie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- oliwka jak ptrze na twoj avatar to mam wrazenie ze skąds Cie znam. Jednak nie moge skojarzyc skad ![]() Gdzie ty mieszkasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Copyraptor
|
Szalone baby, nowy wątek!
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Kurcze to sie nie mozemy znac. A taka mi znajoma twarzyczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
koleżanki z pracy już poszły, posiedziałyśmy, poplotkowałyśmy
![]() ![]() ![]() dzięki temu, że przyszły zrobiłam porządek ![]()
![]() |
#110 |
kobieta za ladą
|
ja byłam w tesco
![]() ![]() tżtowi musiałam dosmażyć 2 jajka sadzone ,zjedli razem(Julka 2 obiad ![]() ![]() haniula fajnie ze masz zasilacz ![]() ja bielizne trzymam w reklamówce bo swoje to mam 2 szafki a tż ma 2 szuflady ![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
Haniula a skąd ty jesteś??
A ja się pochwalę że kupiłam mamie na imieniny żelazko brat się dorzucił więc po połowie wyszło, dla brata na urodzimy mam bilet na mecz pozostaje tylko siostra ale chyba kupię jej ten kalendarz co pokazywałyście tutaj z empiku ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-11-25 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Oliwka ja z kuj-pomorskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie zjadłam śledzika z Lidla, bo były w promocji, nawet dobre chociaż mogły być lepsze. Eh wszystko mi się w lodówce kończy ale dopiero jutro pójdę na małe zakupy spożywcze
![]() Haniula jak Oliwka pojawiła się na naszym wątku to też się zastanawiałam skąd ją znam, bo jakaś taka znajoma twarz mi się wydawała, ale niestety nic nie wymyśliłam, chyba że Oliwka w tv występowała?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
witam w nowej części
![]() ![]() ![]() NadiaPewnie,zobaczycie co Was zainteresuje życzę udanego seansu ![]() Nurku punkty biznesowe to jakby sieć naszych punktów satelitarnych na innych uczelniach ![]() ![]() ![]() anoola-jak ściągniesz film z obojętnie jakiej strony to wklep w google "tytuł filmu subtitles download" i wyszuka Ci angielskie napisy do ściągnięcia. Potem ściągasz te napisy na komp, rozpakowujesz i musisz w odtwarzaczu filmu wybrać które napisy chcesz odtwarzać. voila! mam nadzieję w miarę jasno napisałam, a jeśli chcesz napisy do jakiegoś konkretnego filmu to daj tytuł chętnie poszukam ![]() sikoreczka- ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam wczoraj iść na Harrego Pottera ale niestety z tż nie najlepiej nam się układa, więc nie miałam z kim iść, a sama się bałam bo ten senas był o 22. A książki wszystkie czytałam, pierwsza tak mnie wciągnęła że aż musiałam przeczytać pozostałe części ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
hehe nie nie miałam takiej okazji by występować w tv, chociaż jak kiedyś poznałam moja obecną przyjaciółkę to wówczas ona z koleżanka zawsze próbowały mi wmówić ze niby jestem podobna do jakieś aktorki bodajże gwyneth paltrow o ile dobrze kojarzę mogę się mylić, natomiast na tym zdjęciu w avatarku to jest rok temu w sierpniu na weselu mojego brata ... mój chrzestny i wówczas jeszcze przyszły mąż mojej siostry ciotecznej chodzili za mną i wmawiali mi że jestem Uma Thurman a ja nie miałam pojęcia o kim oni mówią
![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-11-25 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
kobieta za ladą
|
ja tam jestem podobna zupełnie do nikogo
![]() ![]() kobitki mające hbo na hbo2 dziś o 20.30 fajny horror ![]()
#118 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
Ja też nie jestem do nikogo podobna, oprócz rodziców i siostry ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Dudi kochana udało się
![]() ![]() ![]() TŻ zaraz idzie kąpać Julię a ja zrobie gofry. Ten brzuch nie przestaje mnie boleć a gin dopiero w grudniu może mnie przyjąc ![]() ![]() Jeśli chodzi o bieliznę to każdy z nas ma swoją szuflade. U mnie jest jeden wielki bajzel w przeciwieństwie do Julci która wszystko kolorami ma poukładane. Jakoś u niej musi być cacy ![]()
#120 |
kobieta za ladą
|
paulunia
![]() ![]() moja pastwi sie nad znikopisem,gdzie tam do spania ![]() zaraz wyjme skrzydełka z zamrażary bo jak znam zycie żadna pózniej mi nie przypomni ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.