|
|
#3001 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
kutfa! spsuLo sie ŁcrzŁ o! i nawet yaplakac nie mogeu! Cytat:
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
grozi wypollizowaniem
|
po***alam se klawiature...zzzzzzzyyyyy y
oooo! naprawilam-ale jezdem zdlna ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- o fuck-skarbiatko niedostalo kolczykow-naprawieu to w domu
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
crtl+shift (y masz tera pod z, a z pod y )
|
|
#3006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie,ja tu czekam ![]() uwaga psujny test: Ten co to go nie wolno wzmiawiau mnie pada kurcy .A ja miaa w yamiarye jesycye okna umz tego rku niektre ynaki wcale mnie nie dyiaaj
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-11-25 o 16:18 |
|||
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
nie bardzo wiedziałam gdzie o tym napisać,a chciałam ostrzec wszystkich z perfum ![]() Padło na bar ![]() Przeczytajcie artykuł i zmieńcie hasła na all (ja już to zrobiłam ) http://nt.interia.pl/internet/wiadom...aslami,1562940
|
#3008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się jak długo to trwało
|
|
#3010 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
ale już wcześniej jeździłam na kolonie, obozy jeździeckie itd. itp.Cytat:
![]() Cytat:
żeby jednak sie udało ![]() Cytat:
![]() Jak ma sie zacząć puszczać to zacznie nawet pod samiutkim nosem rodziców A jak nie to nawet na drugim końcu świata będzie grzeczna. To sie ma w sobie, kwestia wychowania, osobistych przekonań, środowiska, zewnątrz- lub wewnątrzsterowności i miliona innych czynników, a nie tego jak daleko od rodzicow potomek pojedzieCytat:
![]() Dla utrudnienia - kolczyki truskawki już mam ![]() ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#3011 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a dla mnie nie ma kolczyków
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3012 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie tak szybko, na razie jeszcze tej chaty nie kupuję
papa, do jutra, spadam do dermatologa a później na bardzo miłe spotkanko z częścią baru a jeszcze później oglądam kolejną chatę... już mnie to powoli męczy...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-11-25 o 17:01 |
|
|
|
#3014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ortopedzi są do ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- spoko będą,ja też oczekiwuję
|
|
#3015 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam znam prawie samych fajnych
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Za dużo się bawi klawiaturą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnych że fajnych czy fajnych że kompetentnych?
Mnie się trafiają same tupki Np na prześwietleniach stoi jak byk że mam zwyrodniałe stawy kolanowe,od lat, a taki jeden z drugim mówi mi że nic nie można polepszyć żeby choć trochę mnie bolało,żebym mogła wstać bez podpierania się. Słowem nie ma na to rady.Siostra miała przesuniętą kość ogonową przez uderzenie ,kilka lat temu ,kilku ortopedów i każdy sprawę bagatelizował a teraz są masakryczne kłopoty,bóle ,zesztywnienie całego odwłoka eh....szkoda słów... na basen mi kazał chodzić
|
|
#3017 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
2 w 1 tyż się zdarza ![]() A na rehabilitację Cię nie skierowali?Cofnąć zmian to się nie da,ale poprawić coś i owszem
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
ha, ha, ha,
tak mówcie mi laleczka czaki może i są ale ten ortopeda ![]() jezu az sie podnieciłam - genialny, męski, taki 20 lat młodszy i przystojno męski dr House - of kors reumatolog mnie czeka ale do niego jeszcze muszę iść z rtg bosz ale doktor - rozważam złamanie sobie czegoś małego - ajkiegoś palca u stopy czy coś |
|
|
|
#3020 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To wymuś,albo idź np do ogólnego jak jest bardziej rozsądny.Albo znajdź dobrego rehabilitanta-myślę,że na podstawie Twoich wyników sam coś doradzi
|
|
|
#3021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłączam się Cytat:
Cytat:
![]() Mam nowe żelazko ale jakbyście widzieli jak wyglądało moje stare to byście zrozumieli ![]() a poza tym to padnięta dziś jestem po pracy
|
|||
|
|
|
#3023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zombie i nagrobki jeszcze fajniejsze ![]() Cytat:
Nic nie wiedziałam Cytat:
zapłaciłam raz za prywatną wizytę, a później kazał do gabinetu w szpitalu na fundusz przychodzić. chodziłam co jakieś 2 tyg przez 3 mies i wszystko od ręki załatwiał, skierowania na zabiegi, receptę na porządną szynę... ale rzeczywiście, jak się idzie tylko na fundusz, to zazwyczaj trudno się doprosić o cokolwiek. a wracając do skrzypiących glanów, to mi na suchym jeden właśnie skrzypi... ze starości może ![]() ale wygooglałam, że mnóstwo ludzi ma skrzypiące, pocieszyłam się
|
|||
|
|
|
#3024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() tak myślę czy nie lepiej płacić sobie składki gdzieś indywidualnie ,niech konkretna prywatna placówka obejmie opieką zdrowotną ,w sumie wychodzi wcale nie drożej niż normalnie... ale kurczę...ubezpieczenie zdrowowtne chyba obowiązkowe jest w zusie nie
|
|
#3025 | |||
|
BAN stały
|
![]() Chyba zbyt często uciekam się do przemocy, zamiast użyć siły argumentów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś miał "na dniach" rozlewać, ale na razie tu cicho sza, tam cicho sza... O edp się rozchodzi, w ciemno bym brał, bo edt już miałem, piękne ) nie ma, wyszedł żem z fochem, nawet na półki nie patrząc ![]() Ko kufa (przekleństwo z Japonii) Cytat:
--- Zauważyliście, jak Polly sprytnie przemilczała mój post nt. imieninowej wódki?
|
|||
|
|
|
#3026 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kolczyki dla winterii
:http://www.pakamera.pl/kolczyki-wire...n-nr368350.htm inspirujące dla skarbiątka :http://www.pakamera.pl/kolczyki-deco...h-nr316641.htm
|
|
#3027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3029 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() Więc nie potępiasz mnie? ![]() --- Łeb mnie znowu boleć zaczyna, cholerny kark!
|
|||
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

żeby jednak sie udało 

ale jakbyście widzieli jak wyglądało moje stare to byście zrozumieli