|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Happy- 16.20 lądujemy
Ogłaszam wszem i wobec że KUPIŁAM SWÓJ PIERWSZY STANICZEK Jak wrócę to się pochwalę i wstawię fotkiJa już się odmeldowuję Buziam Was wszystkie cieplutko. W sprawie spotkanka prosze pisać albo sms-ować. Miejsce jest już znane
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8942 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
tak czytam czytam i nie wiem co tu sie dzieje... zgadzam sie z Toba w pełni w koncu ktos sie wyraza w bardziej kompromisowym tonie bravo![]() |
|
|
|
|
#8943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- A ty mądra jesteś bardzo!!! a nie zastanowiło Cię dlaczego zmienił cene??
|
|
#8944 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo się cieszę, że czujecie się dobrze Dziewczyny, chyba dobrze ze na forum poruszamy także takie tematy jak źle zrobione piersi itp....a widzę, że tutaj jakieś kłótnie...
|
|
|
|
|
#8945 |
|
Raczkowanie
|
Happy Hour ja zawsze mówiłam, że miałam lekka asymetrie przed operacją i nadal ją mam, nie kłuje mnie w oczy i nie spędza snu z powiek
Wstawiłam parę aktualnych zdjęć do galerii, można sobie obejrzeć.To, że mam własne zdanie nie znaczy, że mam się z kimś zmawiać, umiem mówic sama za siebie i towarzystwo mi nie potrzebne. Nikt nadal nie rozumie o co mi chodzi, że można załatwiać, i "załatwiać". Kulturalnie i nie... ja najpierw drogą pokojową staram sie rozwiązywać problemy, i MOIM zdaniem Beatrycze i inne osoby narobiły niepotrzebnie takiego niesmaku dookoła całej tej sprawy. Ale ja umywam ręce od tej sprawy bo to nie mój problem @ Listopadowa, gratulacje bo chyba jeszcze nie miałam okazji gratulowac, slicznie sie brzusio prezentuje
13.04.2010 Mplus 450 mentor Edytowane przez olgawro Czas edycji: 2010-11-25 o 15:32 |
|
|
|
#8946 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
#8947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozdro jaka masz wyjsciówke?mam miec taki sam rozmiar wkładek tez u dr,Skwiercz![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
mi tez bez skierowanie nie wszedzie chcieli zrobic rtg ale poszukalam dalej i rtg juz zrobione )
|
||
|
|
|
#8948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najwidoczniej ja jestem jakaś dziwna bo mi nawet przez myśl nie przeszło, że mogłabym narobić afery na forach przy okazji mojej poprawki, to może by mi za darmo poprawił... ![]() takie myślenie jest straszne - co prawda nie pierwszy raz się z czymś takim spotykam - ale jest. próba wymuszenia na lekarzu poprawki... tworzycie sobie jakąś ideologię, że można lekarza zakrzyczeć na forach, zmusić, i on biedny wykona zabieg z obawy przez zszarganiem imienia...? niepojęte
|
|
|
|
|
#8949 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja też jestem już po operacji, okropnie sie bałam, dzień przed operacją tak mnie czyściło ze strachu że szok... ale w dzień operacji juz nie bylo tak źle- mnie nawet tak nie bolało. Co do wkładek, to ja mam włożone 350Hp a wyjściówkę miałam 70B, 70A - rożnie, zeleży jaki stanik(jakiej firmy) i teraz wcale nie mam jakis bardzo duzych piersi-sa super-akurat, ani wiekszych ani mniejszych nie chciałabym miec ![]() Jeżeli chodzi o stanik to spokojnie rozmiar S. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#8950 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasikkk87;23449007]tak to ten stanik ja mam w obwodzie ok 74 pod wiec mam rozmiar s pamietaj ze musi on dobrze przylegac
pozdro jaka masz wyjsciówke?mam miec taki sam rozmiar wkładek tez u dr,Skwiercz![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- moja wyjściówka to 75A mam pod biustem 79cm myślsz , że rozmiar S będzie ok bo taki zamówiłam ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- dziewczyny jak zrobić, żeby miec takie cytowanie jak wy klikam na cytuj ale mi się tak nie robi. z góry dzięki za pomoc
Edytowane przez milandia01 Czas edycji: 2010-11-25 o 20:18 |
|
|
|
#8951 |
|
Przyczajenie
|
Pani dr Skwiercz od razu powiedziala ze powinnas miec wkladki 325Hp czy zastanawiala sie nad 350Hp?
|
|
|
|
#8952 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=olgawro;23445525]
Nikt nadal nie rozumie o co mi chodzi, że można załatwiać, i "załatwiać". Kulturalnie i nie... ja najpierw drogą pokojową staram sie rozwiązywać problemy, i MOIM zdaniem Beatrycze i inne osoby narobiły niepotrzebnie takiego niesmaku dookoła całej tej sprawy. Dokladnie tak ![]() ![]() klask i:takie sprawy zalatwia sie po 1 osobiscie a po 2 jak sie bylo na wizycie i ZAPOMNIALO zapytac o koszty poprawki to nic nie pomoze trzeba zebrac swoje 4 litery i ruszyc sie do dr. jeszcze raz a nie marudzic , ze sie ma 200 km do Wroclawia.To kto sie mial o to wszystko zapytac przeciez na poprzedniej wizycie juz wiedzialas , ze bedzie poprawka . Wystarczylo wszystkie pytania spisac i pewnie do calej NIESMACZNEJ sytuacji by nie doszlo.
|
#8953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Samiii prosze cie. Nie chce sie klocic. Moje cycki tez zrobil mi dobrze ale w tym wypadku jaki on biedny skoro sam przyznal ze wtawiony implant jet za maly i stad to wszystko. I ze sie juz piersi nie zmienia. Przeciez gdyby roznica byla mala ( jak u Olgi - dzis widzialam fotki ) to Beata by sie nie wyklocala ale taka roznica? Zadna z nas by by nie chciala. Twoja poprawka nie wymagala wymiany implantu na inny rozmiar, wiec nie musialas za niego placic. To logiczne. I ani ty ani Beata nie chciala operacji za darmo. Chodzilo tylko o kwestie implantu. A tak poza tym to ja ci tez zawsze dobrze zyczylam i zycze. I nie rozumiem skad taka obrona lekarza tym razem. Jak Mya pisala kiedys o problemie to wszyscy wspolczuli i pisali jaki to lekarz zly, jak Zaneta walczyla o poprawke to tez wszyscy ja dopingowali i nazekali na lekarza a jak Beata pisze to jakis bunt nagle. Serio uwazacie ze jak poszla choc troche wyrownac asymetrie; a wyszla z jeszcze wieksza to jest jej wina i powinna placic za poprawke prawie tyle samo co za operacje ? Nie chce nikomu narzucac swojego zdania. Choc pewnie to robie tym pisaniem. Nie chce tez zeby JJ stracil na klientkach ale wydaje mi sie ,ze wiele sie tym przypadkiem nauczy , i staranniej bedzie dobieral implanty dla kolejnych jego pacjentek w przypadku asymetrii. A SIEDZIEC CICHO I NIC NIE MOWIC TEZ NIE JEST PRZESLANIEM FORUM. Mya , Maceratka lozeczka przygotowane na jutro, dzieci spia dzis na dmuchanym materacu ( tak zeby sie przyzwyczaily na kolejne dni ).Kumpel azjata przed chwila dzwonil. Jutro on robi impreze wiec wpadniemy tam na godzinke. Tak sie ciesze ,ze jutro was poznam . Aga,szkoda ze tak wyszlo ( pewnie poczytujesz ) ale rozumiem cie i wierze ,ze i my sie kiedys wysciskamy. A reszta zaprzyjaznionych i przyjaznych z Pinkusiem na czele niech sie na lipiec szykuje Nie wykluczajac spotkania Mya´owego 29.11. Dupy sliczne , moze cos np w marcu zaplaujmy w Polsce ? Ma ktos jakis pomysl ? Czasu duzo to sie zorganizujemy i wiele z nas przyjedzie. Co wy na to ??? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-11-25 o 21:21 |
|
|
|
|
#8954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj ![]() Jak byś mogła dodac jakieś fotki tych twoich 350-tek była bym wdzięczna .. ![]() Happy słonko witaj ![]() A gdzie reszta krasnali się pochowała ![]() Pinki ostatnio zapomniałam dodac że masz śliczną tą psinkę nawet jak by i uszka mu oklapły będzie boski .. Tylko uważaj by go twoje szkraby nie zadusiły bo ona taki malutki Listopadko ślicznie wyglądasz a brzusia taki zgrabniutki
|
|
#8955 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=pysia222;23451464]
Cytat:
|
|
#8956 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=beatrycze1;23452556]
Cytat:
Beata ty sie juz nie denerwuj, bo i tak dobrze sie to skonczylo. Np. Mya stracila wszystko i placila kolejne 100 % za poprawke. Idz na konsultacje do innego doktora , ktory pomoze ci wybrac dobry implant ( poprzez swoje doswiadczenie ) skoro ten doktor umywa rece od odpowiedzialnosci za kolejny zle dobrany rozmiar i karze ci samej decydowac czy chcesz 325 czy 350 cc czy moze jeszcze inny. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-11-25 o 21:35 |
|
|
|
|
#8957 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Happy_hour;23452717]
Cytat:
|
|
#8958 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=beatrycze1;23452556]
Cytat:
Wlasnie po to jest to forum a Ty nie bedziesz mi mowic co mam robic a co nie ......jesli bede chciala to bede dyskutowac na Twoj temat i wypowiadac wlasne zdanie do woli To Ty opisujesz tu swoja historie wiec musisz sie liczyc , ze nie kazdy zgadza sie z Twoim postrzeganiem rzeczy ![]()
|
|
#8959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedys tez to pytalam. Wiec ci odpowiem, ze jak klikniesz na to " cytuj" i pojawi sie tekst to w nim nic nie zmieniaj, nic nie kasuj tylko ponizej napisz co chcesz napisac i bedzie ramka. A jak chcesz tylko czesc tekstu zacytowac, to tak samo klikasz na " cytuj " i mazesz to czego nie chcesz ale nie mozesz ruszyc tego slowa w nawiasie " QUOTE " ani na poczatku ani na koncu. Jak zmazesz to slowo, to ramki nie bedzie. To akurat wiem od Miski,ktora po przebojach forumowych sie wycofala a szkoda , bo swiadczyla doswiadczeniem ( zwlaszcza w szepieniach zoltaczkowych ) i gdyby nie byla jaka byla to by sie swietnie odnalazla. Ale, ze nie nalezy nikogo przekreslac, mysle ze jezcze nie raz tu zagosci z nowym doswiadczeniem , bo szkoda byloby zeby tylko poczytywala. A Listopadzia kiedys wspominala,ze sie jej milo z owa Miska zawsze gadalo o zwierzaczkach i nie tylko ,wiec mysle, ze Miska da kiedys znac o sobie i pojawi sie z dobrym nastawieniem do fajnego przeciez forum. A po co to pisze ? Nie wiem. Takie uczucie z brzucha mnie naszlo. |
|
|
|
|
#8960 |
|
Raczkowanie
|
Dla tych co maja wątpliwości co do mojej słuszności
|
#8961 |
|
Rozeznanie
|
No nareszcie. Daj jeszcze te dwa kolejne zdjecia. Nie wierze, ze znajdzie sie jakas obronczyni , co powie ze te piersi sa dobrze wykonane i ze osobiscie nie walczyla by na noze o poprawke. Pysia ? Ilma ? ( ciebie szcegolnie pytam o zdanie , bo sie z nim licze tak jak ze zdaniem Seelci ) Rozumiecie teraz ? Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-11-25 o 22:23 |
|
|
|
#8962 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie ciekawe gdzie teraz pochowały się obrończynie doktora
|
#8963 |
|
Zakorzenienie
|
Beatrycze ja juz wczesniej Ci napisalam , ze u Ciebie roznice widac , ale mnie sie nie o to rozchodzi
Wystarczylo to z dr. spokojnie zalatwic i tyle ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- hmmmm jest 22.25 to chyba spia , ale coz moze to nie normalne i jeszcze jedno ja tu nie widze obronczyn dr. bo on raczej tego nie potrzebuje . Kazdy jest czlowiekiem i popelnia bledy ......
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-11-25 o 22:28 |
|
|
|
#8964 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pysiu, rzadko pisze ( a raczej jeszcze nie pisalam ) tym tonem ,ale nie osmieszaj sie juz ,bo tylko szkodzisz swojej opinii. Ty doskonale wiesz jak bylo, bo temat sie ciagnie. A teraz co ? Udajesz niewinna , bo nie wiesz jak wybrnac czy co ? A moze znowu jak kiedys w odpowiedzi wyslesz mi ikonke pod tytulem " rzygac " ?
|
|
|
|
|
#8966 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny te które rozumieją uważam że właśnie moja walka mi w tym pomogła i nie jest to anatomia albo jak ostatnio twierdzono NIC NIE WIDAC wszystko jest ok czego ja własciwie chcę ?? i o co mi chodzi???piersi są ładne efekt optymalny-dla mnie to paranoja
|
#8967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pysiu To prawda, kazdy je popelnia. Kwestia podejscia do ich naprawy jest tu jednak najwazniejsza. I ja juz reki za mojego doktora bym obciac nie dala. A ty ? Samiii- ty wiesz co mam na mysli. I wiem,ze mnie rozumiesz . Wiem. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-11-25 o 22:41 |
|
|
|
|
#8968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
proszę mnie nie zgłaszać adminowi z tego tytułu nie wiem jak kogo, mnie poruszyło zachowanie pacjentki, żądającej poprawki - sama byłam w podobnej sytuacji, więc może dlatego - rozdmuchanie takiej afery jest obrzydliwe, gdy się jeszcze z lekarzem szczegółów poprawki nie uzgodniło. a padające tu sformułowania, że dzięki temu że sprawę rozdmuchała, lekarz zrobi jej tę poprawkę za 3 tysiące, a nie za 7, pewnie mogłoby podejść pod pomówienie nie wspominając o czymś takim, jak szantaż... przykro mi, mnie to odrzuca - nikt nie musi się z moim zdaniem zgadzać - i jak nie zabieram tu już głosu (z obawy że spotka mnie to samo co wspominaną przez Happy Miśkę niestety) - tak teraz naprawdę poczułam potrzebę mam nadzieję Beatrycze, że będziesz zadowolona z efektu poprawki - dziwię się, że masz odwagę iść pod nóż drugi raz do lekarza któremu nie ufasz, ale to oczywiście nie moja sprawa
|
|
|
|
|
#8969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sloneczko gratuluje i przepraszam,ze tak przez temat beatryczkowej poprawki uszla ta twoja operaca jakos bokiem na forum , a przeciez to dla ciebie takie wazne !!! Ja ci gratuluje i zycze szybkiego powrotu do sprawnosci. No i czekam jak zawsze na fotki i relacje. Sciskam mocno . |
|
|
|
|
#8970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po pierwsze narazie znamy tylko wersje Beatrycze, ktora przynajmniej na razie osobiscie sie z dr. nie spotkala .W takim przypadku to chyba PODSTAWA, zeby na spokojnie cala sprawe przedyskutowac. Po drugie dziewczyna jest chyba 2 miesiace po op. !! to chyba troche za wczesnie , zeby cos powiedziec - czy ja sie myle ![]() Po trzecie dr. mial juz niezadowolana dziewczyne i nie robil , zadnych problemow z poprawka . Bardzo mi przykro z powodu Beatrycze mam nadzieje , ze wszystko dobrze sie ulozy i dziewczyna dojdzie z dr. do porozumienia Jestem tylko ostrozna w wypowiadaniu tak ostrych opini.[/QUOTE] Happy naucz sie czytac ze zrozumieniem , mam juz DOSC Twoich atakow na moja osobe ![]() a to dla Ciebie ![]() no chyba , ze umiesz pokazac mi dokladnie zdanie w ktorym pisze , ze Beatrycze ma ladne piersi i ja nic u niej nie widze ![]() Nie nie pokazesz mi go BO TAKIEGO NIE MA ja uwazam , ze bledem bylo rozdmuchiwanie sprawy zanim dziewczyna nie spotkala sie z dr. osobiscie i nie uzgodnila osobiscie wszystkich !!! warunkow poprawki. Jeszcze jedno jesli dobrze pamietam a napewno to sprawdze to w umowie jest klauzura o tym , ze za wymiane implantow placi pacjentka.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-11-25 o 23:12 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

Jak wrócę to się pochwalę i wstawię fotki

w koncu ktos sie wyraza w bardziej kompromisowym tonie bravo

kla ski:

przeciez na poprzedniej wizycie juz wiedzialas , ze bedzie poprawka . Wystarczylo wszystkie pytania spisac i pewnie do calej NIESMACZNEJ sytuacji by nie doszlo.

......jesli bede chciala to bede dyskutowac na Twoj temat i wypowiadac wlasne zdanie do woli 
i jeszcze jedno ja tu nie widze obronczyn dr. bo on raczej tego nie potrzebuje . Kazdy jest czlowiekiem i popelnia bledy ......