Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 299 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 13:05   #8941
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Happy- 16.20 lądujemy

Ogłaszam wszem i wobec że KUPIŁAM SWÓJ PIERWSZY STANICZEK Jak wrócę to się pochwalę i wstawię fotki

Ja już się odmeldowuję pora się pakować.
Buziam Was wszystkie cieplutko.

W sprawie spotkanka prosze pisać albo sms-ować.
Miejsce jest już znane

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:17   #8942
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
A mnie sie wydaje, ze Beatrycze wlasnie tym forumowym rozglosem wynegocjowala sobie cene 3 tys.
I mysle ze slusznie zrobila.
Bo po dobroci kosztowalo 7 tys, a po rozglosie nagle 3.

Nie dotyczy ta asymetria was, wiec tak latwo wam mowic czy jak to rozumiec ?
Zmowilyscie sie dziewczyny czy co ?
Olga, Pysia, Ilma no co wy ?

Wam piersi wyszly ladnie.
Beacie nie.

Czy wy siedzialybyscie cichutko i grzecznie placilybyscie 7 bitych tysiecy za zle dobrane implanty
( jest ewidentna roznica wielkosci widziana z daleka ).

I nawet jesli dobrane w dobrej mierze
( jestem przekonana ze tak )
ale jednak zle dobrane i nie zmienia to faktu , ze poprawka sie nalezy.

Przeciez jak dziewczyna byla cicho to bylo 7, jak sie rozkrzyczala to wywalczyla jednak 3 .
Super ,ze doktor zmienil zdanie.
Tylko szkoda,ze nie od razu.

Widzialyscie ostatnie foty Beaty ( te z 9 tyg ) ?
Kazda z nas by sie pochlastala .
Wiec moze postawcie sie w takiej sytuacji i zrozumcie,ze dziewczyna posunela sie do tego nie dlatego ,ze lubi a dlatego ze musiala.

A nigdy nie wiadomo, co stac sie moze po czasie z naszymi cyckami.
I lepiej chyba , gdy nie trzeba z lekarzem walczyc o kazdy tysiac w ten sposob.

Jesli sie myle to znaczy ,ze mam dziwne spojrzenie na swiat.

Beata nie wiem czemu nie wystawiasz tych trzech fotek z albumu na ogolny, bo dyskusja sie toczy ( moze calkiem niepotrzebnie ). Wiele osob, w tym tez dziewczyny bez dostepu do twojego albumu zrozumialoby w czym byl problem.

Ale sie rozpisalam. Sorry

MYA
a ty sie pakuj ,a nie na forum siedzisz.
O ktorej ten samolot jutro bedzie na miejscu ? 16:40 ?

tak czytam czytam i nie wiem co tu sie dzieje...

zgadzam sie z Toba w pełni w koncu ktos sie wyraza w bardziej kompromisowym tonie bravo
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 14:07   #8943
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja bym wstydziła się doktorowi spojrzeć w oczy po takim szarganiu mu opinii wszędzie gdzie się da. Wstyd......
Co myślisz i co sądzisz nie interesuje mnie ja wiem jaka była rozmowa z lekarzem wstydzić to akurat ja nie mam się czego mało wiesz i nie wypowiadaj się o tym o czym nie masz pojęcia

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
NAPRAWDE no to widac, ze facet zlote serce ma bo ja bym Ci kazala zaplacic te 7 tys i moze jeszcze doplacic za ta reklame jaka mu zrobilas
A ty mądra jesteś bardzo!!! a nie zastanowiło Cię dlaczego zmienił cene??
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:12   #8944
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, czujemy się dobrze
Pysia - dziękuję za kciuki. Musiałaś dobrze trzymać, bo wszystko jest jak należy

Wstawiam nasze zdjęcie (przed chwilą zrobione)
ojej Listopadowa jaki masz już śliczny brzusio! no to rośnijcie zdrowo!!!
Bardzo się cieszę, że czujecie się dobrze

Dziewczyny, chyba dobrze ze na forum poruszamy także takie tematy jak źle zrobione piersi itp....a widzę, że tutaj jakieś kłótnie...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 15:25   #8945
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Happy Hour ja zawsze mówiłam, że miałam lekka asymetrie przed operacją i nadal ją mam, nie kłuje mnie w oczy i nie spędza snu z powiek Wstawiłam parę aktualnych zdjęć do galerii, można sobie obejrzeć.

To, że mam własne zdanie nie znaczy, że mam się z kimś zmawiać, umiem mówic sama za siebie i towarzystwo mi nie potrzebne.

Nikt nadal nie rozumie o co mi chodzi, że można załatwiać, i "załatwiać".
Kulturalnie i nie...

ja najpierw drogą pokojową staram sie rozwiązywać problemy, i MOIM zdaniem Beatrycze i inne osoby narobiły niepotrzebnie takiego niesmaku dookoła całej tej sprawy.

Ale ja umywam ręce od tej sprawy bo to nie mój problem

@ Listopadowa, gratulacje bo chyba jeszcze nie miałam okazji gratulowac, slicznie sie brzusio prezentuje

Edytowane przez olgawro
Czas edycji: 2010-11-25 o 15:32
olgawro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 18:07   #8946
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
Gratulacje dobrze ze sie wszystko tak skonczylo. jednak zszedl z ceny dosc znacznie...kla ski:
Dziękuję
Stary 2010-11-25, 18:48   #8947
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milandia01 Pokaż wiadomość
Cześć cycolinki ;-) Mam mieć operację u dr Skwiercz również 08.12 i jestem strasznie przerażona i mam wątpliwości czy powinnam to robić. Mam mieć rozmiar 325Hp. Chciałam się upewnić od dziewczyn dr Skwiercz czy taki stanik mam kupić:
http://allegro.pl/biustonosz-sportow...301374498.html
Pani dr kazała kupic wg obwodu pod piersiami a tam jets podany obwód w klatce piersiowej więc nie wiem jaki rozmiar powinnam kupić
tak to ten stanik ja mam w obwodzie ok 74 pod wiec mam rozmiar s pamietaj ze musi on dobrze przylegacpozdrojaka masz wyjsciówke?mam miec taki sam rozmiar wkładektez u dr,Skwiercz

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
czy na rtg klatki piersiowej jest wszędzie wymagane skierowanie bo gdzie nie zadzownię tam wszędzie jest wymagane skierowanie, a moja Pani dr mi go nie dała

mi tez bez skierowanie nie wszedzie chcieli zrobic rtg ale poszukalam dalej i rtg juz zrobione)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 20:01   #8948
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Wam piersi wyszly ladnie.
Beacie nie.

Czy wy siedzialybyscie cichutko i grzecznie placilybyscie 7 bitych tysiecy za zle dobrane implanty
( jest ewidentna roznica wielkosci widziana z daleka ).

I nawet jesli dobrane w dobrej mierze
( jestem przekonana ze tak )
ale jednak zle dobrane i nie zmienia to faktu , ze poprawka sie nalezy.

Przeciez jak dziewczyna byla cicho to bylo 7, jak sie rozkrzyczala to wywalczyla jednak 3 .
Super ,ze doktor zmienil zdanie.
Tylko szkoda,ze nie od razu.

najwidoczniej ja jestem jakaś dziwna
bo mi nawet przez myśl nie przeszło, że mogłabym narobić afery na forach przy okazji mojej poprawki, to może by mi za darmo poprawił...
takie myślenie jest straszne - co prawda nie pierwszy raz się z czymś takim spotykam - ale jest. próba wymuszenia na lekarzu poprawki...
tworzycie sobie jakąś ideologię, że można lekarza zakrzyczeć na forach, zmusić, i on biedny wykona zabieg z obawy przez zszarganiem imienia...?
niepojęte
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 20:12   #8949
sloneczko36
Przyczajenie

Cytat:
Dzięki laski za pomoc tylko, że Ja jestem z Warszawy i tu wykonuję badania. Nie pozostaje mi nic innego jak pójść po skierowanie do lekarza pierwszego kontaktu

MyaDiva zamówiłam rozmiar S nie będzie za mały? Mam pod biustem 79cm wyjściówka 75A implanty 325Hp
Witam Cię!
Ja też jestem już po operacji, okropnie sie bałam, dzień przed operacją tak mnie czyściło ze strachu że szok... ale w dzień operacji juz nie bylo tak źle- mnie nawet tak nie bolało.
Co do wkładek, to ja mam włożone 350Hp a wyjściówkę miałam 70B, 70A - rożnie, zeleży jaki stanik(jakiej firmy) i teraz wcale nie mam jakis bardzo duzych piersi-sa super-akurat, ani wiekszych ani mniejszych nie chciałabym miec
Jeżeli chodzi o stanik to spokojnie rozmiar S.
Pozdrawiam
sloneczko36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 20:17   #8950
milandia01
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

[QUOTE=kasikkk87;23449007]tak to ten stanik ja mam w obwodzie ok 74 pod wiec mam rozmiar s pamietaj ze musi on dobrze przylegacpozdrojaka masz wyjsciówke?mam miec taki sam rozmiar wkładektez u dr,Skwiercz

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

moja wyjściówka to 75A mam pod biustem 79cm myślsz , że rozmiar S będzie ok bo taki zamówiłam

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

dziewczyny jak zrobić, żeby miec takie cytowanie jak wy klikam na cytuj ale mi się tak nie robi. z góry dzięki za pomoc

Edytowane przez milandia01
Czas edycji: 2010-11-25 o 20:18
milandia01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 20:33   #8951
sloneczko36
Przyczajenie

Pani dr Skwiercz od razu powiedziala ze powinnas miec wkladki 325Hp czy zastanawiala sie nad 350Hp?
sloneczko36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 20:35   #8952
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=olgawro;23445525]
Kulturalnie i nie...

ja najpierw drogą pokojową staram sie rozwiązywać problemy, i MOIM zdaniem Beatrycze i inne osoby narobiły niepotrzebnie takiego niesmaku dookoła całej tej sprawy.

Dokladnie tak klask i:takie sprawy zalatwia sie po 1 osobiscie a po 2 jak sie bylo na wizycie i ZAPOMNIALO zapytac o koszty poprawki to nic nie pomoze trzeba zebrac swoje 4 litery i ruszyc sie do dr. jeszcze raz a nie marudzic , ze sie ma 200 km do Wroclawia.
To kto sie mial o to wszystko zapytac przeciez na poprzedniej wizycie juz wiedzialas , ze bedzie poprawka . Wystarczylo wszystkie pytania spisac i pewnie do calej NIESMACZNEJ sytuacji by nie doszlo.
Stary 2010-11-25, 21:00   #8953
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
najwidoczniej ja jestem jakaś dziwna
bo mi nawet przez myśl nie przeszło, że mogłabym narobić afery na forach przy okazji mojej poprawki, to może by mi za darmo poprawił...
takie myślenie jest straszne - co prawda nie pierwszy raz się z czymś takim spotykam - ale jest. próba wymuszenia na lekarzu poprawki...
tworzycie sobie jakąś ideologię, że można lekarza zakrzyczeć na forach, zmusić, i on biedny wykona zabieg z obawy przez zszarganiem imienia...?
niepojęte

Samiii
prosze cie. Nie chce sie klocic. Moje cycki tez zrobil mi dobrze ale w tym wypadku jaki on biedny skoro sam przyznal ze wtawiony implant jet za maly i stad to wszystko.
I ze sie juz piersi nie zmienia.

Przeciez gdyby roznica byla mala ( jak u Olgi - dzis widzialam fotki ) to Beata by sie nie wyklocala ale taka roznica?
Zadna z nas by by nie chciala.

Twoja poprawka nie wymagala wymiany implantu na inny rozmiar, wiec nie musialas za niego placic. To logiczne.
I ani ty ani Beata nie chciala operacji za darmo.
Chodzilo tylko o kwestie implantu.

A tak poza tym to ja ci tez zawsze dobrze zyczylam i zycze.
I nie rozumiem skad taka obrona lekarza tym razem.

Jak Mya pisala kiedys o problemie to wszyscy wspolczuli i pisali jaki to lekarz zly,
jak Zaneta walczyla o poprawke to tez wszyscy ja dopingowali i nazekali na lekarza a jak
Beata pisze to jakis bunt nagle.

Serio uwazacie ze jak poszla choc troche wyrownac asymetrie; a wyszla z jeszcze wieksza to jest jej wina i powinna placic za poprawke prawie tyle samo co za operacje ?

Nie chce nikomu narzucac swojego zdania.
Choc pewnie to robie tym pisaniem.

Nie chce tez zeby JJ stracil na klientkach ale wydaje mi sie ,ze wiele sie tym przypadkiem nauczy , i staranniej bedzie dobieral implanty dla kolejnych jego pacjentek w przypadku asymetrii.

A SIEDZIEC CICHO I NIC NIE MOWIC TEZ NIE JEST PRZESLANIEM FORUM.

Mya , Maceratka
lozeczka przygotowane na jutro,
dzieci spia dzis na dmuchanym materacu ( tak zeby sie przyzwyczaily na kolejne dni ).Kumpel azjata przed chwila dzwonil. Jutro on robi impreze wiec wpadniemy tam na godzinke.
Tak sie ciesze ,ze jutro was poznam . i ugoszcze i wysciskam

Aga,szkoda ze tak wyszlo ( pewnie poczytujesz )
ale rozumiem cie i wierze ,ze i my sie kiedys wysciskamy.

A reszta zaprzyjaznionych i przyjaznych z Pinkusiem na czele niech sie na lipiec szykuje .
Nie wykluczajac spotkania Mya´owego 29.11.
Dupy sliczne , moze cos np w marcu zaplaujmy w Polsce ?
Ma ktos jakis pomysl ?
Czasu duzo to sie zorganizujemy i wiele z nas przyjedzie.
Co wy na to ???

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-11-25 o 21:21
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:17   #8954
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko36 Pokaż wiadomość
Co do wkładek, to ja mam włożone 350Hp a wyjściówkę miałam 70B, 70A - rożnie, zeleży jaki stanik(jakiej firmy) i teraz wcale nie mam jakis bardzo duzych piersi-sa super-akurat, ani wiekszych ani mniejszych nie chciałabym miec
Pozdrawiam

Witaj Ja też myślę cały czas nad rozmiarem i mam zaproponowane właśnie 350 hp tak jak ty ale mogę też mieć 375 ale nie wiem cały czas boje się że wyjdą za wielkie
Jak byś mogła dodac jakieś fotki tych twoich 350-tek była bym wdzięczna ..

Happy słonko witaj

A gdzie reszta krasnali się pochowała

Pinki ostatnio zapomniałam dodac że masz śliczną tą psinkę nawet jak by i uszka mu oklapły będzie boski ..
Tylko uważaj by go twoje szkraby nie zadusiły bo ona taki malutki

Listopadko ślicznie wyglądasz a brzusia taki zgrabniutki

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 21:23   #8955
beatrycze1
Raczkowanie

[QUOTE=pysia222;23451464]
Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Kulturalnie i nie...

Dokladnie tak klask i:takie sprawy zalatwia sie po 1 osobiscie a po 2 jak sie bylo na wizycie i ZAPOMNIALO zapytac o koszty poprawki to nic nie pomoze trzeba zebrac swoje 4 litery i ruszyc sie do dr. jeszcze raz a nie marudzic , ze sie ma 200 km do Wroclawia.
To kto sie mial o to wszystko zapytac przeciez na poprzedniej wizycie juz wiedzialas , ze bedzie poprawka . Wystarczylo wszystkie pytania spisac i pewnie do calej NIESMACZNEJ sytuacji by nie doszlo.
Mało wiesz na ten temat i tyle tylko będziesz wiedzieć bo ja nie zamierzam ci nic wyjaśniać pewne osoby z tego forum są w szczegółowym temacie z całego przebiegu mojego przypadku i skończ dyskutować na mój temat bo sobie tego nie życze.Ty myślisz swoje a ja swoje każdy ma prawo do swojego postrzegania rzeczy i wyrażania swojej opinii po to jest forum.
Stary 2010-11-25, 21:30   #8956
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=beatrycze1;23452556]
Cytat:
Mało wiesz na ten temat i tyle tylko będziesz wiedzieć bo ja nie zamierzam ci nic wyjaśniać pewne osoby z tego forum są w szczegółowym temacie z całego przebiegu mojego przypadku i skończ dyskutować na mój temat bo sobie tego nie życze.Ty myślisz swoje a ja swoje każdy ma prawo do swojego postrzegania rzeczy i wyrażania swojej opinii po to jest forum.

Beata ty sie juz nie denerwuj, bo i tak dobrze sie to skonczylo.
Np. Mya stracila wszystko i placila kolejne 100 % za poprawke.

Idz na konsultacje do innego doktora , ktory pomoze ci wybrac dobry implant ( poprzez swoje doswiadczenie ) skoro ten doktor umywa rece od odpowiedzialnosci za kolejny zle dobrany rozmiar i karze ci samej decydowac czy chcesz 325 czy 350 cc czy moze jeszcze inny.

Czas edycji: 2010-11-25 o 21:35
Stary 2010-11-25, 21:42   #8957
beatrycze1
Raczkowanie

[QUOTE=Happy_hour;23452717]
Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość

Beata ty sie juz nie denerwuj, bo i tak dobrze sie to skonczylo.
Np. Mya stracila wszystko i placila kolejne 100 % za poprawke.

Idz na konsultacje do innego doktora , ktory pomoze ci wybrac dobry implant ( poprzez swoje doswiadczenie ) skoro ten doktor umywa rece od odpowiedzialnosci za kolejny zle dobrany rozmiar i karze ci samej decydowac czy chcesz 325 czy 350 cc czy moze jeszcze inny.
Tak zrobię bo nie mam na co liczyć na dr. nie mogę
Stary 2010-11-25, 21:52   #8958
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=beatrycze1;23452556]
Cytat:

Wlasnie po to jest to forum a Ty nie bedziesz mi mowic co mam robic a co nie......jesli bede chciala to bede dyskutowac na Twoj temat i wypowiadac wlasne zdanie do woli .
To Ty opisujesz tu swoja historie wiec musisz sie liczyc , ze nie kazdy zgadza sie z Twoim postrzeganiem rzeczy
Stary 2010-11-25, 21:54   #8959
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

dziewczyny jak zrobić, żeby miec takie cytowanie jak wy klikam na cytuj ale mi się tak nie robi. z góry dzięki za pomoc

Kiedys tez to pytalam.
Wiec ci odpowiem, ze jak klikniesz na to " cytuj" i pojawi sie tekst to w nim nic nie zmieniaj, nic nie kasuj tylko ponizej napisz co chcesz napisac i bedzie ramka.

A jak chcesz tylko czesc tekstu zacytowac, to tak samo klikasz na " cytuj " i mazesz to czego nie chcesz ale nie mozesz ruszyc tego slowa w nawiasie " QUOTE " ani na poczatku ani na koncu. Jak zmazesz to slowo, to ramki nie bedzie.
To akurat wiem od Miski,ktora po przebojach forumowych sie wycofala a szkoda , bo swiadczyla doswiadczeniem ( zwlaszcza w szepieniach zoltaczkowych ) i gdyby nie byla jaka byla to by sie swietnie odnalazla.

Ale, ze nie nalezy nikogo przekreslac, mysle ze jezcze nie raz tu zagosci z nowym doswiadczeniem , bo szkoda byloby zeby tylko poczytywala.

A Listopadzia kiedys wspominala,ze sie jej milo z owa Miska zawsze gadalo o zwierzaczkach i nie tylko ,wiec mysle, ze Miska da kiedys znac o sobie i pojawi sie z dobrym nastawieniem do fajnego przeciez forum.

A po co to pisze ?
Nie wiem.
Takie uczucie z brzucha mnie naszlo.
Stary 2010-11-25, 22:06   #8960
beatrycze1
Raczkowanie

Dla tych co maja wątpliwości co do mojej słuszności
Stary 2010-11-25, 22:08   #8961
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

No nareszcie.
Daj jeszcze te dwa kolejne zdjecia.

Nie wierze, ze znajdzie sie jakas obronczyni , co powie ze te piersi sa dobrze wykonane i ze osobiscie nie walczyla by na noze o poprawke.

Pysia ?
Ilma ? ( ciebie szcegolnie pytam o zdanie , bo sie z nim licze tak jak ze zdaniem Seelci )
Rozumiecie teraz ?

Czas edycji: 2010-11-25 o 22:23
Stary 2010-11-25, 22:22   #8962
kejsiii
Rozeznanie

Właśnie ciekawe gdzie teraz pochowały się obrończynie doktora

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 22:26   #8963
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Beatrycze ja juz wczesniej Ci napisalam , ze u Ciebie roznice widac , ale mnie sie nie o to rozchodzi
Wystarczylo to z dr. spokojnie zalatwic i tyle a nie jeszcze przed rozmowa z lekarzem rozdmuchiwac swoj przypadek.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Właśnie ciekawe gdzie teraz pochowały się obrończynie doktora
hmmmm jest 22.25 to chyba spia , ale coz moze to nie normalne i jeszcze jedno ja tu nie widze obronczyn dr. bo on raczej tego nie potrzebuje . Kazdy jest czlowiekiem i popelnia bledy ......

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-11-25 o 22:28
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 22:28   #8964
inna_85
Raczkowanie

Cytat:

beatrycze1
Kobietko walcz o swoje dziewczynki!!!
Trzymam kciuki za poprawkę!
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 22:34   #8965
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Beatrycze ja juz wczesniej Ci napisalam , ze u Ciebie roznice widac , ale mnie sie nie o to rozchodzi
Wystarczylo to z dr. spokojnie zalatwic i tyle a nie jeszcze przed rozmowa z lekarzem rozdmuchiwac swoj przypadek.

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

hmmmm jest 22.25 to chyba spia , ale coz moze to nie normalne

Pysiu, rzadko pisze ( a raczej jeszcze nie pisalam ) tym tonem ,ale nie osmieszaj sie juz ,bo tylko szkodzisz swojej opinii.
Ty doskonale wiesz jak bylo, bo temat sie ciagnie.
A teraz co ? Udajesz niewinna , bo nie wiesz jak wybrnac czy co ?
A moze znowu jak kiedys w odpowiedzi wyslesz mi ikonke pod tytulem " rzygac " ?
Stary 2010-11-25, 22:34   #8966
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
beatrycze1
Kobietko walcz o swoje dziewczynki!!!
Trzymam kciuki za poprawkę!
Dzięki dziewczyny te które rozumieją uważam że właśnie moja walka mi w tym pomogła i nie jest to anatomia albo jak ostatnio twierdzono NIC NIE WIDAC wszystko jest ok czego ja własciwie chcę ?? i o co mi chodzi???piersi są ładne efekt optymalny-dla mnie to paranoja
Stary 2010-11-25, 22:39   #8967
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

hmmmm jest 22.25 to chyba spia , ale coz moze to nie normalne i jeszcze jedno ja tu nie widze obronczyn dr. bo on raczej tego nie potrzebuje . Kazdy jest czlowiekiem i popelnia bledy ......

Pysiu
To prawda, kazdy je popelnia.
Kwestia podejscia do ich naprawy jest tu jednak najwazniejsza.
I ja juz reki za mojego doktora bym obciac nie dala.
A ty ?

Samiii- ty wiesz co mam na mysli.
I wiem,ze mnie rozumiesz .
Wiem.

Czas edycji: 2010-11-25 o 22:41
Stary 2010-11-25, 22:43   #8968
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Nie wierze, ze znajdzie sie jakas obronczyni , co powie ze te piersi sa dobrze wykonane i ze osobiscie nie walczyla by na noze o poprawke.
wypowiem się ze względu na ton wypowiedzi Kejsi
proszę mnie nie zgłaszać adminowi z tego tytułu

nie wiem jak kogo, mnie poruszyło zachowanie pacjentki, żądającej poprawki - sama byłam w podobnej sytuacji, więc może dlatego - rozdmuchanie takiej afery jest obrzydliwe, gdy się jeszcze z lekarzem szczegółów poprawki nie uzgodniło.
a padające tu sformułowania, że dzięki temu że sprawę rozdmuchała, lekarz zrobi jej tę poprawkę za 3 tysiące, a nie za 7, pewnie mogłoby podejść pod pomówienie
nie wspominając o czymś takim, jak szantaż...

przykro mi, mnie to odrzuca - nikt nie musi się z moim zdaniem zgadzać - i jak nie zabieram tu już głosu (z obawy że spotka mnie to samo co wspominaną przez Happy Miśkę niestety) - tak teraz naprawdę poczułam potrzebę

mam nadzieję Beatrycze, że będziesz zadowolona z efektu poprawki - dziwię się, że masz odwagę iść pod nóż drugi raz do lekarza któremu nie ufasz, ale to oczywiście nie moja sprawa
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 22:46   #8969
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko36 Pokaż wiadomość
Witam Cię!
Ja też jestem już po operacji, okropnie sie bałam, dzień przed operacją tak mnie czyściło ze strachu że szok... ale w dzień operacji juz nie bylo tak źle- mnie nawet tak nie bolało.
Pozdrawiam

Sloneczko
gratuluje i przepraszam,ze tak przez temat beatryczkowej poprawki uszla ta twoja operaca jakos bokiem na forum , a przeciez to dla ciebie takie wazne !!!

Ja ci gratuluje i zycze szybkiego powrotu do sprawnosci. No i czekam jak zawsze na fotki i relacje.
Sciskam mocno .
Stary 2010-11-25, 23:02   #8970
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie ani Ty, ani dr nie poruszyliscie tego tematu (a to chyba podstawa w takich przypadkach ) , wiec trzeba to przedyskutowac dr. do Ciebie nie przyjedzie . Wiec zostaje tylko wersja , ze Ty sie do niego pofatygujesz i wyjasnisz sytuacje 7 tys to chyba jakas kpina.

Cytat:
beatrycze , horo napisala , ze w Twoim przypadku to jest cos nie tak , wiec powinnas sie jeszcze raz z dr. spotkac co do tego nie ma zadnego ale
Mam nadzieje , ze sie dogadacie i tyle. Na wszelki wypadek warto sie jeszcze z kims innym skonsultowac
Cytat:
Moim zdaniem powinnas z dr. jeszcze raz porozmawiac osobiscie do tego zrobic konsultacje u innego dr.tak na wszelki wypadek.Jesli natomiast nie chcesz sie z tym bawic to oddaj sprawe do sodu i tyle.
Jesli chodzi o 200 km to w 21 wieku to chyba zaden problem , Twoje zdrowie , spokuj i zadowolenie jest chyba wiecej warte niz 2 h jazdy autem.
Cytat:
Tak jak napisalam ja bym pojechala do dr. i wyjasnila cala sprawe, zawsze jest mozliwos , ze to jakies" nieporozumienie" a jesli to by nie pomoglo to wtedy przeszla bym do bardziej radykalnych krokow.
Uwazam , ze powinnas juz na ostatniej wizycjie wszystko z dr. wyjasnic a przede wszystkim porozmawiac o ewentualnych kosztach nie zrobilas tego , wiec trzeba to nadrobic - ale oczywiscie to tylko moje zdanie , Ty powinnas zrobic to co Ty uwazasz.
[QUOTE=pysia222;23313933]Kejsiii juz Ci kiedys pisalam kazdy dr. ma cos za kolnierzem , z tego co pamietam to i ten ktorego teraz wybralas tez!
Po pierwsze narazie znamy tylko wersje Beatrycze, ktora przynajmniej na razie osobiscie sie z dr. nie spotkala .W takim przypadku to chyba PODSTAWA, zeby na spokojnie cala sprawe przedyskutowac.
Po drugie dziewczyna jest chyba 2 miesiace po op. !! to chyba troche za wczesnie , zeby cos powiedziec - czy ja sie myle
Po trzecie dr. mial juz niezadowolana dziewczyne i nie robil , zadnych problemow z poprawka .

Bardzo mi przykro z powodu Beatrycze mam nadzieje , ze wszystko dobrze sie ulozy i dziewczyna dojdzie z dr. do porozumienia.
Jestem tylko ostrozna w wypowiadaniu tak ostrych opini.[/QUOTE]

Happy naucz sie czytac ze zrozumieniem , mam juz DOSC Twoich atakow na moja osobe
a to dla Ciebie no chyba , ze umiesz pokazac mi dokladnie zdanie w ktorym pisze , ze Beatrycze ma ladne piersi i ja nic u niej nie widze

Nie nie pokazesz mi go BO TAKIEGO NIE MA ja uwazam , ze bledem bylo rozdmuchiwanie sprawy zanim dziewczyna nie spotkala sie z dr. osobiscie i nie uzgodnila osobiscie wszystkich !!! warunkow poprawki. Jeszcze jedno jesli dobrze pamietam a napewno to sprawdze to w umowie jest klauzura o tym , ze za wymiane implantow placi pacjentka.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-11-25 o 23:12
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości