Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecień 2011 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-25, 15:59   #4351
n.ik.a
Zadomowienie

Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

Miamore999 zapytaj w aptece co polecają na katar dla kobiet w ciąży, bo kropli nie wolno używać...może mają coś lepszego...podobno pomaga też woda morska??? ale trzeba dopytać

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 16:11   #4352
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Kopniaczki już pierwsze czujemy, wyprawkę powoli kompletujemy. Marzec - kwiecie

ja też mam łyknąć glukozę w domu i po godzinie do przychodni jechać na pobranie krwi

iweczka - ja też mam włosy długie, ale nie skracam tylko cieniuje, żeby były lżejsze i się ładnie uniosły. Chociaż ... trochę się nad grzywką zastanawiam ???

deneb - ja dziś do 13 spałam

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

pod brzuch sobie ''jaśka" wciskam i śpię jak suseł
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 16:26   #4353
Montii
Zakorzenienie

hey lejdis ja padnieta po uczelni

iza doszedł do mnie kocyk ,awizo było już w środę trochę cienki jest ale spoko ..

w ogole poszłam do tesco a tam dwupak body, zółte, nawet ładne, biore a przy kasie wybiło 8 zł to poszłam po jeszcze jedne ]]

i elancyl przyszedł..od jutra smarowanko..jutro też glukoza..

Chcialam wam zrobić zdjęcia body ale ktoś mi zabrał przejściówkę.. ;-p

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 16:49   #4354
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziewczynki wstawiam obiecane zdjęcie 3d mojego synka

lekarz się śmiał że rączki ułożył jak mały bokser Załącznik 3553270
Jaki slodziak no ja nie moge Zdjecie do ramki jak dla mnie
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 16:51   #4355
Montii
Zakorzenienie

eirenne piekna pamiątka!!!

[LEFT]
Stary 2010-11-25, 17:09   #4356
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
ehhhhh powiedz jej że Ariel to taka syrenka była (jak ona taka madra) a poza tym olej ją, to jest Wasze maleństwo, ja tam nie mam zamiaru słuchać opinii innych na temat imion, bo co osoba to zdanie....jednej ciotce się podobam drugiej już nie, a ja mam to w d**** i Ty też kochana nie przejmuj się moja teściowa wymyśliła uwaga : CHIACYNTA odrazu oznajmiłam z usmiechem na twarzy, że po moim trupie
kurdę no ja tam olewam ale już się z tżtem oczywiście pokłóciłam bo on twierdzi że dla świętego spokoju damy inaczej bo zawsze chcieliśmy wiktor ale on tak chciał dawid i w końcu ok a on dziś wymyśla po tej rozmowie że jednak inaczej będzie, noż kur.... i potem co - chrzciny zrobimy tam gdzie oni chcą, chrzestnych takich jak ONI chcą, drugie dziecko nazwiemy jak ONI chcą "dla świętego spokoju" tak??? ja mam ich dosyć po prostu mogę się do nich do końca życia nie odzywać gorzej z tżtem bo to rodzice rozumiem go ale mógłby się postawić
w końcu to jego dziecko i do tej pory mu się podobało imię teraz kręci nosem że nie chce kłótni - kur.... za każdym razem tak będzie???

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
GRATULACJE dziewczyny synusiów!!!

dzięki kochana

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Jaki slodziak no ja nie moge Zdjecie do ramki jak dla mnie
Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
eirenne piekna pamiątka!!!

dzięki dziewczynki

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 17:11   #4357
Montii
Zakorzenienie

eirenne nie odpuszczaj, Dawid to Dawid, raz sobie pozwolicie to wam na głowe wejdą... już za bardzo ingerują!!!!

[LEFT]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 17:13   #4358
Jok3r
Zadomowienie

Eirine nie dajcie sie, bo to jest typowy szantaz emocjonalny i jak teraz ustapicie to juz bedzie pozamiatane, bo Wam beda za kazdym razem na glowy wlazic i robic jazdy jak im sie cos nie bedzie podobalo. Teraz imie, a za chwile do wychowania sie beda wpieprzac. Ja bym nie ustapila w zyciu. To moje dziecko i to ja decyduje jakie imie bedzie nosilo.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 17:20   #4359
Eirene1987
Zakorzenienie

ale ja właśnie nie chcę odpuścić - wiem co było z weselem... wiem też że brat tżta się postawił pokłócił i co? sama teściowa moja do niego zadzwoniła. a mój się łamie... już zaczyna wymyślać że nie chce by przez imię dziecka się kłócić a ja rozumiem bo to jego rodzice ale juz się pokłóciliśmy bo ja nie odpuszczę - potem tak jak mówicie będą się wpierd.... co do chrzestnych co do chrztu, co do wszystkiego, boże aż mnie brzuch boli do tżta się nie odzywam. niby napisał im smsa że i tak będzie dawid a do mnie gada że sytuacja się do d... zrobiła...

Stary 2010-11-25, 17:24   #4360
Montii
Zakorzenienie

Co za bezczelni ludzie, nie wiem jak tak można. Dawid to piękne imię.
I ,że też mają odwagę w ogóle się wtrącać nie do pomyślenia.

[LEFT]
Stary 2010-11-25, 17:28   #4361
Jok3r
Zadomowienie

Dlatego niektorym nie mowic wczesniej imienia tylko jechac zarejestrowac i pokazac papier. Tesciowie w koncu odpuszcza, bo w koncu wnuk to beda chcieli miec znim kontakt, wiec nie moga wiecznie afery o imie robic. Trzeba tylko przetrzymac, bo po Twoim szwagrze widac, ze da sie ich "wychowac" tylko nie mozna im ustepowac.

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Btw czy mi sie zdaje czy wczesniej wyczytalam, ze rodzina Twojego meza ma niemieckie nazwisko? Czy to znaczy, ze sa z pochodzenia niemcami czy siodma woda po kisielu i dlaczego tak bardzo przeszkadza im, ze Dawid to imie zydowskie? Nie chce tu niczego sugerowac, ale jakos mi tu hmm pewnym Panem zasmierdzialo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 17:46   #4362
87czarna
Zakorzenienie

Eirene1987 ,ja też się podpisuję pod dziewczynami...bez przesady! Oni mieli swoje '5 minut',a to jest Wasze dziecko i nie powinno ich obchodzic,jakie będzie miało imię! Booooże,jak mnie takie historie irytują! :[

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 17:47   #4363
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
no moi teściowie juz zapowiedzieli, że nam chrzciny wyprawią... ech nie ma lekko mam nadzieję, że kiedyś zaczną nas traktowac jak dorosłych ludzi, którzy tworzą osobą rodzinę więc i sami o sobie decydują..
moja też gada coś ciagle, niby mój mąż twierdzi, że ona nigdy się nie wtrąci do Nas i mnie nie skrytykuje, ale zawsze coś: ja mówie, że chrzciny chciałabym zrobić na poczatku września na Naszą 1 rocznicą to ona, że lepiej w czerwcu, jak ja powiedzialam, że będe chciała pojechać na tydzień z małą na mazury do mojej siostry to powiedziała ze na mazury to nie, tylko nad morze i to na miesiąc i ona pojedzie ze mną na 2 tygodnie(no way!!!!!) itp.....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 17:48   #4364
megi2015
Zadomowienie

Co do skarpetek to mam tylko 1 parę, ale na bank kupię ale nie za dużo - zobaczę czy w ogóle się sprawdzą. może ze 3 pary jeszcze dokupię.

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
właśnie ja już dostałam kombinezonik o który się prosiłam. Postraszyłam w mailu allegro i na drugi dzień był, jednak zero odpowiedzi na telefon czy maila.

Patrzcie co znalazłam, nie widziałam w sklepach takiego kremu: http://www.zdrowystartwprzyszlosc.pl...om_gerber.aspx

acha byłam w Smyku pooglądać co mają i szczerze to ceny mnie przeraziły. Myślałam że coś upoluje ciekawego zamiast na allegro to na żywo małej kupie bo i kupon mam, ale chyba zrezygnuje.
co do zakupów w smyku to też nie jestem przekonana, w końcu takie maleństwo ze wszystkiego tak szybko wyrasta, a kupiłam kiedyś body za 30 zł w smyku. już nie powtórzę tego błędu.

Cytat:
wiesz co jeśli facet już teraz taki cham to ja bym i tak neutrala lub negatywa wystawiła i ostrzegła innych co innego jak cżłowiek miły powie że nie wiedział że przeprasza to wtedy inna sprawa ale nie taki cham że uważa że to nie jego wina negatyw jak nic by dostał

to ja bardzo chętnie się poczęstuję
dzięki

dziękuję już mówią że do taty podobny nie do mnie

oo ja też bym już chciała ale u mnie dopiero od 28 tygodnia się chodzi to mi jeszcze troszku zostało 6tygodni

dzięki wielkie
skarpetek będę miała 5 par na początek a 5 par na potem
tak sobie wymyśliłam

dziękuję

oj ja bym z tobą na pizzę poszła ale za daleko mam do torunia ale bym pizzę zjadła

dzięki

ja pier......... ale się wkurzyłam dziewczyny no zaraz mi serce wyskoczy właśnie teściu zadzwonił do tżta że imię im się nie podoba !!! i darł się że takie imię wybraliśmy że teściowa zła noż kur..... tak się wkurzyłam wyjdę z siebie zaraz to jest nasze dziecko co oni mają do tego - stwierdzili że to żydowskie imię!!! oj czuję że wojna z teściami będzie ja tego tak nie zostawię mieli swoją szansę 24 lata temu a teściowa chciała nazwać dziecko Ariel więc niech mi nie gada że taka znawczyni z niej - mąż powiedział teściowi że jak się im nie podoba to będzie donald bronisław. ale pipa z niego bo nie potrafi rzucić słuchawką i po prostu się nie tłumaczyc ja nie mam zamiaru się tłumaczyć nawet jeśli wojna ma z tego być niech spadają nie cierpię jej po prostu wiem że to teściowa taka. ale się wkurzyłam

jokr nie mam pojęcia bo kazała mi wypić i przyjechać i tylko raz będę miała pobierana krew więc nie wiem może wszędzie jest inaczej
oj kochana świetnie cię rozumię. nie martw się. my jak dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec to pojechaliśmy do teściów. i tak. najpierw babcia męża bo mieszka razem z teściami stwierdziła że ooooo chłopak - z rozczarowaniem w głosie. stwierdziła że myślała że będzie dziewczynka. trochę zabolało mnie to bo zamiast się cieszyć że dziecko zdrowe to wymyśla. a potem jak powiedzieliśmy że nie mamy jeszcze imienia, to zasypali nas propozycjami. babcia męża stwierdziła że Daruś bo to takie piękne imię. na to ja że mąż juz tak ma na 2 imię więc mały tak nie będzie miał. w końcu się wkurzyłam i powiedziałam że dziecko będzie miało na imię tak, jak nikt z rodzin z obu stron. żeby nikt się nie czuł ani pokrzywdzony, ani wyróżniony. i w sumie nadal myślimy, do narodzin dziecko na pewno będzie miało imię wybrane.

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
no moi teściowie już zapowiedzieli, że nam chrzciny wyprawią... ech nie ma lekko mam nadzieję, że kiedyś zaczną nas traktowac jak dorosłych ludzi, którzy tworzą osobą rodzinę więc i sami o sobie decydują..
aż się boję jak to będzie u nas z chrzcinami. teście też na pewno będą chcieli po swojemu - już teraz słyszalam że fajnie by było tak maj, czerwiec bo już pogoda jest i w ogóle. też mnie to przeraża - na bank będą się wtrącać.
Stary 2010-11-25, 17:52   #4365
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
ja też mam łyknąć glukozę w domu i po godzinie do przychodni jechać na pobranie krwi

iweczka - ja też mam włosy długie, ale nie skracam tylko cieniuje, żeby były lżejsze i się ładnie uniosły. Chociaż ... trochę się nad grzywką zastanawiam ???

deneb - ja dziś do 13 spałam

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

pod brzuch sobie ''jaśka" wciskam i śpię jak suseł
hmmm......może i ja ścieniuje te koje "kudełki" bo mam strasznie grube włosy...
a tak apropo : czy Wam wypadają włosy???bo mi lecą garściami.... po każdym myciu jest dramat, zawsze mi wyłaziły (co nie zmienia faktu, że i tak mam ich bardzo dużo) no ale teraz to lekka przesada....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 17:52   #4366
megi2015
Zadomowienie

dziewczyny któraś podawała przepis na krem z kalafiora - mam pytanie dot. przepisu,

jest w nim serek - ale jaki??? żółty???
Stary 2010-11-25, 17:54   #4367
Montii
Zakorzenienie

lecą mi strasznie!

[LEFT]
Stary 2010-11-25, 18:00   #4368
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
kurdę no ja tam olewam ale już się z tżtem oczywiście pokłóciłam bo on twierdzi że dla świętego spokoju damy inaczej bo zawsze chcieliśmy wiktor ale on tak chciał dawid i w końcu ok a on dziś wymyśla po tej rozmowie że jednak inaczej będzie, noż kur.... i potem co - chrzciny zrobimy tam gdzie oni chcą, chrzestnych takich jak ONI chcą, drugie dziecko nazwiemy jak ONI chcą "dla świętego spokoju" tak??? ja mam ich dosyć po prostu mogę się do nich do końca życia nie odzywać gorzej z tżtem bo to rodzice rozumiem go ale mógłby się postawić
w końcu to jego dziecko i do tej pory mu się podobało imię teraz kręci nosem że nie chce kłótni - kur.... za każdym razem tak będzie???

dzięki kochana

dzięki dziewczynki
eirene nie daj się.....chyba Ty też masz coś do powiedzenia w tej kwesti, jeżeli Tobie i męzowi podoba się imię które wybraliście to obstawaj przy swoim, oni mieli swoją szansę lata temu a teraz powinni wspierać Was w Waszych decyzjach, rozumiem, że mogą powiedzieć że im się mało podoba imię, ale nie odrazu afera na cztery fajery.....bez przesady!!! potem będą Wam zawsze mącić, wiem cos o tym bo mam babcię, która całe zycie wpierdziela się do swoich dzieci, które mają już po 40-50 lat, dali się od poczatku i teraz nie ma zmiłuj bo jest odrazu placz, dzikie łzy i wogóle masakra..... 3maj się kochana
Stary 2010-11-25, 18:04   #4369
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

wypadają - po całym mieszkaniu ciągle zbieram

właśnie się dopatrzyłam, że to już 7 miesiąc leci - szok
do tej pory nieśmiało mówiłam, że 6-ty.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 18:06   #4370
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Co za bezczelni ludzie, nie wiem jak tak można. Dawid to piękne imię.
I ,że też mają odwagę w ogóle się wtrącać nie do pomyślenia.
Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Dlatego niektorym nie mowic wczesniej imienia tylko jechac zarejestrowac i pokazac papier. Tesciowie w koncu odpuszcza, bo w koncu wnuk to beda chcieli miec znim kontakt, wiec nie moga wiecznie afery o imie robic. Trzeba tylko przetrzymac, bo po Twoim szwagrze widac, ze da sie ich "wychowac" tylko nie mozna im ustepowac.

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Btw czy mi sie zdaje czy wczesniej wyczytalam, ze rodzina Twojego meza ma niemieckie nazwisko? Czy to znaczy, ze sa z pochodzenia niemcami czy siodma woda po kisielu i dlaczego tak bardzo przeszkadza im, ze Dawid to imie zydowskie? Nie chce tu niczego sugerowac, ale jakos mi tu hmm pewnym Panem zasmierdzialo
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Eirene1987 ,ja też się podpisuję pod dziewczynami...bez przesady! Oni mieli swoje '5 minut',a to jest Wasze dziecko i nie powinno ich obchodzic,jakie będzie miało imię! Booooże,jak mnie takie historie irytują! :[

no właśnie - co za ludzie - ja to tylko ze względu na tżta ich toleruje znaczy się teściową. tak jokr - 10 woda po kisielu jakiś tam praprapra....dziadek był z niemiec. i oni strasznie chcą żeby imię pasowało do niemieckiego nazwiska - no to kurde czemu chciała teściowa syna ariel nazwać - nie wiem mi to się tylko z proszkiem kojarzy.

ale tż już mnie przeprosił powiedział że to ansze dziecko i mam rację - nie możemy im popuścić. jego brat się z nimi pokłócił i jakoś się mu nie wtrącają tak. więc nie mają do kogo to do nas aj już mi przechodzi ale żal już zostanie chyba do końca

Cytat:
moja też gada coś ciagle, niby mój mąż twierdzi, że ona nigdy się nie wtrąci do Nas i mnie nie skrytykuje, ale zawsze coś: ja mówie, że chrzciny chciałabym zrobić na poczatku września na Naszą 1 rocznicą to ona, że lepiej w czerwcu, jak ja powiedzialam, że będe chciała pojechać na tydzień z małą na mazury do mojej siostry to powiedziała ze na mazury to nie, tylko nad morze i to na miesiąc i ona pojedzie ze mną na 2 tygodnie(no way!!!!!) itp.....
bo idealna teściowa to na 102 - 100m od domu i 2 pod ziemią

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
oj kochana świetnie cię rozumię. nie martw się. my jak dowiedzieliśmy się że będzie chłopiec to pojechaliśmy do teściów. i tak. najpierw babcia męża bo mieszka razem z teściami stwierdziła że ooooo chłopak - z rozczarowaniem w głosie. stwierdziła że myślała że będzie dziewczynka. trochę zabolało mnie to bo zamiast się cieszyć że dziecko zdrowe to wymyśla. a potem jak powiedzieliśmy że nie mamy jeszcze imienia, to zasypali nas propozycjami. babcia męża stwierdziła że Daruś bo to takie piękne imię. na to ja że mąż juz tak ma na 2 imię więc mały tak nie będzie miał. w końcu się wkurzyłam i powiedziałam że dziecko będzie miało na imię tak, jak nikt z rodzin z obu stron. żeby nikt się nie czuł ani pokrzywdzony, ani wyróżniony. i w sumie nadal myślimy, do narodzin dziecko na pewno będzie miało imię wybrane.

aż się boję jak to będzie u nas z chrzcinami. teście też na pewno będą chcieli po swojemu - już teraz słyszalam że fajnie by było tak maj, czerwiec bo już pogoda jest i w ogóle. też mnie to przeraża - na bank będą się wtrącać.

mnie też coraz bardziej wszystko przeraża ale nie możemy się dać kochana to nasze dzieci nasze chrzciny i nasz wybór oni mieli już swój czas

Stary 2010-11-25, 18:08   #4371
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=Eirene1987;23449379]

bo idealna teściowa to na 102 - 100m od domu i 2 pod ziemią

hehehehe
Stary 2010-11-25, 18:09   #4372
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Chciałabym do Was dołączyc.
Mam 33 lata termin na 25.04.2011, płci jeszcze nie znam.
To moje drugie dziecko po długiej przerwie, córka ma juz 12 lat
witam u nas czy ty masz moze buldozka francuskiego ??i jak milo ze kots z Krakowa ?? z ktorej dzielnicy jestes ?? i gdzie zamierzasz urodzic dzidzi??
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 18:09   #4373
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:

już?????? o matko.....aż nie wierze
Stary 2010-11-25, 18:31   #4374
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm......może i ja ścieniuje te koje "kudełki" bo mam strasznie grube włosy...
a tak apropo : czy Wam wypadają włosy???bo mi lecą garściami.... po każdym myciu jest dramat, zawsze mi wyłaziły (co nie zmienia faktu, że i tak mam ich bardzo dużo) no ale teraz to lekka przesada....
jak czytam że w ciąży włosy poprawiają się, są grubsze, lśniące to się wściekam za każdym razem, bo mi wypadają i są tłuste co 2-gi dzień
Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
dziewczyny któraś podawała przepis na krem z kalafiora - mam pytanie dot. przepisu,

jest w nim serek - ale jaki??? żółty???
pewnie topiony bo tak ludzie dodają do zup, ja osobiście nigdy nie próbowałam z serkiem

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 18:31   #4375
Jok3r
Zadomowienie

No, a ja za 9 tyg moge juz rodzic
Stary 2010-11-25, 18:35   #4376
Montii
Zakorzenienie

ja mam nadzieję,że nie urodzę przed 38
także do momentu zobaczenia mojego synka pozostało dobre 13 tyg
aż i tylko

[LEFT]
Stary 2010-11-25, 18:36   #4377
Ewelqa1985
Zadomowienie

Eirene nie daj sie trzymaj sie tego imienia ktre tobie sie podba u nas tez na Emilke kreca nosem w sumie moja mama powiedziala ze to nasz wybor i ogolnie inne imiona bardziej jej sie podobaja.Natomiast tesciowa przeszla sama siebie mowi Emilka ?? aha musi byc na E bo ty Ewelina a ja na to tak bo musi byc na E . Chlopiec mial byc szymon stanisław ( po dziadkach) a moj TŻ jest Sławek wiec sie smialismy ze dziewczynka na E musi byc . A tesciowa z fochem to pwoiedzial ze Musi byc na E ale kij jej w oko to nasze dziecko i TŻ jej powiedzial ze nie zyczy sobie zadnych komentarzy na temat imienia i sie przymknela ;/

Wszystkim Kasia z forum najlepszego :róża:
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 18:40   #4378
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:

jak to 7? Jak masz termin 4 dni przedemną a mi na suwaczku dobija do 6tego miesiaca

Montii dasz linka do tych ogrodniczek bo chyba nie zauważyłaś jak wcześniej pisałam

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2010-11-25 o 18:43
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 18:43   #4379
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
witam u nas czy ty masz moze buldozka francuskiego ??i jak milo ze kots z Krakowa ?? z ktorej dzielnicy jestes ?? i gdzie zamierzasz urodzic dzidzi??

Dziękuje dziewczyny za miłe powitanie, córka ma mieszane uczucia raz się cieszy innym razem jest zła. Długo była jedynaczką i juz się do tego przyzwyczaiła. Jedyną rzecz na która się cieszy to zakupy dla maleństwa, ale to dopiero po nowym roku.

Ewelqa tak mamy buldożkę ma juz 6 lat, straszna łobuziara.
Pradnik Czerwony, a Ty?
Będę rodziła w Siemiradzkiego, tam chodzę do lekarza, a Ty?
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 18:43   #4380
Montii
Zakorzenienie

dziewczyny zrobiłam zdjęcie
to te body z tesco za 8 zł
dwupak
myślę,że za tą cene są calkiem spoko

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości