|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Ariena, śliczne fotki
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Ariena, po zdjęciach wydajesz mi się być taką zadziorną dziewczyną, zresztą po tym jak piszesz również.
![]() Zaraz chyba padnę, wypiłam drinka, tego Sobieskiego Green Apple i kręci mi się w głowie. Ja chyba rzeczywiście jestem zmęczona, muszę się w końcu dobrze wyspać... |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się że nie jestem zadziorna tylko dupa wołowa. Jestem szczera aż do bólu, nie zmieniam zdania i trudno mnie przekonać. Wiem swoje, ma być po mojemu i koniec.
|
|
|
#1924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
dziękuję za wszystkie pozytywne opinie, i kurczę skoro większości z was się podoba to właśnie nie wiem w czym problem by ją sprzedać? Może faktycznie wiosną coś się ruszy.[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;23436395]naszyjnik wpadł mi w oko Naszyjnika niestety nie sprzedaję, bo w końcu mam coś do eleganckich kreacji tak zawsze pożyczałam bo nigdy nie mogłam trafić na coś co mi się podoba. Cytat:
Ariena to jeszcze nic, wyobraźcie sobie, że ja na nasza sesje zapomniałam o biżuterii !!! A fotografa też mieliśmy nieziemskiego, może nie tyle fotograf co artysta! Serio strasznie się wczuwał przy zdj. hehe aż mi się śmiać czasem chciało
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Glizduhna, Iwaszko ?
Ariena, ja juz te zdjecia widzialam, bardzo mi sie podobaly, zwlaszcza te z przygotowan. Pelna profeska. |
|
|
|
|
#1926 |
|
Wtajemniczenie
|
??
Ja to naprawdę czasem mam przyćmienie i teraz nie wiem o co chodzi
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Glizduha dzięki za komplement.
Tylko wiecie...byłam wymalowana i wyfiołkowana na cacy. Na plener makijaż mi koleżanka robiła i też ładnie wyszedł. Kolor włosów mi wyblakł nie mówiąc o tym że mam teraz krótkie, co już widziałyście na zdjęciach z 2 pleneru. W przyszłym roku może znów zapuszczę włosy ale na razie mam zamiar ściąć jeszcze krócej przed samymi świętami. Co kupujecie swoim TŻom na święta??? Kurde ja nigdy nie mam dla niego pomysłu poza jakimiś ciuchami i bokserkami...:/ Mi mógłby dać np: książkę, jakiś sexy komplecik bielizny, kosmetyki, biżuterię, jakiś ciuch, torebkę, a dla niego to zawsze mniejszy wybór ![]() Też nie chcę szaleć bo nie mam kasy, jeszcze nie wiem czy w ogóle będziemy sobie dawać prezenty, ale tak maks do 50 zł to może.
|
|
#1928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do prezentów, to ja już mam z głowy, bo mój TŻ dziś mi powiedział, że chce dostać najnowszą płytę Kazika Później poszukam jej w Empiku, może będą mieli jakąś promocję na nią...TŻ był u mnie do dzisiaj, niedawno pojechał... Chyba już się przyzwyczaiłam do tego związku na odległość, bo już nie jest mi smutno, że go nie ma, tylko się cieszę, że w końcu będę miała chwile dla siebie W końcu tyle jeszcze mam do zrobienia...
|
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
glizduhna, pytalam, czy Iwaszko robil wam zdjecia, on tez robi z żoną i jest zakrecony
![]() Ja jeszcze nie wiem, co kupie tżtowi, ale na pewno nie beda to zadne ciuchy ani bielizna. No, moze jako dodatek to jakas koszula Calvina albo Bossa, ale prezent glowny bedzie inny. Tylko jaki... Sama tez nie wiem, co chcialabym dostac. Chyba wszystkie moje materialne zachcianki spelniane sa sukcesywnie, wiec nie mam takiej jednej rzeczy. Kupiłam dzisiaj ładna posciel, lampki nocne do sypialni, ktore mialy byc 2 miesiace temu, 2 super noże i pare innych pierdół do domu. Ale co najwazniejsze, zrobilam wstepny projekt kuchni i dostalam wycene. Teraz tylko musze idealnie zrobic pomiar i do dziela ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pisałam, że pochwalę się swoimi urwiskami. Ten z podniesiona głową to Obiłan, a ta z boku to Lejla - na zdjęciu oboje po jasnej stronie mocy
![]() No i dzisiaj przyszły do mnie śpiwory, które zamówiłam... maja zamki po różnych stronach i można je połączyć - od razu przetestowaliśmy z TŻ ten patent Śpiwory miały być na wyjazd do UK, ale jakby do niego nie doszło, to na jakiś wypad razem jak znalazł
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2010-12-09 o 21:20 |
||
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
fajne prosiaczki
jak za kotami nie przepadam, to te sa urocze ![]() Wampirka, szalejesz z tymi zakupami ![]() Mam pomysl na salon i jestem taka podekscytowana, ze juz chcialabym go robic, no ale pieniedzy brak, wiec dopiero grubo po nowym roku. Niestety... |
|
|
|
|
#1932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ariena wiadomo każda z nas wypucowana jest cacy, że palce lizać ale moim zdaniem naprawdę jesteś atrakcyjną kobietą
![]() Cytat:
ale wiadomo z czasem gust muzyczny się zmienia, już tak nie słucham jak kiedyś ale sentyment mam i pełno wspomnień.Ja mężowi zamawiam z ebay oryginalną koszulkę Beastie Boys to jego ulubiony zespół, orginalna niestety nie jest tania, więc to tyle. No chyba że jakąś słodkość jeszcze bo uwielbia. Pumas nie, nie ten fotograf. Wklejam linka do jego stronki, ale z góry mówię że naszych zdj tam nie ma, póki co ![]() http://www.studio2m.com.pl/
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Glizduha, fotograf super zdjecia robi, bardzo podobne do Iwaszko.
Zle sie dzis czuje, dopadły mnie wszystkie boleści świata. |
|
|
|
|
#1934 |
|
Rozeznanie
|
Wampirka fajnie kociaki, to chyba jakieś rodzeństwo bo podobne do siebie?
Ja też mam dwa koty, jednemu byłoby smutno :P Moja siostra również ma dwa, straszne przylepy chociaż od kiedy ich 1,5 roczny synek je przytula to już nie są takie wyrywne ![]() Ja w tym roku kupię chyba TŻ jakiś ciuch bo dawno sam sobie nic nie kupował. Facetowi zazwyczaj ciężko coś kupić. Na urodziny kupiłam mu maszynkę do strzyżenia, zaślepkę do aparatu bo mu zgubiłam w Egipcie i cukierki Rok temu na święta kupiłam taki samolot sterowany. Gdyby nie to, że wiem że chciałby jakąś koszulę czy sweter to pewnie kupiłabym może jakąś książkę albo jakiś fajny gadżet.Przyszły mi te cienie Sally Hansen, póki co nie wiem jak z trwałością, wyglądają ładnie ale mają ciut inny odcień niż na zdjęciu. Grrr w sumie to było do przewidzenia.
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Kala, moze cienie się rozkręcą
![]() Poddałaś mi pomysl na prezent, dzieki ;-) Choć pewnie postawie na pragmatyzm. |
|
|
|
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne kociaki, no to ja też się pochwalę
w sumie to nie moje koty bo siostry, tylko ona wyjechała do UK no i ja się nimi opiekuję, więc jak widzicie mam mały zwierzyniec w domu.Kala wrzucisz jakieś fotki oczu jak pomalujesz ??
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
[wtula sie w cyca pumas] ;>
|
|
|
#1940 |
|
Rozeznanie
|
O rany, co za wyzwanie
Ok, postaram się zrobić jakoś i przy otwartych i zamkniętych Pumas a jaki pomysł Ci dałam? samolocik? ;P mój TŻ był zachwycony, marzył o takim, jak chyba sporo facetów Ja czasem widzę dziecko bawiące się samochodem sterowanym to myślę, że też bym chciała spróbować heh, fajna sprawa. Są takie wypasione,głośne, szybkie, na benzynę ale drogie.
www.pustamiska.pl - tylko kliknięcie i pomagasz Edytowane przez Kala_88 Czas edycji: 2010-11-25 o 22:32 |
|
|
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Glizduha, Twoje podopieczne też są fajne, chociaż trochę starsze niż moje
![]() A pomysł z samolocikiem jest świetny - mój też by się z takiego ciszył jak dziecko
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Samochodzik
![]() Bossy
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Konto usunięte
|
kurcze, weszłam na mojego spamowego @
dostaję tam m.in oferty z groupon, mydeal i grupera i oczywiście coś musiałam kupić - tym razem nawet tanio wyszło bo tylko 22,2 za pół roku prenumeraty ELLE, bo zwykle kuźwa kosztują mnie te serwisy drożej a Wy korzystacie z nich? |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Macie jeszcze jakieś pomysły na prezent dla faceta?
Buczy mi w uchu!!! Buuuuuu buuuuuu buuuuu! Zakrapiałam jakimiś kroplami "odtykajacymi" 3 razy w tym tygodniu i płukałam wodą delikatnie za pomocą strzykawki i nic. Tyle że wcześniej buczenia nie było. Zatykałam nos i wypuszczałamza powietrze przez uszy bo ponoć do pomaga przy zatkaniu. Wtedy w drugim słychać takie tąpnięcie, a w tym tkanym nic, jedynie jak miałam te krople przez parę minut w środku i robiłam tak to czułam coś tam w środku głęboko takie chrobotanie, ale nic się nie odetkało. Nie boli mnie ale niepokoi, czytałam że to może być pęknięta błona bębenkowa choć wtedy chyba boli. ![]() Ogłuchnę i tyle z tego będzie. Będę jeździć po Gliwicach i szukać lekarza kurde. :/Fajne te wszystkie koty. ![]() Cytat:
![]() Świetne zdjęcia ma ten Twój fotograf! Sama bym go chciała i jaka bogata oferta!
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Mawis tak, ja namietnie korzystam z groupona. Przymierzalam sie do tego Elle, ale nie czytam tak namietnie, by wydac kase na to. Kupilam czyszczenie auta za 12 zł, bon na wakacje.pl o wartosci 300 zł za chyba 30, jakies depilacje, zabiegi, hotele spa itp. Fajna sprawa, naprawde polecam. Szkoda tylko, ze zwykle sa to oferty z salonow kosmetycznych i fryzjerskich. Przesyt, nieproporcjonalnie duzo tego
Ja czekam na swietne deale imprez, sportowe, jak quady, paintball itp.
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam ELLE bo namiętnie czytuję w kiosku, a żal mi ją kupić za tą normalną cenę, bo więcej zdjęć niż treści. Akurat kosmetykę tańszą sobie cenię, mam wykupioną mikrodermabrazję, przegapiłam peeling kawitacyjny Skończyłam kiedyś kurs kosmetyczny i nie chodzę na zabiegi typu manicure, pedicure, bo sama sobie robię na profesjonalnym poziomie. Niestety, ale wiedza ile kosztuje zabieg w sensie kosztów w relacji do ceny tego zabiegu w salonie mnie paraliżuje, bo generalnie to jestem jakby to nazwać - luksusową sknerą - tak, to chyba najlepsze określenie. Lubię markowe dobre ubrania,bieliznę, perfumy i kolorówkę z najwyższej półki. Tyle, że nie lubię za to płacić za dużo. Przez lata wycwaniłam się do perfekcji, a internet mi tylko w tym dopomógł. Płacę za wszystko grosze, a znajomym się wydaje, że opływam w luksusy
|
|
|
|
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ariena, możesz jeszcze spróbować wygrzać te miejsce, czyli pochodzić trochę w ciepłej opasce na uszy... Ale nie wiem, czy to pomoże...
Mawis, a kto tak nie lubi W mojej kosmetyczce to też same najdroższe marki w sklepie to by mi wypłaty na to nie starczyło, a tymczasem kupiłam to za cenę tych najtańszych, bazarowych kosmetyków
|
|
|
|
#1948 |
|
Rozeznanie
|
glizduha - zdjęcia specjalnie dla Ciebie
niestety, próbowałam z aparatu i komórki, nie widać nic więc to są z kamerki. Coś tam widać generalnie cienie są ok, tylko cień ktory liczyłam, że będzie beżowy jest jasnoróżowy, ale pozostałe ładne. To zdradźcie sekrety jak dbacie o siebie luksusowo i kupujecie najdrożśze kosmetyki tanio :P Areina, może idź do lekarza jak to tyle trwa. Aaaaa, przez napis wizaż nic nie widać to nie wiem jak wrzucić inaczej fotki.
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, ja tak szybciutko bo zaraz zmykam, dziś jadę autem z kuzynem bo okazało się ze tez tam pracuje i czekam na niego więc wskoczyłam na sek.
Kala ale masz sexi oczy Cienie wydają się ładne choć faktyczni słabiutko widać, dobra zmykam bo mam bzyka.Miłego dnia!
|
|
|
#1950 |
|
Raczkowanie
|
0O
10/10 za oczka ! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

A fotografa też mieliśmy nieziemskiego, może nie tyle fotograf co artysta! Serio strasznie się wczuwał przy zdj. hehe aż mi się śmiać czasem chciało 

jak za kotami nie przepadam, to te sa urocze 

w sumie to nie moje koty bo siostry, tylko ona wyjechała do UK no i ja się nimi opiekuję, więc jak widzicie mam mały zwierzyniec w domu.
Ja czasem widzę dziecko bawiące się samochodem sterowanym to myślę, że też bym chciała spróbować heh, fajna sprawa. Są takie wypasione,głośne, szybkie, na benzynę ale drogie.