|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Dziendobry moje kochane ja juz zaparzylam kubek pokrzywy i tez mam krostki ale nie wiem czy to od pokrzywy czy od tabletek Cilest....
|
|
|
#3782 |
|
zawsze mam racje
|
Dzień dobry
|
#3783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Organizm się oczyszcza i dlatego wyskakuja krostki. Ja miałam makabre na twarzy Teraz pije pokrzywe 5 tydzień i jeszcze mam pare guli
|
|
|
#3784 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mi na szczęscie po jakiś 2- 3 tygodniach się unormowało i już bardzo rzadko mi coś wyskakuje niedawno się obudziłam, patrzę za okno a tu... śnieg... co prawda niewiele ale... może w końcu zacznę czuć klimat zbliżających się świąt ![]() przejrzałam gazetke SP i nic ciekawego nie ma oprócz prerfum... a że perfum mam sporo to... dziewczyny jakie masło do ciała polecacie???
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc piekne
Mam dzis wolne to sobie poleniuchuje a co ![]() Angelwithoutsoul dziekuje to moze na noc sobie ja kupie Ja tez wlasnie czapke mam ale szalika i rekawiczek do niej nie Kupie moze cos w przyszly weekend jak beda znizki z Joy'a obowiazywac
|
#3786 |
|
zawsze mam racje
|
Kakaowe z ziaji. Miałam też waniliowe i pomarańczowe, ale kakaowe jest od nich lepsze.
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Alantan w superphrm jest w najnowszej promocji za 6.49 zł !!!!!!!!!!
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-11-25 o 12:56 |
|
|
|
|
#3788 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() no to mam kolejny must have... bo powiem wam że nigdy nie miałam żadnego masła do ciała, zawsze tylko balsamy więc stwierdziłam że muszę w koncu wypróbowac co to takiego to masło
|
|
|
#3789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3790 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Dzisiaj z samego ranka przywitał mnie takie ładny widok podwórka przyprószonego śniegiem ale okropnie zimno jest, aż nie chce się wychodzić na zewnątrz Dzisiaj dostałam @ i o dziwo brzuch mnie nawet nie boli, a zawsze w pierwszy dzień skręcałam się z bólu i tylko leżałam bo nie miałam na nic siły. Może to dzięki pokrzywie Idę sobie właśnie ją zaparzyć a później nie mam pojęcia co będę robiła, na spamowanie jeszcze za wcześnie, a tż będzie dopiero wieczorem ![]() Aaa i Alessandra do której klasy chodzisz? Już kiedyś miałam się spytać, ale ciągle mi to wypadało z głowy Kitka ja miałam masło kokosowe z ziaji, było świetne A teraz mam kakaowe i też je bardzo lubię. Ogólnie polecam masełka z ziaji, mają przecudne zapachy
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam waxa, ale musze po nim nakladac jeszcze jakas odzywke do splukiwania bo wlosy sa jak kolki :/
|
#3792 |
|
zawsze mam racje
|
Waxa trzeba naprawdę porządnie spłukiwać
Balsamów wiele przetestowałam, ale moim zdaniem najlepsze do nawilżenia są właśnie to masło kakaowe i oliwka hipp. Bo wiele balsamów pachnie zabójczo, ale za to efekt jest mniejszy.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-11-25 o 15:38 |
|
|
|
#3793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dwa dni ciągłego smarowania opryszczki maścią cynkową i już prawie po niej Dziewczyny, ja Was podziwiam,że pijecie tą pokrzywę, mimo pryszczy i gul(nienawidzę ich ). dla mnie wysyp na twarzy,to najgorszy koszmar.
|
|
|
|
#3795 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to jak wyskoczy wam mała krostka to co robicie żeby nie zrobiła się z niej taka ropna gula ? Bo mi nic na to nie pomaga i zawsze robi mi się taki wielki pryszcz. ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- dla mnie był to koszmar na początku brania tych tabletek i nadal jest ,ale chyba już się przyzwyczailam do brzydszej cery. |
||
|
|
|
#3796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
u mnie tez dziś troszku śnieżnie brrrr no ale na szczęście cieplutką kurtkę mam jakie plany ostatkowe macie??
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wczoraj cały dzień mnie nie było w domu. Najpierw pojechałam z babcią do hurtowni biżuterii i takie śliczne kolczyki kupiłam. Motylki turkusowe. Zgubiłam swój fioletowy szalik i w tej hurtowni kupiłam szary. Potem poszłam z Tż. w końcu do kina na Harrego. Film nawet ok, ale reklamy trwały prawie 30 min. ![]() _Alessandra gratulacje matematyki! pettiteAngel tak myślę, żeby chodzić miesiąc przed. W sumie to zależy na jakie lampy i na ile minut. Teraz jakoś nie chce mi się wychodzić z ciepłego domku. ![]() _blondyneczka_ o wiele lepiej Ci w takich włosach. Mi koło samych ust wyskoczył taki mały pryszcz, ale boli.
|
|
#3800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I żegnam się z Wami do poniedziałku bo dziś jadę do TŻ a jutro do Wrocławia Miłego weekendu
|
|
#3801 |
|
Wtajemniczenie
|
hej a co tu taka cisza??
ja idę zaraz nałożyć farbę na włoski.. .. u mnie dzisiaj też padał śnieg, ale tak malutko .. a jutro ide chyba kupić jakąś czapkę i butki.
|
#3802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to poszlam z psem na 2godz spacer, jestesmy teraz padnieci
|
|
#3803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- ale cicho dzisiaj caly dzien ja zmykam do TŻ dzisiaj wieczor we Dwoje
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Muszę się trochę pożalić. Znowu boli mnie głowa i jakoś mi słabo A z biologii miałam 9/10 pkt i dostałam 4, z plusem chociaż mogłoby być... A chciałam 5 ![]() I nie mam na nic siły. Ja się wykończę niedługo.
|
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie ta pogoda też dobija, i przez nia czuje się coraz gorzej i głowa też mnie boli. .. idę zaraz zmyć farbkę z włosów, i nałożyć odżywkę
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- a co tu taka cisza dzisiaj panuje?? ja zmyłam farbę, nałożyłam mieszankę z 2 odżywek z herbal esenses i z isany potem nałoże serum z joanny na końcówki .. potem kapiel,peeling buzki, balsam brązujący , kremik na twarz i dłonie i na wiecej nie mam siły
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie co byście zrobiły na moim miejscu. Tż. teraz i w ogóle często mówi mi "nie chce mi się z Tobą gadać" i teraz np. się wyłączył i tak pomyślałam, że może mu pokarzę, że jest to nie w porządku i niemiłe. Nie raz już mówiłam mu, że nie jest mi miło, jak tak do mnie mówi. W sumie, jak kiedyś mi powiedział, że nie chce mu się do mnie przyjść. Macie jakiś pomysł?
|
|
#3808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Dziś Was nadrobię! Teraz zrobiłam dość dłuższą chwilę przerwy i przyszłam w końcu do Was Ogólnie dziś mam zamiar zrobić ( a raczej mamuśka mi zrobi , bo ja nie umiem sobie samej ) dwa "dobierane" warkocze na mokrych włosach i tak pójdę spać, ciekawe co jutro z tego wyjdzie ![]() Elvii - muszę wypróbować to ćwiczenie dotka95 - a w jakiej formie ta wit.C na te dłonie, bo mnie zaciekawiłaś? 1985SiWA - witaj ![]() snowhitee - podobno cukier "zabija" w jakiś sposób te cenne składniki, tak samo jak zalewanie wrzątkiem A ja tam w ogóle żadnej herbaty nie słodzę - czy to zielona, czy czerwona, czy pokrzywa czy z cynamonem (zwykłej nie pijam) - mi cukier zabija smak herbaty i jakoś mi tak za słodko, odzwyczaiłam się. Teraz słodzę tylko kawę.caate - ja tego nigdy u facetów nie zrozumiem - my się tu czasami stroimy itd. a oni nic, kompletnie chociaż inni to dostrzegają, a jak tak normalnie, pierwszy lepszy tylko, że odsłoni nogi albo podkreśli tyłek lub piersi to od razu setki komplementów - i że to niby my jesteśmy skomplikowane ![]() buahhot - zielona herbata bardzo dobrze oczyszcza i wzmacnia organizm, świetnie chroni przed wolnymi rodnikami, obniża poziom cholesterolu we krwi, chroni przed chorobami serca, wzmacnia szkliwo zębów poprawia wątrobę pracy i nerek, z tego co kiedyś gdzieś czytałam, to lekarze dowiedli, że regularne picie zielonej herbaty zmniejsza ryzyko zachorowań na choroby nowotworowe! Poprawia również koncentrację, działa wyciszająco i uspokajająco, przyśpiesza przemianę materii. Jest również zalecana dla palaczy i pijących alkohol - neutralizuje nikotynę i łagodzi skutki kaca Ogólnie ta herbata jest najczęściej zalecana do większości problemów zdrowotnych jak i urodowych itd. bo ma mnóstwo zalet, najprawdopodobniej najwięcej z całego zbioru herbacianego ![]() I dzięki za odp. i mam w związku z tym jeszcze jedną - to gdzie można dorwać taki "psikacz" ale sam, bez żadnej buteleczki i jaki to koszt by był? Shadii - ależ nie ma za co, cieszę się, że mogłam pomóc i tak dobrze się sprawuje! angelinmyheart - oo widzisz, czyli jednak u niektórych działa to skracanie - przywracasz mi wiarę ![]() loluska - taak, dzieciaki mają to w sobie,że są tak po prostu szczere i umieją doskonale dopasowywać powiedzonka do sytuacji i tak słodko przekręcać wyrazy i mówić po swojemu , ja również kocham dzieci marta85 - bardzo fajnie, że wklejasz takie ciekawe artykuły/porady, dzięki ! ), olejek cynamonowy na powiększanie ust, maseczkę z białka, płyn żurawinowy i w końcu tą maseczkę z żółtka caate, _blondyneczka_ , snowhitee, Czekoladowa1- dziękuję bardzo za odp. dotyczące tych kosmetyków dla facetów Czekoladowa1 - tak, jak powąchałam kartkę, z poprzedniego katalogu to normalnie mmm, cudownie świąteczny klimat A ja chodzę aktualnie do 2 klasy technikum xhankax - ojej a co się stało?!?! ![]() Ale najważniejsze, że wracasz do zdrówka!!!zffazoffana - to dobrze, że już lepiej! ![]() kobietasukcesu - o kurczę, to niedobrze, najlepiej byłoby to sprawdzić, bo to nie przelewki _blondyneczka_ , pettiteAngel , Kitka , angelinmyheart - dziękuję bardzo! I fakt, mamy tej nauki i to sporoo i ciągle coś nowego dokładają, czasami się czuję z tym nawałem nauki jak w jakimś renomowanym liceum w wielkim mieście, a to technikum...![]() loluska - a ja z Tż'em idę sobie na ostatkową posiadówę do jego siostry i szwagra i pewnie przez pół wieczoru będę oglądać całą serię bajek barbie, casperka i innych i bawić się w piratów na kanapie z jego 5-letnią siostrzenicą I podrinkujemy sobie troszkę, a potem jeszcze przyjdziemy do mojego sąsiada, bo biedny skręcił sobie kostkę i nigdzie nie idzie na imprezę, a że ma wolne mieszkanie to trochę posiedzimy u niego, też podrinkujemy , pogadamy, muzykę włączymy i tyle ![]() angelinmyheart - musisz z nim porządnie porozmawiać, powiedzieć mu wszystko, co Cię boli, co Ci się nie podoba ale stanowczo i zapytać jaki jest tego powód, dlaczego to robi , czy ma ochotę zmienić swoje postępowanie itd. Oczywiście to tylko moje zdanie Daj znać później jak dałaś sobie z tym radę I jeszcze jedno pytanko, bo mam okrojone zasoby finansowe na Mikołajki - co lepiej kupić Tż'owi: balsam nawilżający po goleniu, czy krem nawilżający?? Bo się zdecydować nie mogę i nie wiem co lepsze ![]() Idę się trochę pospamować i na TV, wpadnę później napisać co zrobiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Teraz pije pokrzywe 5 tydzień i jeszcze mam pare guli

i w tej hurtowni kupiłam szary. Potem poszłam z Tż. w końcu do kina na Harrego. Film nawet ok, ale reklamy trwały prawie 30 min. 

A z biologii miałam 9/10 pkt i dostałam 4, z plusem chociaż mogłoby być... A chciałam 5 

I fakt, mamy tej nauki i to sporoo i ciągle coś nowego dokładają, czasami się czuję z tym nawałem nauki jak w jakimś renomowanym liceum w wielkim mieście, a to technikum...