|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
Do albumu wrzuciłam zdjęcia moich szafek. Jedna jest tż a druga jest moja. Od razu uprzedzam, że tż sam sobie układa ciuchy w szafce.
Edytowane przez motylek1 Czas edycji: 2010-11-25 o 21:17 |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
To jest brzydsza czesc naszej sypialni, ktorej Wam nie pokazałam, bo nie pasuje do reszty. Są to pozostałośći z mojego dawnego pokoju. Nie mamy gdzie tego wynieść, a gdyby nawet to wtedy nie miałabym gdzie pomieścić swoich ubrań
no czesci bo jeszcze mam komode![]() Nastepnie sa te moje 'kosze po pomidorach" tam, trzymam skarpetki, rajstopy i paski, obok lezy czesc torebek ![]() i ubrania na wieszakach ![]() W szklanej witrynie jest wielki misz masz - miedzy innymi pojemniki wiklinowe w ktorych mam kosmetyki do makijazu i bizuterie sztuczna. Mam tez szkatulke drewnianą na bizuterie zlota i srebrna ![]() a na polkach są nasze perfumy, jakies slowniki, wszystko ![]() a w szufladach w witrynie są moje majtoszki i biustonoszki
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#154 |
|
kobieta za ladą
|
ja po obejrzeniu waszych zdjęc w życiu mariana nie wstawie swoich
oglądam ten horror ,śmieci wyrzucę jutro , w zyciu nie zejdę na dół
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
WARIATKI !
6 stron w starej części i 6 w nowej ![]() Jestem dzis wykaman, cały dzień na uczelni Jutro też ma na rano do 13, więc potem mam zamiar Was nadrabiać, ale musze też ostro pisać zlecenie. W niedziele chcę je skończyć ![]() Z babcią tż jest źle Smutno mi i źle
|
|
|
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj dudi nie przesadzaj ani nie gadaj tylko wrzucaj te foto
|
|
|
|
|
#157 |
|
kobieta za ladą
|
dodaja
![]()
|
#158 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki porządek Ja to w szafach z ciuchami mam zawsze bajzel- tłumaczę się entropią czyli tym że cały wszechświat dąży do chaosu, nawet cząsteczki![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#159 |
|
kobieta za ladą
|
motylek wierz mi nie ma czym sie chwalić a szafę tobym musiała przestawić do foty bo sie drzwiczki nawet do połowy nie otwierają
|
#160 |
|
Konto usunięte
|
Dodaja bardzo mi przykro
3mam mocno za nią kciuki ![]() Dudi Moja Mama ma 47 a Tata 48 ![]() Dobranoc Moje Panny, siju ciumoroł Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-11-25 o 22:02 |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny juz mam zaległości 2 stron, i nie zdążę przeczytać, jestem już w domku tzn narazie u teściów
zaraz jadę ufarbować włoski, spać i rano do gdyni![]() do "napisania" po weekendzie ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dodaja
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Sikoreczka jeszcze mi fotki pokaż tego cuda Waszego
|
|
|
|
#164 |
|
kobieta za ladą
|
sikoreczka miłego wypoczynku!!!!!!
|
#165 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, jutro mam ostatni dzień praktyk, chciałabym dać dziewczynom coś słodkiego "na dowidzenia"...padnięta już dziś jestem i nie am siły piec, więc chcę coś kupić, niezbyt drogiego - co się nada? Poprzednia dziewczyna kupiła merci, więc coś innego..
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam wszystko
![]() Szafy macie fajne, też mogę swoją pokazać, tylko tam niezły misz masz, bo mamy z tż tylko tą szafę i nic więcej. Niestety nie mamy kasy żeby np wymienić szafy na przedpokoju, tym bardziej nie chcemy inwestować, bo nie wiemy co z naszą przyszłością tutaj. Z babcią tż jest ... beznadziejnie. Płakać mi się chce bo traktowałam ją tak samo jak swoją, z ogromnym szacunkiem Teściowa jutro wyjeżdża z tego powodu i wcale mnie nie cieszy ten fakt. Wolałabym żeby siedziała tutaj rok, ale żeby z babcią było w jak najlepszym porządku. Wręczyłam teściowej prezent świąteczny, podziękowałam za wszystko co dla nas robi i zrobiło się miło. Dostaliśmy na święta likier sheridansa. Mróz u mnie niesamowity, ale moje ocieplane reeboki narazie zdają egzamin. Zresztą innych nie mam także do wypłaty musze przetrzymać, ale nie spoidziewałam się, że będą takie ciepłe ![]() Osiak zrobiłam to o co prosiłaś, ale wyśle jutro bo potrzebuje Twojego maila, a dziś już nie mam sił. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Koszt 5 pln.
|
|
|
|
|
#167 |
|
kobieta za ladą
|
dodaja jak to sie różnie w życiu uklada,najważniejsze zeby nie tracić wiary
jeżeli z babcią zle to trzeba mieć wiare zeby się nie męczyła,starsznie mi przykro bo wiem jak to jest tracić osobę którą sie kocha![]() życze wam dużo sił twojemu tż i tobie ![]() cholerna mysle ze kawałek ciasta byłby oki
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba oczyszczający płacz mi pomoże. Dzięki Dudi
|
|
|
|
|
#169 |
|
Copyraptor
|
Nie chcę kupować ciasta, bo jestem znana ze swoich wypieków również tam, więc przyniesienie ciacha to by było takie pójście na straszną łatwiznę..zaraz by się zaczęły pytania, czy sama piekłam, i czemu nie
Raczej o jakichś fajnych słodyczach kupnych myślę (znaczy, wiem, że ciasto to też kupny słodycz, no ale ).
|
|
|
|
#170 |
|
kobieta za ladą
|
dodaja każdy z nas czasem jest egoistą ,ale w tym wypadku na pewno nie byłaś
trzymaj sie skarbie![]() cholerna rafaello?? czy cuś w tym złotku co zapomnialam jak siee zwie??
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
|
|
|
|
#172 |
|
Copyraptor
|
Rafaello to dobry pomysł
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
A może bombonierkę z Biedrony? Dużo czekoladek i tanio, a dobre są
![]() Jeszcze lepsze są w Lidlu, takie dwa pięterka pyyycha w beżowym opakowaniu z niemieckimi napisami
|
#174 |
|
Copyraptor
|
Nie będę miała czasu niestety podjechać do żadnego sklepu, jestem skazana na takie zwykłe sklepiki które będę mijać...bo tak mi się już dziś nie chciało nigdzie jechać
Właśnie ktoś mi zadzwonił domofonem do drzwi ale nikt się nie odezwał...
|
|
|
|
#175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi też się tak parę razy zdarzyło, ale ja przeważnie nie odbieram bo to pewnie pomyłki, nom chyba że ktoś się strasznie dobija to wtedy wstaję i patrzę kto tam, ale to bardzo rzadko mi się zdarza. |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Wylądowaliśmy jednak na Skrzydlatych Świniach
![]() I muszę przyznać że film mi się podobał a tą Baśkę myślałam że zatłukę że też nie obsadzili mnie w jej roli![]() Kupiłam krem pod prysznic ziaji kokosowy ![]() Przez ostatnie stresy i rozterki tak wygłodziłam organizm że dopiero dziś odzyskuję apetyt, siedzę głodna, pochłaniam jogurt bananowy. Lodówka zaczyna świecić pustkami. ale...trzeba wytrwać do wtorku. TŻtowi już ....wychodzą bokiem kanapki do pracy z salami, no ale trzeba zjeść. W zamrażalce mam jeszcze parę plasterków wędliny więc w niedzielę odmrożę. To tyle z przyjemności. na dworze zimno baaardzo zimno a ja jeszcze nie mam płaszczyka na zimę
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dzisjaj piątek weekendu początek
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
coś chyba pogoda źle wpływa na ludzi bo wszyscy się kłócą albo jakieś zgrzyty są a mnie zły nastrój od wczoraj trzyma dobrze, że dziś piątek, tyle że jutro do szkoły, na szczęście tylko jutro ijaa bardzo podobają mi się Twoje pudełka muszę o takich pomyśleć za porządek Haniula Twoja szafa też niczego sobie ![]() bardzo fajne koszyki wiklinowe ![]() dodaja przykro mi z powodu babci
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piątek!
![]() Starym zwyczajem witam ten najpiękniejszy dzień tygodnia! No, to by było tyle z mojego dzisiejszego optymizmu... Wstałam o 5, bo musiałam TŻa zawieźć do pracy, bo biorę dziś samochód. Wróciłam do domu i oczywiście już nie zasnęłam Jadę za chwilę na szkolenie, na które absolutnie nie chce mi się jechać. I generalnie chcę już wracać Po południu jadę z TŻem na rozdanie dyplomów... Skoro chce ![]() Dziewczyny, które wczoraj zamieściły zdjęcia. Uwierzcie, że Wasz pseudo-bajzel przy moim to pikuś!! I muszę Wam powiedzieć, że mnie natchnęłyście! Tak tak, te Wasze niby bajzle Także jeśli nie dziś wieczorem, to na pewno jutro, biorę się za szafę ![]() O ile headache przejdzie Aaa, i zazdroszczę ijii i Haniuli tych pudełek i koszyków No ale kiedyś się dorobię ![]() Ja w najbliższym czasie z takich organizacyjnych zakupów obiecałam sobie regały wiszące do szafy. Wiecie, takie materiałowe/foliowe, które wiesza się na drążku i macie kilka półeczek wiszących na lekkie rzeczy. Schowałabym buty do fitnessu (które stoją na dole w szafie), suszarkę (która nie ma swojego miejsca), jakieś torby papierowe i reklamówki, których mam multum, a których nie wyrzucę bo zawsze się przydają. Wszystko to wala się na podłodze szafy pod drążkiem... Wkurza mnie strasznie! Aaa, Haniula, mam w dużym pokoju takie same meble, jak Ty te "wstrętne" Też pochodzą jeszcze od rodziców i pewnie będą tu z nami zawsze - rozstaniemy się dopiero, jak się będziemy wyprowadzać - o ile to kiedyś nastąpi. Oczywiście, że chciałabym inne, ale te są w dobrym stanie i nam służą... I nie mamy zbędnych kilku tysięcy, żeby je zmieniać No, to pędzę na szkolenie, bo pewnie postoję w korkach Miłego piątku SPD!
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
a ja biorę się za pieczenia ciąg dalszy dziś mam w planach biszkopt
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Jutro też ma na rano do 13, więc potem mam zamiar Was nadrabiać, ale musze też ostro pisać zlecenie. W niedziele chcę je skończyć 
Smutno mi i źle

do 65% obnizka!
przyznać sie której rodzice są w takim wieku

ale nikt się nie odezwał...
że też nie obsadzili mnie w jej roli
za porządek