|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455351]Ale się pizłam w czachę o głośnik, jak podłączałam Tośkę do prądu, aaałaaa!
![]() [/QUOTE] Heh, czy Tośka to Toshiba? ![]() Zarąbiste są te zdrobnienia. Ja mam np. na liście zakupów na jutro takie pozycje: - heniuś - pszenica - czysty żołądek - balaś (to akurat łatwe ![]() - zielone - malina - kolka itp itd ![]() Konia z rzędem temu, kto zgadnie, cóż oznaczają te skróty. ![]() Cytat:
![]() Załącznik 3554513 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze raz DOBRANOC
![]() ![]()
#2254 |
Zakorzenienie
|
Się nie uduś.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
taaa,
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
hahahaha
a tak czułam że coś nie gra ![]() Głodnemu chleb na myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pszeniczne Żołądkowa Baileys Zielone piwo ![]() ![]() Malinowe ![]() ![]() ![]() Cola Ile trafien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
UWAGA próbuję"
- heniuś - Heineken - pszenica - chleb - czysty żołądek - activia ![]() - balaś (to akurat łatwe ![]() ![]() - zielone - włoszczyzna? - malina - sok do piwa? - kolka - coca-cola ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- już mam zaspokojony apetyt od kiedy wiem, że mnie zaprosisz na oglądanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
ide do wyra, bom padnieta
Majkolowych Załącznik 3554516losowa fota
#2261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
Cytat:
Poprawne odp.: Heineken ![]() Okocim Pszeniczne ![]() ![]() ![]() Czysta Żołądkowa DeLuxe ![]() ![]() ![]() ![]() Ballantine's ![]() Pietruszka i koperek. ![]() Sok do piwa ![]() Coca cola ![]() Niezłe jesteście. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Ance więcej do życia nei trzeba
![]() Ej już się zgubiłam kto już polazł spać...więc DOBRANOC ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
ja tez zmykam, bo mnie tez oczka mula, a rano trza wstac
![]() dobranoc ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
O to się dzielimy z Darią nagrodą fifty/.fifty
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- no z wloszczyzny Anka wam odpali po marchewce ![]() nie no kopru dostaniecie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dałyśmy radę z tym zgadywaniem... ja też jak sobie robię listę to zdrobnienia piszę, albo po angielsku... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
jednak przedpoludnie samotne=full nibylandek wieczorem
![]() no to sie wyrownalo i pasuje ![]() ale dzis juz tego nie chce sama byc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- korzystacie może z paypala? |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Grochu! ![]() ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455324]Dziękuję kochane, Wy to jesteście richtig dziewuchy ![]() A to nowość! Zwykle to Anka była w tym miszczem ![]() Też jestem zdumiona. ![]() Znać, że Grochu ewoluował. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455383]Dziękuję ![]() Tęsknię za czasami, gdy trudno było nadążyć za wciąż przybywającymi postami, ale życie płynie dalej, zmienia się, ewoluuje... Ale mam nadzieję, że nie zapomnimy o sobie ![]() Nie da się zapomnieć. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Konto usunięte
|
Ja ja, naturlich
![]() Ej, zagapiłam się chwilę, a tu dwie strony ![]() Kurna, mam doła jak stąd do Turynu ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz widzę, że bilety ma nawet kurna koleżanka, która zawsze miała Lecha w dupie, nigdy nie widziałam u niej jakiegokolwiek zainteresowania tym klubem, a na FB sie chwali fotami z meczu z Salzburgiem, ofc w czapeczce i szalu Lecha i jeszcze kurna ma bilety na Juventus ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odezwała się Ta, co bez opery żyć nie może. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2010-11-25 o 23:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455596]Ja ja, naturlich
![]() Ej, zagapiłam się chwilę, a tu dwie strony ![]() Kurna, mam doła jak stąd do Turynu ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz widzę, że bilety ma nawet kurna koleżanka, która zawsze miała Lecha w dupie, nigdy nie widziałam u niej jakiegokolwiek zainteresowania tym klubem, a na FB sie chwali fotami z meczu z Salzburgiem, ofc w czapeczce i szalu Lecha i jeszcze kurna ma bilety na Juventus ![]() ![]() ![]() a Tobie się nie uda nigdzie załatwić? ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- może nie zobaczysz, ale na pewno poczujesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Anka
![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- E tam...poczuje to co innego...na migdakach ![]() Chyba, ze wycięte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to dobrze, że ja wzięłam górę... nie mam zbyt głębokiej jamy gebowej to by się mogło źle skończyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455596]Ja ja, naturlich
![]() Ej, zagapiłam się chwilę, a tu dwie strony ![]() Kurna, mam doła jak stąd do Turynu ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz widzę, że bilety ma nawet kurna koleżanka, która zawsze miała Lecha w dupie, nigdy nie widziałam u niej jakiegokolwiek zainteresowania tym klubem, a na FB sie chwali fotami z meczu z Salzburgiem, ofc w czapeczce i szalu Lecha i jeszcze kurna ma bilety na Juventus ![]() ![]() ![]() Tak to już jest, że nie trzeba być fanem, by się na FB fotami pochwalić. Lech jest na topie, to trzeba być fanem Lecha. Znam to, znam bardzo dobrze z opowieści TZta, który bardzo dobrze pamięta, ilu kibiców chodziło na mecze naszego Śląska, gdy Śląsk był w III lidze a ilu chodzi teraz... ![]() ![]() Tylko żeby Cię nie wciągnęło... ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Obstawiam, że Olek wypełni mój CAŁY światopogląd. ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Pozdrawiamy Gości bardzo, kurna, serdecznie. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że sięgnąłby do połowy jelita... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Konto usunięte
|
Nie mam pięciu stów na bilet od konika, nie mam wtyków... Jestem tylko zwykłym, szarym kibicem...
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
O, mówię ja Wam
Dużo Wam dam Kamę na rolkach I esencję z Olka Dam Wam całusa A potem susa Dam numer do Kamy I operę mamy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.