|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Dżoana , fryzury speszjal for ju
![]() http://www.widelec.org/zdjecie,zwier...zury,2596.html trzecia od dołu by ci pasowała , fajnie byś wyglądała z Łosiem na spacerze - dwa łosie
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Kama niuchacz łapkowy
Cytat:
![]() chyba się zdecyduje na taką: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1290697601
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja se bym morsa zrobiła Cytat:
niuchacz łapkowy - Asia no to sporo zamierzasz obciąć ![]() za odwagę
|
||
|
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak się nie pocą???
to co ona takie mokre futerko mają?? przecież się męczy na tym kołowrotku to się mi mokra zrobiła! Cytat:
i ciężka ![]() trzymam kciuki za fasolkę Też bym chciała, żeby mi się @ spóźniał Ile bym za to dała.... ehh... a zadzwoń do mnie i zawróć mi Cytat:
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego w końcu nie dożyjemy w końcu za 2 lata ma być koniec świata No to tyle... 45 min temu wróciłam do domu
|
|
#4208 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ładnie Cytat:
![]() Gdzieś czytałam, że wydzielają coś takiego, co przypomina pot, ale to potem nie jest i dlatego wyglądała pewnie jak mokra ![]() Uważaj na nią, bo chomiczki pomimo zmęczenia biegają w kołowrotku, jak szalone i serduszko może nie wytrzymać ![]() Cytat:
Może to i lepiej ![]() Śniło mi się dziś, że miałam opryszczkę i co? Budze się rano i gnida mi wyskoczyła A Gumisiek naprawdę mnie zaskakuje. Zawsze jak 'dostawał' kołowrotek tak gdzies o 21 , wstawał, mył się, jadł i biegał jak szalony, że czasem nie mogłam normalnie tv oglądać. Jak przebudzałam się w nocy, to zawsze było słychać jak buszuje na kołowrotku. A teraz śpi do 22 a nawet czasem później, w nocy w ogóle go nie słychać, czasem tylko słyszę jak coś chrupie ![]() Ciężko mi dogodzić Jak hałasował to marudziłam, że nie mogę normalnie spać, a teraz jak jest cicho, to marudzę,że nie korzysta z kołowrotka
|
||||||
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dzięki za kciuki ![]() Cytat:
A to nie czytałaś tego, że jednak Majowie się pomylili i końca świata nie będzie? .Nadrabiasz wczorajsze ćwiczenia? Cytat:
Cytat:
.Mój Staś już taka budowlę sobie ukopał pod kołowrotkiem, że pewnie już biegać nie może . Tyle papieru naznosił, a ja mu to popsuję, bo w końcu kiedyś trzeba zrobić DWT
|
||||
|
|
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no będzie bejbik jak nic ![]() ![]() No chyba tak ![]() Już tak długo nie miałąm tej gnidy dokładnie Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja nie zamierzam wstawać co chwila do niej jak do małego dziecka i blokować kołowrotek niestety go nie wyciągnę, bo jest przymocowany do klatki ![]() Teraz przestała biegać i zabrała się za jedzenie ![]() A do domku oczywiście wchodzi oknem bo drzwi sobie zabarykadowała ![]() Cytat:
![]() Ja to do harców na kołowrotku dopiero się przyzwyczajam- a, że do snu potrzebuję maksymalną ciszę, to jest ciężko ![]() Szczerze? Wątpię w koniec świata- już miał być nie raz! A jak już niby będzie po dniu w którym skończy się nasze życie, gazety następnego dnia napiszą o końcu świata za x(xx) lat, bo ten znów nie wypalił
|
|
#4213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam te plastry na orpyszczkę, bo pomagają W pracy siedzę ![]() W ogóle grzejnik odkręcony na maksa, gorący, a mi zimno Jeszcze gardło zaczyna mnie pobolewać Oby tylko nic mnie nie wzięło ![]() Ale przynajmniej będę miała wymówkę, na jutrzejsze otrzęsiny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Miała być 23-go, więc jeszcze nie tak dużo
. Śmiesznie się czuję |
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
No zawsze była punktualna
. Jeszcze nigdy mi się nie spóźniała, a jeśli już to jak mieniłam klimat. Ale wtedy bolał mnie brzuch przez tydzień i biust...a teraz nic...żadnego zwiastuna.
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam... Ja ostatnio 10 dni czekałam
Z tym, że u mnie jeśli już to jakieś cytologiczne zapłodnienie by musiało być |
|
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile plastry w ogóle kosztują?? No ciężko by było w pracy siedzieć z nawalonym kremem na twarzy chociaż u mnie niektórzy chodzili- nakładali b.mało Ja opryszczki nie mam od ponad 3, 4 lat ![]() Przestałam się całować na dworze No i zawsze używam pomadki do ust, która je chroni. Niestety bez niej czuję się jak bez ręki To jest już nawyk ![]() No i bardzo dobrze! Trzymajmy się tego w kupie siła Cytat:
najlepiej A jak wrócisz do domu to rutinoscorbin weź bo pewnie siedzisz tam jakaś taka... niewyraźna
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-26 o 10:49 |
||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też zawsze smaruję usta pomadką ![]() Musiałam gdzieś zmarznąć, bo zawsze tak mam, że jak gdzieś zmarznę to wyskakuje pinda Cytat:
Ale niestety ani miodu ani cytryny nie mam w pracy Nawet cukier się kończy ![]() No dzięki |
||
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Kij wie jak jej tam xD Mi wszyscy powtarzają, że ja wiatropylna być powinnam i mieć już swoją gromadkę dzieci
|
|
|
|
#4226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
22-latko ![]() Cytat:
![]() Ja miałam zwiastuny- 2 tygodnie dzień w dzień podbrzusze mnie bolało przed okresem. Miesiączka mi się spóźniała 2 tygodnie. Na teście wyszła 2 kreska- cień cienia. I co?? gó..o! Przyszła później, a zdołałam już powiedzieć mężowi, że się udało... i to wtedy był żal i smutek... Więc proszę nie nakręcaj się bo mi wpadniesz jeszcze w nerwicę!! Nadzieja- jest matką głupich.Czekaj cierpliwie! Ok idę się szykować do pracy w końcu 2 dni wolnego pod rząd i to weekend
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-26 o 11:01 |
||
|
|
|
#4227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek, ale ja się nie denerwuję
. W sumie to nie mam żadnych powodów, żeby @ miała się spóźniać. Poza tym do 23-go całkowicie zapomniałam, że mógłby mi się @ spóźnić i asekuracyjnie cały dzień łaziłam z batmanem...no i nie ma. Poza tym my w ogóle nie planowaliśmy mieć teraz dzidzi, bo...hmmm...jak na razie to ja powinnam iść do pracy, a nie znowu rok odwlekać .Może ten cień cienia cienia jest już tam na stałe wyryty na szybce? Dlatego go widziałaś i się nakręcałaś? ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Andrea ja jednak mam ten jeden powód żeby jednak nie czekać na 2-tyg. spóźnienie @ bo ma taki kaprys |
|
|
|
#4230 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję że mój sen proroczy nie będzie, bo śniło mi się że moim facetem był Doniu Tusk Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty się stresowałaś jeszcze bardziej a @ coraz bardziej się przez to opóźniał ![]() Cytat:
Nie ciesz się tak bo mi wyskoczyła po tym jak nie miałam kilka lat ![]() Nie pije się gorącej herabty z cytryną i miodem jeżeli się chce aby pomogła, bo w wysokiej temperaturze niszczymy witaminy zawarte w cytrynie i miodzie. Dlatego do letniej herby wrzucamy miód i cytr. |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

za odwagę 

trzymam kciuki za fasolkę
Ile bym za to dała.... ehh...

w końcu 2 dni wolnego pod rząd i to weekend