|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLXIX - bo świat to MY, my dzieci Jego
MIgdałki mózgotrzepie wycięte! <do Anki>
Kochamy naszych gości ![]() Uważacie, ze jesteśmy nienormalne ![]() Cóż jaki pan taki kram ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() A.śka cho do cyca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
Aśka, no to przykro mi bardzo...
![]() Jakoś to przeżyjesz... ![]() Anka, poetko... ![]() Tylko 3 gości jest, to malusio... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455663]Nie mam pięciu stów na bilet od konika, nie mam wtyków... Jestem tylko zwykłym, szarym kibicem...
![]() ![]() Kurczę, jedna rzecz mnie zastanawia- czy u Was nie jest tak, jak u nas, że każdy kibic musi mieć tzw "Identyfikator Kibica"? TZ taki ma, ze zdjęciem i numerem dowodu osobistego. Bilet można kupić tylko z tą kartą- jak TZta nie ma na miejscu, to zostawia kartę koledze, który Mu kupuje bilet w tygodniu przed meczem. Bilet jest imienny, widnieje na nim również numer dowodu. Żeby wejść na stadion, trzeba pokazać i bilet i kartę- zasada została wprowadzona dla bezpieczeństwa, ale przy okazji eliminuje różne biletowe przekręty (czyli np. koników). ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Ale czuję, że jak się ich pozdrowi, to napęcznieją. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
Ide spać.
Majkolowej ![]() Ale sie z Wami dziewuchy naśmiałam dziś ![]() ![]() Sen na dziś Załącznik 3554521 |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |
Zakorzenienie
|
Idę sobie pustą drogą
Idę powoli, noga za nogą Idę i nagle ląduję w zupie I wiem, że teraz to jestem w dupie ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
To samo chyba zrobię, bo muszę wstać o 8-mej. ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Zaraz spać idę Idę w kimono Dziś już nie będę Przykładną żoną W ogóle żoną dzisiaj nie będę A jak nie pasi to mogę dać w zęby ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Gdzie jest mój musk Gdzie moje plusy Patrzę i widzę Same minusy ![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Pusta już obok Smutna butelka Gdy była pełna To radość wielka ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- A tak to spać iść Mi pozostaje Przy pustej flaszce Serce się kraje ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Kąpać się teraz Na pewno nie będę Czuję, że taka już moja rola Do wyra legnąć całkiem na trolla ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Burdel mam w domu Aż żal opowiadać Lecz zamiast posprzątać Wolę pogadać. ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Gdyby tak człowiek Wiecznie sam siedział To nic mądrego By nie powiedział ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Zgubiłam piżamkę Posiałam gdzieś majty Nago nie zasnę Ubiorę se rajty. ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- MJ jak przyjdzie To walnie baranka Jak odstrzeliła się Jego kochanka ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- UWAGA! Idę! spadam do łóżka I nie powstrzyma mnie zwiędła pietruszka ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Dobranoc mówię Bo tak wypada Zresztą i tak już Nikt ze mną nie gada. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas bilet kupujesz imienny z peselem, ale prawda jest taka, że nie legitymują przy wejściu na stadion, dlatego mogłabym wejść nawet na bilecie Kunegundy Wozignój, gdybym ofc miała tyle pieniędzy, żeby takowy zdobyć... Pewnie, że przeżyję, z krwawącym sercem, ale zawsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455596]Ja ja, naturlich
![]() Ej, zagapiłam się chwilę, a tu dwie strony ![]() Kurna, mam doła jak stąd do Turynu ![]() ![]() ![]() ![]() I teraz widzę, że bilety ma nawet kurna koleżanka, która zawsze miała Lecha w dupie, nigdy nie widziałam u niej jakiegokolwiek zainteresowania tym klubem, a na FB sie chwali fotami z meczu z Salzburgiem, ofc w czapeczce i szalu Lecha i jeszcze kurna ma bilety na Juventus ![]() ![]() ![]() Wpertolimy jej ![]() Tylko powiedz kiedy. Są i tacy Asieńko ![]() Wszystko co jest modne, to muszą "mieć", nawet jeśli nie wiedzą o co chodzi. Ja mam pełny wnerw jak widzę takie na młynie, w... szpilkach lub piszące smsy,ewentualnie rozmawiające ciągle z jakimś chłopakiem... W ogóle ich mecz nie interesuje, nie znają przyśpiewek,a ja mam ochotę jednej, z drugą wpieprzyć, za to,że szargają barwy klubowe - tylko i wyłącznie ![]() ![]() Ważne,że chciałaś,a nie poszłaś na łatwiznę. ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;23455663]Nie mam pięciu stów na bilet od konika, nie mam wtyków... Jestem tylko zwykłym, szarym kibicem... ![]() ![]() Przede wszystkim jesteś PRAWDZIWYM KIBICEM ![]() A nie tzw. podciepem ![]() ![]() Cytat:
Dzień dobry! ![]() Ledwo wstałam znów, piję właśnie kawkę,a to już prawie 8:20 - znów będę biegać do busa ![]() Masakra ![]() Ale fajnie,żeśmy się wczoraj rozgadały ![]() Podobają mi się takie rozmowy ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- No to ja już uciekam, bo nie chce mi się dziś biegać. Wpadnę pewnie wieczorem,ale dzisiaj późniejszym ![]() Miłego dnia życzę! ![]() ![]()
![]() |
#2290 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() sniezku troche napadalo ![]() a czemu ja bita , jakby sie nie odzywala, to nibylandia by caly dzien spala, a to wstyd ![]() no tyrza isc do przodu i sie rozwijac ![]() ciekawe ile to bedzie trwalo ![]() ale tylko swoje mieszkanie czy neverland caly , bo jak tak to se poczekam do jutra rana ![]() Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Aloha
![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Tobie tez Motylku milego dnia
![]() ucaluje moja sis Bafi ![]() i pozostale tez sisy ![]() alescie wycalowane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- i mow cos wiecej ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- dzis Gaga koncertuje ![]() a Ko, to na FB sie cieszyla, ze jedzie i paukuje, ale juz tu nie zaszla ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- pokochalam bazylie swieza taka miloscia jak natke i koperek ![]() i ciagle kupuje od nowa i cos z niej robie, wczoraj byl filet w sosie bazyliowym ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
aloha jusia i dzien dobry wszystkim!
u nas slonko i minus 2 ![]()
#2294 |
Zakorzenienie
|
alem wycałowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Justyś chciałam ci ino rzec, że do grona Carmexowych wielbicielek dołączyła najmłodsza użytkowniczka - moja Klaudia - codziennie rano w samochodzie - mamo posmaruj mi usta ![]() Pogoda zaczepista, mimo ze mnie piecze w nosie i w gardle - biere occiloccocinum i sinurept - nie chce chemia sie truc ![]() ![]()
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2010-11-26 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Bafi, a poczytalas sobie wczorajsze wieczorne opowiesci o tancu z MJ ?
az mam ochote sobie wrocic i tez z powrotem tam sie przeniesc ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 |
Zakorzenienie
|
Witoooooooooooooooojcie dziołchy
![]()
#2297 |
Zakorzenienie
|
Klaudia Carmexowa
![]() A ja dziś w domu. Muszę rozesłać mailing promocyjny. Coś mi nie gra z konfiguracją outlooka ![]() Głowa mnie boli od wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- No nie ![]() Wczoraj był 25 ![]() Czemu mi nikt nie przypomniał ![]() Ja jak nie chodzę do pracy regularnie to nawet w kalendarz nie patrzę ![]()
#2298 |
Zakorzenienie
|
Justysia, a ja myslalam, ze nie masz netu i nawet do niuniola pisalam, bo byla, zeby Cie przez esa od nas ucalowala
![]() a w ogole to mialam sie ciebie pytac, czy ten kalendarz dalej 31 zl, bo chce PW juz wyslac z nr konta i kwota i chcialam sie upewnic ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- ale nie martw sie kochana, bylo dobrze, ale o Tobie myslalam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
No nic... wysyłam dalej CV...
Wczoraj nam powiedziano, żebyśmy się liczyły z tym, że mogą nas wysłać na obowiązkowe bezpłatne urlopy ![]()
#2300 |
Zakorzenienie
|
Dobra,
ja uciekam ![]() Zasiedziałam się ![]() Idę sprzątać dalej graty ![]()
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mnie głowa bolała, że poszłam spać wcześnie. Jeszcze dziś @ dostałam więc w ogóle ![]() Wchodzę teraz na ten kalendarz i jest za niego cena 35 zł i 10 zł przesyłka ![]() http://allegro.pl/kalendarz-xl-12-mi...337537776.html ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Groszku, dziękuję za wczoraj ![]() Przeczytałam Wasz tańce ![]()
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
kurde, to teraz upa z tym kalendarzem, bo 45 zl to roznica, albo szukamy tanszego, albo nie wiem
a trza bylo sie sprezac i mamy teraz ![]() a wtedy bylo 31 z przesylka tak? e no teraz znow jak zaczniemy pisac, ze tyle i tyle, to znow nam zejdzie miesiac ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- http://allegro.pl/listing.php/search...category=68088 e tylko tyle jest, albo inaczej szukac, bo wpisalam wlasne zdjecia ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- http://www.superfoto.pl/cennik_odbitki.html a tu znalazlam takie cos, trza zjechac na cennik kalendarzy ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- zjadlam troche chemii, bo wczoraj kupujac rybke , patrze, ze jest pasta lisnera, co jeszcze takiej nie jadlam, twarożek z pesto, ale to dobre ![]() musze sama takie cos pokombinowac ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- no i Kama odkurza jednak Neverland, to se poczekamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam - siorbiąc kaffe ![]() ![]()
![]() |
#2304 |
Zakorzenienie
|
a na meila dostalam akurat cos tam z kubkiem i patzre, ze w ofercie tez maja kalendarze
![]() http://www.vistaprint.pl/osobiste-kalendarze.aspx?rd=3
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
usypiam piotrka, a jak zaśnie to lecę farbować łeb
![]()
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
patrzę na te kalendarze, wybór ściennych jeszcze jakiś jest ale biurkowych
![]() pójdę w poniedziałek zobaczyć w sklepie takim koło swojej pracy jak ceny tam wyglądają
#2308 |
Zakorzenienie
|
to bedziemy
![]() ![]() zeby spal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
trza napisac do tego co ma 35 plus 10 przesylke, ile bedzie kosztowac przesylka, jak zlozycie zamowienie na wieksza ilosc kalendarzy i zasugerowac jakis rabat
![]() jesli to ten co bralismy w zeszlym roku to mozna powiedziec, ze jestesmy jego stalymi klientami
#2310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() urodziny Majkolka ![]() itd ![]() wyslalabym Grzeska chyba wtedy na twoim miejscu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.