![]() |
#3181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() E tam na watku rozbiórkowym to zrobią ![]() ![]() A Maja jako organizatorka "opakowanie" i "największy gabaryt" zostawi sobie. ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-26 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Na wymianę to ja mam tylko jakieś 8 kg niedowagi, chce ktoś?
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Nindżopesz
|
A ja se gole od jakiegos czasu bo w lato poczulam sie malpiszon...
Biore! ![]() Huh, umylam klawiature i ALT nie dziala. |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
musisz sie zapisac do kolejki ![]() ![]() ![]() ![]() a kostiumy polecam niskopółkowe TODO albo adesso-czasem w takich hurtowniach osiedlowych są-robią takie sprytne staniczki pushup ze nawet moje wklesłobiuscie wyglada ok ![]() ![]() dodam ze mierzyłam chyba wszystkie kostiumy firmowe i wszystkie były do rzyci , nawet jakbym 1000 zł chciała wydac ![]() nie czytam-speszylyforju wyszukałam-ja to okreslenie znam chyba od 12 roku zycia ![]() Cytat:
ale ruski to wymyslili-ten aparat Lizarova czy ilizarova..... ja najbardziej sie zdziwilam ze jest cos takiego jak implant łydek ![]()
![]() |
#3186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już nawet wątek malobiuściastych odwiedzałam, ale jak tam są małobiuściaste to ja jestem jestem wklęsła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
grozi wypollizowaniem
|
co do plaz i basenow- tez tak mialam ze z 15 lat nie byłam...i nie moglam sie przełamac.....ale jak juz poszłam to mi w sekundzie przeszło i poczułam sie jak superlaska. A nad morzem to przeciez 80 letnie babcie w kostiumach pomykają-plaza to plaza i naprawde nikogo nie obchodzi kto jak wygląda (ani mnie nie obchodzi co se ktos opcy o mnie mysli)
raz mialam syt ze byłam na basenie z męzem kolezanki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
spoko-dzis pisalam tu własnie ze do pushupa triumpha 70A ni mam co włozyc ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
Polly, ja na basen nie chadzam bo tam to najlepiej pływa się w jednoczęściowym kostiumie, a jak mnie to coś ściśnie to nie pozostaje nic innego jak tylko robic za nastolatka
![]() Ehh... lecę do fryzjera, może nie powiększy mi biustu, ale chociaż nie będę straszyć grzywką do brody ![]() Edytowane przez naiat Czas edycji: 2010-11-26 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||||
Zakorzenienie
|
o własnie!
![]() Choć moze fajniej by wyglądało takie retro - bluzka z rekawkiem, pantalony obszyte koronka i parasolka ![]() Plażowa awangarda ![]() Cytat:
![]() własnie tyle mneij więcej chcę zrzucić ![]() Cytat:
![]() moich nie widziałaś... ![]() Cytat:
![]() Przeca już wymyślilimetode, zeby zamiast silokony powiększać własnym tłuszczem odessanym z innych czesci ciała ![]() Cytat:
![]() Jakbym miała kiedyś poleźć na plażę, to bym se musiała 2-częściowy kostium kupić: solidny staniko-top na górę i zabudowane szorty (w zyciu bym nie wyszła publicznie w majciocach, co by mi choć kawałek posladków odsłaniały, blee ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-26 o 14:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja chodze taka wyplaszczona i mam w d.... w sumie na basenie sie siedzi w wodzie to raczej nie widac cycow.... ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
ale ja nie kcem własnym tylko Twoim ![]()
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
no to technika już jest.
Tylko dawca będzie inny od biorcy ![]() A tak w ogóle, to unikam plażowania i jeżdżenia nad wodę, bo nie umiem pływać ![]() ![]() (jak w podstawówce organizowali wyjazdy na basen i naukę pływania, to byłam jedną z 2 osób w klasie, które nie jeździły - bo mama stwierdziła, że po co mi to. Zwłaszcza, że jeszcze trzeba było płacić - oo, to już na pewno nie, przecie ona nigdy ni mo piniendzy i nie bendzie wydawać na coś, co "ci dziecko chleba nie da" ![]() ![]() A teraz jezdem za stara i się bojem do wody ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-26 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A implanty to już robią wszystkiego. Mnie rozwaliły najbardziej implanty do pogrubiania penisów i implanty ABS-ów. ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-26 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | ||||
Zakorzenienie
|
O to se kupię i od razu może nauczę się surfować
![]() Cytat:
![]() Jak można mieć niedowagę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nad morzem byłam w tym roku i w kostiumie ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-26 o 14:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
maja jezu....cycki mi opadają (huehue-dobry zart ![]() po 1-w warszawie na pewno są lekcje pływania dla dorosłych-w krakowie sa i stare babcie tez chodzą-kurde mamy 21 wiek i nie ma ze za stara jestem na cos ![]() Moj mąż nauczył sie pływac jakies 4 lata temu.... poza tym na basenach jest z reguły cicho i nie ma nikogo-oprocz godzin szczytu, po drugie nad wodą np w chorwacji tez nie ma prawie nikogo ![]() ja np potrafie pływac, ale nie lubie bo jak pływam to sie nudze.... ![]() Cytat:
absów? tzn? ![]()
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
6-cio paka na brzuchu
kaloryfera miesni takich wypukłych na brzuchu.
#3196 | |
grozi wypollizowaniem
|
mowieu wyraznie-implant ![]() ![]() Cytat:
trzba sobie uświadomic ze ludzie na plazy mają wiele ciekawszych rzeczy do roboty niz patrzenie sie akurat na mnie. To w sumie egoistycznie i nieskromne twierdzic ze jak sie rozbierzemy do kostiumu to wszyscy sie beda na nas gapic-nie bedą-taka bolesna prawda, bo nic ich nie obchodzimy ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- o kurde! serio? to w sumie memu małzu moznaby sam sznur wszczepic...coby z tłuszczyku uformowac ładny baleronik ![]()
![]() |
#3197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak byłam mała i głupia, to się tak nie bałam i może by dało wtedy radę, ale jak włażę do wody i nie czuję gruntu pod stopami to panikuję. miałam zajęcia na basenie w liceum, ale każdy robił co chciał. Próbowałam coś w tym kierunku, ale nawet na brodziku się bałam i się parę razy podtopiłam ![]() Nawet w domu boję się zanurzyć głowę w wannie, chociaż jest płytko i w każdej chwili można się podnieśc. Próbowałam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-26 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak opracujesz skuteczna sznurkometode to daj znać ![]()
![]() |
#3199 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to po co leziesz tam gdzie nie ma gruntu? ja tez sie boje jak nie ma gruntu ![]() ![]() a nauczyłam sie sama-pływając w wodzie po kolana-tzn na takiej głębokości ze mogłam sie ręką podeprzec o dno jakby co ![]()
![]() |
#3200 | ||
Zakorzenienie
|
Myślę, że gdybyś miała za nauczyciela pływania, przystojnego, długopiórego ratownika, to byś zmieniła zdanie
![]() Cytat:
![]() ![]() Co niektórzy powinni sobie może parę szarych komórek wszczepić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
a kto Ci tak powiedział?
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |||
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Ogon, to ty pewnie masz efemeryczne 60 dd, jak rzekomo ja, a na mnie z t i zewsząd też od zawsze wszystko było za duże (takie fajne puste worki sterczały z przodu), ale np z esotiq zapasował na mnie jeden 65c i naszam (jest tu winter? ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- duzie tatułaże? ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- adekwatne do wyglądu ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- hmm, to juz nie bedzie po polsku, jak masz pisac z niedzialajacym altem bejbe ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i gt, to kiedy wymiana? ![]() A poważnie to wcale nie jest fajnie być chudą i co jakiś czas słyszeć "życzliwe" uwagi o anoreksji... Na wymianę mam jeszcze całą masę pieprzyków i piegów i to dopiero mnie dręczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Wpisz tu zomzing
|
niefajnie jest być jakimkolwiek i trafić na buraka, który wyrazi swój niezachwyt głośno
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie no, trochę opacznie mój post zabrzmiał ![]() ![]() "Ścieżka do Leszka" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
![]() tamat cyc i nadprogramowe kg powraca ![]() ![]() idem robic placek po cygańsku ![]()
![]() |
#3207 | ||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Tak fogle to ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
Cyce? To ja poproszę
![]() Gryxiu: no niestety skierowanie od sajko sie nie liczy. ABC - Absolutnie Boskie Cycki?
#3210 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale Będę Chudy
![]() Trzeba było przyjechać na Gagę ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.