|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cześć dziewczyny
Mi się już dzisiaj skończyły praktyki Aaaa muszę się Wam pochwalić- będę mamusią i mam teraz problem bo nie wiem jak jego/ją nazwać ![]() caate jaki piękny wzór na paznokciach, jak jakieś arcydzieło Idę sobie zaparzyć sobie pokrzywę i zaraz zajrzę do klubu
|
#3842 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
hejjjj
![]() Zimno za oknem a sniegu jak nie bylo tak nie ma. Moje plany Spamowe na dzis to: -długa kapiel -depilacja -porządne wybalsamowanie sie Garnierem Czerwonym -maseczka oczyszczajaca z glinka krzemowa i mineralami. -Wax na włosy, po waxie Dove niebieski(odzywka). -Solarium. -Pomalowanie paznokci i Starczy
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Kitka ,caate, angelwithoutsoul dziękuje za odpowiedzi i rady. ![]() caate śliczne pazurki. ![]() Ja na razie po spamowaniu. Tylko chciałam umyć głowę, a tu wodę ciepłą wyłączyli i teraz leci brązowa.
|
|
#3846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby wisiałyby mu Twoje uczucia... Porozmawiaj z nim koniecznie, bo nie widać po jego zachowaniu ani kultury, ani szacunku. Mam nadzieje, że bd wszystko ok
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie odzywałam się długo, ale już jestem i cześć |
|
|
|
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja wrociłam z miasta i kupiłam ten kremik, jedwab, serum i szampon z apteczki babuni do wypadających włosów bo miałam po nim super włoski i mniej wypadały..
I poszłam z tż do zoologicznego i kupiłam chomiczka jednego juz mam ale kupilismy nowego czarnego i nie wiem też jak go nazwać .. jesl ślicny czarny a łapki ma białe a i zamówiłam nam pizze bo nie było czasu obiadu ugotować bo za niedługo wychodzimy i wrócimy jutro do domku, wiec dzisiaj ze spa to tylko podstawa.
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
ramoncia217 a ten szampon z apteczki babuni do wypadających włosów kupiłaś w aptece, czy drogerii?
|
|
#3850 |
|
Wtajemniczenie
|
w drogeri za 5.99 a est dobry i włoski po nim są fajne
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, jak nie mogę dostać Alpecinu to szukam jakiegoś innego.
A w miejscowej, czy są gdzieś indziej?
|
|
#3852 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Właśnie wrociłam z auchan, kupiłam sobie maskę Gloria- ta zachwalaną na wizazu
dzis ja wyprobuje ![]() co tu taka cisza?
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
mialam raz Glorie, u mnie srednio sie sprawdzila.
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() wreszcie weekend ![]() który rozpoczęłam małymi zakupami kosmetycznymi- Radical, różne pierdołki do kąpieli, Babydream- olejek do ciała, maseczki ![]() i dziś już poSPAmowałam
|
|
|
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Ja dziś byłam u chirurga-moja ostatnia wizyta I teraz moje pytanie jak mam takie ok dwutygodniowe blizny na kolanie i stopie to mogę isć do solarium?Kurna a dziś miałam sie z przyjaciółką wybrac na dyskoteke,ale cos nie wyszło i zamulam w chacie
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz dzisiaj wypelnilam wszystkie punkty mojego zaplanowanego SPA, jeszcze tylko pazury pomaluje. A i moze jeszcze brewki wyreguluje i BP nałoze.
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ja bardzo lubie
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
hej
na razie się tylko witam i miłego wieczorku życzę
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Znowu mnie głowa boli
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do solarium balabym sie, bo tam ma swieza skore i zebys jakiegos poparzenia nie dostala ![]() ja nienawidze Glori ![]() za zapach, nic nie robila z moimi wlosami, nie moglam ich pozniej rozczesac, wiec oddalam mamie ciesze sie, ze pazurki sie podobaja, TZ tez zachwycony, a ile osob pyta mnie w sklepie,kolejce itp i sie przyglada hah, smiesznie to wyglada ![]() dzisiaj TZ mowi do mnie, ze ludzie sa dziwni, zamiast pochwalic mnie, ze jestem piekna kobieta, a on szczesciarzem, a oni mi mowi 'o jaki pani ma ladny plaszczyk/portfel/paznokcie/wlosy/loki/oczy gdzie pani kupila/to robi/ wyglada pani taz zywo/pieknie' i tak dzisiaj sie nasluchalam od ludzie, ze pozniej w aucie siedzialam bo sie balam wyjsc do sklepu a najlepsza akcja byla w szpitalu, bo ja mam fobie na widok krwi i mdleje, wiec TZ poszedl ze mna. Stoimi w kolejce, i ja widze, ze babka ma w jakims pojemniczku krew, ja juz nogi z waty, a TZ 'kotek to tylko blyszczyk,s erio ta pani dotykala sie tym po ustach' nie moglam z neigo tak mnie pocieszal a moj TZ mowi do niej 'ja teraz wprowadze pacjente w stan hipnozy poniewaz ona ma fobie krwi' babka zaczela protestowac, ja juz nogi z waty, ona to zauwazyla wiec nic juz nie powiedziala, dal mi pare sugestii, weszlam tak szybko w trans, jak nigdy w zyciu i slysze tylko jak pielegniarka mowi, hmm chyba za bardzo sie rozluznila bo zyly nie widzei ogolnie ja nic nie czulam, jak mnie wybudzil, to taka uciesozna pytam 'to juz?' i babce podziekowalam, ze sie zgodzila itp, a my mamy wielkie potwierdzenie, ze to wszystko dziala, normalnie jaka dumna z TZta jestem ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-26 o 19:54 |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty korzystasz z hipnozy?? I to TZ Cie w nia wprowadza czyli musi sie znac na tym/intersowac? Ale stosujesz to tylko w tej jednej sytuacji np jak z krwia, ze sie jej boisz? W szoku jestem troszke dlatego tak pytam Ale nie boisz sie tak? Wiem glupie pytania zadaje Ale to dlatego, ze nic nie wiem
|
|
#3863 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wow to niezle Caate
dobrze ze nic Cie nie bolalo ja tez nienawidze pobierania krwi, szybciutko robi mi sie slabo i mdleje ![]() widze ze co osoba to odmienne zdanie na temat tej maski, na szczescie nie jest duza ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- cos mi sie wydaje ze ta pielegniarka nie wierzyla w ta hipnoze aa wlasnie jak przeczytalam post snow, nie boisz sie ze TZ Cie jakos inaczej zahipnotyzuje?:P tzn nie pytam w zlej wierze, ale wiesz jak jest |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() właśnie siedzę z lorysem czekoladowym na włosach jutro jadę na Godskitchen do Poznania
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zacznę was nadrabiać za chwilę, mam taki zamiar wzięcia udziału w tym konkursie Rowenty, ale ja nie chcę prostownicy tylko tą szczotkę
|
|
|
|
#3866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak moj TZ interesuje sie tym od dziecka i jego tata, ale odkad mnie poznal zainteresowal sie tym bardziej, bo ja bylam jego 'natchnieniem' Obecnie robi miedzynarodowy kurs i za jakies 2miesiace, po zdaniu egzaminu bedzie mial prawo wykonywac legalnie wszystkie uslugi, bo bedzie prawnie hipnoterapeuta. Ufam mu bezgranicznie, ja to powiem tak, jak ja zoabczylam te igly, bo najpierw mi je dano zebym weszla z nimi do gabinetu, to ja juz mialam gwiazdki przed oczami, a im czlowiek w wiekszym szoku tym latwiej wprowadzic w trans, zlapal mnie za glowe, powiedzial glosno ze sie rozluznie itp, przeslal swoja energie i ja zamkniete oczka siedzena krzeslku i sie usmiecham ![]() leczy mnie z migreny, ale widzi sam ze to nie jest migrena, bo jest jakas blokada i cos innego wywoluje bol, dlatego robilam te badania dzis. Oczyszcza mi tez twarz, wszelkie bole niweluje, walczy ze mna z angielski, zebym sie lepiej go uczyla i chetnie. Mialam zlego nauczyciela w liceum, ktorym obrzydzil mi ten jezyk na wszystkie strony i kazdy kontakt z tym jezykiem to bol glowy dla mnie. Wiem, ze to chore ale ja sie szybko stresuje, od razu glowa mnie boli. W dziecinstwie za duzo przeszlam, bardzo sie boje zycia, bardzo sie pesze, stresuje, mam duzo negatywnych emocji. TZ to moj facet,moja milosc i moj terapeuta. Ktos sie pytal (przepraszam ze nie przytocze ale pisze to na szybkiego), jak ograniczalam faceta, ze cuzl sie w klatce. Przez to wszystko, TZ traktowalam jak najlepsza przyjaciolke/przyjaciela/chlopaka w jednym. Moje problemy, marudzenie na sens zycia, odtracily go ode mnie, chodzi o to, ze co nie zrobil, obojetnie jak nie stanal na glowie, mi bylo zle, nie mogl mi dogodzic. Chcialam, zeby tylko si emna zajal i cale swoje zycie poswiecil mi. Egoizm czysty. Pozniej okazalo sie, ze mialam w sobie tego wampira energetycznego, a TZ to dobry czlowiek, dlatego nie widzenie sie z nim, nie dzownienie, nie pisania sms dluzej niz prze h wprawialo mnie w zly nastroj, potrzebowalam jego energi, inaczej zle sie czulam. Naszczescie usunal mi to swinstwo i wiele innych, przez co bylam wielkiem placzkiem i potrzebowalam tyle milosci. Hipnoza mnie wycisza, relaksuje, uspokaja, czuje sie oczyszczona. Wiem, ze to brzmi dziwnie, ale ja to tak czuje. Cytat:
![]() jasne, on to robi tak sprytnie, ze pod koniec mi mowi, jak bede czuc sie po hipno, wiec np. 'bedziesz zrelaksowana,pelni zycia, w doskonalym humorze, przeszczesliwa i bedziesz kochac swojego faceta i uwielbiac i jak sie obudzisz to rzucisz sie na niego i dasz mu wieeelkiego ogromniastego buziaka i podziekujesz, ze jest taki cudowny' ![]() co do obawy, ze zrobi mi cos zle, Ty ogolnie kontrolujesz to wszystko co robisz w hipno, bo ja np. jak nie chce czegos mu powiedziec to nie powiem, sa wielkie blokady, ktorych dlugo zwalczyc nie mog, ale teraz potrafi, lecz do tego potrzeba kilka seansow powtorzyc,zaufac i poznac tego kogos. JEzeli sie pytasz cyz mozna kogos skrzywdzic hipnoza, zapewne mozna, ale to ten terapeuta musi Ci to wprowadzic. A ja nie wierze, ze TZ mi by to zrobil, uwazam, ze ta nasza podswiadomosc by zaprostestowala gdyby cos sie dziala wbrew nas ![]() Cytat:
kupilas dermacol?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-26 o 20:33 |
|||
|
|
|
#3867 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
to nie ma sie co bac |
|
|
|
|
#3868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba niestety większość ludzi ma coś takiego w sobie niestety. Super, że dzięki TŻ jakoś się z tym uporałaś ![]() Generalnie bardzo ciekawy temat, też się tym interesuję ![]() Dziewczynki, gdzie kupujecie swoje akcesoria do włosów? Chodzi mi np o produkty do stylizacji. |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

i mam teraz problem bo nie wiem jak jego/ją nazwać 

Jakby wisiałyby mu Twoje uczucia... Porozmawiaj z nim koniecznie, bo nie widać po jego zachowaniu ani kultury, ani szacunku. Mam nadzieje, że bd wszystko ok 

A w miejscowej, czy są gdzieś indziej?

i slysze tylko jak pielegniarka mowi, hmm chyba za bardzo sie rozluznila bo zyly nie widze