|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Nirvaanaa:
'Miałam świadomość, że przeżywam coś niezapomnianego - jedną z tych magicznych chwil, które jesteśmy w stanie zrozumieć dopiero wtedy, gdy już miną.' niby taki prosty, a dający do myślenia ładnie
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
i w końcu nasze oczy się spotkały!
wyglądam przez okno w gwiaździste niebo i odtwarzam w pamięci wydarzenia wieczoru z Tobą, dokładnie, chwila po chwili.. <3
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Przecież to po chrześcijańsku dawać ludziom drugą szansę.
I niby wiesz, a jednak odkrycie - każde z Was ma już własne życie.
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
![]() 'Ja chce być twoim słońcem i twym księżycem też, Chce być kolorową tęczą kiedy pada deszcz, Chciałbym być wszystkim tym czego tylko chcesz, Chce być z tobą zawsze, a ty o tym dobrze wiesz, Chce być twoją energią dzięki której trwasz, Chce być tą radością którą w sercu masz' Wolę być szlachetną su.ką niż być z takim kundlem jak ty !!!
|
#1745 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3 istny_paradoks, happyend, katse - cudowne ![]() cieszymy się jak dzieci czekające na świętego mikołaja, wiemy, że go nie zobaczymy, ale jesteśmy niemal pewni, że on istnieje. a za jakiś czas przyjdziesz błagać o ostatnią szansę upierając się, że beze mnie sobie nie poradzisz. nic nie jesteś w stanie zrobić gdy w grę wchodzą uczucia, bo co pokierujesz się rozumiem? na jak długo? choćby na chwilę, usprawiedliwiając się alkoholem we krwi, poczuć Twe silne ramię i porozmawiać. tak jesteśmy zbudowani. by kochać i ranić. a z wszystkich naszych wspomnień tworzy się ściółka, gniją, rozkładają się i cuchną. że jestem nerwową perfekcjonistką, bywającą zazdrosną to nie usprawiedliwienie które tłumaczy Cię z tego, że już mnie nie kochasz. daj zapomnieć, usuń się w cień. kocham patrzeć jak się uśmiecha chociaż nie ja jestem jego powodem. i dziś wszystko gra nam na nerwach, bo nie jesteśmy w stanie spełnić swoich marzeń o związku pełnym namiętności.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-26 o 17:07 |
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
![]() odkąd odszedłeś, każdy mój kolejny dzień jest dłuższy o bezsenną noc... wszystko jest ważne, gdy mówię o tym z Tobą. bo to, że odszedłeś, nie znaczy, że nie ma Cię we mnie. 'mój bóg jest śmiertelny, nosi spodnie i ma kręcone włosy...' tęsknota jest w stanie przekroczyć wszelkie granice niemożliwego. ale nigdy nie pokona barier, które tworzy obojętność drugiego człowieka.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2010-11-26 o 17:18 |
|
|
|
#1747 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie nowe Pierniczki.
Ja już się melduję, brak czasu. ![]() Każde 'Kocham Cię' było kolejnym aktem z naszej sztuce pospolicie zwanej miłością. Dziś trudno powiedzieć kto jest wrogiem, kto Twoim przyjacielem. Miłość opiera się na zaufanie. Zaufaj mi, proszę. Mogę dać Ci wszystko: szczęście, bezpieczeństwo, miłość, zaufanie. Zainteresowany? madeleineeee , mad_woman , uusiaa (eldo <3) , nastychick , TwojaKokaina ![]() |
|
|
|
#1748 | |
|
Raczkowanie
|
W moich snach nadal jesteśmy razem... Codziennie budzę się ze łzami w oczach... chyba nadal Cie kocham, wiesz? Te Twoje pie*szone przepraszam nie poskleja od tak mojego serca! Są takie dni kiedy nawet lody z podwójną bitą śmietaną nie potrafią osłodzić mi życia -Za dużo %%% -skoro za dużo to po co ciągle pijesz? -Po to żeby zapomnieć -O czym? -ekhm... zapomniałem Pokoloruj mój świat kredkami wszystkich barw. W moim życiu brakuje takiego du*ka jak ty. I jeszcze parę z reala: - próbuję rozgryźć bardzo trudną zagadkę... -jaka? -heeh o co chodzi w tej chol*rnej miłości -to trza poczuć inni czuja ja inaczej wiesz;P -nie, właśnie nie wiem -musisz wiedzieć, przecież chyba kochałaś pedalka .. -może i tam coś do niego czułam... to coś mogło być nawet większe.... ale co z tego skoro on do mnie nic nie czuł, tylko się mną bawił? nienawidzę go, nie znoszę, gardzę nim ale to nie zmienia faktu że nadal coś do niego czuję Ja chyba się od niego nie uwolnię. Wszędzie się pojawia pomimo że tak naprawdę nie daje znaku życia. On jest trucizną, która mnie osacza. nie umiem żyć wiedząc że mam go za sobą… Chodzi mi o to że po prostu się w tym wszystkim gubię.. mam wrażenie że czegoś szukam, ale jeszcze nie wiem czego. Cytat:
hehe mooje x d miło zobaczyć u Ciebie swoją twórczość ![]() Extremalna , absorbeed , Issuee , _changime , agatka944 , Kochanaa , kontrastowa0 , happyend , Paralogiczna , your blue eyes , patrysiowa_ , grise , unpredictablegirl , rumuneczkaxd , naiwna0 , persefona_ , minimum4znaki , Naughty_ , istny_paradoks , czochrajb , Christerine , Nieodkrytaxd -Czujcie się okradzione perełki
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-11-26 o 17:48 |
|
|
|
|
#1749 |
|
BAN stały
|
Żałowała tego, że przez tyle wspólnych lat i oddechów,
leżąc na jego sercu mówiła mu o najinfantylniejszych spostrzeżeniach oraz wyznawała największe sekrety jej samej, a nigdy jednak nie odważyła pocałować go w powieki na dobry sen. Nie potrzebny mi książę na białym koniu, czy miłość ponad życie. Moje życie już jest bajką. |
|
|
|
#1750 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was <33
Jestem tu nowa ale wasze cuuudowne opisy okradam od dłuższego czasu^^ Jesteście po prostu genialne ;* Dopiero zaczynam ale dam coś od siebie : -Lubisz mnie? -Tak lubię a co? ;* -Ale lubisz mnie bardzo czy tak sobie? -Kotku ja Cię kocham <3 Zauroczył ją w taki głupi, naiwny i banalny sposób...
Edytowane przez MiodowaPanienka Czas edycji: 2010-11-26 o 18:09 |
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, dziękuję <3
mój zatruty toksyczna miłością, tlen chcę wierzyć w każde Twoje kłamstwo bez żadnych konsekwencji chcę nauczyć się żyć własnym życiem, nie pytać znajomych co u Ciebie słychać, nie zastanawiać się o czym myślisz - za każdym razem gdy Cię mijam, ale nie potrafię. to chyba MIŁOŚĆ lubię Twoje oczy, szczególnie gdy skupiają się na moich trzeba za wszelką cenę dążyć do wyznaczonego sobie celu, choćby szansa była mała wspomnienia z Tobą związane niczym słońce w mroźny dzień
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
to piękne uczucie zostać okradzioną przez Ciebie ♥ ____ a ja lubię wracać do tego co było kiedyś. dzięki temu wiem jakich błędów więcej nie popełniać. tak naprawdę dziękuję za to, że złamałeś mi serce. dzięki toie nauczyłam się być silniejsza. ![]() lenistwo - jedyna najgorsza choroba XXI wieku, na którą nie ma żadnego antidotum. ![]() i tak wiesz, że dla Ciebie wszystko. ;*
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Każdą z takich chwil chciałabym łykać chochlami. Dookoła nie liczy się nic, wszystko umiera, wszystko staje się tylko niepotrzebną próżnią, a My jesteśmy wtedy centrum. Centrum wszystkiego, całego naszego wąskiego świata i wcale nie chcemy poszerzać swoich horyzontów. Wystarcza nam wtedy ta chwila.
Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-26 o 18:14 |
|
|
|
#1754 |
|
Rozeznanie
|
`coraz częściej przyłapuję Cię na tym, jak na mnie patrzysz.`
`taaaaak ! wezmę ślub z Biberem . pójde do ołtarza na czworaka żebym pasowała do jego wzrostu i zamiast marszu mendelsona organista będzie grał : bejbe bejbe bejbe uuu ! ... tak o tym marze .` `jak przekupić czas, by chwile z Tobą trwały dłużej?` Dzień , w którym nawet wiadomośc od Ciebie mnie nie weseli. Bo niby to koniec, ale tak czy siak w środku zapomniec nie mogę. `-ej, kotku, wiesz że słowa ' kocham cię' za 10 lat, będą brzmiały jak kanapka z serem? - kanapka z serem. - ja ciebie też kanapka z serem.` `byłeś ze mną, żeby ona była zazdrosna. teraz jesteś z nią - a mnie zżera zazdrość.` `Taki z Ciebie Cwaniak ? To podejdź i powiedz że mnie kochasz !` |
|
|
|
#1755 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj mówiłam: przyjdź. Dziś szepcę: oddaj serce. Jutro wykrzyczę: powodzenia. kocham Cię. Czuję gorycz w gardle. Serce przyśpiesza, by zaraz gwałtownie znieruchomieć. Nie lubię gdy zabierasz mi siebie. Kap kap kap .. Kropelka za kropelką. Życie mi zabierają. Nie przestajesz mnie zadziwiać. Boże. Teraz to Ty będziesz się starał. Ja będę zepsutym facetem o niebiańskich oczach.
|
#1756 |
|
Przyczajenie
|
Popatrz mi w oczy i powiedz coś czego nikt nigdy w życiu nie odgadnie...
Dla mnie jesteś boski i słodki aż nad wyraz Jak mnie przestaniesz kochać to zostaw mi przynajmniej przyjaźń ;] DJ Decibel & Peter - Jedno życie jedna miłość
Edytowane przez MiodowaPanienka Czas edycji: 2010-11-26 o 18:50 |
|
|
|
#1757 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥ Zostaw mnie z moją stratą, to nie jest to czego chcę To nieodpowiednie miejsce aby myśleć o tobie To nieodpowiedni czas na kogoś nowego Nothing unusual, nothing strange Close to nothing at all The same old scenario, the same old rain Nic niezwykłego, nic dziwnego Blisko niczego w ogóle Ten sam scenariusz, ten sam stary deszcz Nasze ciała poruszały się zastygając Niszcząc części twojego ogrodu Bez miejsca na przebaczenie W miejscu, gdzie nikt nie wie co robiliśmy The window's open now and the winter settles in We'll call it Christmas when the adverts begin Okno jest teraz otwarte i zima się zadomawia Będziemy nazywać to Bożym Narodzeniem, kiedy reklamy się zaczną Codziennie sprawiasz że płaczę i czasami chcę umrzeć Ale czy naprawdę czuję się żywa bez ciebie? At night I trip without you, and hope I don't wake up Cause waking up without you is like drinking from an empty cup Nocą podróżuję bez Ciebie i mam nadzieję, że się nie obudzę bo budzenie się bez Ciebie jest jak picie z pustej filiżanki Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-11-26 o 18:57 |
|
|
|
#1758 |
|
Przyczajenie
|
Marsi89 - dziękuję. ;3
+dziewuszki stałam się waszym nałogowym kradziejem. ![]() ***
Usłyszałam ostatnio : "powinnaś poszukać sobie kogoś innego. każda dziewczyna która myśli, że pierwszy chłopak to ostatni - myli się." Nie odpowiedziałam ani słowem, ponieważ w duchu uśmiechnęłam się do siebie i pomyślałam: bzdura! Nie ważne, czy jest pierwszy, ważne, że jest ważny! A ponieważ podjęłam decyzję : "spróbujmy" to znaczy to, że będę próbować, że z wszystkich sił będę się starać. Myślenie: poszukaj sobie innego bo... jest płytkie. Zastanawiam się, co oznacza dzisiejsze pojęcie "dojrzałość". Niektórzy sądzą, że to nowy chłopak, niezliczona ilość drogich ubrań, czy alkohol, papierosy, narkotyki. w takim razie, ja jeszcze nie dojrzałam.. Mój chłopak?.. Jest przystojny i inteligentny, do tego zabawny i pomocny... W sumie to ma tylko jedną wadę... Jeszcze go nie poznałam... Czuję się jakbym latami budowała pieprzony domek z kart, a potem włączając wiatrak, naiwnie wierzyła, że będzie stał dalej. Widzisz do czego może doprowadzić jeden chłopak ? Dziś powiedziano mi ,że wyglądam jakbym miała być zaraz chora ,a ja od razu pomyślałam o tobie i o tym że cię dziś nie widziałam . Wrażliwy chłopak o słodkich oczach... Okazał się diabłem bez serca.. mam nadzieje, że coś się podoba. ;3 ![]() |
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, miło mi. ![]() i przepraszam, że nie wymieniam tu osób, którym chcę podziękować, ale nie mam na to czasu. moja działalność na opisowym kończy się na dodaniu opisów ostatnio. ![]() Czy Ty naprawdę myślisz, że wystarczy igła z nicą ciepłoty, aby zaszyć moje chłodne serce. każdy kolejny dzień to nowa szansa na dokonanie czegoś wielkiego. Twoje serce jest tak bogate, że możesz je z kimś dzielić. i znowu ścigamy się na to kto wyśle więcej buziaczków. Przyjaciel nie pozwoli na to byś siedział sam. Zostanie przy tobie i będzie zachwycony. prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. wystarczy. |
|
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
kreskowa - okradam rowniez ;***
i baaaaardzo mi milo, ze taki talent mnie okrada ;o 'możesz być pewna, skarbie nie wierzysz? zapytaj planet one Ci powiedzą prawdę '.
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-11-26 o 22:13 |
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
to znowu ja ;D
nie wiem czy ktoś to przeczyta, ale mam taką nadzieje ![]() jejuu ale Wy pędzicie :P ;* .Twoje zachowanie jest tak beznadziejne i bez poziomu.. .Co byś zrobił gdybym zabrała Cię w miejsce gdzie można robić co się tylko zechce? Bez żadnych konsekwencji. Czy byłbyś ze mną? Czy może z nią?.. .Teraz wiem, że bajki nie są prawdą, a Książę na białym rumaku to zwykły dupek! .Czy to źle, że mam urojenia? Że wydaje mi się, że jeszcze możemy być szczęśliwi.? .Bo to piękne jeśli ktoś na kim Ci zależy zawsze jest przy Tobie. -A może w końcu wrócimy do rzeczywistości? -Ale po co? Tak jest dobrze.. -Z dnia na dzień nasz świat staje się bardziej kolorowy Jak to robisz?-Nijak. Tylko Cię kocham <3 .Uwielbiam Twoje błyszczące oczy, to jakby tysiące małych gwiazdek patrzyło na mnie <3 .I ubóstwiam zatapiać się w Twoich niebiańsko błękitnych oczętach ^^ To na tyle. jakoś nie mam weny ;/ a jak włączałam kompa tyle tego było w tej mojej dziwnej główce :|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję ;D
też okradłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- i gdy spojrzała mu w oczy odrazu wiedziała , że ją zniszczy,
jednakże zaryzykowała i obiecała sobie , że się w nim nie zakocha. przeznaczenie wygrało a ona poległa. I pamiętaj, świata i chłopaka nie zmienisz. Złamał jej serce a ona mówi , że to alergia. Tak bardzo ją zranił a ona cały czas się okłamuje. |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że uważacie, że beze mnie też tutaj nie było by to samo. ;-)
dziękuję, że jestem wymieniana przez Was - moje koty <3 dziękuję, jestem tu dla Was i bierzcie co chcecie ;-* cieszę się, że chociaż w snach mnie odwiedzasz
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-11-26 o 20:13 |
|
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kreskowa;23466017]
nienawidzę go, nie znoszę, gardzę nim ale to nie zmienia faktu że nadal coś do niego czuję Ja chyba się od niego nie uwolnię. Wszędzie się pojawia pomimo że tak naprawdę nie daje znaku życia. On jest trucizną, która mnie osacza. nie umiem żyć wiedząc że mam go za sobą… Chodzi mi o to że po prostu się w tym wszystkim gubię.. mam wrażenie że czegoś szukam, ale jeszcze nie wiem czego. Jeśli to z reala to pięknie mówisz, że tak powiem ![]() te trzy zabieram, a ostatni daję jako podpis. Mam nadzieję, że pozwolisz. ![]() Ode mnie : Rozrasta się nienasycenie, przyszpilona jakimś nieostrożnym gestem, rozkroiłam serce, zapomniałam kim jestem, i tylko wiem, że bez Ciebie nigdy więcej nic nie będzie za jedną kroplę Ciebie, oddam prawą dłoń, słuch, powonienie odchodzisz i wracasz i wracasz by odejść, jesteś nikim lub tchórzem jak wolisz? Na zawsze razem, bez żadnych przerw. Nawet kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą ,kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli Nauka latania, wróżki u poduszki, chochliki w ścianach i trochę magii Nie mów nic, czas na miłość. Stań przede mną, pozwól dotknąć się Pod Jego wzrokiem, moja skóra w ogniu płonie. Smak Jego skóry dziś zniewala mnie.
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
chodź poudajemy, że szalejemy na swoim punkcie.
a idź Ty w cholerę. '...a i niejedna owca zrobi barana w konia.' z klapkami na oczach. czasami wolałabym nie wiedzieć. jego ciepłych ust. jego chamskich zachowań i tego w jaki sposób palił papierosy. brakowało jej... dostałam szczęście, którym jesteś ty.
|
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
uczę się żyć od nowa.
ta taka osóbka, która mimo złego dnia podnosi na duchu i zawsze wie jak rozśmieszyć ------------------------------------------ już nie wierzę w miłość |
|
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu , kreskowa - a prosz dziewczyny ! kradnijta ile chceta, to dla was skarby ;*
![]() czuję zapach zbliżającego się końca, zakończenia mej drogi, kres wszystkiego.
me modlitwy nie zostaną wysłuchane, nie spełnią się moje marzenia. nikt już nie słucha moich słów. ginę, przestaję istnieć, nie ma mnie. znikam. nigdy nie chciałam żyć ze świadomością że ktoś jest najważniejszy. nie chciałam patrzeć na kogoś gubiąc cały świat. nie chciałam niczego, więc czemu to dostałam ? nie potrzebuję Ciebie, a tym bardziej ty nie potrzebujesz mnie. czemu , Boże, ten świat jest taki bezsensowny ? - dzień dobry o miła pani. - oh nie dobry proszę pana , nie dobry. ten dzień nie jest dobry, nie jest dobry rok, nie jest dobre całe życie.
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
katse Paralogiczna madeleineeee grise patrysiowa_ - okradłam <3
mój nick wśród takich Talenciar?! nie wierzę! dziękuję bardzo " Nienawidzę się w kącie. Nie umiem wybaczać. Skaleczyłam się. Teraz krwawię szczęściem. Mam wrażenie, że nawet powiewające na wietrze firanki ze mnie drwią. Dzisiaj rozpuścimy się w sobie pomału. Subtelnie, niepewnie, niechcący. Dzisiaj będziemy częścią słodkiej rozkoszy. Dzisiaj milczę. Tak beznadziejnie ciągniesz mnie w dół. Co z tego, że do Ciebie mówię, skoro mnie nie słyszysz. Nienawiścią pokazywała, że kocha. " twórczość tej OTO Pani.
posłuchaj jak mi prędko bije Twoje serce. 1.12.2011 Edytowane przez uusiaa Czas edycji: 2010-11-26 o 20:54 |
|
|
|
#1769 |
|
Rozeznanie
|
naiwnie__, madeleineeee, kreskowa - dzięki, dzięki, dzięki ![]() Mimo wszystko chciałabym Cię złapać za szyję i udusić, byś już nie mógł wypowiedzieć żadnych słów, które mnie ranią. Gdy już wszystko traci swój jaki kolwiek sens.. Zaczynam tęsknić, otulać się w koc, czuć ciepło.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-26 o 21:19 |
|
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie nowe. I życzę weny. " Nie mogę zapomnieć twojej twarzy Dnia, czasu, miejsca Twoich oczu tak pełnych tajemnicy. Jesteś przerwami między uderzeniami mojego serca. Mówisz że mnie kochasz, ale gdzie byłeś ostatniej nocy? Trzymaj mnie blisko swoich snów, Blisko twoich lęków, Tak blisko, bym czuła Twój oddech ;* "
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

ładnie