Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-26, 20:50   #3871
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
w klubie duzo o tym pisalam
tak moj TZ interesuje sie tym od dziecka i jego tata, ale odkad mnie poznal zainteresowal sie tym bardziej, bo ja bylam jego 'natchnieniem' mialam duzo problemow itp.
Obecnie robi miedzynarodowy kurs i za jakies 2miesiace, po zdaniu egzaminu bedzie mial prawo wykonywac legalnie wszystkie uslugi, bo bedzie prawnie hipnoterapeuta. Ufam mu bezgranicznie, ja to powiem tak, jak ja zoabczylam te igly, bo najpierw mi je dano zebym weszla z nimi do gabinetu, to ja juz mialam gwiazdki przed oczami, a im czlowiek w wiekszym szoku tym latwiej wprowadzic w trans, zlapal mnie za glowe, powiedzial glosno ze sie rozluznie itp, przeslal swoja energie i ja zamkniete oczka siedzena krzeslku i sie usmiecham
leczy mnie z migreny, ale widzi sam ze to nie jest migrena, bo jest jakas blokada i cos innego wywoluje bol, dlatego robilam te badania dzis.
Oczyszcza mi tez twarz, wszelkie bole niweluje, walczy ze mna z angielski, zebym sie lepiej go uczyla i chetnie. Mialam zlego nauczyciela w liceum, ktorym obrzydzil mi ten jezyk na wszystkie strony i kazdy kontakt z tym jezykiem to bol glowy dla mnie. Wiem, ze to chore ale ja sie szybko stresuje, od razu glowa mnie boli. W dziecinstwie za duzo przeszlam, bardzo sie boje zycia, bardzo sie pesze, stresuje, mam duzo negatywnych emocji. TZ to moj facet,moja milosc i moj terapeuta.

Ktos sie pytal (przepraszam ze nie przytocze ale pisze to na szybkiego), jak ograniczalam faceta, ze cuzl sie w klatce. Przez to wszystko, TZ traktowalam jak najlepsza przyjaciolke/przyjaciela/chlopaka w jednym. Moje problemy, marudzenie na sens zycia, odtracily go ode mnie, chodzi o to, ze co nie zrobil, obojetnie jak nie stanal na glowie, mi bylo zle, nie mogl mi dogodzic. Chcialam, zeby tylko si emna zajal i cale swoje zycie poswiecil mi. Egoizm czysty. Pozniej okazalo sie, ze mialam w sobie tego wampira energetycznego, a TZ to dobry czlowiek, dlatego nie widzenie sie z nim, nie dzownienie, nie pisania sms dluzej niz prze h wprawialo mnie w zly nastroj, potrzebowalam jego energi, inaczej zle sie czulam. Naszczescie usunal mi to swinstwo i wiele innych, przez co bylam wielkiem placzkiem i potrzebowalam tyle milosci. Hipnoza mnie wycisza, relaksuje, uspokaja, czuje sie oczyszczona. Wiem, ze to brzmi dziwnie, ale ja to tak czuje.

hah, rozumiem Twoje pytanie
jasne, on to robi tak sprytnie, ze pod koniec mi mowi, jak bede czuc sie po hipno, wiec np. 'bedziesz zrelaksowana,pelni zycia, w doskonalym humorze, przeszczesliwa i bedziesz kochac swojego faceta i uwielbiac i jak sie obudzisz to rzucisz sie na niego i dasz mu wieeelkiego ogromniastego buziaka i podziekujesz, ze jest taki cudowny'
co do obawy, ze zrobi mi cos zle, Ty ogolnie kontrolujesz to wszystko co robisz w hipno, bo ja np. jak nie chce czegos mu powiedziec to nie powiem, sa wielkie blokady, ktorych dlugo zwalczyc nie mog, ale teraz potrafi, lecz do tego potrzeba kilka seansow powtorzyc,zaufac i poznac tego kogos. JEzeli sie pytasz cyz mozna kogos skrzywdzic hipnoza, zapewne mozna, ale to ten terapeuta musi Ci to wprowadzic. A ja nie wierze, ze TZ mi by to zrobil, uwazam, ze ta nasza podswiadomosc by zaprostestowala gdyby cos sie dziala wbrew nas

udanego wyjazdu

kupilas dermacol?

W klubie pisalas ale ja nie mam dostepu i dlatego nic nie wiedzialam - wszystko jasne No to juz mniej wiecej wszystko rozumiem Troche to wszystko zakrecone i w ogole takie nieprawdopodobne sie wydaje dla nieobeznanej w tym wszytskim osoby ale najwazniejsze, ze Tobie pomaga Ja chyba tez mam czesto tego wampira w sobie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:11   #3872
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
aha rozumiem to nie ma sie co bac fajna sprawa z ta hipnoza, widze ze dzieki niej mozna czlowiekowi pomoc
no potafi wyleczyc, to prawda. W USA hipnoza przy kazdej operacji stosuja, stomatologia, nie daja zastrzykow tylko w trans Cie daja i nic nie czujesz, podobno, tak mi TZ mowil, bo teraz robi kurs u Toma Ryana i on wiele razy wspolpracowal z klinikami. Energoterapeuta, hipnoterapeuta to potrafia odmienic zycie czlowieka, nie trzeba sie wiele leczyc. Ja wszystkim podpowiadam, osoby ktore nie moga zajsc w ciaze, niewazne czy przez psychike czy wade genow, wszystko mozna zmienic. Zmienic podejscie psychicznie albo zmienic kod genetyczny, to tylko mozg. Czlowiek potrafi to kontrolowac tylko trzeba wiedziec jak.

i mialam ta gule tzn pryszcza co tak mowilam, nie wiem czy pamietacie...
nic nie kupila w efekcie na nia, bo do apteki nie mialam po drodze, TZ w hipno mnie oczyscil cialo i twarz, zmywam makijaz wlasnie przed chwila i zmylam pryszcza jestem tak podekscytowana, no nie wierze
ze ja trafilam na takiego TZta

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawe jest to co piszesz o tym wampirze energetycznym.
Chyba niestety większość ludzi ma coś takiego w sobie niestety.
Super, że dzięki TŻ jakoś się z tym uporałaś
Generalnie bardzo ciekawy temat, też się tym interesuję

Dziewczynki, gdzie kupujecie swoje akcesoria do włosów? Chodzi mi np o produkty do stylizacji.
duzo osob ma zla energie po prostu i sami siebie tka nakrecili, a duzo jest slabych psychicznie (jak ja) i ja mialam zalamanie w wieku 10lat i od tej pory w moim zyciu wszystko sie zmienilo. W hipno TZ wyciagnal ze mnie wlasnie tego wampira, mozecie wpisac w wiklipedie to tam jest o nim duzo, dziecko placzace i kobieta ktora chlonela moja milosc, przez co ja nigdy nie umialam okazywac swoich uczuc tylko chcialam brac.
No ja bym mogla duuzo gadac o tym, ale TZ by Wam wiecej przekazal
Namawiam go,zeby ksiazke pisal, juz costam nawet zaczal
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
W klubie pisalas ale ja nie mam dostepu i dlatego nic nie wiedzialam - wszystko jasne No to juz mniej wiecej wszystko rozumiem Troche to wszystko zakrecone i w ogole takie nieprawdopodobne sie wydaje dla nieobeznanej w tym wszytskim osoby ale najwazniejsze, ze Tobie pomaga Ja chyba tez mam czesto tego wampira w sobie
aaa nie wiedzialam ze nie masz dostepu, moze czas to zmienic ramonciu nasz administratorze?

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
ojj to mamy to samo, ja tez odplywam odrazu na widok krwi.
to jest straszne

okej ja mam podstawe, tylko z wloskami posiedze w kompresie z 1h, jak bede sie uczyc i tu bede wymieszalam l'oreal elseve repair na 3/4dlugosci i na sklap ce ce med odzywke, musze zuzyc tego loreala bo tak lezy i lezy aa i w ogole skonczylam kallosa, skoncze l'oreala, matrixa, waxa oil i kupie sobie jakas maske dopiero
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:15   #3873
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
udanego wyjazdu

kupilas dermacol?
dzięki
nie, w przyszłym tygodniu kupię
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:20   #3874
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
dzięki
nie, w przyszłym tygodniu kupię
to jak kupisz to daj znac, bo wlasnie mysle czy kupic dermacol czy jakis lzejszy korektor w plynie i jak pojade specjalnie do rynku i nie ebdzie to nie bede zadowolona
a na hali strzegomskiej pytalas?
tam na tym jednym stoisku maja tyle bajerow do paznokci,skory itp myslalam dzisiaj zapytac sie, ale bylam tam po 18
Stary 2010-11-26, 21:21   #3875
ekomonika
Zakorzenienie

Mogłybyście zagłosować ? http://www.wizaz.pl/akcje/rowenta/od...ok-479483.html Dziękuję z góry
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:27   #3876
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
to jak kupisz to daj znac, bo wlasnie mysle czy kupic dermacol czy jakis lzejszy korektor w plynie i jak pojade specjalnie do rynku i nie ebdzie to nie bede zadowolona
a na hali strzegomskiej pytalas?
tam na tym jednym stoisku maja tyle bajerow do paznokci,skory itp myslalam dzisiaj zapytac sie, ale bylam tam po 18
ok, dam znać. w hali strzegomskiej,to ja jeszcze nigdy nie byłam jak tam będziesz,to możesz się zapytać i mi przekazać, bo w sumie mam blisko
wiesz,na mieście jeszcze nigdzie nie szukałam. jak nie będzie tam, gdzie pisałaś,to wtedy poszukam
Stary 2010-11-26, 21:42   #3877
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Mogłybyście zagłosować ? http://www.wizaz.pl/akcje/rowenta/od...ok-479483.html Dziękuję z góry
zrobione jesteś piękna i urocza ; )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:44   #3878
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej dziewczynki ja ostatnio wogole nie mam czasu mam przygotowania do urodzin mojej 2 letniej coreczki i nawet sie troszke zaniedbalam sprzatam gotuje i pieke i jestem padnieta zaraz ide spac w niedziele imprezka, Pozdrawiam Was serdecznie i caluje
Stary 2010-11-26, 21:48   #3879
ekomonika
Zakorzenienie

magne - dziękuję
Stary 2010-11-26, 21:49   #3880
Elvii
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
idę sobie pobiegać ))

i później prysznic i nałożyć krem antyC

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:51   #3881
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
magne - dziękuję
weszłam na wizaż i Cię zobaczyłam w 'notce',
więc dałam 5

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:52   #3882
zielone_oko
Zakorzenienie

Ekomonika zagłosowałam
Caate ciekawe to co piszesz

Ja dzisiaj po kilku dniach kryzysu/przesilenia jesienno-zimowego/ sama nie wiem co to było spamuje się.
A więc tak:
-depilacja
-peeling
-maseczka
-masaż syrenką
-pumeksowanie stóp
-masło kakowe
-regulacja brwi
-paznokcie
-krem do stóp
-krem do rąk

A jutro będę w ramionach mojego tŻ
Stary 2010-11-26, 21:56   #3883
ekomonika
Zakorzenienie

Soph - dziękuję również Widziałam tą notkę, trochę bardzo mnie ucięło :P

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

zielone_oko - dziękuję
Stary 2010-11-26, 21:57   #3884
xHello Kittyx
Raczkowanie

caate colossal jest cuudoowny żaden tusz nie dał mi takiego efektu na rzesach jak ten

Mój przybrany dziadek zajmuję sie dokładnie tym samym co Twój TŻ To są bardzo wykształceni ludzie muszę przyznać,duzo moża sie od nich nauczyć,oj dużo

-Ćwiczę codziennie 8 min legs,abs.
-Zapuszczam włosy
-Dbam o siebie.
-Chodzę do solarium raz w tygodniu.
xHello Kittyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:59   #3885
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
kitka no niestety ten nałóg się ciągnie za mna już kilka lat, ale staram się ograniczyć.. a dziś na mazurach u mnie w m-owie leży trochę śniegu na samochodach i na dzrzewkach czuje atmosfere świateczną
Jesteś z Mazur, jak fajnie Ja jestem z Warmii

Oddałam na Was głosy Oczywiście piąteczki, na które każda z Was zdecydowanie zasłużyła

Ja się dziś nie spamuję, tylko odpoczywam. Miałam rano drobny wypadek - zadrasnęłam sobie oko metalową szczotką. Raczej nic mi nie będzie, dostałam leki, ale strachu się najadłam, bo od razu sobie przypomniałam, jak brat parę lat temu miał szyte oko (zmieniłam kolor na biały i proszę wrażliwe osoby o nieczytanie)

Na pocieszenie dostałam dziś mój krem BB, jutro testy na pyszczku

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 22:00   #3886
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
zrobione
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 22:04   #3887
ekomonika
Zakorzenienie

jyyli, agusiownik - dziękuję
Stary 2010-11-26, 22:07   #3888
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
głosik oddany
Stary 2010-11-26, 22:12   #3889
ekomonika
Zakorzenienie

samara - dziękuję
Stary 2010-11-26, 22:13   #3890
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
no potafi wyleczyc, to prawda. W USA hipnoza przy kazdej operacji stosuja, stomatologia, nie daja zastrzykow tylko w trans Cie daja i nic nie czujesz, podobno, tak mi TZ mowil, bo teraz robi kurs u Toma Ryana i on wiele razy wspolpracowal z klinikami. Energoterapeuta, hipnoterapeuta to potrafia odmienic zycie czlowieka, nie trzeba sie wiele leczyc. Ja wszystkim podpowiadam, osoby ktore nie moga zajsc w ciaze, niewazne czy przez psychike czy wade genow, wszystko mozna zmienic. Zmienic podejscie psychicznie albo zmienic kod genetyczny, to tylko mozg. Czlowiek potrafi to kontrolowac tylko trzeba wiedziec jak.

i mialam ta gule tzn pryszcza co tak mowilam, nie wiem czy pamietacie...
nic nie kupila w efekcie na nia, bo do apteki nie mialam po drodze, TZ w hipno mnie oczyscil cialo i twarz, zmywam makijaz wlasnie przed chwila i zmylam pryszcza jestem tak podekscytowana, no nie wierze
ze ja trafilam na takiego TZta

duzo osob ma zla energie po prostu i sami siebie tka nakrecili, a duzo jest slabych psychicznie (jak ja) i ja mialam zalamanie w wieku 10lat i od tej pory w moim zyciu wszystko sie zmienilo. W hipno TZ wyciagnal ze mnie wlasnie tego wampira, mozecie wpisac w wiklipedie to tam jest o nim duzo, dziecko placzace i kobieta ktora chlonela moja milosc, przez co ja nigdy nie umialam okazywac swoich uczuc tylko chcialam brac.
No ja bym mogla duuzo gadac o tym, ale TZ by Wam wiecej przekazal
Namawiam go,zeby ksiazke pisal, juz costam nawet zaczal

aaa nie wiedzialam ze nie masz dostepu, moze czas to zmienic ramonciu nasz administratorze?

to jest straszne

okej ja mam podstawe, tylko z wloskami posiedze w kompresie z 1h, jak bede sie uczyc i tu bede wymieszalam l'oreal elseve repair na 3/4dlugosci i na sklap ce ce med odzywke, musze zuzyc tego loreala bo tak lezy i lezy aa i w ogole skonczylam kallosa, skoncze l'oreala, matrixa, waxa oil i kupie sobie jakas maske dopiero
mnie przy pobieraniu krwi zalewa potem i odrazu na pawia mi sie zbiera traumaaaaaa
Stary 2010-11-26, 22:14   #3891
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Ale u mnie sypie śnieg, tak pięknie jest teraz na zewnątrz A jutro idę z tż do lasu porobić jakieś fajne zimowe fotki Uwieeelbiam las zimą

Teraz zabieram się za spamowanie, muszę jutro ekstra wyglądać do zdjęć
ekomonika właśnie na Ciebie zagłosowałam kochana

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 22:18   #3892
ekomonika
Zakorzenienie

czekoladowa1 - dziękuję
Stary 2010-11-26, 22:23   #3893
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
zaglosowalam, 5 : moge rowniez prosic o glosik?

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
idę sobie pobiegać ))

i później prysznic i nałożyć krem antyC
ja chyba tez zaczne biegac, potencjalna partnerke do biegania mam

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
caate colossal jest cuudoowny żaden tusz nie dał mi takiego efektu na rzesach jak ten

Mój przybrany dziadek zajmuję sie dokładnie tym samym co Twój TŻ To są bardzo wykształceni ludzie muszę przyznać,duzo moża sie od nich nauczyć,oj dużo
ja tez baardzo lubie colossala

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 22:25   #3894
ekomonika
Zakorzenienie

Dziękuję Pewnie, już dawno to zrobiłam
Stary 2010-11-26, 22:32   #3895
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ekomonika glosik oddany

jednak po amli to sa cudowne wlosy, te odzywki przy niej sa nic nie warte

ja bym chetnie oddala tego clossala, chyba ze mama przygarnie bo u mnie zalega w kuferku
Stary 2010-11-26, 22:45   #3896
ekomonika
Zakorzenienie

caate- dziękuję
Stary 2010-11-26, 22:47   #3897
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dobranoc
Stary 2010-11-26, 22:49   #3898
angelinmyheart
Zakorzenienie

Jak możecie to zobaczcie do klubu.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 22:54   #3899
tillavanilla
Raczkowanie

Hej witam sie z wami i odrazu uciekam

ekomonika glos oddany,max oczywiscie

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 23:00   #3900
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Pewnie, już dawno to zrobiłam
Zagłosowałam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości