|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
A ja trwam w zdziwieniu , po raz perwszy schudłam w pasie brzusznym a cycki mi nie spadły
|
|
#3332 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o ja tez tak chce
|
|
|
#3333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale po 3, no 4 to już zaczyna przechodzic ![]() chlup
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-26 o 23:16 |
||
|
|
|
#3334 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() Tru, to tylko moje niewinne marzenia są, nie odbieraj mi ich tak brutalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Był żem z kumplem w CH, więc obowiązkowo wizyta w Douglasie. Biorę se blotter do ręki, chcę już psik-psik zrobić, na co podchodzi ochroniarz, i pokazując ręką mówi: "tu są świeże blottery" ![]() --- Gaga popłakała się ze wzruszenia na dzisiejszym koncercie
|
||||||
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nareszcie pasują na mnie niektóre kozaki , co są w sklepach, dopinają się
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Rozterko pijesz? Al..Al..alkohol? A nie... Alveo, a już miałam nadzieję, że polecę po jeszcze trochę wina ![]() A schuścia łud i łydek zazdraszczam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3337 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a gagunia wystąpiła w ubranku-kondomiku
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - nie wiem, jak edt. Od Kingdomów jednak wolę się trzymać z daleka
![]() 3-4 dni? Ale ja chcę koniec już, teraz! ![]() Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro są imieniny Gustawa i idziemy do salonu uciech- wyszalni, jak mówił Lem. Tam jest wszystko! Ja też bym z Nim się pobawiła, ale ten się śmieje, kto się śmieje ostatni- wyobrażam sobie siebie utkniętą w rurze- zjeżdzalni
![]() A w ogóle co tu tak cicho? Ani jeża, ni fistacha...acha...cha...
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
pakuj walizę i przyjedz posłuchac
--- Cytat:
ostatnio Cytat:
i kolorowych ![]() kingdomem straszyc już Cię nie będę ![]() bar śpi przed 2, idę dac na mszę
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
nie dawaj, ja nie śpię np
jeszcze ![]() Przeleciałam dyskusję o stanikach (bardzo interesującą jakkolwiek ja nadal nie umiem uwierzyć, że zmieszczę się w obwód mniejszy niż 70, przy jakiejkolwiek misce ) i idę w kimę
|
|
|
|
#3342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nie grozi ![]() Cytat:
![]() to już mogę dawac na tę mszę
|
|
|
#3343 | |||
|
BAN stały
|
Skont fiesh?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Twój P. jest żelkożerny? A jakieś wymagania odnośnie tych żelków? ![]() Cytat:
![]() Na kogo głosujesz w Tap Madl? Ja na Olę |
|||
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie ksiondz?
![]() ja jeszcze nie śpie, ale ja mam kryzys i małomówna jestem dzisiaj... rozważam chodzenie na basen... mam za free w soboty dla całej rodziny chyba godzine ... jutro odpada, bo dziewczyny coś zaziębione, a u mnie festiwal kobiecości w pełni, ale może od następnej soboty ![]() już widzę swoje podchody na początku... przez ostatnie 10 lat parę razy próbowałam się przełamać, ale najdalej doszłam do baru na basenie i zwiałam... ![]() pływać dobrze umiem tylko na plecach (o ile jeszcze pamiętam)
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
zeżre wszystko
, nawet czarne czyli lukrecję fuu, ale preferuje haribo mieszanki co znalazłeś, jestem b. zainteresowana ![]() Cytat:
ja nie umiem pływac, ale i na basenie, w morzu, jeziorze sobie radzę tak mi się wydaje, to znaczy jeszcze żyję
|
|
|
#3346 | ||
|
BAN stały
|
Fajnie będzie, tym bardziej, że nie idziesz sama
![]() Cytat:
, się nie znasz Cytat:
Na e-glamour mają tanie kremy Juvena, ale sam nie wiem, AA Morpho Creator też chyba niezłe
|
||
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Przed drugą.... Rura!!!!
|
#3348 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostanę przy olejach itp. ![]() ![]() i też idem a co kolorowych wszystkim ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- i dalej na grzędzie siedzom
|
|
|
#3350 |
|
BAN stały
|
Starość nie radość, mi się zakola robią
![]() --- Widzimy się rano, przy kawie |
|
|
|
#3351 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No własnie jak już ustalono tabelki można se o kant
Bo to co mi sugeruje przelicznik czyli 55E to sorry ale Poza tym te wielkie staniczory są brzydkie.Cytat:
![]() Cytat:
Nieee, tylko masz za dużo wolnego czasu i z nudów wymyslasz gupoty Cytat:
![]() Nic z tego, ja dopiero wróciłam Ja też
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3352 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
już wróciłam... było super ale prawda jest taka, że jak się nie ma kilku tysięcy usd kieszonkowego to nie jest to fajne miejsce, tym bardziej, że byłam tam właśnie z takim towarzystwem ![]() Olfaktoryczne doznania mi to wynagrodziły, wąchałam miejsca, arabów i arabki wklejam Wam kilka obrazków, pogoda cudowna + 30, a jak wczoraj wróciłam to w Wawie było -2
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-11-27 o 09:00 |
|
|
|
#3353 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
już się tym mimisiom przyglądałam na ebayu |
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
A ja się obudziłam- idę do lustra- rozpacz. Wygniecione KRÓTKIE włosy. Wyszło szydło z worka. Jakoś wczoraj tego nie zauważyłam Nie to, żebym chciała zapuszczać, ale też nie chciałam mieć krótkich. Teraz są ścieniowane na całej głowie, mają dł. po 9 cm. Wiecie, że jak zapuściłam włosy, to mi się czasem śnił koszmar, że mam krótkie-prawie z krzykiem się budziłam i leciałam do lustra...A teraz...na własne życzenie... Wojtkowi tak zależało, żebym miała trochę podrośnięte- nie to, że długie, ale oboje byliśmy zgodni, że krótkie NIE. Zamiast spać o tej porze siedzę i łykam łzy Wojtek nic nie wie- jest w Radomiu.Czuję się stasznie
|
#3355 |
|
Wpisz tu zomzing
|
kolega polecał acc lub cirrus, jeszcze nie testowałam
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- też tak miałam, po tym ojcowym "paziu", teraz to nawet nie pozwalam komukolwiek pomyśleć o podcięciu mi końcówek |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
piękne zdjęcia Już wstałam, trzeba się ogarnąć i wyglądac ja człek, bo koleś od neta ma przyjechać
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes- ale fajnie, chyba najlepiej pojechać do ciepłych krajów w taką pogodę.
A jak pachniały te arabskie specyfiki? Dziękuję za słowa pocieszenia...nawet Wojtek mnie telefonicznie pocieszył... ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- A ja od razu wyłączyłam kompa- czy po wyłączeniu mozna być ON? To jakieś moje cybernetyczne wcielenie. Jak się uczesać, żeby wyglądały na dłuższe...
|
#3358 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Mają piękne olejki, kupiłam mamie jaśminowy a sobie wzięłam arabian flower. Justyno włosy mają to do siebie że odrastają, ja też mam krócej opitolone i byłam zła, a teraz nie jest już tak źle. Jak ktoś chce się wybrać do Dubaju, to latem wszystkie ceny lecą na łeb na szyję, szczególnie w hotelach 5* ale temp latem to +50 ![]()
|
|
#3359 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
na gazecoie foty som ![]() ![]() gryx chuopie-ty sie sypiesz-żony ci trza na gwałt ![]() Cytat:
ała.....tez kcem tam ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
to tylko chyba Maja byłaby happy
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież ma
![]() Tylko, że żona mu dziś nie pomoże bo idzie na potańcówę. A co z tego wyniknie, nawet Monstercja nie wie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

chlup 

na tę mszę

, się nie znasz

, Tru to chyba sobie sama uszyła
Poza tym te wielkie staniczory są brzydkie.