|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
a teraz nie mam nawet ochoty za Tobą zatęsknić.
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Ona oschłością swą Go głodzi a on jej wciąż słodzi
![]() |
|
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
" jeśli ja jestem tania, to Ty jesteś gratis. skoro Ci już nie zależy, to po co się tak gapisz? tam obok masz to swoje blond szczęście. swym zachowaniem nie doprowadź do przesady, bo zamiast szczeniaczka, będziesz miała psa na baby. próbując go złapać, zatrzymać na zawsze upuszczam go i zabijam coś między nami. czuję, że za mało czasu nam tu zostało by pozwolić sobie na to, by nie być razem. "
|
#1774 |
|
BAN stały
|
dziękuje.dziękuje.dziękuj e WAM
![]() ...
stoisz tuż za mną, i choć udajesz, że nie znasz mnie, czuję się bezpieczna, bo wiem że mimo wszystko jednak jesteś tu . popadłam w skrajną tęsknotę wywołaną Twoim nagłym 'do widzenia, na zawsze'. wiesz jednak kłamałam, nie umiem bez Ciebie zasnąć . chcesz ją mieć, lecz boisz się, sam nie wiesz czego, jednak coś sprawia, że dalej jesteście osobno . przechytrzyła serce i tym razem posłuchała rozumu. goni nas czas, biegnie zarówno za mną, jak i za Tobą, nie daje nam żyć . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-11-26 o 22:22 |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
ten sentyment do niego mnie wykończy. i nie chce więcej słyszeć "da radę" bo ****a nie da ! a we wspomnieniach śmiech naszych wspólnych rozmów. i jak na nich patrzę, łzy same napływają mi do oczu, nogi się uginają a serce zaczyna szybciej bić. -nie kochasz mnie ? -nie ? to dlaczego za każdym razem , gdy przechodzisz zapominam o oddychaniu ? |
|
|
|
#1776 |
|
Raczkowanie
|
tsaaaa.
wróciłam, i nie zamierzam odchodzić! to mój teren pod jego ubraniem. 'muszę się ogarnąć. poukładać ten chwilowy burdel uczuć.
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
bierz
![]() za co mi dziękujesz? Jak to miło zabrzmiało
Bardzo się cieszę ________ niemal dotykam miejsc, w których Ciebie już nie ma Chciałam spaść rozbić się o dno tylko być nie chciałam już Jak długo będziesz stać na deszczu i rozpamiętywać przeszłość? Czasem o nim nie myślałam, nie słyszałam jego ciszy zasypiałam bez pomocy. Żyłam bez reanimacji. I pytasz, skąd się wzięłam w Twoich myślach, tak niedawno jeszcze stałam obok Ciebie Kiedy słuchałam głosu nieba usłyszałam Twój głos Pamiętaj moje imię tej jednej z Twoich gwiazd Mogłeś zostawić kilka myśli łez nie chciałam mieć Słyszałam płacz odbijający się od pustych ścian - to ja Sam na sam, ja, On , mój strach Szkoda zatrzaśniętych w spojrzeniach niezrozumiałych sugestii kiedy mijamy się z celem na prostej drodze wśród świadków, o świcie
|
#1778 |
|
Przyczajenie
|
Marsi89, czochrajb, SparklyAngel, istny_paradoks - jestem kradziejem, przez Was.
![]() ***
'bo, teraz to uczucie, którego nienawidzę, przeszywa mnie na wskroś.. -,-' 'Najlepszy sposób na ten świat. Zamknąć oczy , żeby nie widzieć tego wszystkiego . Zatkać uszy , żeby nie słyszeć tych wszystkich przykrych słów skierowanych do Ciebie .' '-Tylko mi powiedz, to ważne , kochasz go ? -Nie wiem . -Jak to nie wiesz? -No nie wiem . -Możesz kochać , albo nie . -Ja nie wiem . -? -Nie mogę powiedzieć , że nie kocham . Ale gdybym powiedziała , że kocham , to byłoby mi głupio .' '-Był moim tlenem , moim narkotykiem . Przez niego nie jadłam , nie spałam , nie mogłam bez niego oddychać, każdy dzień myślałam o nim , był ze mną w snach i towarzyszył mi w każdej codziennej czynności ... - Nie było warto ... Tak Cię skrzywdził ... - Nie było warto ? Człowiek wytrzyma największe tortury , ale spróbuj mu choź na jeden dzień odebrać tlen . No spróbuj ! ' 'Wykasowałam twój numer już z 50 razy . Tylko po to , żeby go wpisać za chwilę od nowa bo przecież znam go na pamięć. Jesteś takim bólem , który nie wypłynie razem z łzami , nie pozbędę się go. To tak jakbym miała raka i ten rak miał imię Twojej nieobecności. I wiem , że przez tego raka umrę i jak to bywa z rakiem może umrę jutro , za miesiąc, za rok . I nie przez samobójstwo. Wiesz przecież jaka jestem nie będę Cię szantażowała. Umrę z braku serca , bo Ty jesteś moim sercem . I z braku sił .. Ty mi je dawałeś .' "-Dalej palisz , dalej pijesz , dalej jesteś nieszczęśliwa , dalej spadają Ci stopnie w dół . -Dalej go kocham mamo . " tysiące kartek pisanych do nikogo . Wyszła z domu , poszła do parku , usiadła na 'ICH' ławce . zapaliła papierosa , miała cholerną nadzieję , że on podejdzie do niej jak zawsze i powie 'Proszę , rzuć to świństwo" . ciężkie dni = opisy.. ;3 mam nadzieję, że znalazło się tu coś dla was.. ? ![]() |
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Mówisz, że mnie kochasz Więc czuję te słowa Otworzyłam oczy i w końcu zrozumiałam Dzisiaj, dzisiaj jest za późno Gaśniesz Powiedz mi co powinna zrobić dziewczyna, kiedy płacze w sobie? To już nie jest takie samo I jestem gotowa na zmianę No dalej, znikaj, pa pa, na razie Czy to właściwe czy nie, zniknę w ciągu nocy
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
ludzie są jak żarcie XXI wieku, większość jest sztuczna, trudno trafić na kogoś prawdziwego tęskno mi za długimi spacerami i powrotem do domu o 4 nad ranem, choć raz byłam szczęśliwa. |
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejnych takich owocnych pięćsetek Zostań moim Mikołajem i przynieś mi siebie w prezencie.
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Na kolanach blagam cie o powrot
Cicho szepczac ze nadal cie kocham. Ze lzami w oczach tlumaczac Ze nie umiem bez ciebie zyc. Masz pretensje, ale gdzie bylas kiedy cie potrzebowalam? Nie mialas sily spojrzec w moje oczy Kiedy byly zalane lzami Nie oczekuj ode mnie za wiele. Prosze cie Boze Choc te jedna noc Pozwol mi zasnac z usmiechem na ustach Tym prawdziwym. Podaje Ci kolejna butelke wina Bo uwielbiam sluchac jak mowisz ze mnie kochasz.... -Czemu jestes smutna ? -Nie jestem smutna tylko spiaca, nie mam sily. -Czemu placzesz? -Nie placze, ziewalam i dlatego mam lzy w oczach. -Czemu klamiesz? -Bo prawda boli... Tak dlugo klamales Ze zapomnialam jak brzmi prawda. Zasnac w Twoich ramionach i juz nigdy sie nie obudzic Do konca swiata zyc marzeniami. Czas w ktorym usmiech jest za ciezki, nawet ciezszy niz lzy.
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w takim stanie, że mogłabym wypić całą najtańszą wódkę, położyć się w rowie i tam opłakiwać swoje nędzne życie.
Wolę pisać z Tobą jako ze starym przyjacielem, niż nie pisać w ogóle. I jestem mimo to szczęśliwa, ja przynajmniej mam jakieś wspomnienia. Nie pozwól mi wytrzeźwieć, nie chcę wracać do tego świata, jeszcze nie teraz. Dlaczego zmieniłeś się na tyle, że przestała być ważna dla Ciebie miłość? tak, potrzebuję tego by wtulić się w Twoje ramiona i zapomnieć o tym wszystkim choć na chwilę. Moją najlepszą miłość rozbiła moja najlepsza przyjaciółka. Wiedziałam, że zawsze mogę na nią liczyć Świadomość, że czasem przechodząc na korytarzu mnie niechcący dotkniesz - wystarczy. |
|
|
|
#1785 |
|
Przyczajenie
|
CookieCrisp m o n Toogether93 uusiaa patrysiowa_ - okradłam
.i teraz,
gdy mam Go na wyciągnięcie ręki zastanawiam się, czy na pewno tego chcę. mimo wszystko chciałabym zaryzykować. boje się, że już nigdy nie będę umiała Ci zaufać. może lepiej się pożegnać. podziękować za wspólny czas. zacząć żyć, nie patrząc wstecz. tylko czy umiem?
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
Zatrzymaj czas.
Patrz jak płynie łza. To jest Twoim zdaniem szczęście ? I obiecuję Ci, że kiedyś będziesz wszystkiego żałował, że już nie będzie szansy na zmianę. A teraz giń, płoń. Chcę widzieć jak cierpisz.
|
#1787 |
|
Raczkowanie
|
Nirvaanaa - na zdrówko
![]() m o n - okradam i nie oddaję ! ![]() brak weny... ;/ totalne nic ! bezsensy same ![]() kiedy przestaniesz zabijać ?
czy tak bardzo sprawia ci przyjemność widok śmierci moich złudzeń ? kiedy wszystko wydaje się być złe, kiedy wszystko mnie przytłacza, kiedy zdesperowana krążę po ulicach mojego miasta... uciekam, uciekam we wspomnienia, uciekam tam gdzie nikogo nie ma. tylko ja i ty - tak nierealnie. przez całe moje życie szłam w stronę słońca, czasem potykałam się ale wstawałam i szłam dalej. teraz już nie ma słońca. ty mi je zabrałeś. jest ciemno , nie wiem gdzie idę, nie wiem nic. upadnę i już nie powstanę. zniknę. jak możesz niszczyć coś czego nie ma ? jak mogę wierzyć w to co jest nieprawdą ?jak możemy żyć nie mając siebie ? jak możemy nic nie robić gdy wokół tak wiele się dzieje ? co się z nami dzieje ? kim jesteśmy ? tyle słów, czasu i uczuć zmarnowanych na nas. marnotrawimy siebie, skazujemy na wieczne potępienie.
Największe przekleństwo jakie mnie spotkało? Blondyn o niebieskich oczach z ujmującym uśmiechem. ♥ by siatkaara Edytowane przez czochrajb Czas edycji: 2010-11-27 o 11:50 |
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje .
![]() [ bo coś mi migło ] '' Nikt nie potrafi kłamać, nikt nie potrafi niczego ukryć, jeśli patrzy komuś prosto w oczy Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Kochać to także umieć się rozstać . ''
|
#1789 |
|
Rozeznanie
|
uusiaa - dzięki
caroline060, ciiri, kreskowa, agrr, Christerine, katse - okradam ♥ Ciągle mam Cię przed oczami
Czym jest kochanie? Szeptem w twoim uchu? Kawałkiem twojego ciasta? Czym jest kochanie? Chłopcem, którego możesz się bać? Czy twoją największą pomyłką? Moglibyśmy pocałować się kiedy zostaniemy sami, Kiedy nie patrzy nikt. Moglibyśmy zabrać to do domu, Moglibyśmy tulić się kiedy nie ma nikogo. Nie chodzi o to, że się boimy, To po prostu delikatne. Wciąż jeszcze odrobina Twojego smaku na moich ustach Wciąż jeszcze odrobina Ciebie przetkana z moimi wątpliwościami Wciąż trudniej powiedzieć co się dzieje Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-11-27 o 12:00 |
|
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
Nirvaanaa - miło mi
![]() jak szybko ten czas leci.. post nr. 500 ![]() nie będę jednak wymieniać tych które mnie szczegółnie zauroczyły i które kocham całym sercem bo one o tym wiedzą zresztą niewiele ich tu już jest. ale i tak je kocham i okradam, gdy tylko się pojawią a gdybym powiedziała ,że mi przeszło - uwierzył byś ? - właśnie. powoli mam dość tego samego schematu, wysiadam. przepraszam. "czy to żart? nie to popieprzony świat czy to sen? nie to koszmar w biały dzień czy to ból? nie to jedna z moich ról czy to wstyd? nie to reklamowy chwyt czy to błąd? nigdy w życiu, ależ skąd czy to ksiądz? nie to jest w sukience gość czy to król? nie to jest w koronie żul czy to ślub? nie to kopiesz sobie grób czy to dom? nie to paranoi krąg czy to my? nigdy w życiu ależ skąd'' Najwyższy czas zamknąć pewne rozdziały w życiu. A część z nich właściwie tylko domknąć, czysta formalność. Tylko czy dusza wie czym są formalności? Koniec z tym, czego nigdy nie wypowiedziałabym na głos.
|
|
#1791 |
|
Rozeznanie
|
<3!
Spotykamy się tylko raz na tydzień.
Nie odpisujesz, nie oddzwaniasz i pieprzysz, że za bardzo mi na Tobie zależy..
|
#1792 |
|
Rozeznanie
|
'' Na pierwszej stronie naszej historii
Przyszłość wydawała się tak jasna Później to wszystko okazało się tak złe Nie wiem dlaczego wciąż jestem zaskoczona Nawet anioły mają swoje nikczemne intrygi I zabrałeś to w nową skrajność Ale ty zawsze będziesz moim bohaterem Nawet jeśli postradałeś zmysły '' '' Po prostu stój i patrz jak plonę, ale to dobrze bo kocham sposób w jaki to boli Po prostu stój i patrz jak płaczę, ale to dobrze bo kocham sposób w jaki kłamiesz .'' '' Bo karmisz mnie pierwszymi lepszymi bajkami, ze słowami przemocy i pustymi groźbami . '' '' To jest chore że wszystkie bitwy to , to co mnie utrzymuje zadowoloną . '' [ Rihanna feat Eminem . Love the way you lie part 2]
|
#1793 |
|
Przyczajenie
|
To CZYSTE ZŁO kochanie!
Dający nadzieję zaje.bisty cwaniaczek <3
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie,
|
|
#1795 |
|
Konto usunięte
|
Miłość służy do ranienia uczuć, oszukiwania siebie i drugiej osoby po upływie pewnej ilości czasu, gdy zmęczony mózg przestaje produkować substancje chemiczne, dzięki którym czujemy się zakochani... |
|
|
|
#1796 |
|
Raczkowanie
|
Zmęczona życiem i szarą rzeczywistością - pokładała nadzieje w nim
Ona dalej cierpi, pamięta i kocha Zmaga się z bólem i po nocach szlocha Definitywny koniec ogłaszała Ale nadal Go kochała... ...On w jej sercu drogowskazem ...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1797 |
|
Rozeznanie
|
''
|
#1798 |
|
Rozeznanie
|
moja moja Grise ♥
Z pierwszym płatkiem śniegu spłynęła ostatnia łza. Nie zmarnuję na Ciebie kolejnej pory roku. Nalewając herbatę zamyśliłam się; siedziałeś przy mnie drażniąc się ze mną i popijając z mojej porcelanowej filiżanki malinową herbatę. - Gosia! - znów porozlewałam, brudząc kremowy obrus mamy. Jestem zbyt słaba. Na razie nie dawaj mi miłości, bo nie zdołam jej utrzymać i wypielęgnować. Pierwsza miłość jest wielka jak wieża Eiffla. Jak pachnie we Francji ?
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Spojrzałeś w moje smutne oczy i powiedziałeś, że mnie nie kochasz. Jasne, że nie. Jak można kochać, będąc pozbawionym serca? Jakże naiwnie jest bać się go stracić, wcale go nie mając. To nie tak, że nie chcę z Tobą rozmawiać. Po prostu nie wiem, co powiedzieć. Jesteśmy stworzeni, by żyć osobno. Tak trudno jest uwierzyć w siebie. Na Boga też nie mogę już liczyć.
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa Paralogiczna - dzx
"
Żeby się zauroczyć- wciśnij 1. Żeby się zakochać- wciśnij 2. Żeby pokochać- wciśnij 3. Żeby złamać serce- wciśnij 9. " obiecałes mi siebie, obiecałeś mi miłość. hej, dasz mi buzi? chciałam być wszystkim, a czuję się jak nikt. tak, pamiętam, że musze zapomnieć. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.