![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
na to niekoniecznie trza żony
![]() ![]() edit: Ju, całusy dla Gucia! ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Superfoty ![]() Cytat:
![]() ![]() Przekaż Guciowi buziaki z okazji imienin ![]() ![]() Cytat:
![]() Koncówki mam już tak zdechłe, że nie mogę patrzeć, nawet nie są porozdwajane tylko jakieś takie bez życia. Co z tego, że mam hery do talii jak ostatnie pięć centymetrów jest fe, wolę krótsze i całe ładne. Mam nadzieję, że się uda... Ja też ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3363 | |||||
BAN stały
|
Dzień dobry Polsko!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Piękne zdjęcia, a jaka pogoda! ![]() Ju, no ale przecież byłaś zadowolona z roboty tego fryzjera? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ta temperatura to śmierć w butach raczej, po jakichś 5 min w słońcu ![]() ![]() Na współżycie chyba ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
Lajf is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |||
Nindżopesz
|
Wooow, ale tam pieknie! A te wystawy
![]() Coz, odrosna ![]() ![]() Oba nie dzialaja ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
BAN stały
|
And samtajms full of podłas kobietos
![]() --- Odkurzyłem mieszkanie, i mi zapał do sprzątania minął ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
bardzo śmięszne
![]() Długopiór saute ![]() A ja poproszę tego ![]() Albo mroczne ciacho z cmentarza ![]() Chomiczek ![]() i mumia chomiczka ![]() troll lekko zniewieściały ![]() gdzie jest krzyż? ![]() oby sie tylko nie pokaleczył... ![]() dugopiór leśny maści jasnej ![]() kałboj ![]() dwa długopióry ![]() a na deser ciacho w rozkładzie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() 2 e, ni 3 ujdzi 4 403 forbidden 5 hyhy 6 nieeee 7 403 forbidden 2 ![]() 8 jak wyżej 3 9 nie najgorszy 10 żaden kałboj, to łajt krysmes jest - może być 11 niuń podwójny? ![]() ![]() 12 zbyt wysportowany, utopić w basenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Zakorzenienie
|
specially for Futryk forbidenki:
chomiczek (wyjątkowo chomiczkowaty ![]() dzie je krzyż i ten od kolców i gwoździów
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Zakorzenienie
|
RED: ten adres al. Waszyngtona 122 (sklep "Dopasowana) to jest ten koło Ronda Wiatraczna. Czyli adres miałam zakodowany we łepetynie ale nie skojarzyłam ze to dokładnie ten co trza. No i maja tam effuniaki.
Ten z którym mi sie pokickało to "Biustokracja" ul. Żelazna 31. Justynko: Wyściskaj swojego swojego słodziaka ode mnie i od Cypiska. Tru: Ale duze miseczki to nie sa od razu jakieś zabudowane paskudztwa. Te z "dobrych" sklepów to sa naprawdę fadne nabiustniki. Ja ostatnio np. mierzyłam 2 Freye z letniej kolekcji 2010 w rozmiarze 60G (ten kolorowy) i Nadie 65 F. (i moim zdaniem sa śliczne)
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-27 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | ||
Zakorzenienie
|
mnie lewe
![]() Cytat:
![]() Widząc dzisiejszy śnieg tym mocniej zazdraszczam. Cytat:
![]() znam to, tylko ja miałam tak po każdej wizycie u fryzjera... ![]() włosy odrosną szybciej niż myślisz ![]() acetylocysteinka na katar? to raczej na uporczywy kaszel, bo rozrzedza wydzielinę i ułatwia wykrzuszenie. na katar -sudafed ![]() ![]() spokój z katarem na parę godzin i hmm ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po wczorajszych rozmowach poszłam i się zmierzyłam. Do wyniku się nie przyznam. Tak schudałam, że nawet mi z cycków spadło, a byłam pewna że mniej już mieć nie mogę. ![]() JJu, ja się dziś namęczyłam z moimi włosami po fryzjerze, że aż mnie ręce bolą. W dodatku nie wiem jak to się stało, ale chyba fryz zapomniała mi grzywkę skrócić ![]() A tak poza tym to chyba jesteśmy imienniczkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że rozmiar 55E i tak nie istnieje i nie robi go zadna firma ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za słowa pocieszenia, bardzo, jesteście kochani ![]() No, to lecimy z Gustawem na zabawę ![]()
![]() |
#3377 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() eee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------------------------- Agnes: Cudne fotki ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-27 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
![]() chodzę raz na rok, jak już naprawde muszę, tzn. jak po zimie końcówki mi się rozkraczą ![]() Ale nie lubie nie ufam ![]() ![]() ![]() Teraz kombinuję, czyby przyszłek wiosny nie omijac fryzjera, to wreszcie powinnam kłakami do pasa sięgnąć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba nie dam rady - jeszcze co najmniej ze 2-3 lata mordowni z zapuszczaniem, a i moje ciężkie kłaki nie nadawałyby się do czesania, farbowania, ani w ogole noszenia, bo ciężkie toto ![]() Moiom celem jest takie coś jak ta laska ![]() długie i równo ścięte - co mi się jeszcze zejdzie, bo mi fryzerka mocno ścieniowała i boki mam sporo krótsze niż od tylca ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
mowiłam własnie o futrze długim do zada
![]() Ja się zaopatrzyłąm w zapas biovaxów, bo robiom cuda z moimi herami ![]() A raz na jakiś czas pakuje jeszcze rycynę na końcówki i robię sesję podcinarkową doraźną - łapię za nożyczki i łobcinom rozkraczone końcówki, które zauważę ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-27 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a acc + naprawde duzo picia rozdzedza katar. a ja jako ze na wszystko mam własna teorie to robiłam tak-zaraz po przebudzeniu acc + w ciagu dnia ..a na noc sudafed coby mi sie nic nie cyniło w nocy-i było gites ![]()
![]() |
#3385 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hm, nastolatkowy to taki sterczacy i stozkowato przylepiony do klatki piersiowej. Prawdopodobnie po polozeniu sie na plecach zanika. Babski natomiast ulega grawitacji ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
grozi wypollizowaniem
|
dzizaz ja mialam kilkukrotnie kudły do zada...ale nigdy nie chcialam takich miec-ino rozły a mi sie nie chciało isc obcinac..potem szłam obcinalam...a po roku goopie juz do zada byly
![]()
#3387 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady, co do kataru. Apteki u mnie zamknięte. Pozostaje mi się przemęczyć...Ale będę wiedziała co i jak na przyszłość
![]() Wczoraj miałam właśnie tzw "gluta" w zatokach. Zatkany nos na amen i nijak się za przproszeniem wysm.... Kupiłam sobie krople o nazwie Xylorin. Nos odblokowany ale to właśnie przez nie leci mi z nosa jak z kranu..... Już nawet dzisiaj ich nie brałam ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lepiej zeby sie lało niz uwierało w mózg ![]()
![]() |
#3389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez tak chcę! ![]() moje rosną jakieś 12-15 cm na rok może... ![]() ![]() A co do kapania z nosa, to jak kiedyś miałam zapalenie zatok, to lekarz dał mi jakies leki na zatoki i... Allertec ![]() ![]()
![]() |
#3390 |
Zakorzenienie
|
Polly - dziś jeszcze wolę być "zabetonowana" na imprezie. Jeszcze mi się jaki amant trafi a laska z katarem na twarzy nie jest zbyt pociągającym widokiem
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.