|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Abz ja też mam 2 dni przed porodem ostatnią fotkę.
A jak tam Krzyś? Wgl nic nie pieszesz jak sobie radziecie? Jak tz się małym zajmuje? Kiedy się spotkamy znów? ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Kreti przyjęli do szpitala /innego niż chciała bo nie było miejsc/. Pisze że boli ale ma rozwarcie tylko na 1cm. Jak nie ruszy nic dalej przez weekend to potną ją w poniedziałek.
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam że trzymamy kciuki zeby Tymek zechcial wyjsc szybko zeby nie meczyla sie z bólami i wgl przez weekend w szpitalu. I ze pozdrawiamy
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
lind jak nie zapomnisz to zapytaj jaki szpital tak z ciekawosci bo i tak sie dowiemy od Niej na wizazu tyle, ze troche pozniej
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
ojej nie bylo mnie od rana i Kreti już na porodówce .... trzymam kciuki za Ciebie !!!
dzięki Scio poczytam sobie ![]() Dziewczyny dziś mnie boli głowa, właśnie wróciłam z pogrzebu dziadzia jedynego jaki mi został ... ach poryczałam się masakrycznie i teraz odczuwam to zmęczenie .... przykre to że odszedł teraz w takim dla mnie ważnym momencie mimo że bardzo cierpiał ja nie byłam przygotowana że to nastąpi tak szybko ..... ach zdrzemnę się trochę może ta głowa przejdzie Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-11-26 o 19:34 |
|
|
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
O Kurcze, Kreti w szpialu: zaraz będzie Tymek, niesamowite
![]() A ja głupkowato zrobiłam sobie dzis test, bo mnie od paru dni mdliło, a zaraz powinna być @, ale oczywiście wyszedł negatywny ((((( BUU ( Słoenczko, uszy do góry! |
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczku mi przez 1,5 tyg wychodził negatywny więc jeszcze nic straconego
|
|
|
|
#3338 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
Kretencja za Ciebie i Tymka najmocniej jak tylko mogę! Dopingujemy Ci tutaj z fasolką Weruczku trzymam za Twój test ![]() Ja jak na razie miałam jedno spotkanie z "okiem cyklonu"... Ciut mało ale jak dla mnie to dobrze... Mdli mnie za to niesamowicie czasem... Dziś myślałam, że nie wysiedzę na ćwiczeniach ale dałam radę Aha i dziś wybrałam suknię ślubną Ahh no i czekam na tą poniedziałkową wizytę u gina
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka jak się macie z Tymkiem?
Chelsea jak juz pisałam na mamusiowym zdjęcie jest konieczne ![]() ciekawe jak Kreti sie ma Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-11-26 o 20:07 |
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, trzymamy z Tymuszk kciuki za Ciebie i Tymka
Sloneczko i Chelsie - gratuluje kochane Sloneczko, moj Tymciu tez nie chcial pokazac serduszka nabadaniu, a byl to juz 6 tc - pokazal sie dopiero w 8 tc a teraz ma juz 3 mc i jest wielki klocuszek wiec nie martw sie, bedzie dobrze!Pewnie mnie nawet tu nie pamietacie, ale ja trzymam kciuki za wszystkie staraczki, zeby tez mogly zaznac urokow macierzynstwa Ps. przepraszam za brak pl znakow - cos mi komp siadl ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Dziekuje, mamy sie super! Musimy malego rehabilitowac, bo ma wzmozone napiecie miesniowe i asymetrie, ale dajemy rade A ja z kazdym dniem jestem coraz bardziej w nim zakochana |
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka pewnie że Cię pamiętamy
|
|
|
|
#3342 |
|
Rozeznanie
|
Pomidorko ja również Cię pamiętam
Dziękuję Trzymam za Tymka. Ja również miałam wzmożone napięcie mięśniowe ale w karku i szyi (kręcz szyjny). Nie ma się co martwić Będzie ok ![]() Buziaki dla Tymcia Anessa, Izabela jak samopoczucie? Widzę was
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Krecia!!!! Trzymaj się!
Pomidorka Chelsea pochwal się suknią O jeny ale miałam ból głowy niesamowity...dopiero przeszło, zaraz się kładę, żeby znowu nie zaczęło. Mieliśmy się uczyć i pupa przez to... |
|
|
|
#3344 |
|
Zadomowienie
|
Chelsea, masz może fotkę sukienki?
Słoneczko, wiem, ale u mnie była wyrażna tylko jedna kreska, ani śladu drugiej:/ POmidorka, ale dawno nie dawałąś znaku, co słychać? ![]() Tity, ty już dziś się nie ucz tylko się po łóż i relaksuj! |
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko
No nie można nas tak ot opuszczać. Przynależność do wątku do czegoś zobowiązuje, noooo ![]() Tymuś już taki duży, na pewno znalazłabyś 5min co jakiś czas żeby nam napisać co u Was słychać. Ja już dawno nawoływałam ale ciszaaa była ![]() Kreti nic nie pisała... czekam cierpliwie, nie będę jej zadręczać teraz pytaniami co tam... A ja siedzę sama. Tz wrócił z pracy zjadł i poszedł do kumpla na piwo Smutno mi samej Nawet budyń nie pomaga
|
#3346 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje sie...
Kreti - no taka niespodzianka!! Trzymaj sie dziewczyno i szybko wracaj z Tymkiem Scio - dla okruszka na fotce!! Zobaczysz jak czas zleci do grudnia!sloneczko - dobrze, ze masz juz z glowy wiadomosci dla szefa ![]() Pomidorko - ale fajnie, ze wpadlas z wizyta Moze jakas fotka twojego Tymka ?U mnie dziewczyny jakos tak dziwnie, sama nie wiem co sie dzieje i czy sie martwic czy machnac reka ![]() Otoz od 3 dni polawily sie 2 rzeczy: 1. brzuch mam zdecydowanie wiekszy i to nie tylko wieczorem Waga lazienkowa wskazuje o 1,8 kg wiecej od poczatku ciazy Bimbek rosnie wiec ladnie2. rowniez w tym samym czasie zaczal mnie pobolewac brzuch po lewej stronie, na wysokosci pepka. Zaczyna zawsze po poludniu, okolo 14-15 i trwa czesto do momentu polozenia sie do lozka wieczorem. ![]() Co to kurka wodna moze byc?? ? Ostatni dni - wlasnie te 3 - byly dosc nerwowe i pracowite, bo mielismy mala przecene przedswiateczna, wiec bylo troche biegania, przynoszenia towaru (lekkie ciuchy, nie bic prosze ) i nie moglam sobie przysiasc jak to mialam w zwyczaju w ostatnim czasie. We Wloszech nic takiego nie mialo miejsca, ale prawda jest, ze odpoczywalam duuuzo![]() Nie wiem teraz czy dzwonic do poloznej i marudzic czy przeczekac do moich dni wolnych (niedziela i poniedzialek) i zobaczyc czy to samo wydarzy sie kiedy nie bede tak dlugo na nogach. Co radzicie kolezanki?
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! Moj Nino 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2010-11-26 o 22:14 |
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Śpieszę radośnie donieść że:
Tymulek urodził się o godz. 21.31 z wagą 3200g i długi na 57cm. Pokazali mi go tylko na chwilę ale zdążyłam zobaczyć że jest śliczny ![]() Gratulacje!!! Jeden z bardziej wyczekiwanych facetów na forum w ostatnim czasie chyba ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami Michaś Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-11-27 o 08:37 |
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Krecia!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Chyba przeżywałam trochę ten Twój poród bo miałam noc nie przespaną, miałam natrętne dzidziusiowe myśli. Jestem trochę padnięta, ale jedziemy niedługo na zajęcia...bleee. A na dworze biało od szronu. |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, gratulacje serdeczne
Tak się cieszę, ucałuj Tymusia od wizażowej cioci i jego imiennika Ale mi milo, ze mnie pamiętacie , i ten obczajam, a na resztę już czasu nie starcza. Tymuszka jest cudowny, nawet nie wiedzialam, ze można tak kochać. Już nawet tak bardzo nie brakuje mi pracy. Zresztą, trafił nam się egzemplarz naprawdę grzeczny, wszystko w domu moge zrobić, na ploty się wybrać, normalnie cud, miód i orzeszki. W nocy ladnie śpi, rzadko marudzi, nie wiem, za co trafiło nam się takie dziecko, ale jesteśmy przeszczęśliwi. A tu zdjecia mojego dziecięcia jako fluidki Edytowane przez Pomidora Czas edycji: 2010-11-27 o 08:51 |
|
|
|
#3350 |
|
Wtajemniczenie
|
No musialam zajrzec przed praca jeszcze...
![]() wielkie gratki dla Tymusia i Kreti!!!!!!! Czekamy na fotki i relacjeCzyli 26 listopada ![]() Spadam babeczki! do wieczora! Pomi - sliczny synus!!!!
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
lind dzięki za wieści
![]() kretencja przeogromne gratulacje ![]() ![]() lindsley jak humorek Tż szybko z piwa wrócił ![]() anessko nie powinnam doradzać może bo w mniej zaawansowanej ciąży jestem , ale ja poczekałabym ta nd i pon. odpoczęła i zobaczyła czy bóle są bo to bardzo możliwe, że z przepracowania masz bóle.
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-11-27 o 09:31 |
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Wowwwww! Kretencja gratulacje ogromne
Czekamy na naszej odchowalni
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti gratulacje
wracaj szybko do siebie i ciesz się syneczkiem ![]() Pomidorko Tymuś śliczny widać, że takie wesołe z niego dzieciątko ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Scio o widze, że Twój maluszek też już się mamie pokazał super, że słyszałaś serduchoSloneczko Ty też usłyszysz serducho na nastepnej wizycie
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Kreti GRATULACJE
Danika bardzo bym chciała, ach już się nie moge doczekać Anessko a może dzień wolnego by sie przydał, ja jestem z tych co zaraz szybko panikują więc chyba nie poszłabym do pracy Pomidorka Tymuś śliczny Dziewczyny właśnie ząb mi się ukruszył jak jadłam kanapkę ..... widziałam jedną fajną lecz 350 zł jak na kurtkę zimową to troche sporo chyba nie? musze się jutro do innego miasta wybrać
|
|
|
|
#3356 |
|
Raczkowanie
|
Kretencjo, wielkie gratki!
Anessko, a może to coś a'la kolka? Ja tak miałam przez kilka dni z rzędu, ale potem samo przeszło Scio, śliczna kruszynka ![]() Doświadczone ciężarówki i mamuśki, mam pytanie: czy miałyście może w drugiej połowie ciąży (dziś zaczął mi się 22. tydzień) jakieś zmiany w śluzie? W sensie konsystencji itp... Bo teraz zaczyna mi to przypominać wodę i zastanawiam się, czy to nie jest jakiś "przeciek"... W poniedziałek zapytam się gina, ale może któraś miała coś podobnego i proszę o kciuki o 14 w pon.
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okazało się w czwartek na wizycie, że mam bardzo duży stan zapalny, ja nic nie czułam, ale w cytologii tak wyszło ponoć w ciąży łatwo jest coś złapać ![]() powiedz gin swojemu to na pewno coś poradzi
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Dość szybko ale ja już spałam (jak zabita bo nawet nie czułam jak wchodził do łóżka)
Kreti pisała jeszcze (ok 10) Jestem w Matce Polce, w Madurowiczu nie było miejsc:P Póki co - zadowolona, tylko ciągle na pooperacyjnej. Tymek już 12h jest sam ![]() A za chwilę że powiedzieli jej że zaraz ją zabiorą do Tymka
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje dla Kretencji!!!!!!KRETI, ALE ŚWIETNIE, TO RZECZYWIŚCIE NASZ WYCZEKANY CHŁOPAK:p
![]() ![]() ![]() pROSZĘ PRZEKAZAĆ ŻYCZONKA DOE MNIE LIND![]() śCISKACZE MOCACZE DLA KRETI!!! hURRA!---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- POMIDORKA, śliczny twój Tymek że hej: mam nadzieję, że fluidki podziałają ![]() Jasiulku, a co jest o 1400 w pon? |
|
|
|
#3360 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo moje gratulacja
![]() Pomi a do nas nie zajrzysz a piszesz, że masz czas na ploty
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

napisalas jej cos lind?

((((( BUU

A ja z kazdym dniem jestem coraz bardziej w nim zakochana 

dla okruszka na fotce!! Zobaczysz jak czas zleci do grudnia!
Bimbek rosnie wiec ladnie