|
|
#1801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
dziękuje <3 uwielbiam jak ubierasz me ciało w coraz to nowe pocałunki, tylko te z najwyższej półki. działajmy szybciej, kochajmy czulej zważywszy, że świat ma się skończyć w 2012. niedługo na pierwszym spotkaniu normalnymi pytaniami będą: kiedy masz czas by się ze mną przespać i jak pojemna jest Twoja jama ustna? wyrosłam z średnika i gwiazdki trójkątny nawias i trzy też nie robi na mnie już wrażenia. uważaj byś czasem z wyobrażeniami nie przesadziła, byś nie wyidealizowała Go, a po poznaniu nie zmieniła tak drastycznie zdania. Niczym Mimowie na ulicach, zero słów, zero dotyku. muszą wystarczyć nam tylko gesty. bawimy się uczuciami jak dzieci wyobraźnią.
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
'Żadnych smutków,
Tylko wszędzie śnieg.'
|
|
#1803 |
|
Rozeznanie
|
SparklyAngel - życzę weny Skarbeczku <3 Zapominamy, wiedząc, że i tak nam się
to nie uda.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-27 o 15:33 |
|
|
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
PaniJana - wcale nie piepszoty! mnie się podoba to co piszesz i w ogóle <3
________ 'Chwytam Cię za rękę i trzymam jak szczęście, jesteś moim życiem i wszystkim tym co piękne. <3 '
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
Powiedziałeś o mnie dziwka. Ja Ci wybaczyłam.
Powiedziałam Ci że Cię kocham, Ty mnie zdradziłeś. a kiedyś Ci opowiem jakie miałam w życiu piekło , gdy odszedłeś. Wolę być dla Ciebie zakładem niż nikim. |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
To tylko jedna osoba , a świata jakby o połowę mniej . ;(
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
<3
Paralogiczna, widzisz? jestem! Człowieku, zacznij cieszyć się każdą chwilą życia! Bo z kolejną sekundą zbliżasz się ku zniszczeniu. Nie przewiniesz tej taśmy do tyłu, ani nie ze stopujesz. Pomyśl nad tym.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
BAN stały
|
'Wolisz być z kimś, kogo kochasz, czy z kimś, kto kocha ciebie?' 'I tak cholernie mi na Tobie zależy, że nawet nie wiem jak to opisać.' można hodować miłość pod kołdrą strasznie chciałabym już siedzieć koło Ciebie i Cię rysować, malować, robić Ci zdjęcia i całować Cię co pięć minut jak psychiczna jakaś <dzisiejsze opisy sponsoruje gorączka> Edytowane przez affen Czas edycji: 2010-11-27 o 16:49 |
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
W pokoju rozbrzmiewa wciąż ta sama piosenka, a w głowie wciąż ta sama osoba...
Mówiłam Ci, że nie jesteśmy dla siebie? 'Najpiękniejsza miłość wywodzi się z długotrwałej przyjaźni' Świat jest mój, a ty patrz i podziwiaj, mały! Zawsze wiesz kiedy milczeć. Zawsze. |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam po długiej przerwie ![]() Kochanie, beze mnie nie znaczysz już nic. ![]()
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
wiem tylko, że dobrze mi z Tobą, a kiedy jesteśmy razem,
wszystko wydaje się takie cudowne, wszystko, wszystko.. <3 - jestem taki szczęśliwy. - ja też! i nie przypuszczałam, że miłość może być tak cudowna. - uczynimy ją jeszcze piękniejszą.. bo dzięki Tobie świat dla mnie stał się teraz czymś wspaniałym.
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
klada - okradam ![]() Optymistka, która spadła z huśtawki marzeń Płakała - serducha na kartce kreśląc Miała przed oczyma obraz jak trzymają się za ręce Może to Anioł co przez życie prowadzić mnie chce?
-,,Słońca nie ma" -znalazła się na dnie... - ,,Księżyc na niebie nie świeci już dla mnie"...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1813 |
|
Rozeznanie
|
Mój 200 post!
![]() W związku z tym wymienię moje talenty, dzięki którymi zapominam o tym całym syfie. Pierniczki najukochańsze <3 Bez was ten post, by nie przetrwał. nie widzę poza wami świata Paralogiczna, affen, agattee, caroline060, Toogether93, ruda wiewiora,
Kaaate90, m o n, absorbeed, boundlessly, dreams_x33, kontrastowa0, latin, Margaretta_1, marikab, Naughty_, NieidealnaJa, nieliczylamwcalesie, niewieszjaktesknie, PaniJana, siatkaara, smileandsweet14, viper19, Wreeednia, ratatamm, otojest, Nensie, Artistic soul, rumuneczkaxd, czochrajb, SparklyAngel, Christerine, istny_paradoks, Drift, autoagresja, so_steadfast. ![]() Będziesz wieszał me ciało na ścianę. Podziwiał każdą jego część. Kwitnące marzenia nie zmieniają biegu zdarzeń. Boso iść po rozbitym szkle. To nic w porównaniu do bólu zadawanego przez Ciebie. Z plasteliny zrobić twą twarz. Ukryć w Niej każdą z Twych wad.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-27 o 18:01 |
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
"Ujrzałam rzeczy w innym świetle
Dostrzegłam barwę w moim życiu Lecz wzdycham za pięknym miejscem, do którego uciekałam przez całe życie." |
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
nic specjalnego a boli jak mało co.
nie pamiętam już który raz powtarzam - nie kocham Cię nie na widzę Go za to że mimo tego że to ja odeszłam ciągle tęsknie chciałabym dostać od Mikołaja jedynie stabilizację nic więcej kiedy przestaniesz kłamać ? gdy ludzie przestaną mnie ranić
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Paralogiczna, your blue eyes - misiaczki, dziękuję. Uwielbiam <3 ale to chyba wiecie
;**Policz wszystkie liście które jeszcze nie spadły z drzew, powiedz, czy jest ich więcej od wszystkich złych myśli o mnie, które kiedykolwiek przeszły Ci przez głowę? Moje marzenia to nie herbatnik do pokruszenia. Trwajmy w tym bo warto, przecież nasze dłonie znają się od lat. Wszystko co mam, siedzi gdzieś głęboko w tobie też.
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Obserwowałam Twój świat z daleka. Starałam się być zawsze tam, gdzie Ty byłeś.
Rozglądasz się dookoła, ale mnie nie zauważasz. Uwalniam Cię ode mnie. To taki wstyd dla nas, by się rozdzielić. Opętaj mnie, zniszcz, pochłoń. Chcę poczuć Ciebie w sobie. Zabij mnie. Dla Ciebie mogę się nawet pokłonić.
|
|
#1818 |
|
Rozeznanie
|
''Boję się spróbować, bo jeśli mi się nie uda, to nie wyobrażam sobie reszty mojego życia. Bezpieczniej jest pozostawać w sferze marzeń, niż ryzykować popełnienie błędu. ''
|
#1819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale miło a ja zabieram te pięććć, bo znowu są takie niby proste a mają takie fajne przesłanie i dają do myślenia ![]() 'Czasami szczerość wchodzi w drogę lojalności. Czasami ten sekret nie jest do końca nasz i zdradzając go, można zaszkodzić innym' I tylko trzeba mi być blisko Twego nieba, gdzie źródło życia to najwspanialszy smak
Każdego dnia dotykam nieba Otwieram parasol, aby nic na Twoją głowę nie mogło spaść Lekki puch delikatnych słów W zasięgu Twego wzroku Mój żal miał posmak tytoniu, wina i mężczyzny ![]()
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotne dzięki
grise, ciiri, Malinowa Girl, Drift, uusiaa, affen ♥ okradłam. Give me a wounded heart, who did you steal that night. Give my lips, which were by accident while on your last kiss. Give my intellect, who disappeared when I was thinking about you constantly. Oddaj mi to zranione serce, które skradłeś tamtej nocy. Oddaj moje usta, która przez przypadek zostały na Twoich podczas ostatniego pocałunku. Oddaj mój rozum, który zniknął, gdy ciągle o Tobie myślałam. I can feel your heart beat inside of me. Czuję bicie Twojego serca wewnątrz mnie. I saw you yesterday with this girl. You felt so proud and sure that I'm jealous, but not this part. Widziałam Cię wczoraj z tą dziewczyną. Czułeś się taki dumny i pewny, że jestem zazdrosna, jednak to nie ten rozdział. |
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
____ prześpię życie, powiedz tylko - wrócisz? nie ma nic piękniejszego niż Twoje imię rozbrzmiewające jazgotem w mojej głowie. boję się stracić Cię w tym światowym syfie. piszę Twoje imię tępymi nożyczkami na nadgarstku. lewy nadgarstek należy do Ciebie, prawy do świata. nie wyczują już tętna. tylko ten stuk ten stukot w głowie. zaśpiewaj bluesa, przesuń czerwony kwadracik kalendarza, powiedz światu, że to już jego pora, niech się skończy... kakofonia dźwięków myśli, czuję ton twojego serca w opuszkach palców. pamiętam jak machałeś mi na pożegnanie odjeżdżając żółtym autobusem, to prawie jak yellow submarine - so we sailed up to the Sun.
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
wenyy Skarbeczku <3
love Jak mój lakier z paznokci, tak zdrapałam miłość z serca. Przysięgam mówić prawdę i nic oprócz prawdy. Tylko co jest prawdą? Sama nie wiedziałam co powiedzieć w tamtej chwili i nie wiem co powiedzieć teraz .. To było jak powrót w szczęśliwe i bezstroskie dzieciństwo.. w mój czas czarów i bajek. Kolejny raz moje oczy otworzyły się szeroko, usta zastygły w dziwnych grymasie i przestałam oddychać ze zdziwienia. Liście symulują padaczkę, wiatr wybił szyby, cisza hałasuje w mojej głowie. Bez wątpienia jestem Bez wątpienia myślę i bez wątpienia staram się uśmiechać jak porcelanowa lalka. i Bez wątpienia mi to nie wychodzi! "Zapomniałam oddychać, serce przestało bić, tętno się zatrzymało.
Ktoś bezczelnie wkradł się do moich myśli, ukradł cząstkę mnie. Najpierw zabrał, później schował do kieszeni, a na koniec je zgubił."
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-11-27 o 19:31 |
|
|
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciec w niezapomniane tylko powiedz, że chcesz.
Złap mnie za dłoń i zacznij zemną biec.. Złap złap mnie za dłoń... Złap złap mnie za rękę... Udowodnij mi że możemy naprawdę więcej... Szukam spokoju wiesz te tępo życia mnie przerasta. Mieć z tobą szczęście nie pytając co dalej. ![]() Bo my jak dwa bieguny przyciągnięte mocno do siebie. <3 takie oo z piosenki częściowo trochę pozmieniane
stop hating Your BODY. Edytowane przez Hofosho Czas edycji: 2010-11-27 o 19:38 |
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się ![]() ***
" Idę ulicą - puste miejsca. Płaczę - puste słowa. Wierzę - puste myśli. I na cmentarzu - puste groby. Muszę powstrzymać się od wściekłego pragnienia samobójstwa, wściekła na swój stan umysłu. Nie daję rady z taką psychiką. Bóg siedzi na słońcu i przygląda się ludziom. Jednych obdarza życiodajnym ciepłem, innych opala do granicy bólu. "
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-11-27 o 19:46 |
|
|
|
|
#1825 |
|
Przyczajenie
|
tyle czasu musiało minąć, żebym zauważyła jaka byłam głupia?
jak mogłam pokochać takiego człowieka? nigdy tego nie zrozumiem.
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
"cały mój świat znika za szkłem, gdy nie ma Ciebie" przedawkowałam rzeczywistość kocham Cię, życie nie rozumiem sama siebie, nie rozumiem Ciebie, naszych serc i ziemskiej rzeczywistości. i chyba nigdy nie zrozumiem. "jestem odbiciem w lustrze, bez nadziei, bez szans" najprostsze słowa mają największy przekaz, dlatego nie lubię się rozdrabniać, rozumiesz? gdziekolwiek spojrzę, Twoje oczy widzę, nic się nie liczy, umieram z miłości na środku zakurzonego chodnika
|
|
#1827 |
|
Przyczajenie
|
poznalam cie 6 grudnia ... po tym dniu kazdy kolejny dzien byl dla mnie czyms niezastapionym,
spadl snieg wszystkie slady naszego istnienia przykrył biały zimny puch, koniec jesieni i koniec tego ze ciagle o Tobie myslalam, dawno mnie tu nie było....
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
caroline060 :
nie ma nic piękniejszego niż Twoje imię rozbrzmiewające jazgotem w mojej głowie. boję się stracić Cię w tym światowym syfie. pamiętam jak machałeś mi na pożegnanie odjeżdżając żółtym autobusem, to prawie jak yellow submarine - so we sailed up to the Sun. pozwolę sobie przygarnąć te dwa opisy ![]() SparklyAngel: Kolejny raz moje oczy otworzyły się szeroko, usta zastygły w dziwnych grymasie i przestałam oddychać ze zdziwienia. piękny, zabieram Przyrzekam Ci, już nigdy nie będzie między nami krat
To dziwne lecz, wyrok w Twoich oczach jest Nie boję się, no bo ty kochasz mnie Kiedyś zrozumiesz, jak bardzo kochałeś mnie Niektórzy ludzie są jak butelka, od szyjki w górę puści
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Będziesz moim prezentem mikołajkowym?
|
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
najgorzej jest jak patrzę i czuję to coś., sama dokładnie nie wiem co, niby cię nie kocham, to skąd k*rwa ta zazdrość 'w programie przewidziano rzucanie popcornem w zakochane pary.' 'w życiu nie ma GAME OVER, jest tylko NEXT LEVEL ...'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

.