|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
wrzucilam fotke do albumu, ale to ze stycznia, jeszcze nie byl tak zarosniety na pysku
nie mam na tym kompie swiezszych zdjec.
|
#2582 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dostałam w oko rozpędzoną twardą śnieżką.
AŁA!
|
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ojoj Zamówiłam dwa szampony i odżywkę, ale przyjdą dopiero w grudniu.
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Pracowałam do 21... A szkoda, bo akurat miałam gdzie iść... A jak Tobie się udała zabawa?Cytat:
Kupiłam szampon. Ostatnio w ogóle nie mam czasu na wizaż Jak mam chwilę, to podczytać, ale żeby cytować, to już nie bardzo. Cały czas tylko praca i uczelnia. Dwa wieczory angielski, jeden fitness. Takim sposobem czwartek to jedyny luźny dzień...
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarł już mój zamówiony na All podkład . Ale to już chyba powszechny trend na kiepski listopad .
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj...u mnie tez listopad zaowocowal wzmozonymi zakupami wszelakimi. Pocieszam sie, ze kupuje glownie to, co zaraz mi sie skonczy, wiec w sumie potrzebne
Ostatnio kupilam tez kilka flaszeczek perfum: Playboy Play It Sexy, Celine Dion Sensational, DKNY Be Delicious i Avril Lavigne Black Star, wszystkie kocham i uzywam codziennie (tzn. nie na raz ;D). To takie swieze psikadla na codzien, poza Playboyem, ktory jest bardzo wieczorowy.Z kolorowki kupilam malo, paletki cieni Metallics Essence i kompakt matujacy Shiseido, puder kompakt Affinitone Maybelline, cienie Wibo paletka okragla (juz druga moja, sa swietne!), mini podklad Givenchy, pomadka Guerlain tester. Z pielegnacji gorzej - zestaw miniatur do pielegnacji twarzy Biotherm, 2 mini kremy Estee Lauder, troche probek saszetek kremow i podkladow, jedwab do ciala Delia Cosmetics, szampon 400ml Pantene, plyn utrwalajacy do wlosow Naturowy (Drogeria Natura), ...oj duzo tego i na pewno jeszcze o czyms zapomnialam... :/ W grudniu chce tylko zamowic na Ebayu zestaw kosmetykow do twarzy i ciala marki SKINFOOD i BB cream, duzo sie o nich naczytalam i naogladalam na Youtubie i chce sama potestowac Paczka bedzie leciala z Korei Poludniowej...Tak poza tym, to zuzycia ida dobrze ![]() A wam jak idzie zuzywanie?
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2010-11-28 o 11:01 |
|
|
|
#2587 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
aaa, no mam
zapomnialam ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() co to jedwab do ciala Delia Cosmetics? ![]() ja zuzylam ostatnio to maslo nieszczesne TBSu - nigdy wiecej
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Nowosc w Drogerii Natura - balsam do ciala z dodatkiem jedwabiu, jeszcze nie testowalam, bo mam resztke zelu do ciala Swedish Spa Ori Slender Gel, czy jakos tak
|
|
#2589 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
po 5 byłam w domu.Wódka szła jak woda, ale czuję się super, mogłabym dzisiaj iść znowu. Cytat:
![]() Poza tym sporo z tego dostałam ![]() Ojojoj Zuzyłam wczoraj zmywacz do paznokci.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-28 o 13:56 |
|||||
|
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
ja na dzień dzisiejszy mam 17 zużyć pełnowymiarowych (możliwe że jeszcze coś dojdzie) i 9 próbek
|
#2591 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale sprzedalam za 395,43 (podkład YSL, perfumy, próbki)tak, ze ogolnie w tym miesiacu wyszlam na -22,08 zl
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
ja się właśnie zbieram do wystawienia paru rzeczy na Allegro, ale tak mi się nie chce...
|
#2593 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu wygrałam w konkursie Barbry - tym razem na nazwę lakieru
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
tylko ja właśnie nie wiem czy to sprzedawać razem jako zestaw czy każda rzecz osobno?
|
#2596 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#2597 |
|
Zadomowienie
|
mam parę lakierów, bazę pod podkład Ingrid i jakieś tam inne drobiazgi, waham się nad podkładem Rimmel Match bo wydaje mi się ciut za ciemny...
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Parsi: wyszło ok 320, a nie policzyłam lakierów OPI i Color Club (ChG dostałam) , bo już nie pamiętam ile kosztowały a i płaciłam chyba we wrześniu
|
#2599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje, a co wygrałaś? ![]() U mnie wydane w tym miesiącu 146,25. Czyli nie jest najgorzej, w porównaniu z Wami. Ale ten listopad to nam rzeczywiście wyszedł nie do końca udany.
|
|
#2601 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
kupilam womanity thierry mugler ale jak przyszły i powąchałam to zrobilam tak i od razu sprzedalam. Kupilam tez vanille noire z yves rocher.
|
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Fajnie.
Ciekawe co wybierzesz ładnego. ![]() Cytat:
Ostatnio tego już nie robię, chociaż często coś kusi.
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
Skończył się peeling, to moje drugie zużycie w tym miesiącu.
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie działa forum!
To z tej radości wkleję swój bilans ![]() LISTOPAD Wyszło: 1) Lirene Dermoprogram, Cera Naczynkowa, Tonik bezalkoholowy, 200 ml 2) Avon, Planet Spa, Wygładzający peeling z minerałami z Morza Martwego, 150 ml 3) Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Bawełna z Indii, 200 ml 4) Garnier, Naturalna Pielęgnacja, Szampon Rumianek i miód kwiatowy, 400 ml 5) Christian Dior, Diorshow Iconic, Podkręcająco-wydłużający tusz do rzęs, 10 ml 6-8) Nivea, Hair Care, Diamond Gloss, Szampon Diamentowy Blask, 50 ml 9) Dax Cosmetics, Perfecta Cera mieszana, Maseczka oczyszczająca i normalizująca skórę, 60 ml 10) Apart Style, Trufle i kawior, Nawilżające perełki do kąpieli, 330 g 11) Rossmann, Isana, Pianka do golenia do skóry wrażliwej, 150 ml 12) SI Świt, Exclusive Foot Care Line, Krem do stóp antyperspirant, 75 ml 13) Yves Rocher, Centella, Mleczko nawilżająco-ujędrniające z wyciągiem z wąkrotki azjatyckiej, 200 ml 14) Colgate MaxWhite ONE, Wybielająca pasta do zębów, 75 ml 15) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 16) Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Peeling do ciała Oliwa z oliwek, 200 ml 17) Oriflame, Foot Care, Peeling do stóp, 75 ml 18) Lirene, Dermoprogram, Cera normalna i mieszana, Tonik nawilżający bezalkoholowy, 200 ml 19) Rossmann, Isana, Brzoskwiniowy żel do golenia, 150 ml 20) Bielenda, Sexy Look, Perfekcyjne usta, 15 ml + 3,5 g - oddane koleżance - próbki: 1) La Roche-Posay, Lipikar Balsam AP, Natłuszczający balsam do ciała, 7 ml 2-3) Pantene Pro-V Aqua Light, Lekka odżywiająca i wzmacniająca maska do włosów cienkich i przetłuszczających się, 10 ml Przyszło: 1) Schwarzkopf, Gliss Kur, Hair Repair, Ekspresowa odżywka regeneracyjna, 200 ml 2-3) Rossmann, Isana, Brzoskwiniowy żel do golenia, 150 ml 4) Dax Cosmetics, Perfecta SPA, Regenerujące masło do ciała kakaowe, 225 ml 5) Avon, Senses, Żel pod prysznic Winter Magic, 250 ml 6) Avon, Planet Spa, Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką, 150 ml 7-8) Avon, Świąteczny płyn do kąpieli, 250 ml 9) Oriflame, Beauty, Miękki puder pyłkowy, 12 g 10) L'biotica, Regenerujący krem do rzęs, 10 ml 11) L'Oreal, Elseve, Odżywienie i blask, Szampon do włosów z pasemkami lub balejażem, 400 ml 12) Max Factor, False Lash Effect Mascara, 13,1 ml Wydane: 151,02 zł Na czerwono zachcianki. Jestem bardzo zadowolona z wyniku Doszła mi też z pracy miniaturka podkładu Vichy 10 ml i trochę próbek, ale nie chce mi się ich wypisywać.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-12-01 o 10:43 |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Carrola: wybrałam sobie olejek nawilżający, z olejkiem ze słodkiej pomarańczy
![]() Robiłam zdjęcia aktualizacji listopadowej i wychodzi na to, że nie dopilnowałam się w wpisywaniu na bieżaco zakupów do licznika w podpisie, bo wychodzi, że przybyło więcej No chyba, że na zdjeciach zdublowaąłm coś z października, ale nie sadzę ![]() Aha: w listopadzie zużyłam jeszcze 500ml mleczko Kozie mleko Ziaji (
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-12-01 o 11:06 |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam bardzo dobry listopad do wczoraj.
Kupiłam zestaw z Bielendy Avokado (masło, krem do twarzy i mleczko do demakijażu) za 24 zł i drugi Karoten (masło, krem do twarzy i olejek do kąpieli) za 19 zł. Nie żałuję bo kremy Bielendy bardzo mi służą a masła mi się kończą. No i ceny bardzo fajne. A zużyć mam chyba 20. Muszę to ogarnąć.
|
#2607 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
listopad:
przybyło: 10 ubyło: 8 przybyło: * LUSH - mydło ROCK STAR 50g * LUSH - szampon w kostce GENTLE LENTIL 50g * LUSH - Shimmy Shimmy brokatowy balsa w kostce 30g * LUSH - Glorious mud maska do ciała 125g * LUSH - Sugar Plum Fairy peeling 100g * LUSH - Sunny Side bubble bar 100g * L'OREAL - DEMAQ EXPERT - żel krem musujący- Intensywny demakijaż 150ml * AA - Therapy Trądzik - krem matujący na dzień do skóry trądzikowej i łojotokowej 50ml * Ziaja TinTin - żel oczyszczający antybakteryjny - cera trądzikowa i przetłuszczająca się 200ml * Ziaja TinTin - tonik antybakteryjny - cera trądzikowa i przetłuszczająca się 200ml wydane: 51 zestaw + 62,59 LUSH + 140 womanity + 163,92 vanille noire = 417,51 sprzedane: - 71 kolorówka (sprzedany podkład) - 99,4 - 182,50 - 28,32 sprzedane perfumy - 14,21 sprzedane próbki = 395,43 = 22,08 wydane ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- wyszło: * Inter Fragrances, Sun Protect, Mgiełka ochronna do włosów 150ml 12.2010 - przeterminowana, wywalilam * Yves Rocher, Plaisirs Nature, Peche Jaune, Bain Douche (Żel do kąpieli i pod prysznic 'Brzoskwinia') 50ml * The Body Shop, Sweet Lemon Body Butter (Cytrynowe masło do ciała) 200ml * Ziaja, Oliwkowa, Mydło pod prysznic 500ml * Dermedic, Hydrain 2, Krem intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu 50ml - wymienione * L'Oreal, Happyderm, Krem supernawilżający 24h (Skóra sucha i wrażliwa) 50ml 07.2011 - wymienione * Yves Rocher, Bio Spécific Ré-hydratation, Mgiełka orzeźwiająca 150ml - wymienione * Malwa, Studio Gloria, Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych 240ml z zakupow nic nie bylo potrzebne, ale tlumacze sie tym, ze moglam kupic LUSHa a poza tym posprzedawalam troche zaleglych kosmetykow, to od razu luzniej na polkach i trohe $ wpadlo
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Oto mój bilans
![]() Zużyte pełno wymiarowe: Tonik olay 200 ml Płyn do kąpieli palmolive 500 ml Szampon nivea 50 ml Krem do rąk garnier 100 ml Krem toleriane 40 ml Serum wyszczuplające eveline Masło kakaowe ziaja 200 ml Zużyte próbki/saszetki: Próbka odżywki nivea 10 ml Próbka effaclar k 3 ml Maseczka z zieloną glinką 7 ml Mincer effackar 15 ml x 2 Krem pod oczy avon x2 Maseczka swedish spa 10 ml Maseczka z czerwoną glinką 7 ml Serum rozjaśniające przebarwnienia 1,5ml Vivhy balsam lipometric 7 ml x 2 Odżywka do włosów nivea 10 ml Soraya kuracja dotleniająca 2 ml Krem nivea na dzien 1,5 ml x 3 Krem nivea10 ml Balsam garnier 6 ml x 2 Kupione: Zielona glinka 8g – 2,10 Kwas glikolowy 15 ml – 14,00 Krem łagodzący po kwasie 10 ml 12,00 Maska łagodząca po kwasach 20 ml 14,00 Zestaw do zabiegu kwasem migdałowym 4 x 10 ml – 31,00 Żel nivea 250 ml 2szt x 0,30 Gratis: Perfumy today avon 50 ml Listopad: -zużyte pełnowymiarowe:7szt -zużyte saszetki: 20szt -kupione: 7szt za 73,70 -gratis/prezent - 1szt -sprzedane -5szt za 88,00 Dziś dostałam od klientki perfumy YR zieloną herbatę 125 ml kocham takie zapachy tylko będzie msiał poczekać na cieplejsze dni. Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2010-12-01 o 13:48 |
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam tusz do rzes Astor Volume Diva
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wklejam bilans listopadowy W sumie jestem nawet zadowolona ![]() Zużyte w listopadzie: szampon Herbal Essences "nawilżenie po brzegi" 400ml Garnier tonik do cery wrażliwej 200ml Ziaja pro peeling mocny 30ml odlewka żel pod prysznic Dove cream oil 250ml Avon spray termoochronny do włosów 100ml próbka podkładu Max Factor Xperience Essence balsam do ust choco machiato Garnier szampon kwiat lipy 250ml Sprzedane: Avon Naturals balsam granat i mango 200ml Avon Anew Rejuvenate emulsja szafirowa 50ml Oddane: Avon Rejuvenate kuracja mineralna do twarzy 50ml - na prezent Avon Anew Clinical krem redukujący przebarwienia 30ml - na prezent Avon kulka Perceive- dodana za duże zamówienie Kupione:
Wydane: 92,74 zł Dziś 1 grudnia a ja zgrzeszyłam, tzn zrobiłam sobie prezent od TŻta na Mikołaja Zrobiłam zamówienie na Eskulapie:1. Olejek regulujący dr Hauschka 30ml (jest świetny, wcześniej miałam miniaturkę 5ml ale niestety nie było ich na stanie, to wzięłam pełnowymiarowe opakowanie. Mam tylko nadzieję, że będzie miał długą datę ważności, bo jest wydajny) 2. Micel Bioderma Sensibio (na zapas- kosztował tylko 18,80, bo na Biodermę było wczoraj -20% rabatu) 3. Żel do mycia twarzy Avene Cleanance, 2 szt na zapas (doszłam do wniosku, że już nie eksperymentuję z innymi żelami bo to mój KWC, kosztował tylko 24,86 więc wzięłam dwa. Jak kupowałam pierwszy w SP dałam ponad 38zł!) 4. Nuxe emulsja przeciw niedoskonałościom (miałam ochotę na jakiś kosmetyk tej firmy, zobaczymy czy działa )Miałam ochotę jeszcze na olejek Nuxe, ale już za dużo kasy by wyszło, więc innym razem TŻ kazał mi brać na Mikołaja Nie mogę się doczekać kiedy paczucha przyjdzie (On też w ramach prezentu mikołajkowego zamówił sobie zestaw kluczy )Na swoje usprawiedliwienie powiem, że zużyłam dziś krem Vichy Normaderm 50 ml, czyli 1 smarowidło do twarzy mniej ![]() Lecę Was nadrabiać, wczoraj chciałam a tu jakaś awaria!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Pokażesz swojego? 

AŁA!
A szkoda, bo akurat miałam gdzie iść... A jak Tobie się udała zabawa?
Jak mam chwilę, to podczytać, ale żeby cytować, to już nie bardzo. Cały czas tylko praca i uczelnia. Dwa wieczory angielski, jeden fitness. Takim sposobem czwartek to jedyny luźny dzień...
. Ale to już chyba powszechny trend na kiepski listopad 

a Hosence naleza sie baty! az 40 kosmetykow? masa jak na jeden miesiac 

i od razu sprzedalam. Kupilam tez vanille noire z yves rocher.

No chyba, że na zdjeciach zdublowaąłm coś z października, ale nie sadzę