|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
Tak sobie planuje, jesli by wszystko poszlo wg mojego planu ... to chcialabym isc na studium fryzjerskie - kosmetyczne w lutym. Chcialabym zrobic te dwa kierunki a pozniej robic sobie kursy sukcesywnie... przedluzanie wlosow, rzes, paznokcie ... Musze sobie jakies ukierunkowanie zrobic.
|
|
#3962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz gratuluję![]() Dobrze przynajmniej, że jesteś ukierunkowana, masz jakiś plan zawodowy. O to też w dzisiejszych czasach trudno ![]() Życzę powodzenia
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz wiele razy pchalam, poprzednie auto, proszac kierowcow z tylu zeby mi pomogli zepchac z ruchliwego skrzyzowania uslyszalam 'spiesze sie' to ja na to 'hah jak stoje na srodku drogi to i tak nigdzie nie pojedziesz' ![]() ale sa faceci w garniakach i nic nie pomoga. Ja juz tyle przeszlam, nawet filtr paliwa wlasnie w poprzednim aucie mi padl i sama kupilam wymienilam i wrocila do domu po 2h a w tym, nie moglo sie nic zepsuc, bo ostatnio to bylo naprawiane, mam nadzieje, ze w nim tez chodzi o filtr paliwa, bo teraz zima a diesel wrazliwy i jak bylo trefne paliwo to w przewodach zamarza, stad moze te drgania. No ale dojechalam nim do domu, wiec jednak ta foczka troche mnie lubi, bo tej krowy to bym za nic w swiecie nie upchala, jak ona ma ponad tone. Jak jutro odpali i nic sie nie pojawi, to bedzie git ![]() nie umiem sobie poradzic z tym projektem... zagladam tu czasami, bo juz fixuje od liczen stropow,podciagow zeblowych itp...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-27 o 22:20 |
|
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wysmapamowana
relaksująca kapiel peeling buzki depilacja balsamowanie ciałka balsamem ujędrniajcym krem odżywczy na twarz krem na dłonie i stopy mocno nawilżający żel z arniką pod oczy balsam na usta cisza tu jak makiem zasiał.. Pewnie każdy na ostatki poszedł, tylko mi się nie udało ;(
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Theoneandonly, przyjedź to się poznamy
![]() Tak mi się też wydaje, że to kwestia hormonów... Pozostaje mi tylko czekać, aż się to wszystko unormuje.
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po kapieli, wybalsamowana Garnierem czerwonym, na twarz maseczka oczyszczajaca z glinką, pozniej krem przeciwzmarszczkowy (hehe no co ja juz musze zaczac sie o to martwic) a pozniej nasmaruje sie Ziaja Sopot brazujacym (chyba ze bardzo mis ie nie bedzie chcialo)
Macie tak czasami ze wychodzicie z kapieli z takim pragnieniem ze normalnie moglybyscie wiadro wody wypic hehe ja tak czasami mam, nie czesto.
|
#3967 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zrobiłam mega Spa dla stópek- kąpiel, sól do kąpieli, peeling, tarka do stóp, maseczka parafinowa, lakier, krem nawilżający a na noc dam wazeline
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
caate moja mama też tak mówiła, żebym się zastanowiła, ale ja wiem, że go kocham. Jestem z nim szczęśliwa, może nie zawsze. Jednak potrafi on być wspaniały i kochany.
![]() Kitka zaraz zobaczę, dziękuje i zdrowiej kochana!1985SiWA gratuluje. ramoncia217 zaraz zobaczę do klubu. Ja tez dzisiaj nigdzie nie poszłam. Tż., jego część rodziny i ja skręcaliśmy meble i jakoś tak wróciłam z 30 min temu., a szkoda, bo miałam trochę ochotę, ale inni mieli inne plany. ![]() Kolejna impreza to raczej w sylwestra, a najgorsze, że nie mamy, ani jednego planu. :/ Wy macie jakieś?
|
|
#3971 |
|
zawsze mam racje
|
No ja miałam plany dość ciekawe, ale nie wiem co z tego będzie
I tak jak co roku wymyśle co i jak tydzień przed. Bo wcześniej to wszyscy mają mega plany, a potem spora część z nich nie wypada
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
Hej
aniawasak witaj kitka wracaj do zdrowia kochana ![]() catee mam nadzieje,ze z autkiem wszystyko wporzadku,nam tez ostatnio cos samochod szwankuje i tz zastanawia sie nad sprzedaza,bo chyba nie ma sensu jeszcze wiecej pieniedzy pchac w nasz pszczolke angelinemyheart trzymam kciuki,zeby ci sie ulorzylo A to moja pielegnacja Wczoraj wieczorem: *serum wyszczuplajace eveline *20 minut hh *olej kokosowy na dlugosc *rycyna na koncowki *krem kakaowy na twarz *zel ze swietlikiem i babka lancetowa pod oczy *maslo kakaowe do ciala Dzis rano: *zmywanie oleju szamponem head&shoulders do wlosow farbowanych *maska HE nawilzenia po brzegi *balsam regenerujacy z apteczki babuni na koncowki *spray termoochronny tresseme *nivea soft na buzke *balsam do suchej skory nivea z olejem z migdalow *serum ujedrniajace biust eveline *serum wyszczuplajacy na talie i brzuch *carmex na usta *delikatny makijaz Kurcze dziewczyny mam istna sielanke w domu mlody ma od kilku dni biegunke,zabkuje,od wczoraj ma katar i kaszle i jakby tego bylo malo przechodzi bunt dwulatka,wiec wszystko jest na nie Najgorsze jest to,ze synek znow zaczal budzic sie w nocy,kurcze mam nadzieje,ze malutki wyzdrowieje i wszystko wroci do normy Ogolnie to jest ciezko,ale dajemy rade i powiem wam,ze nie zamienilabym sie z nikim innym bo majac takie sloneczko przy sobie latwiej jest znosic ciezkie chwile
|
#3973 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Wolę nie wiedzieć co to oznacza.---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Najlepsza z he moim zdaniem. Miałam teraz tę czerwoną (szczęśliwe zakończenie), ale ta niebieska dużo lepsza Mam pytanie. Którą z witamin b trzeba łykać przy piciu skrzypu i pokrzywy? siwa: w tym konkursie rowenty zalicza się tylko jeden głos od użytkownika czy jak to jest?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2010-11-28 o 00:20 |
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć można łykać samą b2, tak mi poradzili w aptece gdy miałam zajady od pokrzywy, ale te zniknęły dopiero, gdy zaczęłam pić drożdże, więc pewnie nie tylko b2 wypłukują. |
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Z TŻtem już jest dobrze, zobaczymy tylko na jak długo ![]() Siwa Gratuluje posady Ja bym w solarium chyba nie mogła pracować, bo by kusiło do opalania ![]() Oglądałam wczoraj Mam talent i się wkurzyłam, chciałam żeby wygrał ten Bednarek, a tu ta mała Przecież ona wszystkich na litość bierzekobietasukcesu Ja łykam Merz Special, a tam jest dużo tych witamin B i drożdże kitka Wracaj szybko do zdrowia ![]() Jeszcze zajrze do klubu, żeby troche pomóc
|
|
#3977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Wczoraj oglądałam "Jedz,módl się,kochaj" A później zrobiliśmy sobie z tżtem trening ha ha Co prawda, było więcej śmiechu niż ćwiczeń ,ale i tak mi się podobało. Smaruję codziennie krosty pastą cynkową ,ale jakoś jej działania nie widzę. Tata cały czas mówi, żebym poszła do dermatologa,ale mama mówi ,że to normalne w moim wieku. Tak poza tym to byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie dwie bluzki i kamizelkę i do tego łańcuszek. Ktoś używał tej emulsji lubex, tylko nie pamiętam kto. Były jakieś efekty po niej ? ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- A plan co do mojej cery mam taki: rano żel lubex(prawdoodobnie) tonik ziaja ogórkowa po południu: demakijaż płynem micelarnym perfecta lirene kremowy żel do mycia twarzy tonik ziaja Alantan Plus pasta cynkowa punktowo wieczorem: żel lirene acne derm I zobaczymy ,czy to coś da ![]() Jeszcze się zastanawiam , bo moze podkład mnie trochę zapycha ,dlatego jak ktoś ma skłonności do zapychania to niech mi doradzi podkład ,który go nie zapycha , albo korektor (najlepiej płynny) |
||
|
|
|
#3978 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wczoraj imprezowałam do późna i nawet nie zdążyłam do Was zajrzeć. No i niestety spamowanie było bardzo okrojone Ale dzisiaj mam zamiar to nadrobić. Byłam wczoraj też na sankach w lesie z tż Ale nie robiliśmy zdjęć bo mi się bateria wyładowała A jeśli chodzi o mam talent, to też myślałam że Kamil wygra i trochę się rozczarowałam wynikiem, ale może ta mała lepiej wykorzysta pieniądze A Kamil świetnie śpiewa, więc pewnie zgłosiło się do niego kilku sponsorów, jakby mogli przegapić taki ''okaz" ![]() Dobra lecę się uczyć, chce mieć to jak najszybciej z głowy, żeby wieczorkiem znowu iść na spacer z tż
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
Niestety w piątek internet znów mi siadł Co do spamowania w okresie piątek-sobota, to oprócz podstawy było jeszcze: - peeling enzymatyczny Dax na noc - maseczka głęboko oczyszczająca Montagne Jeunesse - maseczka głęboko nawilżająca Under20 - staranne makijaże oczu - maść nagietkowa na usta i dłonie podczas przebywania na dworze i na noc - tarka do stóp - nafta pokrzywowa i witaminowa na połowę długości na noc - odżywka John Frieda na kilka minut - tormentiol na noc No i właśnie wczoraj zrobiłam takie mini minimalne zakupy kosmetyczne i kupiłam : krem Alantan Plus , Tormentiol, maseczkę głęboko nawilżającą Under20 i maseczkę z minerałami z morza martwego Montagne Jeunesse.I aktualnie idę zrobić sobie kawusię i zabieram się za odrobienie lekcji i naukę na jutro Chcę to zrobić wszystko jak najszybciej i się z Tż'em spotkać A tutaj wpadnę nadrobić Was jakoś później, ale już na pewno dziś Was nadrobię!! Miłej niedzieli Kochane!! Aaa i jeszcze jedno : _blondyneczka_ - troszkę spóźnione ale szczere - Najlepsze życzenia dla Twojej córuni! Aby zdrowo rosła, zawsze była pogodna, uśmiechnięta i bardzo bardzo szczęśliwa!
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj miałam super dzień z TŻ, a dziś nauka, nauka, nauka, pielęgnacja ![]() oliwka Babydream spisuje się świetnie <3 nawilża, delikatnie pachnie, nie zostawia tłustej warstwy. szukam dobrego filtra i na podstawie KWC zwróciłam uwagę na krem Biodermy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-297680 muszę go poszukać w aptece, jeżeli nie znajdę dobrego filtra mineralnego... |
|
|
|
#3981 |
|
zawsze mam racje
|
To się jutro wybiorę po jakieś witaminki b. U mnie najgorzej będzie i tak z b12
Która podobno bardzo słabo wchłania się z tabletek. magne: a czytałaś książkę (jedz, módl się, kochaj), bo w filmie jak to w filmie wszystko jest spłycone i okrojone
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc piekne
Cytat:
![]() Cytat:
ale to tez jeszcze nic pewnego, zobaczymy jeszcze A ja dopiero wstalam ale za to wczoraj sie wybawilam a dzis sie wyspamuje porzadnie
|
|
#3983 |
|
zawsze mam racje
|
Ja w ten weekend to tak raczej podstawowo, bo przyjechałam do domu rodzinnego a tutaj tyle wszystkiego nie mam.
Ale jakaś maseczkę planuję i moczenie stóp w soli do kąpieli stóp. Reszta zabiegów w tygodniu. Idę się przejść teraz, muszę się trochę oswoić ze śliską nawierzchnią, bo strasznie mnie to stresuje Czy tylko ja się boję tak chodzić po śliskim czy inne z was też?
|
#3984 |
|
CABIN CREW
|
a ja idę w przerwie nauki na małe spa
![]() co do śliskiego- ja to jestem taka niezdara że zawsze glebe zaliczę.... szybkie SPA: depilacja rąk peeling ciała kąpiel masaż syrenką nafta na włosy maseczka na końcówki balsam avon migdałowy (wykończyłam) krem do stóp
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-11-28 o 12:32 |
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot zagłosowałam
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dopiero skończyłam robić z tż przemeblowanie z tz w naszym pokoju... o boże ile rzeczy , ubrań wywaliłam..
zaraz ide zrobić make up i idziemy do mamy.. co do śliskosci, też musze się oswoić bo zawsze się poslizgne, albo wywale..
|
#3987 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziekuje
![]() dzien dobry dziewczyny wczoraj bylam na imprezce, bylo baardzo fajnie, swietna muzyka dzis mam w planach wielkie spamowanko
|
|
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mam w planach, i chyba będe olejowć włoski.. ale to jak wrócimy z tż..
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3990 |
|
zawsze mam racje
|
To warto przeczytać. Przynajmniej się coś w tej książce dzieje, bo czasami człowiek 300 stron przeczyta a ma wrażenie, że się prawie nic nie wydarzyło i można by to streścić na 20 stronach.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

+ korekcja powiek górnych 

Najgorsze jest to,ze synek znow zaczal budzic sie w nocy,kurcze mam nadzieje,ze malutki wyzdrowieje i wszystko wroci do normy Ogolnie to jest ciezko,ale dajemy rade i powiem wam,ze nie zamienilabym sie z nikim innym

Przecież ona wszystkich na litość bierze
Czy tylko ja się boję tak chodzić po śliskim czy inne z was też?