|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
A te z Rossmanna?
Czy Wy tez miałyście dziś dzień masakry? Wszyscy znajomi dziś albo na maxa rozkojarzeni, albo rozdrażnieni. Nie wiem czy to ta pogoda, czy jakiś kryzys. |
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
W Rossie są soczewki? Takie na astygmatyzm też?
Nie chce mi się tyle wydawać na soczewki markowe skoro za mniejszą kwotę mogę mieć prkatycznie takie same.
|
#1506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Nie ma soczewek w Rossmanie... Zwykłe? Niereklamowane? To nie są chusteczki do nosa tylko ciało obce w oku. Korzystam z soczewek od ponad 10 lat i nie radzę Ci stosować przysłowiowego "szajsu"... kiedyś będziesz żałować. Zajrzyj do Twoje Soczewki. Mają dobre ceny, nie tylko na te "reklamowane"
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Paru okulistów znajomych mówiło, że ten ''szajs'' jest równie dobry dla oka co soczewki Acuvue- tylko się nie płaci za firmę. Sama też nosiłam 2 lata, byłam zadowolona.
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam wczoraj zły dzień.
nie wiem co było, ale bez kija nie podchodź
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie ma? Kiedyś pamiętam, że mieli swoją linię. Ja właśnie ze względu na astygmatyzm nie noszę soczewek, tylko okulary.
Nie no, wczoraj to jakiś koszmar był. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej. |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam inne pytanie, moja foczka mi pada, ledwo snieg zobaczyla, a juz jakies awarie pokazaly mi sie na stacyjce
![]() mozecie polecic dobrego mechanika, ktory ma rozsadne ceny do Fordow? i jeszcze, gdzie mozna kupic dermacol ?
|
#1511 |
|
Podróżniczka
|
W rossmannie sa soczewki...ale straszny szajs ... nie polecam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
moniczorek, nie znalazłam miejsca gdzie znajde niefirmowe soczewki (a o takie mi chodzi), ale już wiem, że na razie będę zamawiała ze sklepu internetowego, na dwóch opakowaniach oszczędzę 80-90 zł
więc się opłaca. btw jak byłam w TS to tam są strasznie drogie soczewki, tzn. ceny porównywalne do optyka, czyli drogo.
|
#1513 |
|
Podróżniczka
|
Jedna szt tych normalnych bauschów ( to takie zwykle i starej generacji) w twoich soczewkach kosztuje 12 zł wiec chyba nie jakiś kosmos...no, ale spoko...to Twoje osobiste oczy...ja sie nie wtracam
napisałam tylko to co uważam. Wiadomo...za lepsze powloki (bardziej przepuszczalne i zdrowe dla oka) i lepsze nawilzenie soczewek musisz zaplacić...inaczej się nie da...same dobre materialy tyle kosztuja wiec nikt Ci za pół darmo dobrych soczewek nie bede sprzedawał i produkował..no chyba , że takie firmy no name. Mialam przyjemnosc takie nosic wiec wiem o czym mówie i zdecydowanie nie polecam. Jak przez dluzszy czas bedziesz nosila soczewki ( ja mam doswiadczenia 9 lat dzień w dzień ) to sama zauwazysz roznice. |
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
12 zł za dzienne?
Szukam firm noname, wiele osób sobie chwali, wolę spróbować niż wywalać kupę kasy za firmę. Na razie używam J&J. Znalazłam sklep internetowy i zamierzam tam kupować Jest o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych.---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Dodam, że noszę soczewki toryczne i tylko takich szukam
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2010-11-27 o 18:27 |
|
|
|
#1515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: gdybys sobie przypomniala czy chodzi o Carosa, czy o warsztat na Grabiszynskiej, bylabym wdzieczna ![]() mam cale miasto do przejechania i jezeli samochod bedzie zachowywal sie jak dzis, to czeka mnie dluga jazda-telepanka z mrugajaca swieca zarowa... w kazdej chwili moze zgasnac samochod, a co ja baba zrobie ?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-27 o 23:00 |
|
|
|
|
#1517 |
|
Rozeznanie
|
Chyba Caros
![]() Oj... to nie wtryski? Tak samo nam się zaczynało w mondeo... |
|
|
|
#1518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy czym... Dłuuga kolejka do niego jest, teraz zapisy są już na nowy rok. No, ale o czymś to świadczy
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam filtr paliwa od nowosci ten sam, mam nadzieje, ze to to, mozliwe ze trefnego diesla tankowalam i teraz przez przymrozki zamarzl mi uklad paliwa i sie dusil... ja wierze w ta wersje, bo rano odpalil normalnie, jak wracalam z zajec i szukalam miejsca w rynku(czyli niskie obroty silnika), to nagle ta lampka zaczela mi mrygac i jak najszybciej wrocilam do domu, bo sie przestraszylam, ze stane gdzies na srodku jezdni, wiec zakupy sobie darowalam wujek mi filtr wymieni, jak nic nie da to do Carosa pojade, bo duzo pozytywow maja, wiec dziekuje za pamoc
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-27 o 23:32 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() postanowiłam dzisiaj, że trzeba ruszyć tyłek i pomyślałam, żeby się zapisać może do jakiejś szkoły tańca, może na jakieś fitnesy, jogi, no cokolwiek, żeby coś robić i nie pogrubasić się już zupełnie na zimę. i stąd pytanie- znacie jakieś fajne, niedrogie szkoły/kluby/domy kultury czy coś gdzie można by się poruszać? może któraś z Was sama tańczy czy coś i mogłaby polecić? bo tak szukam w necie i sama nie wiem... najlepiej w okolicach Hub, żebym nie musiała po tę przyjemność dymać na drugi koniec miasta... |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałyście może gdzieś maszynkę do krojenia, ale nie elektryczna? chcę taką zwykłą, na korbkę
![]() babcia i ciocia mają, ale te maszynki mają juz z 20 lat a tych sklepów już nie ma.
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie jak z komunikacja miejsca w zasypanym Wrocku?
Jak okolice rynku i grunwaldu?
|
|
#1523 |
|
Podróżniczka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
ooo właśnie, widziałyście mikser nie elektryczny tylko taki na korbke?
ilo16na, nie jest źle przyjeżdżają autobusy. zwykle spóźnione 10-15 minut, gorzej z tramwajami, ale po pół godzinie w końcu dojeżdźają
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wykupiłam sobie na grouponie(?)/gruperze(?) (jak zwał tak zwał:P) zabieg zamykania naczynek w salonie kosmetycznym Perfect Therapy - Laser na ul. Pułaskiego 16. Korzystałyście może z ich usług?? Polecacie??
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
do codziennego użytku.
nic wymyślnego ![]() poprostu z wygody kupuje np chleb krojony, ale już mi nie smakuje. takbym sobie kupiła cały bochenek i na maszynce ładnie pokroiła. bo moje zabieranie się za krojenie nożem chleba żle sie kończy i dalej kupujemy chleb krojony
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja babcia taki miała Może na którymś z naszych targów?Ja dziś szału dostałam, idąc z Bema na Nowowiejską. Tylko maciupkie kawałki chodników odśnieżone, wózek parę razy mi ugrzązł w zaspach, a na Jaracza już 3 dzień taka szklanka, że gdybym nie miała wózka do złapania, to nogi bym połamała. Fajnie, że służby drogowe odśnieżają ulice kosztem chodników |
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
widzieliście gdzieś m&m'sy z kulą zgadulą we wroclawiu ??
|
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam w pasażu w Delikatesach- tak mi się przynajmniej zdaje, że to było to
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

wujek mi filtr wymieni, jak nic nie da to do Carosa pojade, bo duzo pozytywow maja, wiec dziekuje za pamoc