|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Ojej, jaka tu cisza panuje
Myslalam, ze wejde i ze 3 strony conajmniej do nadrabiania beda, a tu cichutko....Ciesze sie, ze ta mala wygrala, przynajmniej faktycznie ma talent, a ten Bednarek... nie wiem, jakos patrzec mi sie na niego nie chcialo i to "żucie gumy" Chociaz jak dla mnie Sabina Jeszka byla fenomenalna ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ide sie uczyc na to kolo jutrzejsze nieszczesne pierwsze w tym roku
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Spałam dziś 10 h! Odespałam wczorajszą zarwaną noc
![]() Oglądałam tą bajkę! Czarna Furia moim idolem ![]() Wczoraj zrobiłam sobie małe spa. Peeling, maseczka, wycinanie skórek, ogarnięcie stóp. Nie powiem, żebym się czuła ładniejsza, ale moja twarz wygląda nieco lepiej po @ cierpieniu ![]() Trzymajcie za mnie kciuki. Oby zamiast rozstania w styczniu pojawił się pierścień mocy ![]() Ala, powodzenia! Uświadomiłaś mi, że ja mam kolo za tydzień, ale nie musimy sie na nie uczyć
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-11-28 o 10:17 |
|
|
|
#2043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najczęściej próbując, czy makaron się już ugotował heh ![]() Cytat:
mi się podoba bolerko zdjąć i można szaleć ![]() TŻ w czekoladzie?! ![]() Gaja, trzymam kciuki za Twojego J. , że się wreszcie ogarnię Netali, mam propozycje, może oddamy cały śnieg Twojemu TŻ? nam on tu jest niepotrzebny, a tak to przynajmniej on się bedzie cieszył ![]() Studi, powodzenia na obiadku ja na takich obiadkach zawsze bardziej się boję, czy mój ojciec mi przypału nie narobi i nie powie czegoś głupiego bo mój ojciec, oprócz tego, że jest cholerykiem to duchem jest jak nastolatek i takie głupie żarty się go czasami trzymają, że szok
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za kciukowanie
![]() Piona za poparzone podniebienie ![]() Zastanawiam się, jak to u mnie będzie z obiadem rodzinnym, jak już TŻ się oświadczy. I on i mój ojciec są tak wygadani, że szok. Dobrze, że ja i mama nadrabiamy papalaniem ![]() Studi, zdaj nam potem relację z tego, jak poszło
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również trzymam kciuki Gaja za Twojego J.
![]() Podniebienie najczęściej parzę sobie zapiekanką ![]() No właśnie... Te obiady po oświadczynach... Ciekawostka przyrodnicza Ja bede musiala osobno po tate dzwonic, zapraszac rodzicow T.! Tylko ciekawa jestem co z jego bratem bo jak oni sie zareczyli to juz robili takie typowe "zmowiny", planowali slub itd., a u nas tak nie bedzie wiec po co mi jego brat do szczescia pomijam, ze jak oni sie zareczyli to mnie nie zaprosili i bylo mi bardzo, bardzo smutno bo to byla RODZINNA kolacja, a ja sie do tej rodziny NADAL nie zaliczam
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno Twój TŻ Cię już uważa za swoją rodzinę a brata nie zapraszaj, u nas będziemy tylko my i nasi rodzice (jak już do tego dojdzie )
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze uda mi sie to wynegocjowac u T. Powiem wprost, ze oni ustalali szczegoly slubu, a my chcemy tylko poinformowac, ze sie zareczylismy i z glowy. Ale ciezkie to bedzie, znajac T. i jego podejscie do brata
![]() Ja wlasnie lubie takie spedy rodzinne ![]() Powiem wam, ze nie chce mi sie isc do T. po tych ostatnich wydarzeniach
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, nie przejmuj się, w końcu przychodzisz w odwiedziny do T. a nie do jego brata i szwagierki
![]() kurcze, a czy do ustalania szczegółów ślubu potrzebny jest brat T.? z tego co pamiętam to mój TŻ nie uczestniczył w zmówinach swojej siostry... mój brat też nie będzie uczestniczył w naszych zmówinach (bo i by nie chciał ) moim zdaniem rodzeństwo jest tam niepotrzebne
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2050 |
|
Raczkowanie
|
ja tez nie brałam udziału w zmówinach mojego brata, a gdyby nawet mnie zaprosili to i tak bym się nie wybrała.
aluniaa, uważam też, że nie powinnaś się przejmować. Ja miałam trochę gorszą sytuację 1,5 roku temu, gdy ktos z bardzo bliskiej rodziny (dla mnie) zaprosił mojego faceta jako świadka na slub z jakąś inna dziewczyną (koleżanka panny młodej). Byłam wtedy taka smutna i wsciekła zarazem, że odechciało mi się iść na ich wesele. Nie podobało mi się to, że na weselu kogoś tak bliskiego mam być 5 kołem u wozu. Zatkało nas i TZ tez nie wiedział co ma im odpowiedzieć i w koncu z tego zrezygnował i znaleźli sobie kogoś innego za świadka (btw- był to chłopak świadkowej). Ale niesmak pozostał mi do dziś. |
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój brat... hehe... z suknią ślubną ani z garniakiem TŻ na pewno nie pomoże ![]() Alice, no to faktycznie strasznie głupia sytuacja, ale dobrze, że Twój TŻ zdecydował sie odmówić widze, że przesłałaś Wasze zdjęcia na maila pasujecie do siebie ![]() Sylvi, cos dla Ciebie dekoracje świateczne : http://www.sadistic.pl/pics/c7eeb0e7be3e.jpg wiem, jestem okropna
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alice, ale powinnaś spojrzeć na to z tej strony, że Twój Tż sam z tego zrezygnował
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, dzięki Kochane
nawet wieczór panieński na wizażu z Wami byłby super
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
niektórzy nawet stwierdzili, że jesteśmy do siebie podobni. Charaktery mamy tak samo wredne, więc pod tym względem pasujemy ![]() kochane, podpowiedzcie mi- co kupić na gwiazdkę TZ? Z listy należy wykluczyć: ![]() Po 7 latach wybór prezentu jest dużym problemem. Aha- fundusz- 50-100 zł |
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
hmm, domyślam sie, że te wszystkie prezenty wymienione już dostał?
więc pewnie uznaje tylko praktyczne prezenty... więc może coś związane z hobby? czym się interesuje?
|
|
#2057 |
|
Raczkowanie
|
komputerami
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
może jakąś wypasioną myszkę albo jakies inne akcesoria do kompa?
może mówił Ci ostatnio co zamierza sobie kupić, ale trochę szkoda mu akurat teraz pieniedzy i musi zaczekac z zakupem?
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
hej!ja już po obiedzie, oczywiście mama pełna steru, ja nie lepiej
żołądek stanął dęba i niewiele z tego mogłam zjeść co było na stole:-P A więc przez 3 godziny nawijaliśmy o wszystkim i o niczym-pogoda, psy.koty, wycieczki, byłam pewna,że temat ślubu w ogóle nie zostanie poruszony...Na koniec "teściowa" rzuciła hasło,że ślub do roku, oczywiście jest to nie wykonalne, no ale mamy przejść się po salach i dowiedzieć się kiedy jest możliwy najbliższy termin...My i tak zostajemy przy swoim,slub we wrześniu 2012 i stanęło na 50 osobach;-p
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
50 osób to już fajne wesele
![]() dobrze że wszystko fajnie wyszło
|
|
|
|
#2061 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwielbiam owoce w czekoladzie Cytat:
Cytat:
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję
nie wiem tylko kiedy się za sala będziemy rozglądać, bo chłop mój poźno teraz pracę kończy a ja sama nie będę decydować;/
|
#2063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, ze taka decyzje podjal twoj tż, brawa dla niego W tym momencie ciesze sie, ze nie mam rodzenstwa, nie mam problemu przynajmniej ![]() Cytat:
to kiedy imprezka? ![]() Dokladnie to samo pomyslalam!!! ![]() Cytat:
Super, ze sie wszystko udalo!A powiedz, jak to wygladalo? Przyszedl narzeczony z kwiatami dla mamy i flaszeczka dla taty? ![]() Wrocilam od T. Jak mnie odwozil, taka byla rozmowa (różowe to ja ):- no mow cos kotus - ale co? - no np. że kochasz? - kocham - że jedziemy do Krakowa - jedziemy - że masz dla mnie niespodzianke - mam ogromna niespodzianke, nawet nie wiesz jak wielka! - (ja juz banan na twarzy) - dlugie, prostokatne, papierowe - ![]() - bilet ![]() - faaaajnie ![]() No i dzisiaj byl ten dzien, jak to na fejsie byla grupa, że czasem trzeba sie po prostu ku**a rozplakac
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
teściu dał mojej mamie kwiaty, wydawało mi się,że to Tż powinien ale mniejsza z tym, każdy był zdenerwowany i takie tam...tato nie żyje od 2 lat więc była nas tylko 5-osób, teściowa zrobiła ciasto a my całą wyżerkę z winem włącznie
podział obowiązków
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
A no i dobrze - każdy sie zaangazowal
![]() Przykro mi z powodu taty
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
i nie będzie miał mnie kto do ołtarza zaprowadzić....ech takie życie;(
każdy coś zrobił i jakoś poszło, nawet rozmowa się kleiła Ala to on ma bilet i pierścionek i jeszcze się z Tobą droczy
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Droczy sie malpiszon, ja wiem
ale lepsze to niz mialby sie obrazac ![]() A ja dzisiaj mialam kiepski dzien w sumie. Ale za to kupilam sobie futeralik ![]() Ale wiecie co, chyba musialam sobie dzisiaj poplakac bo juz tyle emocji we mnie bylo, ze po prostu puscily Moze ja wyolbrzymiam, albo szukam dziury w calym, ale wiecie co? Siedzimy przy stole, wszyscy bo i rodzice T. i brat z zona no i my. I ich mama naklada salatke! Wszystkim ona nalozyla, a przyszla moja kolej to postawila przede mna miske i "nakladaj sobie"... Ja wiem, ze mam rece i sama sobie przeciez zawsze nakladam, ale myslalam, ze jak wszystkim naklada (łącznie z samą soba) to i mi...
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Ala baba ma tupet, ale odpuść sobie, bo nie wygrasz z teściową
NA szczęście to Ty będziesz po swojemu układać sobie życie z TŻ a ona nie będzie miała nic do powiedzenia...
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem i odpuszczam, ale kurde... zazdrosna jestem, ale w tym sensie, ze ona ma T. na codzien w domu, a ja musze zyc od weekendu do weekendu
na prawde to juz meczy Pociesza mnie tylko mysl, ze jak facet traktuje matke tak i żone bedzie traktowal wiec sie ciesze, ale chce już go miec tylko dla siebie...Eh... 19 dni - tor przeszkod
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
matki zawsze będą podstępne dla synowych-bo one kradną im synalka
![]() Wiesz z teściową nie wygrasz, to jest matka dla TŻ i to jest święte, ale jak razem zamieszkacie to wówczas to Ty jej nie podasz sałatki Najważniejsze to żebyście mieszkanie znaleźli i wsio ryba
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Myslalam, ze wejde i ze 3 strony conajmniej do nadrabiania beda, a tu cichutko....
nie wiem, jakos patrzec mi sie na niego nie chcialo i to "żucie gumy" 
pierwsze w tym roku 

bo jak oni sie zareczyli to juz robili takie typowe "zmowiny", planowali slub itd., a u nas tak nie bedzie wiec po co mi jego brat do szczescia 

) moim zdaniem rodzeństwo jest tam niepotrzebne 

W tym momencie ciesze sie, ze nie mam rodzenstwa, nie mam problemu przynajmniej