|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
trzeba oj trzeba
ladna pogoda, taka na spacerek idealna mrozek, troszke sniegu super u mnie tylo snieg leci jak krew z nosa :-P no ale jeszcze bedzie :-Pwlasnie sasiad za sciana w niedziele zaczal wiercic sciane :[ debil, wlaczylam tv na full i przestal.
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Dzien dobry
![]() Ja dopiero wstalam, chociaz nie balowalam na andrzejkach ![]() Wsuwam na sniadanie tosta z serem, czasami mozna sobie pozwolic ![]() Dziewczynki Lobuziary Zobaczymy jutro, czy ja nie nabroilam
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dobilam przez wakacje do 76:P a 6... ile?? u mnie wyszlo +8kg na szczescie juz czuje sie lepiej czy tym 69, jutro sie zwaze bede kontrolowac teraz nadwyzke, do sb powinnam ja zbic, moze wczesniej sie uda, bo sikam i sikam. Kochana jak to moje kolezanki powiedzialy "jak ma sie ochote na cos trzeba to zjesc bo potem jak bedzie napad to zje sie 2x wiecej" ja uwielbiam ser no ale teraz go nie jem, chociaz poprzedni tyg caly czas jadlam, ale doszlam do wnioska ze bede go jesc, nie ma sensu kupwoac jakis light itp, bede jesc na sniadanie jak lubie. gohs a co tam za wieczorek wczoraj mialas?
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wieczorem bardzo udany Obejrzeliśmy sobie Mam Talent, podjedliśmy trochę, później spaliliśmy co zjedliśmy No i w końcu mieliśmy czas po prostu pogadać sobie, posiedzieć razem Już mnie męczy to niemieszkanie razem, ale jeszcze trochę musimy wytrzymać
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
gohs
Już tak malutko Ci zostało, żeby zobaczyć tą 6 z przodu !![]() mischi Co za sąsiad Jak ja mam na coś ochotę i potem sobie tego odmówię... To jak przyjdzie taki napad to pochłaniam całą lodówkę i wszystkie szafki w domu ![]() ![]() sailor Dobry pomysł! Przez ten tydzień każdej ma spaść 1 kg. Damy radę? ![]() where is tala ? ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- gohs Osz Ty A wczoraj też oglądałam Mam Talent i jestem zawiedziona!!! KAMIL MIAŁ WYGRAĆ!!! Ta dziewczynka mi się wcale nie podobała, nie wiem dlaczego. Jak już mówili, kto wygrywa program to od razu wiedziałam, że będzie "Kamil Bednarek". A tu ... taki SZOK!
|
#546 | |
|
Zadomowienie
|
To ja jestem najzdolniejsza - dobilam z 51 do 61
W sumie wtedy i tak bylam juz za chuda, teraz chce dojsc do 55-54 ![]() Cytat:
) Postarajmy sie dziewczynki
|
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No może Me Myself and I, ale też nie do końcaCytat:
![]() No dobra, do następnej niedzieli równo kilogram w dół, a jaka nagroda??
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Sailor ciekawa jestem jak wyglasz po tych 10 kg :P mozesz nam sie pokazac?:P
Gohs o to takie wieczory sa fajne... a wy jestescie zareczeni? To kiedy planujecie razem zamieszkac? my mimo, ze mieszkamy to rzadko takie mamy, bo albo na zmiane komp, albo tv, albo ja nauka Tz komp albo na odwrot... tez co do mam talent na nikogo "nie glosowalam", ci co spiewali to ladnie spiewali ale jesli juz ktos mial talent to faktycznie ten Kamil, bo on spiewal ale inaczej i to mi sie podobalo, potrafil zrobic cos ze chcialo go sie sluchac, ta mala mnie zaczarowala na pierwszej piosence, piosenka byla piekna i ona ladnie ja zaspiewala teraz ok tez, ale bez oh ah. moj jadlospisik s: kromka wieloziarnistego, maslo, poledwica, ogorek, kawa,pokrzywa, zielona II s: pol jogurtu 0% tego duzego, wiec jakeis 150g o: micha ala bigosu choc to do zupy bylo podobne;pp: wiesniak z brzoskwiniami k: surimi z ogorkami konserwanymi, majonezem i przyprawami
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaręczyny to raczej dopiero tak z rok półtora przed ślubem - na sam koniec Myśleliśmy, że może od marca się uda, ale to raczej niewykonalne, więc moooooże od wakacji ![]() No bardzo ładny jadłospis, brawo ![]() A ja miałam napad na słodkie I zmieniam postanowienie z "nie jem słodyczy" na "nie jem słodyczy do Wigilii" ![]() A teraz się zastanawiam co lekkiego zjeść na kolację i czy w ogóle ją jeść
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz dziala, chyba hakerzy sie za niego wzieli :-P a przez to ze nie dzialal ja jadlam do bolu co mi wpadlo w rece w sklepie.
a dzis juz w ogole mam do bani dzien, wyniki ze staty jak mowilam 5/25, jeszcze jedna sprawa mnie wnerwila, no i kolejne kolo w pt wiec siedze ale skupic sie nie moge.. poszlabym spac. ale jak tak pomysle od piatku wolniejsza bede do swiat, ale za to po swietach zacznie sie jazda, a od soboty pisanie planu zarzadzania nieruchomoscia;/ gohs masz racje i ja zrobie kilkanascie dni bez slodyczy, ale od sb, po kole moze pojdziemy gdzies co wypic czy zjesc, ale i tak nie mam szans na mniej niz 69 o ile zbije ta nadwyzke przez przyszly tydzien, bede sie bujac, po swietach wroce tez ociezala wiec po swietach kolejny etam odchudzania w moim zyciu, humor mam swietny, do d.. jest.
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2010-12-01 o 12:47 |
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Brrrrrrrrrrrrr jak ja nienawidze zimyyyyyyy
![]() U mnie na wadze tak jak pisalam - z 61 zeszlam do 59,ale zajelo mi to 3 tygodnie prawie. Eh, spadam do lozka,bo jest mi tak zimno, ze nawet nie chce mi sie pisac
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
Tala zabalowała
tak jak mówiłam poszłam w tango w czwartek, piątek i sobote i było fantastycznie! przyjechała do mnie kumpela,więc za punkt honoru postawiłam sobie pokazać jej moje miasto nocą. Dziewczyny ale sie wybawilam normlanie szał, i odpuscialam na ten poprzedni tydzien diete, bylo kilka drinkow, slodycze, piwo itd. moj mozg odpoczal, poczulam znowu ze jestem mloda i piekna bo chlopakow do zabawy mialam mase, Dzisiaj wracam do normy, jak mowilam peirwszy tyzien grudnia stricte dietowy i ćwiczeniowy, chociaz nie wiem czy uda sie calkiem bo na weekend przyjezdza znowu inna kumpela i tez bedzie szal ale postaram sie, juz nauczylam sie bawic bez % wiec mysle ze nie bedzie problemu, gorzej jak znajde przy niej czas na cwiczenia.jest strasznie zimno, nawet dzisiaj zalozylam beret, nigdy nie nosze czapki, bo mnie dziadek nauczyl ze sie zaklada od -20 ale dzisiaj ja poczulam -20 chyba ![]() nie przeczytalam was, ale wychwycilam tylko ze moja mischi ma slabszy dzien sailor - 10 kg? oszalas? jak ty to zrobilas? a daj jakies zdjecia dla porownania moja wakacyjna nadwyzka to 3 kg, wiec te nie ma czego gratulowac. gohs - nie bede cie bic za te krowki bo ja pozarlam mcflerry z Mc'a :p agusia - mi sie ta mala tez nie podobala, ale bednarek jakos nie zaszalal w tym finale;/ naprawde wszyscy spiewajacy wybrali sobie beznadziejne piosenki, gdzie ludzie maja rozum, ja wiem ze oni jako artysci sie w tym czuja i moga pokazac wokal ale przeciez trzeba myslec czym kupic publike, i mala miala najlepsza do tego piosenke. jest tak zimno, ze nie chce mi sie w oogle pic wody;/
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
tales, dla "zdolnego" nic trudnego, wystarczylo sie meczyc kilka tygodni na idiotycznym dukanie, by pozniej opuscic ostatnia faze - stabilizacji i mam piekne jojo
W sumie moze wyjdzie mi to na dobre, bo paskudnie wygladalam na twarzy, przy swojej najnizszej wadze. A przeciez nie tylko figura jest istotna w ogolej aparycji )Ogolnie mam solidny tylek , do tego przytylam a i tak smigam sobie dzisiaj w spodniach z house w rozmiarze S wiec chyba nie jest tak zle
|
|
#554 | |||
|
Zakorzenienie
|
No ładnie, nie było spowiedzi na wizażu, to wszystkie sobie dietkę odpuściły
Po niedzielnym szaleństwie słodyczowym wróciło 70,0 na wagę, czekam na tą cholerną szóstkę z przodu, dietkuję ładnie i oszczędnie, unikam słodyczy i w ogóle jestem z siebie dumna Co tam, że to dopiero dwa dni ![]() Cytat:
Wiem, że w planach Święta i w ogóle, ale przecież wtedy też nie trzeba się jakoś strasznie obżerać Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Juz jest 8 za duzo a nie 10
Rzeczywiscie, wtedy spodnie byly luzne, a dzisiaj ubierajac je dopielam sie spokojnie, ale mialam male obawy, ze moga wywinac mi jakis numer - typu peknac na tylku Cale szczescie sa cale Za to innych spodni- obcislych rurek nadal sie boje przymierzyc,bo juz wyobrazam sobie,jak stoje na srodku pokoju, w portkach wlozonych do wysokosci kolan i nie moge ich ani pociagnac w gore ani zdjac Dzis prawie wszystko zgodnie z planem, chociaz kupilam sobie drozdzowke, bo bylo mi juz tak zimno, a brak wegli zdecydowanie nie pozwala mi sie ogrzac ;/
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Sailor co masz wspolnego z Iławą
ja też dążę do 54, wtedy najlepiej się czułam, moja najniższa waga to właśnie jakieś 54 z kawałkiem. ja dzisiaj wypiłam jakieś kakao uht bo po spaniu potrzebowalam czegos slodkiego, wg opakowania mialo tylko 145 kcal wiec ujdzie moze jednak sprobuj zmierzyc te spodnie, pewnie wejda :p a jak tam romans?gohs - za te 2 dni :P
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
gohs
ciesze sie, teraz jestes jedyna, przywodca naszej grupy bez grzeszenia ![]() Sailor, sprawdz mysle, ze nie jest tak zle drozdzowka nie wplynie tak strasznie jest ogolnie bylo w granicach kcal, i pokaz kochana zdjecia z 61 kg jestem ciekawa, dla porownania z tymi co sa na fb i ciesze sie, ze nie chcesz juz schodzic do 51 Tala, dobrze ze pobalowalas, tyle kurcze pracowalas ze nalezalo Ci sie swoja droga ostatnio z siostra zaczelysmy dawac czego to my zlego nie odziedziczylysmy, a wiec zwisy, celluit, wieksze uda niz lydki, szerokie biodra, cera okropna, i wiecej nie pamietam ale spora lista sie zrobila :-P mam nadzieje, ze ktos nam to kiedys w zyciu wynagrodzi ![]() mi humor polepszyl sie, ale teraz drinkuje weszlam was odwiedziec, i jak to przy alko na wieksza szczerosc bierze powiedziec wam jak was bardzo kocham![]() oj co ja bez was bym zrobila;p zaraz bede ogladac top model pouczylam sie troche i jutro bede dalej.
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi węglami mam to samo.... Staram się unikać, rano jem Zdrowy Błonnik z mlekiem, bo po tym najdłużej jestem syta, w ciągu dnia albo kanapka z jakimś smarowidłem albo serek wiejski i jabłko, ale jak widzę świeży chleb albo drożdżówki w bufecie to mi ślinka cienkie... Najlepiej w sumie mnie rozgrzewa budyń Cytat:
Na kolację zjadłam pierś z kurczaka smażoną na odrobinie oliwy, ale nie czuję się super po niej, bo sypnęło mi się za dużo słonej przyprawy Mam nadzieję, że przez to mi ta 6 nie ucieknie ![]() Też spadam na tap madl i kibicuję Ooooooli
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
to wypij gohs jeszcze pokrzywe na noc, podwojna
![]() ja chyba tez Oli, generalnie jest ladna dziewczyna, buzie ma sliczna itp, ale jest za niska, ciekawe jak telewidowie to ocenia, ale Ania pewnie nadaje sie na typowa modelke wzrostem i wygladem pasuje na wybieg, Paulina tez jest ok. No ale zobaczymy
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
gohs Ajj kochana to i ja Cię pochwalę!
![]() mischi Moja lista też nie byłaby krótka ], grubsze uda i ramiona, duże cycki , małe usta... itd. ![]() A co ja bym bez Was zrobiła... Jak tutaj jestem na wizażu to jakoś mi łatwiej idzie to całe odchudzanie, chociaż zdarzają się wpadki, no ale chyba mniej niż jak próbuję sama się odchudzać. No i w sumie można się wygadać na inne tematy. ![]() Sailor A ile masz wzrostu? tala To poszalałaś ładnie! a mi brakuje właśnie takiego czegoś! Takiej zabawy, żeby zapomnieć o wszystkich problemach i po prostu się rozerwać! ![]() A ja dostałam okres i mam ochotę na słodkie! Do jutra mam nadzieję, że mi przejdzie ta ochota![]() Ostatnio nie ćwiczę coś! Nieładnie Trza się wziąć do roboty Gdzie spędzacie sylwestra? Bo ja właśnie nie mam gdzie! Chciałyśmy z koleżankami spędzić razem tego sylwestra, ale... każda sobie teraz znalazła jakiegoś faceta i ekipa się rozpadła! Bo każda chce być ze swoim.
|
#561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale może nie będzie tak źle ![]() No i wygrała Paulina W ogóle oprawa finału była jakaś beznadziejna i sztuczna Oglądam sobie amerykańskie top model i tam poziom jest zdecydowanie lepszy Cytat:
![]() To zróbcie sylwestra z facetami, przynajmniej się wybawicie razem
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przezywam zalamanie.. i najwyrazniej przytylam.. babcie mam w szpitalu , stan ciezki.
ach jo (
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Ach Ty sportowcu
Brawo brawo ![]() Cytat:
W takim czasie nie ma sensu przejmować się dietą, są ważniejsze rzeczy na głowie ![]() 69,9
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!!! Dzisiaj rano przeżyłam szok! Wchodzę na wagę a tu 54!!! Jak to możliwe, żeby 1 kg mi przybyło?!
Przecież nie obżerałam się! Czy to może być przez to, że mam okres? Ale już 4 dzień, więc dalej waga by była zawyżona?! O co tu chodzi?!
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak racja.. ale kurde tyle sie meczylam przez miesiac dwa kg spadlo a teraz tydzien niecaly a tu taka lipa ze 2 kg wiecej dobre ehhh ale nic damy rade !---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- mozliwe ze jeszcze woda w Tobie siedzi ^ nie przejmuj sie ! zwaz sie za dwa dni! bedzie dobrze ;D mowie Ci to!
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
agusia nie waz sie podczas okresu, zwaz sie za kilka dni, pij pokrzywie, duzo wody i zejdzie to z Ciebie.
gohs w koncuuuu sie doczekalas, superrr jeja ![]() ![]() zgodze sie co do finalu, nic specjalnego moze dlatego ze te odcinki byly dosc ciekawe a na finale czekalysmy na fajerwerki a tu klapa, a Kasia juz tyle ofert dostala haha ![]() nadrobie was na spokojnie jutro, dzis nauka mnie czeka i jutro kolo, ponoc szczegolowe, eh fajnie
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale boje sie ze jak sobie pozwole na wiecej takich pod rzad ze bede sie obzerac to ze zaprzepaszcze wszystko. ale nadzieje mam! ach jo. ale bedziemy walczyc!
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
No zważę się za jakieś 2-3 dni, bo teraz tylko sobie humor zepsułam.
niunia Główka do góry
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

ladna pogoda, taka na spacerek idealna
mrozek, troszke sniegu super

Zobaczymy jutro, czy ja nie nabroilam

Już mnie męczy to niemieszkanie razem, ale jeszcze trochę musimy wytrzymać
Już tak malutko Ci zostało, żeby zobaczyć tą 6 z przodu !
KAMIL MIAŁ WYGRAĆ!!! 

Takiej zabawy, żeby zapomnieć o wszystkich problemach i po prostu się rozerwać! 
W takim czasie nie ma sensu przejmować się dietą, są ważniejsze rzeczy na głowie
Przecież nie obżerałam się! Czy to może być przez to, że mam okres? Ale już 4 dzień, więc dalej waga by była zawyżona?!