|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Miałaś niszowe ubrania na rzepy
![]() Gotyk na rzepy?...
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Nieskromnie powiem, że tak.
Widzę, że nie jestem sama. O, super. Zazdraszczam, sama bym chciała a nie mam z kim. |
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ale jak już przyjdzie co do czego, to się będzie kombinowac
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie zajadam śledziami.
I myślę o piwie z miodem i cytryną. Zachcianki jak przy ciąży, ale u mnie top urojonej. Dziewczyny, czy Wam się nowe wpisy w Barze pojawiają normalnie? Bo ja żeby być na bieżąco to muszę najpierw kilka razy odświeżyć stronę i nie wiem co jest nie tak? |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3549 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
ale łaj?
Cytat:
przypomnialas mi ze mialam sobie sytat wypisac...ale tera nie iwem gdzie on byl bo natknelam sie na niego bedacy w wannie i niemajecy przyrzadu pismienniczego pod rekom,ani przedmiotu zakładczego ![]() Cytat:
fruciuam ![]() bede jutro plakac
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
demot
http://demotywatory.pl/2328413/Fenomen-rockmana i troll na forum ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486319
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-28 o 19:52 |
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
"sześć dziewszyny and a boy"
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
nooo
cuchnie, szczególnie wieczorem i w nocy, w poprzednim domu całą kuchnię przez niego wyszorowałam, łącznie z odsuwaniem szafek, i praniem dywanu, bo myślałam, że cóś gdzieś się rozkłada ![]() prowadzimy podobny tryb życia ![]() uuu, co się stało ![]() Cytat:
oooo ![]() oglądałam prognozę pogody zamarznę jak nic , znajdą mnie po paru dniach w charakterze sopla zmarźliny
|
|
|
#3553 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
phi naciagany emot
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() siedem ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mie przyjaciółka pożyczyła ![]() dzięki, miałam o to pytac na zaś - wylatują mi niektóre "niezbędniki" |
|
|
|
|
#3556 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazła Ci bardzo dobrego kandydata na męża? ![]() Nie, mała, ale to ja jestem z tych bardziej lubiących wyjść (nie tylko na dwór tu i tam po prostu ).No ale czemu? ![]() A w ogóle 3 dzieci to łooo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-28 o 20:22 |
|
|
|
|
#3558 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Ogon dobrze podsumowała Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-28 o 20:27 |
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Też kiedyś wychodziłam sama ale to były raczej dla mnie dołujące spacery Teraz wychodzę z dzieckiem.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozchadzam nerw, stres i myśli kiepskie
ale czemu się nie rymuje? wiesz po "zamiast teża hoduj jeża" już nic nie jest takie samo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-28 o 20:35 |
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
A nie samotne to nie? ![]() O teraz odchudzanie to będzie wspomagać przedzieranie się przez zaspy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-28 o 20:36 |
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
"im" się ma rodzina powiększyć - nie mi
![]() żebym nie musiała bawić tego przedszkola ![]() Cytat:
|
|
#3566 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no przecież, że tak
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- cokolwiek to jest, jest wkułwiające - de gustibus i de hobbies... |
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty będziesz ciocią po raz czeci to Tobie też
![]() Oj może nie będziesz musiała
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
no, i mię się nie kce
nie mam nic do dodania Polly ujęła to zwięźle i bezkolizyjnie w tym porównaniu relacji kwota/luskus w ludzkim przekonaniu luksus to jest atrybut niedostępności wyjątkowości "rzekomej" przypisywany od lat towarom i usługom - uwaga to nie podatek sól na pustyni jest luksusem ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- anytime anywhere |
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Kompletna zmiana tematu. Buszuję w temacie minerałów i połapać się nie mogę.
Używa któraś z Was podkładów/pudrów mineralnych? Od czego zacząć? EDM? Bare? Pixie? Które najłatwiej dobrać kolorystycznie i nakładać? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zamarznę jak nic