|
|
#33 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy Calvin Klein
Widzę, że ja nie zasłużyłam na odpowiedź (choćby "nie"), więc pytanie już nieaktualne
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sorry za pominięcie, to moj pierwszy watek wyminowy- stąd to roztrzepanie Niestety nic mnie nie zainteresowalo u Ciebie![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- N4TI, czarna248, _kapryska_ - Dziewczyny u Was niestety też nic
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Euphorię?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cos za one ?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Tak i narazie sie jednak wstrzymam
![]() Przepraszam Was,że nie odpisywałam jakis czas ,ale straciłam chwilowo dostęp do internetu. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Narazie nic mi niestety u Was w oko nie wpadło, więc wstrzymuje się jeszcze z wymianami.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za cały zestaw albo jakis jeden perfum ??
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Znajdziesz coś u mnie za euphorię?
O ile wątek aktualny
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic.
heroin, zobaczyłam przypadkiem w innym wątku,że posiadasz hugo boss orange? Może wymieniłybyśmy euphorię za odlewkę tych perfum?
Edytowane przez bajkaaa Czas edycji: 2010-10-14 o 20:19 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Euphorię?
![]() Jeszcze raz spróbuję
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-10-16 o 23:24 |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Princeska, Chocolatina, nie znam zapachów ,które macie do oddania...Wybiorę się do perfumerii,żeby je zobaczyc
Poza tym do wieczora czekam jeszcze z euphoria na heroin. A może jakiś inny zapach kogoś z Was interesuje??
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie Ci się spodoba
![]() |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
pysiak103 podoba mi się u Ciebie Escada Moon Sparkle, tylko musiałabym się upewnić,że to ten zapach o którym myslę.A czym byłabyś zainteresowana?
Gosia197 sprawdziłam zapachy ,które masz ,ale nic mi nie podeszło _kapryska_ dziś jeszcze będę polować i sprawdzać Ferre Rose, ostatnio jak buszowałam w perfumerii to niestety nie było:/ muszę wybrać się gdzie indziej, bo z opisu nut wnioskuję ,że może mi się spodobać )Napisz czym byłabyś ewentualnie zainteresowana.
|
|
|
|
|
#60 |
|
JESTEM ONA
|
Euphorią ( którą niestety zupełnie niedawno wysłalam w świat ) i Eternity.
W ostateczności zamiast Eternity to Obsession. edit: Tylko mam ogromną prośbę o odpowiedź do jutra, gdyż wyjeżdzam w piątek z synkiem na operację do innego miasta i nie będę miała dostępu do internetu przez jakiś czas . ( byc może jeszcze w sobotę będę mogła tu zajrzec , ale nie obiecuję )
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-12-01 o 13:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Niestety nic mnie nie zainteresowalo u Ciebie

Może wymieniłybyśmy euphorię za odlewkę tych perfum?