![]() |
#3631 | ||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() To moze mam taka cere bo jak sie nakremuje i pudruje nawet za kilka godz to wszystko sie pieknie trzyma. Mieszana i tyle, nos i czolo co chwile sie swieca ![]() Na szczescie nie ![]() Wcale nie, jak to mowia "kobieta nigdy nie jest zbyt szczupla ani zbyt bogata" ![]() Cytat:
![]() Dzing nie jest zly ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mnie tak TZ i koty przyzwyczaily do roznych zapaszkow, ze chyba bedzie dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | ||
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak zniesie to Twój TŻ?
![]() Choć mój na początku częściej przewijał małą z tych cięższych rzeczy niż ja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
sama przy pieluchach Natalii miałam odruch wymiotny
![]() ![]() Czas spać, bo już mi koordynacja siada i mało se oka korektorem nie wybiłam. Oko na miejscu, ale przekrwione z lekka po wampirzemu ![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-28 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czy to tak ciężko się domyśleć? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ubieram się jak sprzedawczyni na bazarku ![]()
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Się piło, się łoko przekrwiło
![]() Dobranoc Maju ![]() No przecież nie napiszę tak od razu, że wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słuchaj, w takiej sytuacji to nie problem ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-28 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
![]() nie mam szafy ![]() na szafę wrzuciłaś ![]() pokaż zamarzam
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
ale za to pachniesz luksusowymi perfumami
![]() teraz, to już spadam, pachnących snów ![]()
#3643 |
Zakorzenienie
|
że tak elokwentnie się wyrażę - no i ...
przecież ubierasz się jak chcesz, może ona ma taki sam, dobry gust przewidziałam to ![]() i dlatego dadaaaam polecam zrób sobie 25 pajacyków - tych ćwiczeń a nie kukiełek i napisz czy jest cieplej ale najgorzej ejst od 4 rano a 5 rano to już kryzys, 7 rano wszystko ci jedno - przerabiałam to na tvp 1 Las Vegas Parano - czy ktoś z was to obejrzął bez skutków ubocznych i migreny ? ja bardzo chciałam ale w kilku momentach odpadłam że tak powiem na sucho Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-28 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Buraki ![]() Nie znają się na luksusie
![]() |
#3645 | ||
Zakorzenienie
|
i kolorowych
![]() Cytat:
![]() najgorzej jest teraz, bo nie mam co robic i siedzę nieruchomo i jeszcze w dzień. A w nocy w sypialni ukrop ![]() ![]() Cytat:
![]() ja chodzę łaciata
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |||||
BAN stały
|
Aaaa, no tak
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niedopsz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
![]() "Zaczęłaś to dokończ..." gdy wyskoczyłam z łóżka po otrzymaniu pilnego telefonu... Egoizm najczystszej postaci! Ale go pokarało, bo teraz piszczy: "Jak moglas mnie zostawic w takim stanie-az sie rozchorowalem" ![]() Ale to nadal motywacja negatywna - próba wzbudzenia poczucia winy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
tu
i tu ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
Podejrzane stwierdzenie ![]()
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() zademonstruj proszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i czego nie dokończyłaś Rozterko - na drugim jak Chanel na pierwszym urzędowo strikte, policyjnie zleksza - ale ja i tak kocham granat i nie kumam za nic ludzi którzy twierdzą że to trudny kolor |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szczególnie zostawianie i chorba b. mi się podobają ![]() dla mnie czysta klasyka i elegancja ![]() chyba zacznę chadzac na szafę ![]() post 3000 ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-29 o 00:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
Gryxie - film jest niegodny polecania komuś kto chce film obejrzeć
ale ktoś kto ma fioła an punkcie gry aktorskiej i kina, ścierpiał tylko po to żeby zobaczyć "jak oni grają" Benicio del Toro i Johny Depp o kolesiach w Las Vegas którzy wzięli wszystkie mozliwe - natenczas -środki odurzające i coś im się zaczęło wydawać - zagrali efekt "po" są momenty kiedy nie daję rady ale narracja jest cudowna ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-29 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
Cycem?
![]() ![]() ![]() A co masz? (godnego uwagi, mej) ![]() Choineczka, choineczka, Ty byś tylko o choinkach myślał ![]() Ale nie chcesz "choineczki" to nie ![]() ![]() ![]() Zgadnijta o której muszę wstać ![]() miał satysfakcję ![]() No to dobrej nocy Żuczki ![]() Choineczka qr*a, Boshe ![]() ![]() Przecie to oczywiste, że chodziło o męski kibel ![]() Papa ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-29 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Gryxie - film jest niegodny polecania komuś kto chce film obejrzeć
ale ktoś kto ma fioła an punkcie gry aktorskiej i kina, zcierpiał tylko po to żeby zobaczyć "jak oni grają" Benicio del Toro i Johny Depp o kolesiach w Las Vegas którzy wzięli wszystkie mozliwe - natenczas -środki odurzające i coś im się zaczęło wydawać - zagrali efekt "po" są momenty kiedy nie daję rady ale narracja jest cudowna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
A bo źle się dzieje w wielu sferach, a ja wtedy zaczynam kopać w przyczynach. Szukać błędów w swoim postępowaniu, przekonaniach.
Dla przykładu - dobra koleżanka poczęstowała mnie plotką, którą wysłuchiwała od sąsiadki mojego byłego (ojca dziewczynek). Stek kłamstw z których mnie broniła i przekonała babkę do tego jak jest w rzeczywistości. Ale zastanawia mnie gdzie źródło tego, kto mi źle życzy i czemu. Błędem było np. to że nigdy się nie skarżyłam na byłego, wszystko przegryzałam sama i nikt nie wiedział, że się kiedykolwiek źle działo. Jak się rozeszliśmy, to wszyscy posądzili mnie o winę. Ex był na tyle bezczelny, że nawet mojej babci bzdur nagadał i jemu wierzyli. Ja nie mówiłam nic, dopiero niedawno zaczęłam się otwierać i zobaczyli to o czym nie mieli pojęcia. Cytat:
Ja się chyba nie chcę jeszcze w nic poważnie angażować. Za duży bałagan mam w życiu, żeby jeszcze bardziej mieszać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | ||
Zakorzenienie
|
nio
![]() hmmm muszę się rozejrzec ![]() Cytat:
![]() a czyim, cudzym ![]() ![]() Cytat:
![]() to i ja zagadkę zapodam ![]() ile st. ciepła/zimna ma Flo ???? w nagrodę sampler śmierdziela jakiegoś ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-29 o 00:36 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
Oooo, a ja tak lubię z pojedynczej dziury puścić gluta na trotuar
![]() A po francusku to pewnie w chusteczkę z haftem Richelieu - albo nie, lepiej krzyżykowym, bo babol przeleci ![]() Rozterko, wyglądasz pięknie, a czerń do blondu jest fajna ![]() Figurka mniam, mniam. Dobranoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Betty- po prostu byłaś za dobra ![]()
#3659 |
Zakorzenienie
|
hmm...właściwie... właściwie....
Nastoletnia córka z trudem uprosiła u rodziców zgodę na wyjście na dyskotekę i to tylko do 22.00. Minęła 22.00 , minęła 23.00 , dopiero dobrze po północy zdenerwowana mama otworzyła córce drzwi (potarganej, w rozpiętej bluzce, z dziurą w rajstopach...). - Piłaś !!!??? - zapytała z wyrzutem matka - Piłam - Paliłaś !!!??? - Paliłam - I co jeszcze robiłaś !!!??? - No ... właściwie nie wiem jak to się nazywa , ale od dziś będzie to moje hobby! mówiłam, 2 tygodnie temu ![]() ![]() właśnie słucham... ![]() kiedyś chyba oglądałam... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocki .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-29 o 01:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.