|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Cytat:
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to. TZ mój ulubiony właśnie się załapał i jak teraz przyciśnie to będzie miał na spłacenie całego kursu
![]() Zrezygnowałam z rozmowy o pracę na stoisku z garnkami ceramicznymi. Dostałam nawet rozgrzeszenie od TŻta. Jak dobrze, że od 2 minuty rozmowy nie płaci za rozmowę ze mną ![]() Strasznie skomplikowane to życie. Strasznie strasznie
|
|
|
|
#2163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Hurra, gratuluję! za niecałe dwa lata wisisz mi bukiet ślubny
![]() Kiedy zaczynasz? |
|
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super! Gratulacje! ![]() Gajaa, ten Twój Tż coś się podciąga To teraz ja czekam na jakieś coś związanego z pracą Oczywiście pozytywnego! A inną rzecz pozytywną to przyszła do mnie rrrr koszuleczka, którą zamawiałam na allegro I powiem, że wyobrażałam sobie, że będzie trochę w gorszym stanie (wiadomo jak się da picować zdjęcia ![]() ![]()
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Beautiful, TŻ się ucieszy z koszulki
do mnie jeszcze nie doszła ni czapa ni piżamka ;(Za to w piątek mam rozmowę w Mydlarni u Franciszka, lol. Może będę mydła i olejki sprzedawać ![]() Mój TŻ się podciąga, bo nie ma innego wyjścia
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Działa wizaz
Fajnie wyglada miejsce, gdzie byly avatary - "avatar aluniaaaaa" ![]() Cytat:
ta z falbanka na dole??Ziiiiiiimno Ja chce cieple buty!!! Te moje nowe sa beznadziejne
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
i zebym ja tez znalazła! kurcze
Gaja kurcze fajna praca z mydełkami potem będziesz cudnie pachnieć a Twój tżet będzie szalał
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Kevin bedzie
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/28796/...ta_w_polsacie/
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Kevin? Ło matko
Jakoś nie przepadam za tym ![]() ![]() I jest ładniejsza niż na zdjęciu ![]() ![]() ![]() Lecę sprzątnąć i zrobić Tżcikowi obiadek
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
A ja lubie Kevina, wychowalam sie na nim wiec mam sentyment
![]() No tak, czyli to tak koszulka, o ktorej myslalam
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
ja tez uwielbiam kevina
nie ma swiat bez kevina![]() a koszulka faktycznie rrrrrrowa;D |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Nic tylko sie zareczac z taka koszulka
|
#2176 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Widzę, że wszystkie jesteśmy zarobione przed świętami (a przynajmniej aktywnie szukamy pracy). ![]() U mnie sprawy się dobrze potoczyły, już nie muszę stać po 9h na mrozie. Przeniósł mnie ten mój superwizor (po wcześniejszym zagadaniu ) na akcję Xboxa Kinecta. Hurra!!Ogólnie przyjemna robota, gram sobie na konsoli. (Granie polega na poruszaniu się, np. na tańczeniu... ) A że ludzie się zaraz zlecą, żeby zobaczyć co mam fajnego, to później stoję sobie i patrzę jak oni grają. Więc jest nieźle. No i będę miała 2 dni wolne w tygodniu dzięki tej zamianie, bo praca w weekend.A niedługo muszę brać się za robienie obiadu i wyszykowanie się, bo to ma być romantyczna obiado-kolacja dla TŻta. Muszę tylko poszukać jakieś pomysły na łososia. Poszalałam, ale chciałam w końcu coś innego spróbować, a nie zawsze spaghetti, albo kurczak w sosie chińskim... ![]() Ale się cieszę, że wizaż działa, bo na fb ciężko było to ogarniać...
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2010-12-01 o 15:24 |
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu działa wizaż, aż się od niego odzwyczaiłam...dziś chyba pojedziemy z TŻ na zakupy, tj niech no Mikołaj-czytaj ja się dowiem co on by chciał..
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam juz tżetowi prezent gwiazdkowy
czapkę pilotkę przyda mu sie ciepła czapa, bo wciaż ma problemy z uchem
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
miss_bennet Ale super!
A problem z uchem to ci??ka sprawa :/ Bo ja mia?am zazwyczaj przynajmniej trzy razy w roku wi?c... :/ Wiem co i jak A wiecie co Mój T? dzisiaj zrobi?? Napisa? do mnie smsa "Ubierz si? ciep?o, dzisiaj mam niespodziank? na wieczór!" No to ja uhahana, ?e mo?e jaki? romantyczny spacer albo wymarzony wieczór na ?y?wach... Jak to dzio?cha zacz??am podpytywa? A on mi na to "we? okulary" A ja WTF bo okulary potrzebne mi s? g?ównie do kina bo nie widz? napisów itd I nagle taka lampka... "DO KINA? Niby na co? "I nagle mnie ol?ni?o Bo mu powtarza?am, ?e jako?...nie le?y mi to ![]() Zapyta?am go czy to o Maczet? chodzi a on na to wielkie ga?y i "Jak zgad?a??!" A on mi na to, ?e "widzia?em zwiastuny i wiesz co? S? cycki jest okejka!" (typowy tekst z joemonster)
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-12-01 o 17:25 |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma polskich liter
musialam to napisac, ale juz czytam posty ![]() Udalo mi sie dodac komentarz na fejsie No to trzymaj sie na tej Maczecie. Jak dla mnie okropny film ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Masakra, mowia, że Krakow odciety od swiata, a szyny pekają z zimna i pociagi maja 5 godz. opoznienia... Ciekawe zapowiada sie nasza podróż tam... Bo chyba jednak jedziemy pociagiem...
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2010-12-01 o 17:54 |
|
|
|
#2181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wreszcie wizaż wrócił i mam co czytać wam też nie wyświetlają się awatary?
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nie, ale jak wejdziesz w ustawienia swojego avatara i sobie zaladujesz jeszcze raz to bedzie
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
oo, dziewczynki co u Was tak cicho?
![]() Beautiful, przynajmniej Cię gdzieś zabiera ![]() miss_bennet, eee, fajna taka robotka na pewno lepsza od stania na dworzu ![]() Gaja, ale kurde 12h zmiana... uuu, ciężko, ciężko ale powodzenia i trzymam kciuki dobrze, że Twój TŻ się zaczął ogarniać powoli ![]() Ala, do Sylwestra ogarną te koleje my do Krakowa na sylwka też jechaliśmy pociagiem i nie było problemów, pomimo że wtedy też dużo śniegu i mroźno bardzo było ![]() a ja odzyskałam swój stary numer jestem szczęśliwa ![]() ponadto poczułam sie dzisiaj jak wróżka, bo pomyślałam sobie rano, że możliwe, że rozchoruje się moja dentystka i odwołają mi czwartkową wizytę parę godzin później włożyłam starą kartę, a tam sms z tej kliniki, ze wizyta odwołana
|
|
#2184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawe czy mnie dzisiaj zasypie jutro mialam jechac do biblioteki, ale cos czuje ze nie dodaje
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Aluś to fakt paraliż całkowity miasta ja od siebie na mieszkanie wracałam dziś 2 godziny godzinę czekałam na tramwaj i godzinę jechałam gdzie normalnie jadę 20 minut...Ale ale ale mimo to kocham Kraków ! i proszę mi tu go nie obrażać Aluś jak coś to służę radą odnośnie Krakowa. Myślę że nie ma co panikować na pewno dojedziecie drogowcy i inni się ogarną do tej pory i będzie piękkknie zobaczysz Aż ci zazdroszczę bo ja tak na co dzień to już nie czuję tego piękna i klimatu
|
|
|
|
#2186 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie. Tak to narzekają, że nie ma wizażu, a jak wizaż jest to nie piszą.
![]() Jadę jutro na szkolenie w związku z tym xboxem. Ponoć ma być więcej dziewczyn niż potrzeba, więc mam nadzieję, że nie będzie catingu czy czegoś takiego... Bo ja chcę tam pracować!!!![]() ![]() Może nie powinnam, ale w sumie to nie jest reklama (tzn. jest, ale nie ja się ogłaszam wiecie o co mi chodzi). Zobaczcie sobie o co w tym chodzi:http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM No, a dziś TŻ u mnie był i gadaliśmy o prezentach na święta... I pyta co bym chciała, to mu mówię, że pierdzionek. Oczywiście mnie wyśmiał. Nie będę Wam całej rozmowy przytaczać, ale sens był mniej więcej taki: to, że on mówił, że zaczyna (albo zacznie) zbierać na pierścionek, nie oznacza, że chce go niedługo kupować! Woli mieć przygotowane pieniądze, jak już się zdecyduje... No czujecie? Bo ja nie rozumiem, ale pisałam już wielokrotnie, że być może jestem nieco ograniczona. Następny wniosek był taki, że sobie muszę zasłużyć na pierścień mocy! O. Oczywiście wiem, że żartował, ale trochę się zasmuciłam. No, bo jak to tak?
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2010-12-01 o 21:28 |
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tego xboxa widziałam u nas w galerii też to reklamują i sobie "grają" w siatkówkę
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale zimno strasznie nic tylko pod kocykiem z tż lezeć i sie grzać.... miss_bennet mi też byłoby przykro dlatego ja tak samo jak annanke nic już nie pytam nie wspominam i nawet dobrze mi z tym bo pozniej jakby się oświadczył to miałabym myśli czy zrobił bo chciał czy dlatego że ja go nakręciłam i czasami nie "zmusiłam"
|
|
|
|
#2189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie, nie przeszkadza mi, że może tak myśleć, bo i trochę w tym prawdy jest. Same się wzajemnie nakręcamy. Chociaż muszę przyznać, że lepiej, jeśli nasze rozważania, przynajmniej na jakiś czas, będę zatrzymywała dla siebie...I tak ostatnio zauważam, że za dużo bluszczuję... A to mojemu TŻtowi chyba bardziej przeszkadza...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

I powiem, że wyobrażałam sobie, że będzie trochę w gorszym stanie (wiadomo jak się da picować zdjęcia
ta z falbanka na dole??

Napisa? do mnie smsa "Ubierz si? ciep?o, dzisiaj mam niespodziank? na wieczór!"
A ja WTF bo okulary potrzebne mi s? g?ównie do kina bo nie widz? napisów itd

godzinę czekałam na tramwaj i godzinę jechałam gdzie normalnie jadę 20 minut...
Bo ja chcę tam pracować!!!