|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
ja też chcę @
![]() upiję się jak dostane ![]() czekam za nią jak nigdy ![]() A do mnie dzwonili z przychodni że mamy "bardzo zaległe szczepienie" wstępnie na 16.11 nas zapisała, ale nie wiem czy się wygrzebiemy z kataru i mówi "dla nas katar nie jest przeciwwskazaniem" a ja na to "a dla mnie jest, najwyżej przełożę"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze małe rozrabiaki dają najsłodsze na świecie buziaki - Mamusie VII-VIII. 20
Cytat:
a ten domek to sorter tylko? Też myślałam o nim, ale sorter mamy to bez sensu a co na gwiazdkę kupicie?Cytat:
Zobaczysz jak bedzie w piątek, ale moim zdaniem powinno już przejść ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
a co myślicie o TYCH butach? ![]() EDIT: i tak dupa, spojrzałam na rozmiary i tylko 36
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak
![]() -14 ale bez wiatru, byłyśmy cieplutko ubrane, tylko noski nam zmarzły ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
My tez mamy zaległe, ale jeszcze nie dzwonią ![]() Moja przyjaciółka nie szczepiła swojej małej priorixem już 2 lata i nie dzwonią do niej ![]() Karola, dzięki Zapisałam ![]() agga, dobrze, zę to tylko trzydniówka. Zaczekaj do piatku i zobaczysz jak Mały, ale myślę, zę dacie rade pojechać.
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
WOjtusiu, na górze strony jest informacja tutaj
ale tylko do dzisiaj do północy
|
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze Was pomęczę z butami
![]() Które mam wziąć? Te? czy Te? czy Te? Tanie są to sobie wezmę...a co ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
#1627 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
Czesc
. Jak fajnie Was znowu czytac . Mam pytanko te bujaki z litlle tikes to takie?
|
#1629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pw4 pisała ze maja dzisiaj do północy czy źle coś przeczytałam ![]() tak to sorter tylko i ma drzwi otwierane na kluczyki, odpowiedni kolor klucza otwiera odpowiednie drzwi. Nic nie gra nic nie świeci. Ale calkiem przyjemny jest. Pod choinkę juz sama nie wiem. Jak chrzestny kupi domek to my moze jakieś klocki drewniane... ale ma zwykłe plastikowe to nie wiem czy bedzie sie bawiła i tymi. Generalnie coś niedrogiego do ok 50 zł, bo mamy strasznie duzo osób do obdarowania. Sam TZ ma 5 młodszego rodzenstwa, no i moj brat, rodzice, tesciowie, moj chrześniak ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1630 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tesknilam bardzo, bardzo ![]() Myslalam, ze cos mi sie porobilo z netem przez snieg, ktorego prawie nie ma, ale w radio mowia o kataklizmie ![]() Cytat:
![]() A propos pracy, bylas na kolejnej rozmowie? Sukienka - gora mi sie podoba, dol nie w polaczeniu z ta gora . Gdyby byla dla mnie i zdecydowalabym sie ja zatryzmac, to podciagnelabym ja do gory i ewentualnie nosila jako swetr.Suuuper Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ja tak robie co jakis czas, bo wszelkie zakupy sa tylko na mojej glowie, glownie z powodu godzin pracy meza. Normalne sklepy zamykaja o 17.30, a ze 2-3 spozywcze sa otwarte do 20.00![]() . Zostaja jeszcze stacje benzynowe otwarte do 22 i z kolosalnymi cenami. Niestety ceny sa straszne i wszystko drozeje.Aniu, cokolwiek cie trapi, sciskam cie mocno ------------ Mialam szalony ranek, musialam zrobic zakupy w razie czego, gdyby naprawde nas zasypalo. Wczoraj o 16.00 w sklepie juz nie bylo chleba, a ludzie zaopatrywali sie jak na wielka zime ) , ktora oczywiscie wczoraj musiala dostarczyc paczki, jak tylko wyszlam z domu do fryzjera i na kurs z pracy. Potem okazalo sie, ze zdublowali mi zamowienie, wiec musialam przepakowac wszystko i zawiezc zwrot na poczte . Zwrotow owa firma tez nei przyjmuje ![]() Przyszedl bujak na Mikolajki i posciel dla nas.Czekam na firme transportowa, bo maja nam przywiezc szafe i polki do Antosiowego pokoju. , mam nadzieje, ze sie wyrobia zanim bede musiala wyjechac po meza ![]() Biorac pod uwage warunki pogodowe dokupilam jeszcze rekawiczki i rajstopki (oczywiscie nigdzie nie ma dla chlopcow, sa tylko leginsy, wiec wyczailam sprzedawczynie na ebay, ktora sprzedaje polskie unisexowe rasjtopki). Boszsz.. na tej mojej wyspie to tez niczego nie ma ![]() Antonio spi jeszcze, wiec ide troche ogarnac dom i bede dalej czekac
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-12-01 o 13:55 |
||||
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.lalalu.pl/ tu znalazłam fajny sklepik z zabawkami.
|
|
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłam na bilansie 15miesieczniaka i odmówiłam szczepienia. Lena ostatnio miała gorączke i biegunkę więc sie nie zgodziłam. Umówiłam sie na styczen ![]() Nie wiem co sie z nia działo Miała 2 dni gorączki i 3 biegunki. Zniklo tak samo nagle jak sie pojawiło![]() Dziewczyny od kiedy w Pl dzieci pija normalne mleko? Bo ja daje ciagle Nan3 i pani zrobiła wielkie oczy jak bym conajmniej piwo jej dawała Powiedziała że od skonczonego roczku powinna pic normalne mleko Wiem że w przedszkolu pije normalne 0,7% . Myslicie że moge jej już dawac tylko to normalne? Skonczyl mi sie Nan wiec moze juz nie kupowac![]() U nas -15st, w sumie tak samo jak w Pl
|
|
#1633 | ||
|
Zakorzenienie
|
polozylam mala spac, mysle ze teraz pospi troche
![]() a mnie glowa rozbolala ![]() wylicytowalam wczoraj dresik z pumy dla Werki o taki http://allegro.pl/show_item.php?item=1336738197 tak z malzem postanowilismy ze kupujemy sobie wspolny prezent-ramke cyfrowa ale ja ta pizamke jeszcze zamowie dla siebie ![]() Cytat:
no Arka u nas tez schowana i czeka az Mikolaj da ja malej-ciekawe czy jej sie spodoba ![]() Cytat:
ja tez mam regulane ale ostatnio mialam cykl zawalony przez te tabsy ![]() nie martw sie napewno dostaniesz Miramej pamietasz jak pytalas mnie czy w pampkach co mi przyszly z all jest siateczka? otoz teraz otworzylam nowa paczke i jest siateczka a w tamtych byla ta sama powloczka co w premium care , otworze jeszcze ta 3 paczke i sprawdze jakie tam sa
|
|
#1634 |
|
Rozeznanie
|
Syla nam tez polozna mowila , ze dziecko po skonczeniu roku moze pic krowie mleko , pelnotluste . Ale w Polsce chyba inaczej do tego podchodza, zalecaja dopiero po trzecim roku zycia , wiec nie wiem sama mam ten dylemat. Jak narazie dalej kupuje modyfikowane .
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Jolu, dałam wczoraj Zulce pelikana drewnianego, bo on był kupiony tak bez okazji
Wczoraj trochę marudziła a ja chciałam posprzątać to pomyślałam, że dam teraz. Umocowałam kijek i "pojechałam" do Małej. Ale krzyczała Ale mieliśmy z Niej ubaw. Nie chciała go na początku wziąć w ogóle, uciekała przed nim Jak już przekonała się to do końca wieczoru wędrowała z nim po wszystkich pokojach, prowadziła przed sobą, ciągnęła za sobą, nawet jak na nocniku siedziała to "kaka" (kaczka tak mówi na niego) też musiała przy niej siedzieć
|
|
|
|
#1636 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście cieżko u ciebie z zakupiami. Dobrze ze przez net można robić zakupy
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze , te prezenty mnie juz dobijaja ile mozna patrzec na zabawki
. Potrzebuje dwa prezenty dla dwulatka ( ma urodziny tydzien przed Swietami , no i na Swieta ) moze pomozecie ?
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() Ja już też dostałam Cytat:
![]() Dziewczyny podpowiedzcie które buty wybrać
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do wszystkich Mam
![]() Jakie macie nocniki? Takie zwykłe? Mi się on nie widzi |
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() drugi głos na ostatnie ![]() Jeśli chodzi o mleko to Zu pije normalne, ale mało...czasami też maślankę łyknie ale modyfikowane będę jej podawać wieczorami tak długo jak się da...
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze do 1 do północy znaczy było do dziś w nocy ![]() " pokaż szczegóły 29.11 (2 dni temu) FREE SHIPPING! ! Darmowa wysyłka na terenie Polski! Na wszystkie produkty w sklepie Victoria's Beauty. Zamówienia o wartości powyżej 150,00 zł są dodatkowo ubezpieczane przez Kupującego za opłatą 7,00 zł od przypadków zagubienia lub zniszczenia przesyłki przez pocztę. Oferta ważna do Grudzień 01, 2010 godzina 0:00"
|
|
|
#1643 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, tym bardziej że juz dawno chcieliśmy
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuza ma zwykły...o taki dokładnie:kubuspozytywka3.jpg i nic się nie dzieje, siada, schodzi...nic się nie odciska i ładnie siedzi więc pewnie nic jej nie denerwuje
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego na stronce nie podali? moze to dla stałych klientów tylko![]() Gorgulku a moze taki by Wam przypadł do gustu
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o taki jak Karo wkleila mamy Cytat:
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:31 |
||
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy pieska Little Tikes, o takiego Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Nie bardzo chcę tak kupować i próbować, nie wiem co zrobić. Zuzka niby wstaje sama, ale przykleja się on do dupki i musi gdzieś się podpierać żeby wstać. |
|||
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może przejdź się do jakiegoś dzieciowego sklepu i poprzymierzaj nocniki...zobaczysz jak na innych będzie siadać
|
|
#1650 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny, a jeszcze o tej darmowej dostawie.
Wystarczy ze dzisiaj kliknę, zę kupuję i mogę zapłacić jutro, czy płatnośc też musi być dzisiaj?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

chociaż kupiłam jej tylko domek smoby na mikołaja a pod choinke jeszcze nic. Ale podrzuciłam pomysł chrzestnemu, moze on kupi.
)
a co na gwiazdkę kupicie?
NIE LUBIĘ TROLLI
, będziemy Was gonić
ale bez wiatru, byłyśmy cieplutko ubrane, tylko noski nam zmarzły 
Zapisałam