|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
hej laseczki chcialam was nadrobic ale nie moglam wejsc na stronke
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Dziewczyny, może krem do rąk z neutrogeny Wam pomoże albo jakiś z mocznikiem. mi się tak perfidnie złamał paznokieć, pół mi go odpadło. tak dużo,że aż mnie to boli dawno tak nie miałam. coś dziwnego mi się też stało z włosami, bo są jakieś oklapnięte i jakoś mało mi się ich wydaje niedługo lecę na zakupy kosmetyczne i długość mojej listy mnie lekko przeraża ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- nie wiem jak Wam,ale mi nie wyświetla się nikogo av oprócz xhankax
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-12-01 o 14:10 |
|
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() xhankax polecam neutrogene,to chyba najlepszy krem do rak jaki kiedykolwiek mialam Planuje kupic tusz Max Factor - False Lash Effect ,opinie ma calkiem dobre,a moze ktoras z was go uzywala? Dzis final top model,macie juz swoja faworytke?Ja mysle,ze duze szanse ma Ania,jednak widzowie moga wybrac Pauline,a Ola tez zasluguje na wygrana ![]() Kurcze ale u nas sniegu napadalo,wczoraj gdy bylam w collegu,przyszla do nas sekretarka i powiedziala,ze musimy isc do domu,bo zamykaja szkole Cala Anglia jest sparalizowana zamknieto juz niektore ulice,na ktorych jest szczegolnie niebezpiecznie,kierowcy jezdza 5 na h,dlatego tworza sie ogromne korki Znajomy dzwonil ostatnio do sklepu z oponami,by dowiedziec sie o opony zimowe,a sprzedawca odpowiedzial,ze nie maja tu czegos takiego A najlepsze jest to,ze wczoraj widzialam 2 osoby w japonkach,wyobrazacie to sobie,pelno sniego,5 stopni na miusie,a ci w japonkah maszeruja
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-12-01 o 14:27 |
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno ma być tak,że widzowie wybiorą zwyciężczynie, więc pewnie wygra Paulina, bo ma najbardziej komercyjną urodę. ja bym chciała, żeby wygrała Ola, mimo że jest za niska. dla mnie największym zaskoczeniem jest to, jak dobrze idzie Ani, szczególnie w Mediolanie. do mnie jej typ urody nie przemawia w ogóle, nawet jak na modelkę. wow, jaki hardcore z tymi japonkami
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi KWC jeszcze nie działa
![]() Kupiłam ostatnio Wax - wosk i muszę wypróbować Coś ostatnio z pielęgnacją u mnie słabo, przez to zimno nic się nie chce
|
#4056 |
|
Raczkowanie
|
Mi tez kwc jeszcze nie dziala
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
No wreszcie działa! Stęskniłam się! Tak doszłam do wniosku, jak była ta awaria na Wizażu, że ja tak naprawdę...nie mam co robić innego w tym internecie ![]() Wczoraj w końcu zakupiłam sobie znowu tą pokrzywę, ale tym razem już od razu 2 opakowania, żebym nie przerwała, jak mi się skończy "bo mi zawsze nie po drodze" Aaa i zaczęłam od wczoraj metodę OCM wieczorem ) , ale muszę poczytać jeszcze o tym i dokupić jakiś olej bazowy. I muszę zamówić jak najszybciej puder sypki Kryolan i potrzebny jest mi podkład i myślałam, żeby znów wrócić do Astora Mineral Match tego z pędzelkiem, ale chyba zaryzykuję i zamówię sobie BB Missha Perfect Cover - za 20ml - 28 z groszami, bez kosztów przesyłki - pełne opakowanie to 50 ale na ebayu jest bodajże jedno za ok.70zł więc odpada. Jak myślicie opłaca się? Dobra, nie marudzę już Właśnie zaparzyłam sobie herbatkę cynamonową, zmyłam powierzchownie twarz micelem, zakryłam się kocykiem i włączyłam jakąś płytę z piosenkami świątecznymi po angielsku z 1998 roku bodajże? I tak mi świątecznie się zrobiło I będę Was nadrabiać ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- ramoncia217 - a ja mam manię wpatrywania się dziewczynom w twarze..Jak na złość mijają mnie wszystkie z super naturalnie wyglądającą buźką(nie chodzi mi tu o oczy) i cudną cerą i aż mnie skręca wtedy... Kalpana - ja z szamponów Joanny z Apteczki Babuni mam ten nawilżający z miodem i mlekiem i wzmacniający ze skrzypem i rozmarynem i gorąco oba polecam !! Czyli jednak ślub? Gratuluję i oby się wiodło jak najlepiej A na święta to już prezent czeka jakoś od października I jest to książka-monografia zespołu Dżem, bo uwielbia ich muzykę, więc sądzę, że się ucieszy I też nie wiem co mu jeszcze na Święta dodać Chyba, że ten krem zostawię na Święta Bo też u mnie z kasą krucho..xhankax, Shadii - ja mam ten krem z Isany czerwony, z mocznikiem i jest niesamowity !! A ja naprawdę mam duże wymagania co do pielęgnacji dłoni Nie wiem czemu wkręciłam sobie coś, że mam dużo do nadrabiania ? A i jeszcze mam pytanko - bo mam zamiar dla każdego zrobić prezent za max.20zł na święta, bo nie mam jak więcej a od mamuśki nie będę na prezenty ciągnąć I dla mamy już mam prezent, bo składamy się z moją siostrą i kupujemy jej ten zestaw "Romantyczny czar" z Avonu(perełki rozświetlające+tusz) , dla Tż'a już też mam(dla niego drożej wyszło ale to było dawno i mogłam sobie na to pozwolić), siostra wiem, że bardzo chciała którąś z książek Erica Emanuella Smitha ale muszę się zorientować cenowo i została mi jeszcze babunia moja ukochana, braciszek (lat 23) i jego dziewczyna(21), bo oni razem mieszkają i razem będą u nas na Wigilii i nie mam zielonego pojęcia co im kupić za takie pieniądze... A oni jakichś szczególnych zainteresowań nie mają i teraz nie wiem..HELP ![]() edit: zapomniałam dopisać - jak przeglądałam ten blog "włosowy" to natknęłam się na ten filmik , i jak zobaczyłam tą dziewczynę i inne jej filmiki - jaka ona jest pięęękna !!!! Twarz, oczy usta, CERA !! i te włosy !! Gęste, puszyste, lśniące i ten "push-up"
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-01 o 15:39 |
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie spowrotem!
W niedzielę na koncercie było cudownie, miła atmosfera, cudowna muzyka, fajni ludzie... Ale znowu mam paskudny humor Nie mam pojęcia, co się znowu dzieje, ja nigdy taka nie byłam
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
mamy wizaż
!już się bałam, że to dłuższa przerwa będzie... ![]() ale i tak nie mam czasu wszystkiego nadrobić ![]() dziś zadbam o włosy, zrobię maseczkę, pomaluję pazurki, oliwka na ciało itd
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzę też na figury dziewczyn i widuję same chude albo wychudzone. ogólnie widzę głównie chude osoby, a w tv słyszę, że doganiamy z otyłością Amerykę ![]() po ile ten krem z Isany? |
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4062 | ||
|
Raczkowanie
|
Alessandra dzięki Tobie kupiłam krem Alatan plus.
I faktycznie świetnie nawilża!Rewelacja, dziekuję! Cytat:
jedynym minusem jest dla mnie cena, bo jako licealista bez pracy nie mogę sobie zawsze pozwolić na niego:| ale znajduje zamienniki, używam zalotki i jest w miare ok ![]() a co do 'tap madl' to mam nadzieję, że Paulina wygra. Jej uroda bardzo mi się podoba Piękna dziewczyna. A co do Oli, to nie wiem czy któraś z was to zauważyła, ale jest bardzo podobna do Sereny z Plotkary. ![]() Cytat:
My good, ale zmarzłam dzisiaj ![]() Byłam na zakupach, kupiłam ciepłe rajtki, zakolanówki, rękawiczki.. można powiedzieć że jestem zaopatrzona na zimę ![]() Dzisiejsze spa: *twarz: - rano mycie i krem rozświetlajacy lirene, niedawno demakijaż i krem alatan plus. -regulacja brwi -na noc carmex, a w ciągu dnia chap stick dove *włoski: - mycie, olejek rycynowy na 5,5h - znowu mycie i maska bingo 5 alg na 2h - psik jedwabiem ![]() - psik radikalem - jedwab biosilk na końce - wewn. silica * ciałko: - peeling kawowy i masaż syrenką na pupę, uda.. - masaż bańkami chińskimi - balsam Eveline kokos &orchidea - na górne partie - Lirene brązujący * dłonie&stopy - pedicure zrobię dziś ![]() - malowanie pazurków, odżywki..
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to zazdroszczę koncertu!można
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
ale się za Wami stęskniłam ale przez ta awarie nie miałam dużego nadrabiania. Też ostatnio cera mi sie pogorszyła, a na dodatek na lewym ramieniu tak mnie strasznie wysypało że masakra Obstawiam że to po masażu, ćwiczymy na sobie i zwykle jestem z taką Olką w parze (uczymy się na sobie), no a ostatnio masowała mnie taka Kaśka, no i nawet rak nie umyła przed masażem, a wykonując te wszystkie techniki to i naskórek się złuszcza itd i może przez to to dziadostwo ;/ Poza tym wczoraj zafarbowałam włoski szamponetką Joanny Czekoladowy Brąz, są tylko nieco ciemniejsze, efekt praktycznie nie zauważalny dla kogoś kto nie wiedział że farbowałam więc lipa. Kalpana gratulacje! ja jednak zaprosiłabym dziadków, wiem że Tż funduje wesele ale w końcu to Twoja najbliższa rodzina, a poza tym Tż wie że kasy nie masz... tillavanilla u mnie dziś było -13 tragedia :P a jeśli chodzi o Top Model to mi podoba się Ola. Tak jak Samara pisała Ania mnie zaskoczyła w Mediolanie zwłaszcza i mi osobiście się nie podoba ale Ola super pozuje. Też obawiam się że Paulina wygra bo najładniejsza z tej trójki ale na modelke się nie nadaje angelinmyheart ja planów na sylwestra żadnych nie mam i prawdopodobnie spokojnie spędzę w domu, bo 29 mam wesele kuzyna, tak ni w pi****zde ni w oko :P no ale w sylwestra będę odsypiać pewnie ![]() angelwithoutsoul małej kasa się przyda, ale nie zasługiwała na wygraną. Dużo osób znakomicie, czysto śpiewało a Bednarek prócz tego że super śpiewał to dodatkowo robił coś innego, i wg mnie on powinien wygrać. Czytałam na necie nawet że ponoć awaria smsów była i faktycznie na Bednarka i od mojej mamy es nie doszedł (ja nie głosowałam bo bawiłam na ostatkach )1985SiWA gratuluje pracy
|
|
#4066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam Lubex i zobaczymy jak się spisze ,ale fajnie się nim myje twarz : ) |
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
dotka95 - a pewnie, że można, nawet czasem jest to wskazane
I super, że się impreza udała! samaraNW - no dokładnie, ciekawe gdzie Ci ludzie ze statystyk Ja jestem wręcz chora jeśli chodzi o cerę - na moją patrzeć się nie mogę, potem naoglądam się innych cudnych buziek i tym bardziej mam do swojej ogrom pretensji ![]() Ja dałam za swój ok.5 zł. I aż sprawdziłam na internecie i dokładnie teraz w Rossmannie jest za 5,29 za 100ml - http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...0&prId=44900#1 . Jest tu ktoś może, kto umie bardzo dobrze angielski ?? Może dotka, bo widzę, że na angielski chodzisz? Bo ja rozumiem co któreś słowo - tu jest ten ból, jak coś czytam to rozumiem tekst itd. ale jak ktoś mówi, to już szkoda mówić I chciałabym prosić o przetłumaczenie w wolnej chwili tego, co ona mówi na tym filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=VP1LK...eature=related ![]() Dzisiejsze spamowanie: - skrzypokrzywa - herbata cynamonowa dla odprężenia będzie: - druga skrzypokrzywa - zielona herbata - multiwitamina i magnez do picia Włosy: - zero prostowania - balsam nawilżający Joanna na końcówki będzie: - za chwilę nafta witaminowa+pokrzywowa na ok.2,5-3h pod czapką na połowę długości - podwójne mycie jeszcze nie wiem jakimi szamponami ![]() - ten sam balsam co wcześniej ale na połowę długości - spray termoochronny TRESemme Twarz: - filtr spf50 LRP - krem Alantan Plus - 1 etap demakijażu: micel Bourjois - krem Bambino punktowo na ranki będzie: - 2 etap demakijażu: OCM (o.rycynowy+o.pichtowy) - krem Dermosan na noc i punktowo Tormentiol i maść nagietkowa - maść nagietkowa na noc na usta Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas - depilacja łydek ![]() - balsam nawilżający Neutrogena będzie: - masaż Syrenką - ten sam balsam co wcześniej - tarka + krem do stóp Avon - maść nagietkowa na stopy i dłonie na noc Ok Piękności, ja idę sobie - mam na jutro spr. z biologi i do tego zapomniałam o jutrzejszej olimpiadzie z przedsiębiorczości na którą kompletnie nic nie umiem A i tak mam 6 z przedsiębiorczości na koniec bo działam w tym Miniprzedsiębiorstwie więc luz Ale i tak 3majcie kciuki, może coś pomogą...![]() ![]() Miłego wieczorku Kochane ! edit: pettiteAngel - to super, naprawdę się cieszę, że już kolejna osoba z tego forum jest z niego zadowolona !!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-12-01 o 16:43 |
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a później podobna do Blake Lively Ola ![]() Kalpana jeju zazdroszczę ślubu ![]() gratulacje |
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też obejrzę sobie dzisiaj finał.
Dla mnie ta Paulina jest straszną beksą i w ogóle jakaś taka zagubiona przez cały czas. Ola jest bardzo fotogeniczna. Ale jak głosują widzowie, to wygra raczej Polina ![]() Tak w ogóle, to czekają mnie jeszcze wieczorem zajęcia z angielskiego, więc zmykam odrobić homework ![]() A, i dzięki za Neutrogenę, kupię może jutro i zobaczymy.
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam!
Jak dobrze, że wizaż powrócił ![]() Kalpana i kiedy macie termin? Gratuluję
|
#4074 |
|
Zadomowienie
|
No z tym się zgodzę. Wydaje mi sie ,że gdyby wygrała to szybko byśmy o niej zapomnieli,bo nie potrafiłaby zadbać o swoją karierę,a przecież nikt nie będzie jej cały czas pocieszał i pomagał.
|
|
|
|
#4075 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=7oT96wTfmaE
jaka ona boska! ![]() zna ktoś z was może tą piosenkę?
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskona?y wygl?d w najdrobniejszych szczegó?ach cz.IV
Dziękuję
|
|
|
|
#4077 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane, też się za Wami stęskniłam
![]() Kalpana gratuluję ![]()
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Czekoladowa
![]() Tylko ja się muszę teraz za każdym razem logować wchodząc na wizaż, czy to przez tą awarię? Zrobiła mi się okropna krosta na środku brody ;(;(;( Mam nadzieję, że szampon Z Apteczki Babuni powstrzyma moje włosy od wypadania No i muszę Wam powiedzieć, że o ile kiedyś zachwalałam czerwony krem z Ziaji, teraz zmieniłam zdanie, ciągle robią mi się przez niego krostki, mimo iż jest przeznaczony do skóry tłustej i mieszanej...
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Wykąpię się i mykam do łóżeczka
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny fajnie że wizaż działa bo nie miałam czasu pisać ale podczytywałam
ja dziś też zobacze finał top model zobaczymy .... Dotka - cześć słońce co słychać ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

dawno tak nie miałam. coś dziwnego mi się też stało z włosami, bo są jakieś oklapnięte i jakoś mało mi się ich wydaje

A najlepsze jest to,ze wczoraj widzialam 2 osoby w japonkach,wyobrazacie to sobie,pelno sniego,5 stopni na miusie,a ci w japonkah maszeruja

Nie mam pojęcia, co się znowu dzieje, ja nigdy taka nie byłam 
I faktycznie świetnie nawilża!