|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
wstawanie rano to Zuo, już zeżarłam 3 posiłki
czyli tyle co zwykle przez cały dzień , a to doiero 13 ![]() idę szukac wyczesanego przepisu na sos do spaghetti ![]() w kwesti s*ki, czego to ludzie nie wymyślą, żeby wyciągnąc z kasę od rodziców
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Nindżopesz
|
Hehe, tez sie w Keanu kochalam
![]() Witam ponownie na Starych Brudach! Gryxiu, zaraz przywroce najpiekniejszy avatar na forum
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuu to prezenty masz z głowy, bardzo rozsądnie, że tak wcześnie do dzieła
|
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witaj, Dominiko
Mój mąż lubi trawę "Mnie to się wydaje, że przez ten rzut atomizerowy, który miał być w poniedziałek " To jeszcze przede mną ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Selya!
|
|
#3726 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no tak, avatarów nie ma a smaczny profil jest
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to beze mnie! Foch ![]() na pocieszenie se w robocie Vreta na tapetę wrzuciłam, a co! Cytat:
![]() Szkoda, ze nie ma zestawu - chcesz wyjmowac szczeniaczki z brzuszka, to najpierw zrób tak, zeby się tam znalazły ![]()
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
Oj, widzisz Maja, bo to tak czasem bywa, że 2 osoby rywalizują o kogoś, walczą na śmierć i życie, a potem nagle staja się najlepszymi przyjaciółmi Ale to nie znaczy, że Ciebie nie kochamy Cytat:
No czeba by było je po prostu tam włożyć gryx ten chudzielec na zdjęciach to Ty? ![]() Miało być Twoje zdjęcie ![]() i nie wiem czemu, ale myślę, że te zdjęcia są Twoje - Panie Odchudzający się z kości na ości
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-01 o 13:25 |
||
|
|
|
#3729 |
|
grozi wypollizowaniem
|
smiejcie sie goopie-a najlepsze jest to ze w tym psie som 2 lub 3 szczeniaki...losowo. No ja pirdle-dam stówe zeby miec ryk w domu jak bedom 2-co za kretyn to wymyslił
|
|
#3730 | |||||||
|
BAN stały
|
O!
Powinny być już u Ciebie (pomyliłem się, i nie wysłałem słynnego już zdjęcia z sesji w stodole, za to dwa z Niemiec poszły, z czerwonowłosym kolegą, i jedno z kuzynkami) ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko zaznaczam - z papierowych mam w obiegu tylko jedno, legitymacyjne, sprzed ponad 9 lat (no ale się wcale nie zmieniłem, to po co płacić za nowe?) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Im wcześniej wstanę, tym więcej w ciągu dnia pożrę Wstawanie przed południem to zło i zbrodnia na figurze ![]() Hoho, szacunek Madame Curie Ale jak Ty mój awek chcesz przywrócić?! Chociaż, z drugiej strony, strasznie nie lubię tego czekania z prezentami schowanymi w tapczanie, najchętniej rozdałbym je od zaraz ![]() Cytat:
Na szczęście wszystko w środku okazało się być OK, poza tym aż 4 próbki perfum dołączyli ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3731 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na usprawiedliwienie (i na uświadomienie rozmiarów katastrofy) dodam, że zdjęcia były robione kilka kg temu ![]() Cytat:
Na bank! |
||
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Przylizłam siem przyfitać! Bosz! Właśnie se uświadomiłam ile ja czasu na wizażu siedzem jak przez te 2 dni zdarzyłam zrobić zaległe prace z całego miesiąca.
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz mię już nikt nie zekce ![]() Cytat:
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
moja mała zażyczyła sobie na urodziny takiego zwierza nasz ma ciut inna pozycję. boski jest a czarna puma jeszcze fajniejsza - sama bym chciała.... na jakimś innym forum czytałam, że jak tylko przywrócą Wizaż to ktoś będzie zakładał wątek na plotkowym "Jak przeżyłaś awarię Wizażu?" |
|
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo to fajna awaria była skoro do baru ścięgła była inne wizażystki
widze że wszyscy wstali o świcie sprawdzić czy działa ? ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
a co przyszło ? w paczce znaczy się paczcie a pisałyście o końcu świata - i był się stał, dobrze że się był wrócił - no ci co dalej kcecie kuniec? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:28 |
||
|
|
|
#3737 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o zwierz fajny...ale za duzy-zajałby ostatnia wolną przestrzen w pokoju mlodej ![]() Cytat:
nom-zjednoczylysmy sie w obliczu nieszczescia
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3739 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3740 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i kref w zestawie!
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3742 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj byłam wyjątkowo szybka
![]() dostałam ktoś jeszcze chce napisac do mnie smsa ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
znalazłam tylko "uzależnienie od wizażu" ![]() Cytat:
![]() ja przepowiadałam wojnę
|
|
|
#3743 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Ja nie kupuje pluszaków,
bedzie prawdziwy pluszak do przytulania hihi ![]() martwie sie, jak kotka sie zaklimatyzuje u nas, w końcu to nie mały kociak tylko już prawie dwulatka...
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja bym kciała, a co ? - choć wolałabym po prostu numerami się wymiankować bo smsów pisać nie lubię ![]() ale obawiam się czy nie nastąpi u Ciebie awaria telefonu od przeciążenia skrzynki wojnę ![]() kogo z kim ? polsko polską ? brrrrrr ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
![]() my takie zazwyczaj mieliśmy - same lgły, pałętały się itp i straaaaasznie się dobrze aklimatyzowały - zarządzały kocurami, psami ( przychodzącym jeżem) po prostu weszły z szyldem " jestem biedna, pokrzywdzona, uprasza sie o traktowanie mnie jakbym była na swoim, dziękuję. " i były wierne jak pies
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-12-01 o 14:59 |
||
|
|
|
#3745 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo-masz w avku Rubensa
Moje dziecię chce pod choinkę węża,czarnego,dużego Na szczęście nie musi być żywy Ja tyż chcę jakiegoś smsa obojętnie od kogo i o czym tyz nieważne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3746 | |
|
Zadomowienie
|
ależ tu produkcja postów leci
no-nie-nadanżam ![]() Cytat:
![]() we krwi to mamy my Polacy ![]() ![]() ja też kochałam się Keanu od momentu gdy zobaczyłam Moje własne Idaho i trochę to trwało a każdy inny facet wydawał mi jakby... wybrakowany ![]() ale mi przeszło ufff... |
|
|
|
|
#3747 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3748 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3750 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A te dziewczyny to kuzynki ja myślałam, że to jakieś Twoje koleżanki, które zbajerowałeś Chciałeś odwrócić moją uwagę? Nic z tego, nawet nie zauważyłam, że gość obok Ciebie ma czerwone włosy (a może tylko kawałek włosów miał pofarbowany, hmm, coś mi świta Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przeczytałam - przylizałam ![]() Maja słuchaj ja bym Ci mogła jeszcze coś zaproponować ( niech stracę Cytat:
Tym razem też źle przeczytałam - zamiast mała to mama
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-01 o 16:08 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

czyli tyle co zwykle przez cały dzień
, a to doiero 13 

Nie mam żadnych kontaktów innych do Was

Oj, widzisz Maja, bo to tak czasem bywa, że 2 osoby rywalizują o kogoś, walczą na śmierć i życie, a potem nagle staja się najlepszymi przyjaciółmi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)