|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
xxxLOLKAxxx jestem maleńka, rzadko piszę, ale bywam tu codziennie
jakoś mało czasu mam, ale postaram się Cię już więcej nie zawieść <3jakie to okropne. nie ma urody greckiego boga, z charakteru nic nie da się wykrzesać, inteligenty też zbytnio nie jest, każdy mówi, że to idiota, a mimo wszystko i tak dałabyś się za niego zabić. uwolnić się od tego, co daje blizny. przez cały czas wydaje Ci się, że dobrze zrobiłaś, aż pewnej deszczowej nocy uświadamiasz sobie, że nie możesz sobie tego darować. absurd. to co od siebie dasz wraca tak to już jest. nasz czas jest teraz, nasze miejsce jest tutaj.
big up
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, cz??? XXII
'Everything I do - I do it for you' -/ wszystko co robie - robie dla Ciebie /
'Don't tell me it's not worth fighting ' -/ nie mów mi, ze nie ma o co walczy?/ Bryan Adams - 'Everything I do' _________________________ ______ 'I just called to say I love you '- /dzwonie by powiedziec, ze Cie kocham/ 'I just called to say how much I care '- / dzwonie by powiedziec jak bardzo mi zalezy. / Stevie Wonder - 'I just called to say I love you ' _________________________ _________ 'Kiedys sie obudze i znikna problemy, wiem to' ( OSTR - 'witaj w 2003') 'Te gorzkie chwile, wszystkie piekne dni niech zostana w moim sercu dopóki bede zyc, snic, oddychac..' - (Fabula - Odwilz) 'Nic tak jak placz nie ujawnia naszych wad' - (Fabula - Odwilz) ' ..i oplaca sie dawac odczuc malym ludziom, ze sa wielcy ' - (Fabula - Odwilz) _________________________ ________________ P.S tu nie mozna dawac polskich znakow ? ;D Edytowane przez __A__ Czas edycji: 2010-12-01 o 17:45 |
|
|
|
#1953 |
|
Rozeznanie
|
i to burczenie w sercu. ten cholerny głód miłości.
tęsknię za Tobą, tak jakbyś należał do mnie czasem brakuje mi Cię bardziej niż słodyczy w trakcie odchudzania. ej czy ja mam wypisane na tym zawsze śmiejącym się ryjku 'nie zbliżaj się'? bo się już gubię. gdy wyobrażam sobie jak mnie przytulasz, niedobrze mi się robi. sprawiłeś, że mam wstręt do wszystkiego co związane jest z miłością. Mam uczucie samotności, choc otacza mnie tyle ludzi Ciekawe czy te nasze wspólne chwile też utkwiły Ci w pamięci, tak jak mi. wierzysz jej? a gdyby powiedziała Ci że Cie kocha to też pewnie byś jej uwierzył.. i nie boję się porównac naszej 'miłości' do gumy rozpuszczalnej. kilka słodkich chwil i znika. nie ma jej. zostaje tylko wspomnienie. |
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
istny_paradoks, Malinowa Girl, Paralogiczna, z innej bajki, so_steadfast, grise - znów królujecie <3 Every day at 11:11 the next shed a tear.
I already have a wealth of naivety. Codziennie o 11:11 wylewam kolejną łzę. Mam już całe morze naiwności. About how it was with us and other cartoons ... O tym jak to z nami było i inne bajki ... We will celebrate the golden wedding once common indifference. Będziemy kiedyś obchodzić złote gody wspólnej obojętności. I spent all night on the dialing for you. While the handset is still the voice of the secretary spoke, I called on, do not lose hope. Całą noc spędziłam na dzwonieniu do Ciebie. Chociaż w słuchawce ciągle odzywał się głos sekretarki, dzwoniłam dalej, nie traciłam nadziei. I miss you to stop, but I can not stop loving you. Mogę przestać za Tobą tęsknić, ale nie mogę przestać Cię kochać. |
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
kocham was wszystkie ! :roza: " ja nie jestem zła. po prostu tęsknię. szkoda, że nie wiesz, że jednym swoim uśmiechem obudziłeś wszystkie motylki w moim brzuchu. jeżeli się kogoś kocha, to 'walentynki' powinno się obchodzić codziennie. a nie raz w roku dla komercji. każdy jest dobry, tylko jeden to okazuje a drugi nie. napisz mi kochanie ksiażkę. w końcu jesteś takim świetnym bajkopisarzem. miłość jest wtedy kiedy przy drugiej osobie możesz być sobą, a słowami nie potrafisz powiedzieć co do niej czujesz. to okropne, że dwie osoby które kocham najbardziej się nienawidzą nienawidzę gdy ktoś mi mówi, że życie jest piękne, po prostu mu cholernie zazdroszczę, że jest w stanie powiedzieć coś takiego. że ma ku temu powody napisze tysiąc słów że mnie nie obchodzisz, a na koniec kursywą i najmniejszą czcionką zanotuję, że nie umiem kłamać jesteś jak skarb o który trzeba dbać, jakbyś był najcenniejszy na świcie. "
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
Już przestała płakać. Z nienawiścią spogląda w jego stronę.
Zabrakło w nich miłości. Twoje ramie, co otula gdy mróz dosięga mnie. Kochała Go całą sobą. ------------------------------------------------ moja miłość
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja Ci życie zrobiłam, że tak mnie nienawidzisz? Zainstaluj we mnie dobro.
|
|
#1958 |
|
Zadomowienie
|
anielkaa, Laawendaa, paulina18021995 (okradłam) - bardzo mi miło
ratatamm, rumuneczkaxd, SparklyAngel, UpsentMinded - okradłam _______________
'Kobiety nie lubią niezdecydowanych facetów. Potrzebują męskich charakterów, męskich decyzji, męskich gestów i poważnych działań. Wszędzie, w każdym oknie jest czyjeś życie. Są dramaty, radości, rozbrzmiewa czyjś głos i śmiech. Całą noc przemeblowywała mieszkanie. Gdy skończyła, przypomniała sobie jak ktoś powiedział, że gdy kobieta przestawia meble to znaczy, że w jej życiu uczuciowym coś się zmieniło. Tak jakby w ten magiczny sposób - ciągnąc kanapę z jednego pokoju do drugiego - zaczynała wszystko od nowa, usuwała ślady czyjejś obecności, pozbywała się wspomnień, skojarzeń. Najlepiej byłoby zmienić mieszkanie lub miasto, a może nawet kraj albo kontynent. Oni mnie nie lubią. Nie szkodzi. Kiedyś spotkam kogoś, kto będzie mnie lubił, nawet gdy nie będę się o to starać. Gdy ktoś Cię lubi, bo się starasz, to nie lubi Cię takiej jaka jesteś. Lubi nieprawdę o Tobie'
|
#1959 |
|
Raczkowanie
|
jeeeeeenyyy ! dziewczyny myślałam że ja tu umre bez Was !
Kaaate90 - o taak happysadzik zawsze ratuje ![]() dziś skromnie bo brak czasu i weny ... ;( czasami człowiek potrzebuje chwili ciszy i samotności, by wrócić do czasów gdy wszystko było jeszcze dobrze. wracam do nich jak najczęściej. tylko czemu, powiedz mi, nie może być tak jak kiedyś ?
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Marikab
_________________________ _________________ kocham tego drania. Budził się w środku nocy by na nią popatrzeć i mówić to, czego nie miał odwagi gdy nie spała. Udawała że śpi. Serce ściskało ją z radości. Nawet ten najpiękniejszy kwiat zasypał śnieg. Kiedy widziała kałużę przypominało się jej ile durnych łez wylała na niego. Zbyt długo wierzyła, że jest uczciwy. Nie dopuszczała do siebie innej opcji. Kiedy się przytulali czuła jego uśmiech na swoim policzku. Całował nawet najmniejszy kawałek jej ciała. ----------------------------------------------------------- mooja miłość
|
|
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
' Zbudziło mnie ciche pukanie do drzwi mego serca. Nie otworzyłem siedziałem cicho, czekając aż odejdziesz! Bałem się... odsłonić swe uczucia przed Tobą, udawałem, że mnie nie ma. Gdy już Cię nie było płakałem cicho. Wkrótce zrozumiałem, że tak mocno potrafię kochać… Gdy znów przyjdziesz pod te drzwi nie pukaj, nie musisz... zostawiłem je dla Ciebie otwarte. Tęsknie za Tobą tak bardzo.... '
Zostawiając marzenia gdzieś daleko za sobą brnąć za rzeczywistością .
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
o ile były jakieś pochwały to dziękuję.
chcesz niszczyć sobie życie ? na własne życzenie.
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
oczy zaszły mi łzami, a kontury przedmiotów rozmazały się. to był koniec, chociaż myślałam, że do tego nie dopuścimy. nie dałeś mi odczuć, że Ci zależy.. aż trudno sobie wyobrazić, że jeszcze wczoraj byliśmy szczęśliwi, pełni nadziei i zakochani, a dzisiaj tylko płacz i zgrzytanie zębów. tyle, że ja dalej jestem zakochana.. myśli wirowały i kłębiły się z zawrotną szybkością wewnątrz czaszki. wszystkie dotyczyły Jego..
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-12-01 o 19:18 |
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
nienaruszona & paulina18021995 proszę bardzo ;-) ' w każdym drzemie nadzieja i zwątpienie
i tylko od nas zależy, co obudzimy w sobie '
|
|
#1965 |
|
Rozeznanie
|
kontrastowa0 - cieszę się, że cokolwiek się spodobało.
![]() Nie czuję smaku słów, którymi częstowałeś mnie każdego ranka i późnej nocy. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie Twoich ust. 'Może znaczysz więcej niż sam wiesz.' Siedzisz cicho i czekasz na mnie. Chcę mieć na tyle odwagi by podejść i spytać się Ciebie co we mnie kochasz. Podziel się resztką wiosny w sercu. Wiem, że jej oddałeś ciepło spojrzenia. Powiedziałeś, że szczęście kiedyś znów powróci do mnie. Więc czekam na Ciebie.
|
#1966 |
|
Przyczajenie
|
czee talenciary.
pozwólcie, że się poudzielam. all this feels, strange and untrue. wszystkie te uczucia, dziwne i nieprawdziwe. would it be okay if i took your breath away? byłoby dobrze, gdybym zaparła ci dech w piersiach? love, love, love. so what good? absolutely nothing. miłość, miłość, miłość. co dobrego? absolutnie nic. you are the only exception. jesteś jedynym wyjątkiem.
wielkie odchudzanie . 55 - 53 - 52 - 50 - 48 . ![]() Edytowane przez paranormalnax33 Czas edycji: 2010-12-01 o 19:44 |
|
|
|
#1967 |
|
Przyczajenie
|
naiwnie__ przepraszam ! ![]() ,, otworzyłam usta i dobiegł mnie własny szept 'zakochałaś się..' nauczona na pamięć faktury twoich dłoni, pościel gładzę i szukam ukochanych linii papilarnych. Chciałabym go czytać przed snem, aż mi się będzie rozmywał, aż palce mi się będą gubić w literkach i w końcu zasnę cała w tych jego słowach. rzygam już miłością, przyjaźnią i wszystkimi innymi stosunkami międzyludzkimi. nie będę rysowała serduszek na marginesach. nie będę pisała ci słodkich sms'ów. nie będę się dla ciebie zmieniała. nie przysłonisz mi świata. Jak tancerka w pozytywce. Budzę zachwyt, a jednak tańczę sama. ,,
'Śmieszą mnie ludzie którzy mówią że nigdy mi nie wybaczą. Są bardziej chorzy ode mnie.. ' Edytowane przez krwawa_marry Czas edycji: 2010-12-01 o 19:39 |
|
|
|
#1968 |
|
Rozeznanie
|
paulina18021995 - Miło, że Ci się podoba. dziękuję Myślisz, że stać mnie na coś takiego ? Myślisz, że będę taka głupia ? Dlaczego tylko " dziewczyny " przeżywają rozstanie ? Oto jest pytanie. Rozkojarzona światem rysowanym ołówkiem, zapłakana idiotycznym jego kolorem. Mam doskonały wyczuwacz dymu. Gdy Cię widzę już wiem, że będę miała problemy.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-12-01 o 19:50 |
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Jak mnie dawno tu nie było aż 2 wątki..
Moją miłością były, są i będą.. Kamisha GuzikixD rozsypanegwiazdy keeendy z innej bajki Little Ballerina m4dziar4 TajemniczaPanna CukrowaPanna i oczywiście panna_miodowa ciiri Bananowalaska Bananowa brazylijka i wiele innych.. I Witam wszystkie te dziewczyny które w czasie kiedy wagarowałam opisowo przybyły i nie zdołałam je poznać ale nadrobię ~*~
Zazwyczaj ludzie zakochani mówią ze kiedy widza osobę którą dążą uczuciem maja problemy z oddychaniem, z szybkim biciem serca ja patrząc na Ciebie nie potrafię normalnie ustać na nogach Nawet gdybym stała przed Twoimi oczami w najdroższej bieliźnie to i tak przeszedłbyś obok mnie nie zauważając To trochu nienormalne pragnąć akurat tego jednego faceta pomimo że jest tylu innych. Kocham kiedy prawisz mi te gorzkie żale. Obiecałeś że ta miłość nie zada mi bólu.. To czemu teraz płaczę i czuje jakby ktoś wyrywał mi serce? Noce stały się spokojne i melancholijne.. Ty tylko patrzysz, a mógłbyś raz chociaż podejść i powiedzieć przynajmniej że mam rozburzone włosy czy coś w tym sensie.. Gdzieś pomiędzy życiem ludzkim a życiem miłosnym Ludzie pytają czemu Cię obok nie ma, a ja z uśmiechem odpowiadam że zrobiliśmy sobie wolne czując tak na prawdę wielki ból. Ciebie tylko stać na to aby powiedzieć mi że jakoś to ogarnę.. Tego dnia wszystko się kończyło moje ukochane perfumy, błyszczyk, tusz do rzęs i po skończonych zajęciach opowiedziałam Ci o tym dziwnym dniu a Ty odparłeś na to że wszystko się kiedyś kończy i odszedłeś.. Może przestańmy grac a zacznijmy kochać. Czy Cię Kocham ? Czy to ważne. ? Przecież i tak powiesz że to głupie..
Wielka miłość w małym sercu do One Tree Hill Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2010-12-01 o 20:17 |
|
|
|
#1970 |
|
Rozeznanie
|
dreams_x33 – mi też zasmakował
odzyskasz, odzyskasz, jak tylko znajdziesz czas ![]() Poduszka nadal pachnie jak miłość mojego życia Agattee , nienaruszona– okradłam <3 ‘ja i Ty, tylko nas dwoje’ Zimno mi. Ogrzej moje serce. Pęka.
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
On : Co chcesz od Mikołaja ?
Ona: Mikołaja nie ma ... On: O! A w Polsacie mówili, że jest
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2010-12-01 o 20:14 |
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
pamięta ktoś mandarynkę ?
_______ pokaż mi czym różnią się płatki śniegu i podaruj mi tę z serduszkiem.. to serduszko będzie twoje, a ja je roztopie, aby nie było już takie lodowate.. idziemy.. sypie śnieg.. a gdy nas już zasypie nas już nie będzie.. delikatni niczym śnieżynka na wietrze.. Czy wierzysz w miłość? Nie kłam. Puste marzenia mogą jedynie zniknąć w przestrzeni za twoimi ustami. Spójrz w dal Powiedz mi co widzisz Czy widzisz przyszłość? Czy jesteś tam ze mną? pierwszy dotyk twojej pierwszej miłości Jest najgłębszy i najsłodszy Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-12-01 o 20:23 |
|
|
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
a Ty kochanie jak zawsze zawstydzasz mnie tym okradaniem ![]() Ten rozdział się kończy, ale nasza historia dopiero się zaczyna. Tej nocy jest na świecie dwoje samotych ludzi: Ty i ja. Zaczarowani jesteśmy w złych literach i zapomnianych słowach. Przemykamy niezauwazalnie pomiędzy poranna mgła a rosą na trawie. To co mamy chowamy pod włosami, zdradzamy cały świat, ale sobie pozostajemy wierni. Zepsuci, średnio fajni rumianymi polikami. W kolorach wczorajszej nocy przenikami przez twoje sny, by rankiem zniknąc z pierwszymi promieniami słońca. Bo ile razy musielismy sobie powtazać, że musi być dobrze? Już nawet nie zliczę wszystkich tych sytuacji, które wydawały się być przegrane. Mogliśmy wstać, rozłożyć ręce i powiedzieć, no trudno nie udało się. Tylko, że wtedy nas juz nie było. A my się mamy bardzo dobrze. - Bez sensu było by wierzyć, że wszytsko ma sój początek i koniec. - Ale to wbrew logice sądzić inaczej - A czy ktos kazał nam byc logicznymi? Jeszcze tylko sny poskładam, uporzątkuje i wcisne na półke pomiędzy ksiażki. Póżniej usiąde na krawędzi twojej świaodmości i spytam czy skoczysz ze mną. Najwyższa pora przestać bać się latania. "szczęśliwym jest się wtedy, gdy leżąc wieczorem w łóżku, śmiejesz się do sufitu, zwierzając mu się z każdej chwili, która mimowolnie uniosła kąciki Twoich ust. kiedy nie możesz usnąć z podekscytowania. wtedy, gdy kładziesz się jak najprędzej spać tylko dlatego, że nie możesz się doczekać kolejnego poranka. to tak jak za czasów dzieciństwa."
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-12-01 o 20:27 |
|
|
|
#1974 |
|
Raczkowanie
|
niczego_po_trochu - miło mi, że ktoś tęskni. Biierz ile się da
![]() ![]() naiwnie__ - ojj no to jestem , tym razem na stałe [?] <33 marikab - dziękuję z całego serducha i też okradam ![]() Życie polega na wyborach . Wyborowa ułatwia wybór Usiądź obok ,wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze . Jeśli dzień przynosi łzy , nocą zamień je w gwiazdy . Zakochani ich potrzebują . 3 proste słowa : Kocham , Tęsknię , Potrzebuję – antidotum na życie . I każde nowe `Kocham Cię ` sprawia ból , bo miłość do Ciebie wciąż żyje w sercu . Bądź esencją każdego dnia ![]() Każdy płatek śniegu przypomina mi o Tobie . Miałam być Twoją Królewną Śnieżką . Miałam … „A może na tym to właśnie polega ? Ty musisz przestać kochać żeby jemu zaczęło zależeć. „ “And now they're gone and you wish you could give them everything.” Lecz oni już od ciebie odeszli, ale ty wciąż nie przestałeś ich kochać
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
`po stracie się nie docenia, po stracie się żałuje
Co noc ta sama obsada snu. Co noc ten sam bohater. Mogłabym spać całe wieki. '
|
#1976 |
|
Rozeznanie
|
patrzył i patrzył
a ja czułam dreszcze na plecach i w sercu. to nie są czasy na jedyną w życiu miłość. Okłamujemy się mijając się na ulicach, odwracamy oczy co jeszcze mówią za wiele. Teraz już od tego uciekała. Od długich rozmów, od powrotu do tego miasta, od jego oczu brązowych. Wyzbywała się integralnej części swojego życia, zaciskała zęby i szła do przodu, byle tylko dalej od domu, od wspomnień, od niego. czasami jeszcze wracał, całował rozmową, śnił się po nocach. nie miała już zdjęć i w sercu nie pamiętała jak wyglądał.
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Czarujesz mnie swoimi słodkimi słówkami jednak to za nią idziesz wzrokiem...
|
|
#1978 |
|
dream big
|
![]() *zastanawiam się jaki będziesz, kiedy Cię odnajdę. *zobaczysz zapalone gwiazdy, które Cię oświetlą. *zamykam oczy i widzę, że wszystko może stać się rzeczywiste. *chcę zgubić się na pustyni.
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Ta rozkosz, gdy mówisz, że kochasz. To rozczarowanie, gdy budzę się z naiwnym uśmiechem na twarzy. Nie sądzisz, że za daleko się posunęliśmy? I choćbym miała po nocach płakać do usranej śmierci, choćbym kochała nadal i tęskniła okropnie, zdrady nie wybaczę. Kotek, adres pomyliłeś. Tu nikt na 'fajna dupa' nie leci. Dopóki nie nauczysz się traktować kobiety tak, jak ona sobie tego życzy, drzwi są zamknięte. Na spustów osiem i łańcuszek zabezpieczający. Kłódkę nawet zaczepię.
|
|
#1980 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje Smyki za pochwały.
![]() *
nie znoszę sobie o Tobie przypominać, na to zawsze jest zły moment. bo dziś właśnie o to chodzi, by faceta za nos wodzić. może i jest idiotą, ale potrafił o mnie zadbać. te, pogoda! przesadziłaś. zmieniłam się. przez Nich lub dzięki Nim. jak kto woli. MenoPauza - przerwa między facetami. (hahaha by mój tata)
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

jakoś mało czasu mam, ale postaram się Cię już więcej nie zawieść <3

pozwólcie, że się poudzielam.