|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
|
|
|
|
#2612 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cuciola ten fioletowy cień z burżuja jest mi bardzo potrzebny, bo nie mam takiego odcienia (wiem, że trudno w to uwierzyć ), ale bez reszty mogłabym się obyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hosenko na naszym blogu zużyciowym jest bałagan w etykietach i uważam, że trzeba to jakoś uporządkować. Jedni wpisują w nich firmy kosmetyczne, inni rodzaje kosmetyków, a inni i to i to. Do tego nie każdy pamięta o wpisywaniu swojego nicka do etykiet, o co prosiłą Orlica. Zarządź jakiś porządek i poproś o edycję, bo niedługo przestanie to być czytelne ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Gratuluję zbiorowo zużyć Nusiu, Porzeczko świetnie Wam poszło |
|||||||
|
|
|
#2613 |
|
Raczkowanie
|
ładnie ladnie laseczki zuzycia ida Wam swietnie!!tylko pozazdoscic
![]() na dobry poczatek grudnia dorobilam sie malej dziurki w cieniu:P i forum w koncu dziala
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do podkładu to żadna rewelacja wg mnie. Krycie średnie, świeciłam się po jakimś czasie. No ale jest przyjemny w nakładaniu, lekki raczej, dobrze się rozprowadza, bez smug. Miałam trochę za jasny odcień, ale to próbka z gazety i zużyłam jakoś. Czy Wy też nie widzicie zdjęć i niektórych avatarów?
|
|
#2615 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
tak
ale gdzis czytalam ze pracuja nad tym, ale zdjec jest tak duzo ze stopniowo sie laduja i moze to jeszcze potrwac
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko: nazwy użytkownika wszędzie są, bo je dopisuję na bieżąco. Rodzajów kosmetyków nie ma tylko w najnowszym poście
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!!
Super ze forum juz dziala zaraz was doczytam! Wczoraj chcialam kupic cien do powiek z limitowanki ale powstrzymalam sie |
|
|
|
#2618 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
podobno avatary trzeba załadować jeszcze raz
![]() w grudniu jeszcze bardziej zaostrzam odwyk, póki co kupiłam tylko maseczkę do twarzy Julep Mint i mam nadzieję, że wiele więcej nie przybędzie, bo chyba niczego więcej nie potrzebuję
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - cz??? VI
widz?, ?e reszcie tak tragicznie wcale nie posz?o, ale du?o pieni??ków na perfumy wydane
u mnie w sumie podobnie jak w poprzednim miesi?cu, spore zamówienie z BU i 5 lakierów (wszystkie kocham )przekroczy?am za?o?ony limit o prawie 8 z? ![]() Wysz?o(16): • PIEL?GNACJA: Twarz(7): 1. Avon, Clearskin Professional, Oczyszczaj?co-tonizuj?ce p?atki do twarzy, 45 szt. 2. BU, Hydrolat oczarowy - 150ml 3. BU, Hydrolat z kocanki EKO - 150ml 4. LRP, Woda termalna, 300ml 5. Oriflame, Grape, Krem na dzie? - 75ml 6. Oriflame, Skindividual, Serum pod oczy w kulce - 10ml 7. YR, Culture Bio, Krem pod oczy – 15ml W?osy(2): 8. Alpecin, Szmapon A2 - 250ml 9. Hipp, Baby, Szampon dla dzieci - 200ml D?onie i stopy(3) 10. Avon, Planet Spa, African Shea butter, Krem do stóp, 75ml 11. Oriflame, Handcare, Maska do d?oni, 75ml 12. Oriflame, Happy, Energy, Krem do r?k cytrynowy, 50ml Inne(2): 13. Oriflame, Woda toaletowa ICE - 30ml 14. Isana, Zmywacz do paznokci - 125ml Oddane(2): 15. Avon, Advanced Techniques, Serum na zniszczone ko?cówki - 30ml 16. Avon, Advanced Techniques, Spray nab?yszczaj?cy - 100ml Przysz?o(22): • PIEL?GNACJA(148,98) 1. Avon, Planet SPA, Krem do r?k min. z MM – 75ml 2. Avon, Planet SPA, Krem do stóp z min. z MM – 75ml 3. Avon, Planet SPA, Maseczka z minera?ami z MM(75ml) (27,90) 4. Avon, Zestaw maseczek Planet SPA, po?owa = 6 maseczek (10) 5. BU Tonik z kwasami AHA/BHA 10% - 110 g (17,50) 6. BU, Hydrolat oczarowy - 200 ml (11,90) 7. BU, Olej kokosowy EKOLOGICZNY - 50 ml (8,50) 8. BU, Olejek myj?cy – pomara?czowy - 120 ml (10,50) 9. BU, Serum AZELO-oliwkowe - 45ml (28,50) 10. Oriflame, Advanced Handcare, Skon. krem do piel?gnacji d?oni - 50ml (10,50) 11. Oriflame, Christmas Surprises, Krem do r?k o zapachu pomara?czy - 75ml (6,08) 12. Oriflame, Waniliowy krem uniwersalny - 15ml(7,62) 13. Barbra Pro, Tonik do zmywania paznokci - 100ml (4,99) 14. Barbra Pro, Tonik do zmywania paznokci - 100ml (4,99) • KOLORÓWKA(58,90) 1. BU, Puder per?owy - 15 ml (12,50) 2. Oriflame, Very Me, B?yszczyk Oh My Gloss (bezbarwny ze z?otymi drobinkami) – 10ml (6,85) 3. Wibo, Ró? z jedwabiem i wit E - 6,5g (8,99) Paznokcie : 1. Barbra, Colour Alike, City Fever, Lakier nr 442 “d?i aj d?ejn”(khaki) – 8ml (7,99) 2. Barbra, Colour Alike, Nail Colour, Lakier nr 1 “magic ultraviolet”(granat) – 8ml (7,99) 3. Lovely, Crystal Strenght, Lakier nr 287 (granat z brokacikiem) – 12ml (6,49) 4. Vipera, Jumpy, Lakier nr 169, (ciemnoszary) - 5,5ml (3,50) 5. Wibo, Express Growth, Lakier nr 17 (grafit+drobny brokat) - 8ml (4,59) razem wydane: 207,88 ciesz? si? z 2 zu?ytych hydrolatów, z dwóch szamponów, 2 kosmetyków pod oczy...jako? si? tak wszystko parami poko?czy?o ![]() niepotrzebne: ---b?yszczyk-pomyli?am kolory w zamówieniu z Oriflame i ju? nie odda?am ---3 kremy do r?k, ale tego zawsze sporo u?ywam(2 posz?y-3 przysz?y) ---lakiery oczywi?cie ![]() nie ma polskich znakow :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-01 o 17:42 |
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka,
Ja też składam raport: Zużyte: tonik Ziaja, żel do mycia twarzy Rival de Loop, odżywka Kallos Latte, odżywka Isana, próbka kremu LRP Effaclar M, maseczka Bielenda awokado Kupione: szampon Joanna brzoza i łopian, odżywka Isana, żel do mycia twarzy Rival de Loop, chusteczki do demakijażu Inglot. No i szykuję na grudzień spore zakupy (głównie na BU i ZSK), ale wszystko jest zaplanowane od dawna, więc nie będzie aż tak bolało
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba masz rację, bo mojego nie było widać, a jak załadowałam na nowo, to jest. Dzięki ![]() Spory masz ten limit Ja miałam 100 zł i przekroczyłam przez tusz do rzęs, ale obecny już nadaje się tylko do kosza. Także wpisuję do zużyć ![]() Na drogach jest istny dramat. Na 17 jechałam do ginekologa, zawierucha straszna, więc tata mnie zawiózł. Potem pojechał do jednej galerii, przyjechał po mnie i dopiero teraz jesteśmy w domu. A gina mam osiedle dalej, a do galerii normalnie z mojego domu jedzie się 10-15 minut... ![]() Takim sposobem nie poszłam dziś na angielski, bo nie było szans, żebym zdążyła. Zrobię za to mani Dawno nie miałam pomalowanych pazurków
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-12-01 o 18:49 |
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie
Z listopada nie jestem zadowolona, no ale cóż... Postaram się w grudniu bardziej pilnować ![]() PIELĘGNACJA Zużyte: 2 pełnowymiarowe, 3 próbki Rozświetlający balsam Planet SPA japońska sake i ryż 150ml Masło Bielenda Karoten 200ml Vichy Normaderm próbka 1,5ml - 2szt Tołpa Body Pro lifting pośladków - próbka 7ml Przybyło: 5 pełnowymiarowych, 5 gratisowych próbek Masło Perfecta SPA czekoladowo-kokosowe 225ml Krem nawilżający Avon Foot Works Granat i Czekolada 75ml Krem do rąk Avon Naturals Lawenda i Rumianek 75ml Żel myjący 3w1 Bielenda Ogórek i Limonka 175ml Dwufazowy płyn do demakijażu Bielenda Awokado 125ml Tołpa Body Pro lifting pośladków - próbka 7ml (gratis) Żel do higieny intymnej Venus Aloes 50ml - próbka (gratis) Krem Nivea 30ml - gratis Szampon Biosilk - próbka (gratis) Szampon przeciwłupieżowy Clear - 50ml próbka (gratis) Wydane 38,83zł KOLORÓWKA Przybyło: Lakier Essence multi dimension 62 must-have 8ml Essence matt top coat 8ml Podkład Revlon Colorstay 150 Buff 30ml Tusz Essence Multi Action 9ml Pomadka ochronna Bebe Young Care Zużyte: Podkład Revlon Colorstay 150 Buff 30ml Pomadka ochronna Bebe Young Care Wydane: 61,97zł |
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Nusiu no spory, ale bardziej mi zależy na tym, żeby nie kupować tego, czego nie będę zużywała
![]() (w tym miesiącu żadnego balsamu, szamponu i żelu pod prysznic a pazurkimaluję co 2 dni, czasem codziennie ![]() Gani , dzielna dziewczyna
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zależy najbardziej na tym, żeby nie kupować kosmetyków zbędnych. Dlatego mimo przekroczenia założonego limitu 100 zł jakoś się tym nie przejmuję, bo kupiłam tylko dwie zachcianki.
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobrze...ja w sumie nie wiem jak definiować zachciankę...bez wielu rzeczy mogłabym się obyć
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2627 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
o kurcze, podziwiam ze Ci sie chce
ja tak raz na 5 dni ![]() Cytat:
|
|
#2628 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Świetnie poszło i bardzo dużo zużyć.
![]() Cytat:
A w listopadzie masa zakupów. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zakupy pewnie niepotrzebne, no ale ten Lush. ![]() Super! ![]() Cytat:
![]() Zamówienie na Eskulapie... Cytat:
![]() No myślę, że ok. ![]() Cytat:
U mnie podobnie do Ciebie, zaraz spiszę co i jak. ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Listopad ![]() Zużyte: Yves Rocher, Soin Clarifiant tonik Avon, peeling z granatem Solutions I to by było na tyle. Kupione: Avon, krem do stóp wanilia i brązowy cukier Avon, dyscyplinujący balsam do włosów (dostałam) Avon, balsam do ust Spiced Cookie Avon, żel Senses Waterbabe Avon, żel Senses Beach Party Avon, żel Naturals Karmelizowane jabłko i orzech Avon, balsam Naturals Karmelizowane jabłko i orzech Avon, woda Today Tomorrow Alvays Diamond Neutrogena, emulsja regenerująca La Roche Posay, krem Effaclar Duo La Roche Posay, woda termalna Cattier, szampon z ekstraktem z bambusa do włosów suchych Joanna z Apteczki Babuni, szampon jajeczny Joanna z Apteczki Babuni, odżywka jajeczna Podobnie jak Gani, liczę na bardziej udany grudzień, bo w listopadzie to przesadziłam.
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w grudniu poszaleje
w koncu urodzinki mam i Swieta sa!poszlo wlasnie zamowienie z Avonu: -kredka zelowa czarna supershock -szminka pout supershock http://beauty-fulfilled.com/wp-conte...d-Lippy-06.jpg -balsam oliwkowy planet spa |
|
|
|
#2630 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
carrola
Avon, peeling z granatem Solutions - jaki jest? pachnie granatami? mocny zdzierak? Cattier, szampon z ekstraktem z bambusa do włosów suchych - jestes zadowlona? stosowalas juz?
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to w takim razie lakiery się nie liczą bo wszystkie są potrzebne...sasasasasasa Cytat:
85zł...u mnie nie da rady , muszę kupić podkład=jakieś 75zł , tragedia...cuciolo tyle żeli na raz?
|
|
|
#2632 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
nie pamietam czy Ci to juz mowilam (chyba tak
) ale masz urodziny tego samego dnia co moj ExEx (fajny jest ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ... i balsamowac tez mi sie nie chce
|
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale był fajny, dość mocny, miał duże drobinki i słodko pachniał. Chociaż ta opinia już się na nic nie przyda. ![]() A szampon jeszcze nie przyszedł, ale już zapłaciłam, więc policzyłam do listopada. Mam nadzieję, że pomoże mi tak jak Tobie. Dam znać.
|
|
#2634 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Posprzątałam mieszkanie i ugotowałam obiad na dwa dni.
Zaraz uciekam się kąpać i czekam na Tap Madl. Jestem ciekawa jak jutro będą wyglądać dojazdy do pracy/szkoły i z powrotem.
|
|
#2635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzeba się zatynkować trochę, co by ludzi nie straszyć chciałam się przerzucić na minerały, ale nie mogę rano zdążyć z tymi proszkami, więc znowu muszę kupić zwykły podkład ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a dojazdy teraz to tragedia...zimno mi w ogóle jak o tym pomyślę...
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-01 o 20:57 |
|||
|
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuciu a ja znowu mieszam nicki... wybacz
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-12-01 o 21:09 |
|
|
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
To niestety prawda, eh.
A tak mi żal niektórych rzeczy i nic się na to nie poradzi. To chyba było do mnie. ![]() Wiem, wiem. W grudniu będzie lepiej.
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
..bo juz zaczelam sobie robic postanowienie poprawy bo tez kupilam 2 zele ostatnio ale jeden juz jest na uzytku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Oby grudzień był lepszy. 

), ale bez reszty mogłabym się obyć 
. A przed chwilą przysłał SMSka, że chciałby mnie bliżej poznać
Nusiu, Porzeczko świetnie 

Dawno nie miałam pomalowanych pazurków 

, muszę kupić podkład=jakieś 75zł
Dam znać.