Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-01, 14:01   #4051
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

hej laseczki chcialam was nadrobic ale nie moglam wejsc na stronke zrobie to dzisiaj jak moja corcia pojdzoe spac wieczorem Buziaki, ostatnioprzez imprezke mojej dziewczynki bylam zabiegana

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Inka_ Pokaż wiadomość
Włosy
* olejek kokosowy Vatika (5h)
* szampon ziołowy
* maska Stapiz
* woda brzozowa
* balsam AP nawilżająco-regenerujący

Twarz
* tonik AA
* peeling drobnoziarnisty
* woda termalna Vichy
* maseczka Oriflame
* krem kakaowy Ziaja

Wewnątrz
* kubek pokrzywy
* kubek bratka

Ćwiczenia fizyczne
* basen (godzina)
* rozciąganie

A teraz trzeba się uczyć fizyki, angielskiego i historii.
Inka_ Witaj
Stary 2010-12-01, 14:12   #4052
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Dziewczyny, może krem do rąk z neutrogeny Wam pomoże albo jakiś z mocznikiem.

mi się tak perfidnie złamał paznokieć, pół mi go odpadło. tak dużo,że aż mnie to boli dawno tak nie miałam. coś dziwnego mi się też stało z włosami, bo są jakieś oklapnięte i jakoś mało mi się ich wydaje

niedługo lecę na zakupy kosmetyczne i długość mojej listy mnie lekko przeraża

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

nie wiem jak Wam,ale mi nie wyświetla się nikogo av oprócz xhankax

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-12-01 o 14:10
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:25   #4053
tillavanilla
Raczkowanie

Witajciestesknilam sie za wami

xhankax polecam neutrogene,to chyba najlepszy krem do rak jaki kiedykolwiek mialam

Planuje kupic tusz Max Factor - False Lash Effect ,opinie ma calkiem dobre,a moze ktoras z was go uzywala?

Dzis final top model,macie juz swoja faworytke?Ja mysle,ze duze szanse ma Ania,jednak widzowie moga wybrac Pauline,a Ola tez zasluguje na wygrana

Kurcze ale u nas sniegu napadalo,wczoraj gdy bylam w collegu,przyszla do nas sekretarka i powiedziala,ze musimy isc do domu,bo zamykaja szkole Cala Anglia jest sparalizowana zamknieto juz niektore ulice,na ktorych jest szczegolnie niebezpiecznie,kierowcy jezdza 5 na h,dlatego tworza sie ogromne korki Znajomy dzwonil ostatnio do sklepu z oponami,by dowiedziec sie o opony zimowe,a sprzedawca odpowiedzial,ze nie maja tu czegos takiegoA najlepsze jest to,ze wczoraj widzialam 2 osoby w japonkach,wyobrazacie to sobie,pelno sniego,5 stopni na miusie,a ci w japonkah maszerujaZmykam juz przejrzec kilka rzeczy na kwc Milego dnia

Dbam o siebie!!!

Edytowane przez tillavanilla
Czas edycji: 2010-12-01 o 14:27
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:32   #4054
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

xhankax polecam neutrogene,to chyba najlepszy krem do rak jaki kiedykolwiek mialam

Planuje kupic tusz Max Factor - False Lash Effect ,opinie ma calkiem dobre,a moze ktoras z was go uzywala?

Dzis final top model,macie juz swoja faworytke?Ja mysle,ze duze szanse ma Ania,jednak widzowie moga wybrac Pauline,a Ola tez zasluguje na wygrana

Kurcze ale u nas sniegu napadalo,wczoraj gdy bylam w collegu,przyszla do nas sekretarka i powiedziala,ze musimy isc do domu,bo zamykaja szkole Cala Anglia jest sparalizowana zamknieto juz niektore ulice,na ktorych jest szczegolnie niebezpiecznie,kierowcy jezdza 5 na h,dlatego tworza sie ogromne korki Znajomy dzwonil ostatnio do sklepu z oponami,by dowiedziec sie o opony zimowe,a sprzedawca odpowiedzial,ze nie maja tu czegos takiegoA najlepsze jest to,ze wczoraj widzialam 2 osoby w japonkach,wyobrazacie to sobie,pelno sniego,5 stopni na miusie,a ci w japonkah maszerujaZmykam juz przejrzec kilka rzeczy na kwc Milego dnia
też oglądam dzisiaj finał TM podobno ma być tak,że widzowie wybiorą zwyciężczynie, więc pewnie wygra Paulina, bo ma najbardziej komercyjną urodę. ja bym chciała, żeby wygrała Ola, mimo że jest za niska. dla mnie największym zaskoczeniem jest to, jak dobrze idzie Ani, szczególnie w Mediolanie. do mnie jej typ urody nie przemawia w ogóle, nawet jak na modelkę.

wow, jaki hardcore z tymi japonkami ciekawi mnie,jakie miny mieli idąc w nich
Stary 2010-12-01, 14:34   #4055
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Zmykam juz przejrzec kilka rzeczy na kwc Milego dnia
Mi KWC jeszcze nie działa

Kupiłam ostatnio Wax - wosk i muszę wypróbować

Coś ostatnio z pielęgnacją u mnie słabo, przez to zimno nic się nie chce

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 14:57   #4056
tillavanilla
Raczkowanie

Mi tez kwc jeszcze nie dziala

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 15:36   #4057
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
No wreszcie działa! Stęskniłam się! Tak doszłam do wniosku, jak była ta awaria na Wizażu, że ja tak naprawdę...nie mam co robić innego w tym internecie Ale poczytałam sobie tego bloga o pielęgnacji długich włosów co kiedyś tu link wstawiałam, i oglądnęłam sobie parę filmików na YT
Wczoraj w końcu zakupiłam sobie znowu tą pokrzywę, ale tym razem już od razu 2 opakowania, żebym nie przerwała, jak mi się skończy "bo mi zawsze nie po drodze" Aaa i zaczęłam od wczoraj metodę OCM wieczorem Jak na razie myję samym olejem rycynowym i dodaję kropelkę oleju pichtowego(również kupiłam ) , ale muszę poczytać jeszcze o tym i dokupić jakiś olej bazowy.
I muszę zamówić jak najszybciej puder sypki Kryolan i potrzebny jest mi podkład i myślałam, żeby znów wrócić do Astora Mineral Match tego z pędzelkiem, ale chyba zaryzykuję i zamówię sobie BB Missha Perfect Cover - za 20ml - 28 z groszami, bez kosztów przesyłki - pełne opakowanie to 50 ale na ebayu jest bodajże jedno za ok.70zł więc odpada. Jak myślicie opłaca się?

Dobra, nie marudzę już Właśnie zaparzyłam sobie herbatkę cynamonową, zmyłam powierzchownie twarz micelem, zakryłam się kocykiem i włączyłam jakąś płytę z piosenkami świątecznymi po angielsku z 1998 roku bodajże? I tak mi świątecznie się zrobiło I będę Was nadrabiać A potem nauka..

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

ramoncia217 - a ja mam manię wpatrywania się dziewczynom w twarze..Jak na złość mijają mnie wszystkie z super naturalnie wyglądającą buźką(nie chodzi mi tu o oczy) i cudną cerą i aż mnie skręca wtedy...

Kalpana - ja z szamponów Joanny z Apteczki Babuni mam ten nawilżający z miodem i mlekiem i wzmacniający ze skrzypem i rozmarynem i gorąco oba polecam !! Czyli jednak ślub? Gratuluję i oby się wiodło jak najlepiej A co do prezentu - my tak z Tż'em nie obchodzimy Mikołajek, tylko Święta, ale kupiłam mu krem nawilżający bo mnie drażni swoją buźką, a że się zbliżają Mikołajki to wtedy mu dam A na święta to już prezent czeka jakoś od października I jest to książka-monografia zespołu Dżem, bo uwielbia ich muzykę, więc sądzę, że się ucieszy I też nie wiem co mu jeszcze na Święta dodać Chyba, że ten krem zostawię na Święta Bo też u mnie z kasą krucho..

xhankax, Shadii - ja mam ten krem z Isany czerwony, z mocznikiem i jest niesamowity !! A ja naprawdę mam duże wymagania co do pielęgnacji dłoni I taniutki jak barszcz. Ewentualnie - ja tak zrobię bynajmniej - kupię Bambino i będę ze sobą nosić, bo również działa cudownie na rączki

Nie wiem czemu wkręciłam sobie coś, że mam dużo do nadrabiania ? A i jeszcze mam pytanko - bo mam zamiar dla każdego zrobić prezent za max.20zł na święta, bo nie mam jak więcej a od mamuśki nie będę na prezenty ciągnąć I dla mamy już mam prezent, bo składamy się z moją siostrą i kupujemy jej ten zestaw "Romantyczny czar" z Avonu(perełki rozświetlające+tusz) , dla Tż'a już też mam(dla niego drożej wyszło ale to było dawno i mogłam sobie na to pozwolić), siostra wiem, że bardzo chciała którąś z książek Erica Emanuella Smitha ale muszę się zorientować cenowo i została mi jeszcze babunia moja ukochana, braciszek (lat 23) i jego dziewczyna(21), bo oni razem mieszkają i razem będą u nas na Wigilii i nie mam zielonego pojęcia co im kupić za takie pieniądze... A oni jakichś szczególnych zainteresowań nie mają i teraz nie wiem..HELP

edit: zapomniałam dopisać - jak przeglądałam ten blog "włosowy" to natknęłam się na ten filmik , i jak zobaczyłam tą dziewczynę i inne jej filmiki - jaka ona jest pięęękna !!!! Twarz, oczy usta, CERA !! i te włosy !! Gęste, puszyste, lśniące i ten "push-up" Idealna !! http://www.youtube.com/watch?v=Pob4j...layer_embedded

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-01 o 15:39
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 15:44   #4058
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Witajcie spowrotem!

W niedzielę na koncercie było cudownie, miła atmosfera, cudowna muzyka, fajni ludzie...

Ale znowu mam paskudny humor Nie mam pojęcia, co się znowu dzieje, ja nigdy taka nie byłam Nie poszłam dzisiaj na angielski, bo się nie przygotowałam do zajęć. Mam trochę wyrzutów sumienia, ale jak się całe życie wzorowo wypełnia obowiązki, to raz chyba sobie można odpuścić?
Stary 2010-12-01, 15:56   #4059
Soph
Zakorzenienie

mamy wizaż !
już się bałam, że to dłuższa przerwa będzie...
ale i tak nie mam czasu wszystkiego nadrobić

dziś zadbam o włosy, zrobię maseczkę,
pomaluję pazurki, oliwka na ciało itd

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 15:57   #4060
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

ramoncia217 - a ja mam manię wpatrywania się dziewczynom w twarze..Jak na złość mijają mnie wszystkie z super naturalnie wyglądającą buźką(nie chodzi mi tu o oczy) i cudną cerą i aż mnie skręca wtedy...

xhankax, Shadii
- ja mam ten krem z Isany czerwony, z mocznikiem i jest niesamowity !! A ja naprawdę mam duże wymagania co do pielęgnacji dłoni I taniutki jak barszcz. Ewentualnie - ja tak zrobię bynajmniej - kupię Bambino i będę ze sobą nosić, bo również działa cudownie na rączki
też tak miałam, że patrzyłam dziewczynom na twarze, ale przestałam, bo wszystkie miały idealne i mnie to tylko dołowało. gdzie te 70 czy 80% osób z trądzikiem patrzę też na figury dziewczyn i widuję same chude albo wychudzone. ogólnie widzę głównie chude osoby, a w tv słyszę, że doganiamy z otyłością Amerykę

po ile ten krem z Isany?
Stary 2010-12-01, 16:05   #4061
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No nareszcie
Pusto było bez wizazu

Mam bardzo ale naprawdę suchą skórę na dłoniach przez ten mróz, jaki krem kupić??

tłusty, może oliwkowy z ziaji?
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 16:10   #4062
pettiteAngel
Raczkowanie

Alessandra dzięki Tobie kupiłam krem Alatan plus. I faktycznie świetnie nawilża!
Rewelacja, dziekuję!

Cytat:

ja używałam tego tuszu przez dłuższy czas.. Bardzo dobry produkt, godny polecenia. Miałam rzęsy jak laleczka.
jedynym minusem jest dla mnie cena, bo jako licealista bez pracy nie mogę sobie zawsze pozwolić na niego:| ale znajduje zamienniki, używam zalotki i jest w miare ok

a co do 'tap madl' to mam nadzieję, że Paulina wygra. Jej uroda bardzo mi się podoba Piękna dziewczyna. A co do Oli, to nie wiem czy któraś z was to zauważyła, ale jest bardzo podobna do Sereny z Plotkary.

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
No nareszcie
Pusto było bez wizazu

Mam bardzo ale naprawdę suchą skórę na dłoniach przez ten mróz, jaki krem kupić??
Isana 5% urea - dostaniesz go w Rossmanie, właśnie ratuje moje spierzchnięte i podrażnione dłonie. Uwielbiam go, jest treściwy i świetnie sprawdza się w taką pogodę.

My good, ale zmarzłam dzisiaj
Byłam na zakupach, kupiłam ciepłe rajtki, zakolanówki, rękawiczki.. można powiedzieć że jestem zaopatrzona na zimę

Dzisiejsze spa:

*twarz:
- rano mycie i krem rozświetlajacy lirene, niedawno demakijaż i krem alatan plus.
-regulacja brwi
-na noc carmex, a w ciągu dnia chap stick dove

*włoski:
- mycie, olejek rycynowy na 5,5h
- znowu mycie i maska bingo 5 alg na 2h
- psik jedwabiem
- psik radikalem
- jedwab biosilk na końce
- wewn. silica

* ciałko:
- peeling kawowy i masaż syrenką na pupę, uda..
- masaż bańkami chińskimi
- balsam Eveline kokos &orchidea
- na górne partie - Lirene brązujący

* dłonie&stopy
- pedicure zrobię dziś
- malowanie pazurków, odżywki..
Stary 2010-12-01, 16:16   #4063
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
a co do 'tap madl' to mam nadzieję, że Paulina wygra. Jej uroda bardzo mi się podoba Piękna dziewczyna. A co do Oli, to nie wiem czy któraś z was to zauważyła, ale jest bardzo podobna do Sereny z Plotkary.
też to zauważyłam
Stary 2010-12-01, 16:17   #4064
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Witajcie spowrotem!

W niedzielę na koncercie było cudownie, miła atmosfera, cudowna muzyka, fajni ludzie...

Ale znowu mam paskudny humor Nie mam pojęcia, co się znowu dzieje, ja nigdy taka nie byłam Nie poszłam dzisiaj na angielski, bo się nie przygotowałam do zajęć. Mam trochę wyrzutów sumienia, ale jak się całe życie wzorowo wypełnia obowiązki, to raz chyba sobie można odpuścić?
o to zazdroszczę koncertu!
można

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-12-01, 16:18   #4065
loluska
Zakorzenienie

Cześć piękne ale się za Wami stęskniłam ale przez ta awarie nie miałam dużego nadrabiania. Też ostatnio cera mi sie pogorszyła, a na dodatek na lewym ramieniu tak mnie strasznie wysypało że masakra Obstawiam że to po masażu, ćwiczymy na sobie i zwykle jestem z taką Olką w parze (uczymy się na sobie), no a ostatnio masowała mnie taka Kaśka, no i nawet rak nie umyła przed masażem, a wykonując te wszystkie techniki to i naskórek się złuszcza itd i może przez to to dziadostwo ;/ Poza tym wczoraj zafarbowałam włoski szamponetką Joanny Czekoladowy Brąz, są tylko nieco ciemniejsze, efekt praktycznie nie zauważalny dla kogoś kto nie wiedział że farbowałam więc lipa.

Kalpana
gratulacje! ja jednak zaprosiłabym dziadków, wiem że Tż funduje wesele ale w końcu to Twoja najbliższa rodzina, a poza tym Tż wie że kasy nie masz...

tillavanilla
u mnie dziś było -13 tragedia :P a jeśli chodzi o Top Model to mi podoba się Ola. Tak jak Samara pisała Ania mnie zaskoczyła w Mediolanie zwłaszcza i mi osobiście się nie podoba ale Ola super pozuje. Też obawiam się że Paulina wygra bo najładniejsza z tej trójki ale na modelke się nie nadaje

angelinmyheart ja planów na sylwestra żadnych nie mam i prawdopodobnie spokojnie spędzę w domu, bo 29 mam wesele kuzyna, tak ni w pi****zde ni w oko :P no ale w sylwestra będę odsypiać pewnie

angelwithoutsoul małej kasa się przyda, ale nie zasługiwała na wygraną. Dużo osób znakomicie, czysto śpiewało a Bednarek prócz tego że super śpiewał to dodatkowo robił coś innego, i wg mnie on powinien wygrać. Czytałam na necie nawet że ponoć awaria smsów była i faktycznie na Bednarka i od mojej mamy es nie doszedł (ja nie głosowałam bo bawiłam na ostatkach )

1985SiWA
gratuluje pracy

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 16:20   #4066
magne
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie mam swojej faworytki. Paulina podoba mi się najbardziej, ale nie zna angielskiego ,a to utrudnia jej karierę. Ania nie podoba mi się ,ale była na wybiegu i jest wysoka. Ola jest ładna i potrafi się ustawić do zdjęć, ale według mnie ma za duży nos. Więc trudno powiedzieć kto wygra.
Kupiłam Lubex i zobaczymy jak się spisze ,ale fajnie się nim myje twarz : )
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 16:22   #4067
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Kalpana - ja z szamponów Joanny z Apteczki Babuni mam ten nawilżający z miodem i mlekiem i wzmacniający ze skrzypem i rozmarynem i gorąco oba polecam !! Czyli jednak ślub? Gratuluję i oby się wiodło jak najlepiej A co do prezentu - my tak z Tż'em nie obchodzimy Mikołajek, tylko Święta, ale kupiłam mu krem nawilżający bo mnie drażni swoją buźką, a że się zbliżają Mikołajki to wtedy mu dam A na święta to już prezent czeka jakoś od października I jest to książka-monografia zespołu Dżem, bo uwielbia ich muzykę, więc sądzę, że się ucieszy I też nie wiem co mu jeszcze na Święta dodać Chyba, że ten krem zostawię na Święta Bo też u mnie z kasą krucho..
Tak, będzie ślub, już załatwione, tylko obrączki trzeba kupić. Kupiłam ten szampon ze skrzypem- na razie tylko raz użyłam, więc nie wiem jak z efektami

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 16:25   #4068
_Alessandra
Zakorzenienie

dotka95 - a pewnie, że można, nawet czasem jest to wskazane I super, że się impreza udała!

samaraNW
- no dokładnie, ciekawe gdzie Ci ludzie ze statystyk Ja jestem wręcz chora jeśli chodzi o cerę - na moją patrzeć się nie mogę, potem naoglądam się innych cudnych buziek i tym bardziej mam do swojej ogrom pretensji
Ja dałam za swój ok.5 zł. I aż sprawdziłam na internecie i dokładnie teraz w Rossmannie jest za 5,29 za 100ml - http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...0&prId=44900#1 .

Jest tu ktoś może, kto umie bardzo dobrze angielski ?? Może dotka, bo widzę, że na angielski chodzisz? Bo ja rozumiem co któreś słowo - tu jest ten ból, jak coś czytam to rozumiem tekst itd. ale jak ktoś mówi, to już szkoda mówić I chciałabym prosić o przetłumaczenie w wolnej chwili tego, co ona mówi na tym filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=VP1LK...eature=related \

Dzisiejsze spamowanie:
- skrzypokrzywa
- herbata cynamonowa dla odprężenia
będzie:
- druga skrzypokrzywa
- zielona herbata
- multiwitamina i magnez do picia

Włosy:
- zero prostowania
- balsam nawilżający Joanna na końcówki
będzie:
- za chwilę nafta witaminowa+pokrzywowa na ok.2,5-3h pod czapką na połowę długości
- podwójne mycie jeszcze nie wiem jakimi szamponami
- ten sam balsam co wcześniej ale na połowę długości
- spray termoochronny TRESemme

Twarz:
- filtr spf50 LRP
- krem Alantan Plus
- 1 etap demakijażu: micel Bourjois
- krem Bambino punktowo na ranki
będzie:
- 2 etap demakijażu: OCM (o.rycynowy+o.pichtowy)
- krem Dermosan na noc i punktowo Tormentiol i maść nagietkowa
- maść nagietkowa na noc na usta

Ciało:
- krem do rąk Isana co jakiś czas
- depilacja łydek
- balsam nawilżający Neutrogena
będzie:
- masaż Syrenką
- ten sam balsam co wcześniej
- tarka + krem do stóp Avon
- maść nagietkowa na stopy i dłonie na noc

Ok Piękności, ja idę sobie - mam na jutro spr. z biologi i do tego zapomniałam o jutrzejszej olimpiadzie z przedsiębiorczości na którą kompletnie nic nie umiem Bomba, będę mieć z -1000 na tym teście Bo ja się chciałam z tego wypisać, ale nie da rady już a tego jest ogrom, więc tylko poczytam i tyle , może coś trafię A i tak mam 6 z przedsiębiorczości na koniec bo działam w tym Miniprzedsiębiorstwie więc luz Ale i tak 3majcie kciuki, może coś pomogą...

Miłego wieczorku Kochane !

edit: pettiteAngel - to super, naprawdę się cieszę, że już kolejna osoba z tego forum jest z niego zadowolona !! I cieszę się, że mogłam pomóc

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-12-01 o 16:43
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 16:25   #4069
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Ja nie mam swojej faworytki. Paulina podoba mi się najbardziej, ale nie zna angielskiego ,a to utrudnia jej karierę. Ania nie podoba mi się ,ale była na wybiegu i jest wysoka. Ola jest ładna i potrafi się ustawić do zdjęć, ale według mnie ma za duży nos. Więc trudno powiedzieć kto wygra.
nie tylko to jej utrudnia - płacze na sesji, szybkie poddawanie się, itd. myślę,że Ola czy Ania lepiej by wykorzystały ten kontrakt.
Stary 2010-12-01, 16:25   #4070
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Paulina mi się najbardziej podoba,
a później podobna do Blake Lively Ola

Kalpana
jeju zazdroszczę ślubu
gratulacje

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2010-12-01, 16:40   #4071
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc dziewczyny
w koncu wizaz dziala, smutno bylo bez Was

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 16:40   #4072
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Ja też obejrzę sobie dzisiaj finał.
Dla mnie ta Paulina jest straszną beksą i w ogóle jakaś taka zagubiona przez cały czas. Ola jest bardzo fotogeniczna. Ale jak głosują widzowie, to wygra raczej Polina

Tak w ogóle, to czekają mnie jeszcze wieczorem zajęcia z angielskiego, więc zmykam odrobić homework

A, i dzięki za Neutrogenę, kupię może jutro i zobaczymy.
Stary 2010-12-01, 16:49   #4073
zielone_oko
Zakorzenienie

Cześć Wam!

Jak dobrze, że wizaż powrócił

Kalpana i kiedy macie termin?
Gratuluję
Stary 2010-12-01, 16:52   #4074
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
nie tylko to jej utrudnia - płacze na sesji, szybkie poddawanie się, itd. myślę,że Ola czy Ania lepiej by wykorzystały ten kontrakt.
No z tym się zgodzę. Wydaje mi sie ,że gdyby wygrała to szybko byśmy o niej zapomnieli,bo nie potrafiłaby zadbać o swoją karierę,a przecież nikt nie będzie jej cały czas pocieszał i pomagał.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 16:54   #4075
pettiteAngel
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=7oT96wTfmaE

jaka ona boska!
zna ktoś z was może tą piosenkę?
Stary 2010-12-01, 17:53   #4076
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskona?y wygl?d w najdrobniejszych szczegó?ach cz.IV

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Kalpana i kiedy macie termin?
Gratuluję
Dziękuję Termin mamy na Sylwestra na godzinę 10.00 Zastanawiam się jaką sobie zrobić fryzurkę.... Do fryzjerki nie pójdę, bo i tak po uroczystości nic wielkiego nie będzie, a na ślubie będzie tylko 10 osób. Poszaleję na kościelnym

K

Sz
Stary 2010-12-01, 18:29   #4077
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Hej kochane, też się za Wami stęskniłam Przez awarie wizażu nudziłam się całymi dniami i przynajmniej za naukę się wzięłam Ale o pielęgnacji i pokrzywce nie zapomniałam, choć te spamowanie było bardzo okrojone bo miałam "małe" problemy ale teraz już jest ok

Kalpana gratuluję

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 18:39   #4078
Kalpana
Zakorzenienie

Dziękuję Czekoladowa Ja też nie miałam co robić, tak mi się nudziło...
Tylko ja się muszę teraz za każdym razem logować wchodząc na wizaż, czy to przez tą awarię?

Zrobiła mi się okropna krosta na środku brody ;(;(;( Mam nadzieję, że szampon Z Apteczki Babuni powstrzyma moje włosy od wypadania No i muszę Wam powiedzieć, że o ile kiedyś zachwalałam czerwony krem z Ziaji, teraz zmieniłam zdanie, ciągle robią mi się przez niego krostki, mimo iż jest przeznaczony do skóry tłustej i mieszanej...

K

Sz
Stary 2010-12-01, 18:50   #4079
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Wiecie co? Wykąpię się i mykam do łóżeczka
Stary 2010-12-01, 18:58   #4080
kociaczek88
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny fajnie że wizaż działa bo nie miałam czasu pisać ale podczytywałam
ja dziś też zobacze finał top model zobaczymy ....

Dotka - cześć słońce co słychać ?
kociaczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości